Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

SIRI ON iPod,iPad,1,2 iPhone 3GS iPhone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
295 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   mpagasas

mpagasas

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/02/2012 - 05:42

Το εκανα 3-4 φορες αυτο αλλα δεν ελεγε να στρωσει ,ευτυχως αφαιροντας το Spire ηρθε στα ισια του το κινητο και δεν αναγκαστηκα να κανω ρεστορ .
Επισης πρεπει να ειμαι και ο μοναδικος στον οποιο δεν δουλεψε η ολη πατεντα αν και το εκανα σωστα Ο_ο

Ειχα και εγω προβλημα με διαφορα apps(οπως για παραδειγμα σαφαρι και φοτος), αλλα μολις απεγκαταστησα το Anyring ολα δουλεψαν μια χαρα ;)

Τελευταία επεξεργασία από: mpagasas, 05/02/2012 - 05:43

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   mpagasas

mpagasas

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/02/2012 - 06:00

Για να μην ταλαιπωρήστε και να μην ξοδεύεται τα λεφτά σας άδικα. Ο Georgios1987 έχει γράψει στα αρχικά posts ότι έβαλε proxy host με 5$ = 3,93.

Μου έδωσε το e-mail του παιδιού, επειδή είχε twitter και γω δεν έχω, επικοινώνησα μαζί του και μέσα σε 10 λεπτά μου έστειλε proxy host και permission με 5$.

Επιβεβαιώνω και γω λοιπόν και όποιος θέλει ακολουθεί. Η siri πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα! Ούτε με τις εφαρμογές μου είχα πρόβλημα.

Το θέμα της μνήμης είναι λογικό να υπάρχει γιατί είναι λίγο 'βαρύ' προγραμματάκι και τραβάει για να δουλέψει. Όπως έχουμε πει, γι'αυτό και είναι στο 4s και δεν έχει βγει ακόμα στα υπόλοιπα μοντέλα.

Για θέματα ασφαλείας και λοιπά, δεν μπορώ να εγγυηθώ, όπως και σεις δεν μπορείτε να μου εγγυηθείτε για το icrack.com.

Παρακαλώ, όποιος θέλει το mail του παιδιού να μου στείλει ένα pm να κάνετε και σεις ότι ερωτήσεις θέλετε και να δείτε ότι το παιδί είναι οκ.

Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Georgios1987 που με γλύτωσε από 15$ γιατί ήμουν στο τσακ να αγοράσω από το icrack.
Χρωστάω καφεδάκι, να βγούμε να πούμε νέα και να γελάσουμε και λίγο με την Siri!

Τον ειδα και εγω αυτον αλλα ειμαι ασχετος απο twitter, απο οτι ειδα ομως υπαρχουν και αλλοι σαν αυτον που ειναι με πληρωμη αλλα ο συγκεκριμενος πρεπει να ειναι ο φτηνοτερος αλλα με 35 ατομα να τον κανουν "follow" δεν με επεισε :P Η αληθεια ειναι ομως οτι απο τα σχολεια σας που διαβαζω κλεινω προς αυτον <_<

Τελευταία επεξεργασία από: mpagasas, 05/02/2012 - 06:04

#243   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 10:33

Για να μην ταλαιπωρήστε και να μην ξοδεύεται τα λεφτά σας άδικα. Ο Georgios1987 έχει γράψει στα αρχικά posts ότι έβαλε proxy host με 5$ = 3,93.

Μου έδωσε το e-mail του παιδιού, επειδή είχε twitter και γω δεν έχω, επικοινώνησα μαζί του και μέσα σε 10 λεπτά μου έστειλε proxy host και permission με 5$.

Επιβεβαιώνω και γω λοιπόν και όποιος θέλει ακολουθεί. Η siri πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα! Ούτε με τις εφαρμογές μου είχα πρόβλημα.

Το θέμα της μνήμης είναι λογικό να υπάρχει γιατί είναι λίγο 'βαρύ' προγραμματάκι και τραβάει για να δουλέψει. Όπως έχουμε πει, γι'αυτό και είναι στο 4s και δεν έχει βγει ακόμα στα υπόλοιπα μοντέλα.

Για θέματα ασφαλείας και λοιπά, δεν μπορώ να εγγυηθώ, όπως και σεις δεν μπορείτε να μου εγγυηθείτε για το icrack.com.

Παρακαλώ, όποιος θέλει το mail του παιδιού να μου στείλει ένα pm να κάνετε και σεις ότι ερωτήσεις θέλετε και να δείτε ότι το παιδί είναι οκ.

Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Georgios1987 που με γλύτωσε από 15$ γιατί ήμουν στο τσακ να αγοράσω από το icrack.

Δεν θα διαφωνίσω σε τίποτα παρα μόνο στο θέμα της μνημης και αυτό γιατί το iPhone 4s έχει την ίδια μνήμη με το 4αρη. Δεν καταλαβαίνω λοιπον το λόγο να γονατίζει την μνήμη στο 4 ενώ στο 4s να δουλεύει απροβλημάτηστα!

#244   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 05/02/2012 - 10:37

Δεν θα διαφωνίσω σε τίποτα παρα μόνο στο θέμα της μνημης και αυτό γιατί το iPhone 4s έχει την ίδια μνήμη με το 4αρη. Δεν καταλαβαίνω λοιπον το λόγο να γονατίζει την μνήμη στο 4 ενώ στο 4s να δουλεύει απροβλημάτηστα!

Αλλο το ενα προγραμμα και αλλο το αλλο!Το ενα στην ουσια ειναι το spire!Ενω το αλλο λειτουργει κατευθειαν απο την apple και ισως σχεδιαστικε να μην τραβαει τοση μνημη!Στην ουσια ειναι αλλο προγραμμα!
XS Max 256 Gb Space Gray

#245   dinost

dinost

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 12:53

Παίξαμε 3 μερες με τη Siri.Οκ καλα ήταν, κανένα κόλλημα.Το μονο η μνήμη. Να βλέπω τη μνήμη και μπαταρία να πέφτουν κατακόρυφα δε το αντεχα.Οποτε το ξηλώσαμε και μια χαρά.Αν βγει κανα spire ή άλλο που θα καίει λιγότερη μνήμη θα το βάλω.Για την ωρα μια χαρα ειναι και χωρίς Siri.Δεν θα κατανοήσω και σαν τον Raj...

---
I am here: http://maps.google.c...74688,22.957573

#246   dinost

dinost

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 12:55

Καταντησω ηθελα να γράψω το τ9 μου μεσα

---
I am here: http://maps.google.c...74553,22.957812

#247   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 05/02/2012 - 12:56

Δεν θα κατανοήσω και σαν τον Raj...

---

:lol: :lol:

Οτι και να πούμε το AssistantExtensions tweak απλά δεν υπάρχει λολ
Whatsapp doc?

#248   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/02/2012 - 13:00

Χαχα τιποτα. Το παιδι στο Twitter απο οτι ειδα λεει 5$ μεχρι αυριο οποτε τρεξτε...

#249   hariiistas

hariiistas

iPH User

• 125 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 13:13

Παίξαμε 3 μερες με τη Siri.Οκ καλα ήταν, κανένα κόλλημα.Το μονο η μνήμη. Να βλέπω τη μνήμη και μπαταρία να πέφτουν κατακόρυφα δε το αντεχα.Οποτε το ξηλώσαμε και μια χαρά.Αν βγει κανα spire ή άλλο που θα καίει λιγότερη μνήμη θα το βάλω.Για την ωρα μια χαρα ειναι και χωρίς Siri.Δεν θα κατανοήσω και σαν τον Raj...

---

εγω που το εχω εδω και τρεις μερες το siri δεν εχω δει καποια μειωση στη μπαταρια και στη μνημη μια πολυ μικρη μειωση εχω δει που δεν ειναι καν αξια λογου. οσο για το siri τωρα εμενα δουλευει απροβληματιστα με τον free server paradox

#250   Alexisd

Alexisd

iPH Enthousiast

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Al3xisd1

Δημοσίευση 05/02/2012 - 16:16

Ρε παιδια το εβαλα κανονικα και μου λεει sorry i cant take any request κτλ κτλ τι ειναι αυτο???

#251   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 16:30

μην περιμενετε να δουλεψει ποτε δωρεαν proxy.

#252   powerakaros

powerakaros

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:powerakis

Δημοσίευση 05/02/2012 - 16:33

Βαλτε την Εvi χαχαχαχ

#253   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 05/02/2012 - 16:35

Ρε παιδια το εβαλα κανονικα και μου λεει sorry i cant take any request κτλ κτλ τι ειναι αυτο???

Σημαίνει οτι δεν συνδέεται με το σερβερ ή οτι έχει πέσει ο σερβερ.
Whatsapp doc?

#254   theg0d

theg0d

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 16:50

εμενα μου δουλευει μια χαρα..καμια φορα δεν βρισκει σερβερ αλλα ειναι κομπλε

#255   eftihis

eftihis

iPH User

• 174 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 05/02/2012 - 17:27

μην περιμενετε να δουλεψει ποτε δωρεαν proxy.

και ομως 9/10 φορες δουλευει αριστα.και το κουφο..
κανω την ερωτηση συνχρονως στο 4 και στο 4ς και αρκετες φορες το 4
με τον δωρεαν σερβερ απανταει πιο γρηγορα.
κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να δωσεις ουτε 5$ μιας και στην ελλαδα ειναι
μονο για πλακα και σε μερικες μερες θα το βαρεθεις και αν δεν παρει δρομο
απλα θα υπαρχει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια