εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφου κανει καποιος μια επιλογη και
οκ παιρνει το καλυτερο κινητο το οποιο μπορει να ειναι και καλυτερο σε ολα απο ενα iphone .......
ΓΙΑΤΙ πρεπει να βγαλει ΛΑΘΟΣ ολους τους αλλους που εχουν iphone ,,,... ολοι το λοιπον που θα ελεγα τολμουν να φυγουν απο το ios στην ΟΥΣΙΑ ψαχνουν να ακουσουν ενα ΜΠΡΑΒΟ που εφυγαν απο κατι το οποιο ειναι must και εκει ειναι που χανει πολυ το iphone ..... το γιατι χανει ειναι αλλη ιστορια.....
ειναι οπως οταν αλλαξεις απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η παο η ΑΕΚ λόγω του οτι δεν "βλεπεις μπαλα" και πας να βλεπεις Γ Εθνικη .. θελεις να το λες ρε αδελφε μου ..... " ναι αλλαξα" και απο μεσα σου κλαις που εχεις χασει ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ....
οταν εχεις ενα Galaxy δεν σε μισουν πια οι αλλοι ... ισα ισα που σε λενε και ΓΑΤΟ .....
αλλα γι'αλλα ετσι
?
καπως ετσι μου φαινεται εμενα η φαση ......
πραγματικα υπαρχει καποιος που θα κατσει να ασχοληθει σοβαρα με ενα iphone και δεν θα κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με αυτο το κινητο
?
εκτος και εαν μιλαμε για χρηστη agry birds και ναι το itunes ειναι πολυ χαλια καλυτερο το copy paste ... 
Ε??
Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Κανενας δε βγαινει λαθος για τις επιλογες του. Αλλα αν με πει καποιος γατο επειδη επελεξα galaxys2(που δεν εχω) θα τον αποκαλεσω το λιγοτερο ανιδεο!
Αν δεν ηταν ετσι, δε θα ειχαμε αγορασει το iphone, αλλα θα μεναμε να υποστηριζαμε τα νοκια ακομη... Και αυτα βελτιωθηκαν εν ετη 2012 ξερεις, μπαινουν ιντερνετ και στελνουν μειλ σωστα πλεον. Γιατι να αλλαξουμε προτιμηση λοιπον και να χασουμε τη διασκεδαση στο να κανεις ωρες ατελειωτες να στειλεις ενα μειλ ή να συνδεθεις με wifi. Οταν ειχα παρει το πρωτο iphone εκανε 1000 πραγματα περισσοτερα απο ενα αλλο κινητο και τρομακτικα πιο ευκολα. Τα πραγματα δεν ειναι στασιμα στο περασμα του χρονου. Ολα κυκλος ειναι και γυριζουν. Το itunes ειναι λογισμικο του 2003? καπου τοσο τεσπα, και κανει ακριβως οτι εκανε και τοτε.
Προφανως το android ειναι πιο καινουργιο και εχει αντιγραψει χαρακτηριστικα του ios, για πιο λογο φωναζε διαφορετικα ο jobs παλια. Κανει περισσοτερα χωρις να χρειαζεται να ασχοληθει ο τελειως ανιδεος με roms και ροοτ, σε αντιθεση με το iphone που για να κανει τα πολλα θελει jb. Καταλαβαινω το σε καποιον να μην αρεσει το android ή να εχει συνηθησει το ios αλλα δυστυχως εγω παντα κοιταω να βελτιωνω τις δυνατοτητες μου αν μπορω και απο iphone σε android ειναι μεγαλο βημα μπρος. Γιατι με νοιαζουν οι εξτρα δυνατοτητες, να ανοιγω αρχεια απο μειλ ή site με οτι θελω αρχειο, να μην εχω αναγκη το itunes και γενικα να το χρησιμοποιω σαν κανονικο pc, οχι σαν συσκευη που θελει το pc για να λειτουργησει πληρως. Θα βγει επισημο utorrent client απο την εταιρια για τα android μεσα στο μηνα, αντιλαμβανεστε τι σημαινει αυτο οι περισσοτεροι. Οι καθυστερησεις στην αποκριση σε σχεση με το ios δεν με πειραζουν τοσο, γιατι θεωρω πιο χρησιμα τις εξτρα δυνατοτητες. Αλλους ομως μπορει να τους ενοχλει και το καταλαβαινω απολυτα.
Οι σημερινοι ανθρωποι κανουν επιλογες, σε ολο τον κοσμο. Την ομαδα που στηριζεις δε μπορεις να τη συγκρινεις με αυτο. To αν θα επιλεξεις να παρεις apple, dell, lenovo, για μαρκα υπολογιστη το κανεις με βαση τις προσωπικες σου προτιμησεις, το αν σου αρεσει το σχεδιο, τα + και τα - που βρισκεις. Το αν θα παρεις αυτοκινητο πχ το toyota auris ή το vw golf επισης ειναι το ιδιο, θα εισαι τυφλος αν πας να αγορασεις ενα τεχνολογικο προιον και δεν το συγκρινεις με τα αλλα της εποχης του.
Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 01/03/2012 - 20:02