Τελευταία επεξεργασία από: stakhs, 21/02/2012 - 02:32

iphone 4 error 21
Δημοσίευση 21/02/2012 - 02:31
Ad
Δημοσίευση 21/02/2012 - 02:36
Δημοσίευση 21/02/2012 - 02:41
Δημοσίευση 21/02/2012 - 11:42
Θα πρέπει να μετράς μεταξύ 3,5 - 4,2 volts ανάμεσα στους + & - ακροδέκτες (ακριανοί, μαύρος & κόκκινος). Οι άλλοι δύο είναι temperature sense line και data communications line (μεσαίοι ακροδέκτες).Ναι απο το ebay ηταν Mark. Εβγαλα την μπαταρια. Εχει 4 μικρες υποδοχες-μπιζελακια απο καλαι. Οπως και να βαλω το πολυμετρο, σε κανενα δεν εχω ρευμα. Προσπαθησα να παρω και απο τις 2 ακριανες ακιδες ενδειξη αλλα τιποτα. Αν ειμαι τυχερος, ειναι η μπαταρια και το θεμα τελειωνει εδω. Αν οχι, με βλεπω να το βαφω μπλε και να το πεταω στον θερμαικο! Μονο σε μια παιρνω μια ενδειξη στα 3,44Volt
Δεν θα πρέπει να μετράς τίποτε εκεί, εφ΄όσον η μπαταρία σου συμπεριφέρεται normal.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 21/02/2012 - 11:48
Δημοσίευση 21/02/2012 - 11:52
Δεν είπα φταίει ή όχι η μπαταρία. Ανέφερα απλώς τι πρέπει να μετρήσει και πού, από την στιγμή που εξέφρασε την απορία.Φιλολογική κουβέντα είναι αυτή με χρήσιμες πληροφορίες,εφόσον το βάζει στο ρεύμα και χωρίς μπαταρία πάνω και δε δουλεύει κάτι άλλο παίζει.
Μακάρι να είναι η μπαταρία αλλά είναι λίγο απίθανο..
Δημοσίευση 21/02/2012 - 11:54
Απλά λέω ότι αν το βάζει στο ρεύμα χωρίς μπαταρία πρέπει να ανοίγει κανονικά και να δουλεύει.Αφού δεν το κάνει δε φταίει η μπαταρία.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 21/02/2012 - 11:54
Δημοσίευση 21/02/2012 - 12:24
To λες γιατί το το ξέρεις, ή γιατί το φαντάζεσαι? Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις iPhone 4 χωρίς μπαταρία?Απλά λέω ότι αν το βάζει στο ρεύμα χωρίς μπαταρία πρέπει να ανοίγει κανονικά και να δουλεύει.Αφού δεν το κάνει δε φταίει η μπαταρία.
Η δική μου ετυμηγορία από τα λεγόμενα του φίλου που άνοιξε το topic, και χωρίς να έχω την συσκευή μπροστά μου, είναι ότι φταίει η μπαταρία.
Η συσκευή όταν πάει να κάνει boot κάνει διάφορα power checks. Σε ένα από αυτά ελέγχει την κατάσταση της μπαταρίας. Αν δεν είναι φορτισμένη πάνω από 5% δεν κάνει boot. Η συγκεκριμένη μετράει 3,44 Volts που σημαίνει ότι είναι τελείως αφόρτιστη.
Η άλλη ένδειξη είναι ότι πολύ πρόσφατα η εν λόγω μπαταρία αντικατέστησε την original (αμφιβόλου ποιότητας?) από eBay.
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 21/02/2012 - 12:31
Δημοσίευση 21/02/2012 - 13:13
Θα πρέπει να μετράς μεταξύ 3,5 - 4,2 volts ανάμεσα στους + & - ακροδέκτες (ακριανοί, μαύρος & κόκκινος). Οι άλλοι δύο είναι temperature sense line και data communications line (μεσαίοι ακροδέκτες).
Δεν θα πρέπει να μετράς τίποτε εκεί, εφ΄όσον η μπαταρία σου συμπεριφέρεται normal.iphone4batteryconnector.jpg 83.52KB 1 λήψεις
Αρχικα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Πραγματι στα μεσαια ποδαρακια πηρα ενδειξη. Μου περασε απο το μυαλο πως κατω απο το 5% δεν κανει boot το κινητο κι ετσι ειναι. Το περιεργο ειναι, πως οταν ειδα το iphone τελευταια φορα σε φυσιολογικη λειτουργια, η μπαταρια βρισκοταν στο 38%. Δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως τη βραχυκυκλωσε!
Για την ιστορια, εχουμε happy end. Πηγα στο σπιτι, κι εβαλα την παλια μου μπαταρια και προς ευχαριστη μου εκπληξη, ανοιξε κανονικα το μηλοφωνο και μπηκε στο ios. Αρα η μπαταρια ηταν το θεμα. Κριμα που κρατησε μονο 45 μερες

Τωρα παμε για αλλαγη μπαταριας γιατι αυτην που εχω τωρα φθανει μετα βιας τα 1200 mAh συνολικη χωρητικότητα.
kdelios, ειχες απολυτο δικιο για τη μπαταρια. Να'σαι καλα και σε ευχαριστω και για τις πληροφοριες.
Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια τους τοσο χθες οσο και σημερα. Να ειστε καλα. Και παλι ευχαριστω.
Δημοσίευση 21/02/2012 - 13:18
Τίποτε φίλε μου νάσαι καλά.kdelios, ειχες απολυτο δικιο για τη μπαταρια. Να'σαι καλα και σε ευχαριστω και για τις πληροφοριες.
Έτσι από περιέργεια πόσο την πήρες, και αν μπορείς δώσε μας το link από το ebay.
Να προτιμάτε ΟΕΜ ανταλλακτικά. Θα μπορούσε άνετα να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην logic board.
Δημοσίευση 21/02/2012 - 13:34
Ανοιξα ενα post για τη μπαταρια που ειχα αγορασει εδω: http://www.iphonehel...195#entry823195
Σαν εικονα ειναι αυτην: http://www.ebay.com/...#ht_2366wt_1139
Γνωμη μου, ΜΑΚΡΥΑ. Ακομη και με τον πωλητη τα μετεπειτα μνμ που ειχαμε για το οτι η μπαταρια δεν ειναι στα 2430mAh, δεν βοηθησαν. Εκανε την παπια και δεχθηκε ενα πολυ ομορφο κατακοκκοκινη αρνητικο feedback. Προσπαθησε να με δωροδοκισει λεγοντας μου να αρχικα να τη στειλω πισω και να μου στειλει αλλη, μετεπειτα κανοντας μου refund και ακομη πιο μετα refund και να κρατησω τη μπαταρια με τον ορο να αλλαξω την κριτικη μου σε 5 αστερια κ.τ.λ. αλλα εχασε. Εγω την πατησα, δεν μου ειναι συνετο να την πατησουν και οι γυρω μου

Δημοσίευση 23/02/2012 - 21:04
Έχω δοκιμάσει να ανοίξω χωρίς μπαταρία και άνοιξε γι αυτό το είπα.Γράφει 100% και έχει το σήμα της πλήρους φόρτισης χωρίς να έχει μπαταρία καν.Φυσικά είναι εικονικό.To λες γιατί το το ξέρεις, ή γιατί το φαντάζεσαι? Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις iPhone 4 χωρίς μπαταρία?
Η δική μου ετυμηγορία από τα λεγόμενα του φίλου που άνοιξε το topic, και χωρίς να έχω την συσκευή μπροστά μου, είναι ότι φταίει η μπαταρία.
Η συσκευή όταν πάει να κάνει boot κάνει διάφορα power checks. Σε ένα από αυτά ελέγχει την κατάσταση της μπαταρίας. Αν δεν είναι φορτισμένη πάνω από 5% δεν κάνει boot. Η συγκεκριμένη μετράει 3,44 Volts που σημαίνει ότι είναι τελείως αφόρτιστη.
Η άλλη ένδειξη είναι ότι πολύ πρόσφατα η εν λόγω μπαταρία αντικατέστησε την original (αμφιβόλου ποιότητας?) από eBay.
Εφόσον ο φίλος βρήκε τι φταίει μια χαρά, κι εγώ αυτό πίστευα στην αρχή ότι φταίει η μπαταρία αλλά άλλαξα γνώμη όταν μου είπε ότι δεν άνοιξε με το κινητό στην πρίζα χωρίς μπαταρία.
Μακριά από τον συγκεκριμένο πωλητή stakhs, έχει καμουφλάζ τις τεράστιες πωλήσεις του αλλά πολλοί τον βρίζουν για τις μπαταρίες που δίνει και απορώ πως ρισκάρει τέτοιο feedback που έχει.
Η χωρητικότητα πόση ήταν όταν την έβαλες καινούρια δλδ;Αν θες πρόταση για μπαταρία iphone 4 πες μου,πρόσφατα πήρε ο αδερφός μου μια και είναι μια χαρά.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 23/02/2012 - 21:09
Δημοσίευση 25/02/2012 - 15:18
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες