SIRI ON iPod,iPad,1,2 iPhone 3GS iPhone 4
Δημοσίευση 03/02/2012 - 12:54
Ad
Δημοσίευση 03/02/2012 - 12:55
Εχει πεσει ο server και αγνωστο αν θα επανελθει...Λογικα το εβαλαν χιλιαδες ανθρωποι και δεν ειχαν υπολογισει τοσους πολλους...Παντως καλο ειναι αν αποκατασταθει το προβλημα και γινει ενα ωραιο siri να τους κανουμε οοσοι μπορουμε ενα μικρο donation για τον κοπο τους γιατι ειναι τεραστιο αυτο που πετυχαν..Και ετσι δεν θα εχουν και κινητρο να μας κλεψουν οπως υποστηριζουν αρκετοι.
Θα πάρει τα donations και θα κατεβάσει το server και γειά σας λολλλλλ

Δημοσίευση 03/02/2012 - 12:59

Δημοσίευση 03/02/2012 - 12:59
Και για ποιο λογο να το κανει αυτο??Donation θα περνει και απο αλλους και δεν θα τα παρει σε μια μερα ολα...Και ασε που μερικοι το κανουν και απο την τρελα τους εκτος απο το donation!Οτι πετυχαν κατι που δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα και ειναι καινοτομο!Σε κοβω να εχεις το 4s παντως Μαριλινα!!Θα πάρει τα donations και θα κατεβάσει το server και γειά σας λολλλλλ

Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:00
Αν εχεις βαλει και τον server οτι ηταν να το δει το ειδε...αν βγαλεις το spire μετα εχεις καθαρο τηλ
??
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:02
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:02
Και για ποιο λογο να το κανει αυτο??Donation θα περνει και απο αλλους και δεν θα τα παρει σε μια μερα ολα...Και ασε που μερικοι το κανουν και απο την τρελα τους εκτος απο το donation!Οτι πετυχαν κατι που δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα και ειναι καινοτομο!Σε κοβω να εχεις το 4s παντως Μαριλινα!!
Δεν είπα οτι θα το κάνει, αστειεύομαι εννοείται.
Το 4S το έχω ναι, αλλά απο σπόντα. Στο 4αρι είχα το vLingo και την έκανα μια χαρά τη δουλειά μου (οχι οτι δε μου αρέσει το Siri, με βολεύει τρομερά λογω αγγλικών και επειδή τα περισσότερα τα κάνω στα αγγλικά έτσι κι αλλιώς και ειδικά πολλά μηνύματα με το σύζυγο μεσα στην ημέρα), αλλά στο 4άρι αν το είχα ακόμη δεν θα το ρίσκαρα προσωπικά να βάλω Σίρι, γιατί καταρχάς έχω ακούσει πολλά για restore και βαριέμαι πολύ, και δεύτερον δεν θα ρίσκαρα ούτε για την παραμικρή πιθανότητα το UDID μου, το οποίο μονο σε developer τοχω δώσει για beta testing εφαρμογής.
Και δεν το λέω επειδή έχω 4s, το λέω επειδή έτσι το πιστεύω. Εγώ προσωπικά δε θα το έκανα. Αν ήθελα τόσο πολύ τη Σιρι, θα πούλαγα το 4άρι και θα έβαζα και τη διαφορά να πάρω ενα 4s.
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 03/02/2012 - 13:03
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:04
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:05
Οτι πληροφορια ηταν να παρει απο το κινητο σου την πηρε ααααν ηθελε καποιος αυτος!Με το που το εγκαταστησες του εστειλες ολες τις πληροφοριες που ηθελε!Απλα πολλοι πιστευουν οτι ειναι κακοπροαιρετοι και θετουν καποια επιχειρηματα και μερικοι το αναποδο οπως εγω!Μην αγχωνεσαι δεν νομιζω να ειναι κατι κακο...Με το σκεπτικο του κερδους τι κερδος εχει ενας που ανεβαζει τζαμπα στο installous μια εφαρμογημετα τη κανεις ρεστορε η οτι ηταν να γινει εγινε ?

Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:05

Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:08

Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:09
Αυτο το crt που δινει ο φιλος στην 2η σελιδα αν θυμαμαι καλα το βαζεις στο σαφαρι του κινητου σου και σου ζηταει να το κανεις εγκατασταση...Απλα πρεπει να μπεις και να το κατεβασεις μεσω iphone απο το λινκ που δινει ο φιλος στην 2η σελιδα!Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια
Κατεβασα το spire απο cydia το crt αρχειο π το βαζω
??δν εχω καταλαβει πως γινετε...
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:11
Εγω το κατεβασα στο pc και απο εκει email στον εαυτο μου και εγκατασταση μεσω mail iphone .Αυτο το crt που δινει ο φιλος στην 2η σελιδα αν θυμαμαι καλα το βαζεις στο σαφαρι του κινητου σου και σου ζηταει να το κανεις εγκατασταση...Απλα πρεπει να μπεις και να το κατεβασεις μεσω iphone απο το λινκ που δινει ο φιλος στην 2η σελιδα!
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:12
Σποντα ξεσποντα το 4s εχεις!!
Τεσπα περα απο την πλακα την αποψη μας λεμε...Σωστα αυτα που λες αλλα και οσα λεω λαθος ειναι??Δεν ειναι πολλοι που το κανουν για την τρελα τους και γιατι πετυχαν κατι σχετικα δυσκολο πηγαινοντας κοντρα ακομα και στην ιδια την apple??Η ειναι δυσκολο να βγαζουν αρκετα χρηματα κανοντας το χομπυ τους?
Καλά οτι το κάνουν για να γίνουν μάγκες και να πανε κόντρα στην Apple ή να δείξουν οτι μπορούν να το κάνουν αυτό είναι σίγουρο και συμφωνώ. Απλά αυτό που δεν κατάλαβες και που λέω είναι οτι ας πουμε ΕΓΩ που έφτιαξα το σερβερ κλπ κλπ (λεμε τωρα "εγω") είμαι καλοπροαίρετη και το κάνω για να βάλει ο κόσμος το Σιρι.
Απο κει και πέρα ομως εγώ ως διαχειρίστρια του σερβερ δε μπορώ να εγγυηθώ ότι οι 1000 χρήστες που θα γραφτούν / πληρώσουν συνδρομή/ χρησιμοποιήσουν το σερβερ είναι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ φερέγγυοι και καλοί και ηθικοί χρήστες.
Πού ξέρω εγώ ως διαχειρίστρια του σερβερ ότι εσύ (και ο κάθε εσύ) που θα γραφτεί, δεν το κάνει για να "βουτήξει" πληφορορίες απο κινητά με σκοπό να κάνει hack με τον ένα ή άλλο τρόπο εκμεταλλευόμενος τις πληροφορίες χιλιάδων τηλεφώνων που χρησιμοποιούν τον σέρβερ μου?
Αυτό λέω. Δεν κατηγορώ αυτόν που έφτιαξε το σερβερ, ούτε αυτόν που έσπασε τη Σιρι για να μπει στα αλλα κινητα.
Είναι το αντίστοιχο του να έχει κάποιος μια ιστοσελίδα απ'όπου μπορείς να κατεβάζεις σειρές, μουσική κλπ κλπ (καλοπροαίρετα και τα σχετικά) και κάποιοι απο τους seeders να ανεβάσουν ιο (που γίνεται σε μεγάλο βαθμό) μαζί με το και καλά αρχείο. Κατάλαβες τώρα?
(ΥΓ: H σποντα είναι οτι κατάφερα στον πατέρα μου μια μεγάλη επιδότηση βοντα και επειδή το κινητό το χρησιμοποιεί μια φορά την ημέρα και 2 χρόνια ειχε το 3gs με 3 εφαρμογές μέσα, το 4s θα είχε την ίδια μοίρα να κάθεται όλη μέρα στο γραφείο του σβηστό οποτε τουδωσα το 4άρι να κάθεται σβηστό και πήρα το S χαχα. Σωστή?)
ΟΝ ΤΟΠΙΚ: Για πέστε τί γίνεται με το σερβερ? Επανήλθε?
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 03/02/2012 - 13:14
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:13
Καλα ναι και αυτο γινεται!Αλλιως μπαινεις και ανοιγεις την σελιδα απο το κινητο σου για να γινει με τη μια εγκατασταση!Το θεμα ειναι ποτε και ααααν θα επανελθει ο server γιατι δεν λειτουργει!Εγω το κατεβασα στο pc και απο εκει email στον εαυτο μου και εγκατασταση μεσω mail iphone .
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες