Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις χρηστών


Φωτογραφία

iLuxus

Θα αγοράζατε ποτέ JB από ένα τέτοιο άτομο! : http://yfrog.com/hwsk0p ...... !! ;-)
23/05/2012 01:49
  • Φωτογραφία μέλους: iLuxus
    iLuxus
    ...ντονεισονς) χρονια τώρα, για να το παρέχουν στο τέλος ΔΩΡΕΑΝ σε όλον τον κόσμο! Αυτό που κάνει ο Legerov ονομάζεται 'επιθετική πώληση' σπάζοντας έτσι έναν άγραφο νόμο του σεβασμού ως προς την δουλειά τρίτων! Και μην ξεχνάμε και για την ιστορία, καίει και τα δυο exploits που είχαν βρει τα 'παιδιά'!!
    24/05/2012 01:07
  • Φωτογραφία μέλους: nsxbass
    nsxbass
    Όλα αυτά θα ίσχυαν πραγματικά αν η ιδέα που είχαμε για τον Legerov και την πώληση του jb ήταν αλήθεια. Έψαξα λίγο παραπάνω και να τι βρήκα: Η συγκεκριμένη επιχείρηση, είναι exploit-sellers. Πουλάνε ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένους ανθρώπους και μόνο αν τους εγκρίνουν οι ίδιοι. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πουλήσουν σε έναν απλό χρήστη. Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά ονόματος. Γιατί οι πελάτες τους τους προτιμούν κυρίως για την αποκλειστικότητα. Δεν σας κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει την ακριβή τιμή ενώ ό...
    24/05/2012 01:43
  • Φωτογραφία μέλους: nsxbass
    nsxbass
    ...ενώ όλοι λένε για την πώληση? Και στη σελίδα τους αν δείτε, δεν υπάρχει τιμή παρά μόνο ένα "επικοινωνήστε μαζί μας". Μόνο αν ανήκεις σε συγκεκριμένα target group σου πουλάνε. Οπότε ακόμα και αν ένας μέσος χρήστης είχε τα χρήματα, δεν θα μπορούσε να το αγοράσει γιατί πολύ απλά δεν θα του το πουλάγανε.
    24/05/2012 01:43