Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:19

ε τελικα δεν αξιζει να πας σε 3.1.2. καμια διαφορα απο 3.0 , αντιθετα πολλα προβληματα , το εχω μετανιωσει φρικτα

Εγώ πάντως στη 3.1.2, μέχρι στιγμής βλέπω βελτίωση στην μπαταρία, σε θέματα διαχείρισης ενέργειας μέχρι στιγμής καλά τα πάει. Καλύτερα από τη 3.0 ! Θα τα συζητάμε αυτά εν καιρώ...

παιδια ειναι λογικο να υπαρχουνε προβληματα.Ο χρυσος κανωνας σε τεχνολογικα θεματα ειναι ο εξης "οτι λειτουργει σωστα ΔΕΝ το πειραζουμε"

Όντως χρυσός κανόνας!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 12/10/2009 - 14:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   giokont

giokont

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:20

Τα παρατάω...
Εχω δοκιμάσει ότι υπάρχει όρθιο αλλά επιμένει να μην κάνει jailbreak. Μέχρι και στα ξένα sites που βρήκα κάποιες λύσεις και τις δοκίμασα, τζίφος...
Καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμα... (3g cosmote)
Ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις τους και τις λύσεις τους ασχέτως αν δεν μου δούλεψε!
Άλλωστε φάγαμε ήδη 30 ώρες σερί...

Τελευταία επεξεργασία από: giokont, 12/10/2009 - 14:22

#618   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:20

να περιμένουμε κάτι και για εμάς ή pwnage και Άγιος Ο Θεός?

H απντηση του Geo Hot.

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 12/10/2009 - 14:21

ezgif_com_crop_2.gif

#619   djvolis

djvolis

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:21

οπως ξαναεγραψα σε 3g ειχα και γω προβληματα, το να κοπουν services κλπ απο to itunes δεν μου κανε τπτ..μονο ο οδηγος απο το ispazio με εσωσε..
winxp sp3 eng +ip3g

#620   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:26

αυτοί που έχετε πρόβλημα με το 3G κοιτάξτε αν έχετε το αρχείο QTCF.dll , στο c:/windows/system32 αν δεν το έχετε κατεβάστε από εδώ και βάλτε το στο c:/windows/system32 και δοκιμάστε πάλι.. και πέστε μας.

Τελευταία επεξεργασία από: Ultralord, 12/10/2009 - 14:26

#621   djvolis

djvolis

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:26

1. κατεβάζουμε το blackra1n και μεταφέρουμε το exe αρχείο στο Directory C:/

2. σιγουρευόμαστε ότι έχουμε iTunes 9.01

3. κατεβάζουμε το 3.1.2 στο iPhone 3G από το iTunes

4. κάνουμε REBOOT το κινητό αφού περάσουμε την 3.1.2 (βασκό)

5. κλείνουμε εντελώς το κινητό και το συνδεέουμε στον υπολογιστή (κλειστό)

6. τρέχουμε το blackra1n και πατάμε "make it ra1n"

7. ανοίγουμε το iPhone με το power button και αφήνουμε να ξεκινήσει η διαδικασία

8. το iTunes (που θα ανοίγει καθε τόσο) το κλείνουμε (ΟΧΙ quit) από το κόκκινο κουμπί (σε PC λογικά το "x")

9. περιμένουμε να μπει το iPhone σε recovery mode (το blackra1n τα κάνει όλα μόνο του), να περάσει η εικόνα του geohot και θα φτάσουμε στο lockscreen μας με Jailbroken 3G!

10. συνδεόμαστε με το wi-fi μας (εδώ υποθέτω απλά πως το είχαμε απενεργοποιήσει πριν) και τρέχουμε το app blackra1n στο κινητό και επιλέγουμε το package της Cydia...

αυτος ο οδηγος δουλεψε για μενα μετα απο 10 ~15 προσπαθειες και restore..(εννοω οτι προσπαθησα 10-15 φορες με ολους τους αλλους προαναφερομενους οδηγους και μονο αυτος επαιξε με την πρωτη)

Τελευταία επεξεργασία από: djvolis, 12/10/2009 - 14:27

#622   vOOz

vOOz

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:27

Τα παρατάω...
Εχω δοκιμάσει ότι υπάρχει όρθιο αλλά επιμένει να μην κάνει jailbreak. Μέχρι και στα ξένα sites που βρήκα κάποιες λύσεις και τις δοκίμασα, τζίφος...
Καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμα... (3g cosmote)
Ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις τους και τις λύσεις τους ασχέτως αν δεν μου δούλεψε!
Άλλωστε φάγαμε ήδη 30 ώρες σερί...

δοκιμασε μια αυτο που εκανα εγω μηπως και..
με ανοιχτο itunes βαλτο κ βγαλτο απο το καλωδιο 5-6 φορες, να ακους τον ηχο που κανει, κανε μια στροφη τσιριζοντας, πατα make it rain κ χωστο ανοιχτο και unlocked! χαχαχα

#623   giokont

giokont

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:30

δοκιμασε μια αυτο που εκανα εγω μηπως και..
με ανοιχτο itunes βαλτο κ βγαλτο απο το καλωδιο 5-6 φορες, να ακους τον ηχο που κανει, κανε μια στροφη τσιριζοντας, πατα make it rain κ χωστο ανοιχτο και unlocked! χαχαχα

χαχαχα! λες;;;; θα με ακούσει όλη η Πάτρα άμα ξαναδοκιμάσω και δεν πετύχει!!! και μετά θα πληρώσουν την νύφη τα μαθητούδια μου...

#624   donbaltades

donbaltades

iPH User

• 132 μηνύματα
  • GameCenter:donbaltades

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:31

καλησπερα....να κανω μια ερωτηση....συγγνωμη αν εχει αναφερθει καπου ποιο κατω αλλα χαθηκα στισ 40 σελιδες.....
σε αγορασμενο απο ελλαδα 3GS με fw:3.0 μπορω να αναβαθμισω σε 3.1.2 χωρις να χρειαστει να κανω κατι για να μη χαθει η δυνατοτητα του jailbrake??
0

#625   leonidas21

leonidas21

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:33

Καλησπέρα σε όλους . Έχω το iphone 3gs 16gb , στην έκδοση 3.1 (έτσι το πήρα από τη vodafone).Ο υπολογιστής μου έχει windows xp Gr. sp2 με antivirus το avast. Έκανα κανονικά jailbreak το iphone με το blackra1n . Δηλ., απενεργοποιώ το κινητό , ξεκινάω το blackra1n , και όταν ψάχνει για τη συσκευή , συνδέω το κινητό (πάντα κλειστό) με το γνήσιο usb καλώδιο.Κάποια στιγμή το itunes μου βγάζει κάποιο error , αλλά εγώ συνεχίζω τη διαδικασία του blackra1n. Όταν τελειώνει το reboot , ανοίγω το wifi του κινητού και περνάω μόνο το cydia . Τα: categories , winterboard , mxtube , videorecorder , sb settings, open ssh , δουλεύουν κανονικά.
1) Το ibluetooth από το xsellize μου βγάζει το εξής μήνυμα( error:unable to start the stack, please try restarting the application. If the problem persist, try rebooting the device.)Τα έκανα, αλλά πάλι τίποτα. Τί μπορεί να φταίει;;;; Μήπως δεν είναι συμβατό με την έκδοση 3.1??????
2)Επίσης από το diskaid v.3.1 , προσπαθώ να μπώ στο root της συσκευής και μου βγάζει το εξής μήνυμα ([u]sorry you need to have a jailbroken device to view the root patrition).Το open ssh είναι ενεργοποιημένο . Πώς μπορεί να γίνετε αυτό από τη στιγμή που έχουμε κάνει jailbreak τη συσκευή με το blackra1n????????????????????
Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που θα γνωρίζει το πρόβλημα!!!

#626   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:35

καλησπερα....να κανω μια ερωτηση....συγγνωμη αν εχει αναφερθει καπου ποιο κατω αλλα χαθηκα στισ 40 σελιδες.....
σε αγορασμενο απο ελλαδα 3GS με fw:3.0 μπορω να αναβαθμισω σε 3.1.2 χωρις να χρειαστει να κανω κατι για να μη χαθει η δυνατοτητα του jailbrake??
0

Εννοείς να αναβαθμίσεις και να παραμείνει το ήδη υπάρχον jailbreak που πιθανόν έχει το τηλέφωνό σου από το προηγούμενο OS? Ή να αναβαθμιστείς σε 3.1.2 και αναρωτιέσαι αν μπορείς να κάνεις jailbreak εκεί ?

#627   donbaltades

donbaltades

iPH User

• 132 μηνύματα
  • GameCenter:donbaltades

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:39

Εννοείς να αναβαθμίσεις και να παραμείνει το ήδη υπάρχον jailbreak που πιθανόν έχει το τηλέφωνό σου από το προηγούμενο OS? Ή να αναβαθμιστείς σε 3.1.2 και αναρωτιέσαι αν μπορείς να κάνεις jailbreak εκεί ?

να αναβαθμισω σε 3.1.2 κ να μπορω να κανω jailbrake...!!!

#628   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:43

Κανονικά θέλει πρώτα restore και μετά update! Τώρα τι να σου πω...σου παίξανε όλα καλά ? Έχεις κάποιο πρόβλημα τώρα...?

Ολα καλα παιζουνε οσο αφορα τις αγορασμενες εφαρμογες και οσο αφορα τις σ..σμενες επισης καλα αφου εβαλα το appsync. Ολα καλα κανενα κολημα και ολα δουλευουν μια χαρα σε iphone 3g 16gb.

Τελευταία επεξεργασία από: winer, 12/10/2009 - 14:44

#629   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:44

να αναβαθμισω σε 3.1.2 κ να μπορω να κανω jailbrake...!!!

3G ή 3GS έχεις καταρχήν..? Αν έχεις 3GS μπορείς να προχωρήσεις άφοβα σε update στη 3.1.2 και να κάνεις jailbreak εκεί με blackra1n κανονικά και δίχως πρόβλημα. Αν έχεις 3G, προτείνω λίγο υπομονή ακόμα να διευθετηθούν κάποια προβλήματα με το jailbreaking σε σχέση με το blackra1n. Όχι πως δεν δουλεύει, αλλά έχει προβλήματα και θα ταλαιπωρηθείς να το πετύχεις!

#630   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2009 - 14:45

Ολα καλα παιζουνε οσο αφορα τις αγορασμενες εφαρμογες και οσο αφορα τις σ..σμενες επισης καλα αφου εβαλα το appsync. Ολα καλα κανενα κολημα και ολα δουλευουν μια χαρα σε iphone 3g 16gb.

Μπράβο, μία χαρά πήγαν όλα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8