Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:33
Καλησπέρα σε όλους . Έχω το iphone 3gs 16gb , στην έκδοση 3.1 (έτσι το πήρα από τη vodafone).Ο υπολογιστής μου έχει windows xp Gr. sp2 με antivirus το avast. Έκανα κανονικά jailbreak το iphone με το blackra1n . Δηλ., απενεργοποιώ το κινητό , ξεκινάω το blackra1n , και όταν ψάχνει για τη συσκευή , συνδέω το κινητό (πάντα κλειστό) με το γνήσιο usb καλώδιο.Κάποια στιγμή το itunes μου βγάζει κάποιο error , αλλά εγώ συνεχίζω τη διαδικασία του blackra1n. Όταν τελειώνει το reboot , ανοίγω το wifi του κινητού και περνάω μόνο το cydia . Τα: categories , winterboard , mxtube , videorecorder , sb settings, open ssh , δουλεύουν κανονικά.
1) Το ibluetooth από το xsellize μου βγάζει το εξής μήνυμα( error:unable to start the stack, please try restarting the application. If the problem persist, try rebooting the device.)Τα έκανα, αλλά πάλι τίποτα. Τί μπορεί να φταίει;;;; Μήπως δεν είναι συμβατό με την έκδοση 3.1??????
2)Επίσης από το diskaid v.3.1 , προσπαθώ να μπώ στο root της συσκευής και μου βγάζει το εξής μήνυμα ([u]sorry you need to have a jailbroken device to view the root patrition).Το open ssh είναι ενεργοποιημένο . Πώς μπορεί να γίνετε αυτό από τη στιγμή που έχουμε κάνει jailbreak τη συσκευή με το blackra1n????????????????????
Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που θα γνωρίζει το πρόβλημα!!!