Ρε παιδια ΤΙ κανω λαθος? Ειχα 3.0 jailbroken σε iPhone 3G αγορασμενο απο Ελλαδα (vodafone). Κατεβαζω το καινουργιο iTunes και τρεχω update μεσω αυτου για να αναβαθμισω στην 3.1.2 (απο την 3.0 που ειχα). Γινεται το update κανονικα και ξεκιναει το κινητο με ολα τα προγραμματα μεσα οπως τα ειχα πριν (εκτος τα Cydia). Κλεινω το iTunes και τρεχω το blackra1n. Εχω Vista Ultimate. Παει εκει που λεει RUNNING και κολλαει εκει με το κινητο να δειχνει το εικονιδιο του iTunes και το καλωδιο το USB... Περιμενω κανα 10λεπτο, τιποτα... Παταω home kai power button να κλεισει, ξανανοιγει. Κανω αυτα
1) Πρέπει να έχετε το iTunes 9 εγκατεστημένο.
2) Ελέγξτε εάν έχετε το αρχείο QTCF.dll, στο C:/Windows/System32.
Αν δεν το έχετε κατεβάστε από εδώ, προσθέστε το στο C:/Windows/System32 και δοκιμάστε πάλι να τρέξετε το blackrain χωρίς να έχετε το iPhone συνδεδεμένο. Συνδέστε το όταν σας το ζητήσει η εφαρμογή.
3) Εάν το blackra1n κολλάει στο ” running¨ κλείστε το iTunes αλλά και το iTunesHelper.exe (Task manager -> Processes -> End Process)
[Thanks to Ultralord]
και ξανατρεχω το blackra1n και παλι εχει κολλησει στο ιδιο σημειο! Τι μπορει να συμβαινει?
Τελικα μου κολλησε εντελως και επρεπε να ξανακανω restore... Ξανατρεχω το blackra1n και παλι τιποτα, στο ιδιο σημειο κολλαει!!! Εχω τρελλαθει, τι να κανω

!!! Σε ενα φιλο με 3GS που το καναμε εγινε αμεσως! Λετε να φταινε τα Vista? Το δοκιμασα και με XP Compatibility Mode και παλι τα ιδια...