Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις χρηστών


Φωτογραφία

PanosMouz

Παγκοσμίως λέγεται : πειρατεία. Στην Ελλάδα "App Development".
13/01/2014 15:32
  • Φωτογραφία μέλους: ntnskrds
    ntnskrds
    Μην ξεχνας οτι για να ανοιξει η τρυπαρα χρειαζεται η συγκαταθεση σου, χρειαζεται να συνδεσεις το τηλ. και να τρεξεις το JB. Και προφανως την δινεις για να αποκομισεις τα ωφέλη. Επιπλεον, την τελευταια φορα που τσεκαρα, σν σε ενδιαφερε η ασφαλεια σε ενα συστημα Unix π.χ. το τελευταιο πραγμα που θα εκανες θα ηταν να δωσεις root access σε ολους τους χρηστες του δικτυου. Αυτο που κανουν ειναι καθαρα τυχοδιωκτικη αρπακτη ομορφα και ρομαντικα πλασαρισμενη σαν ελευθερια και customization. Τελος για...
    14/01/2014 12:13
  • Φωτογραφία μέλους: ntnskrds
    ntnskrds
    Τελος για οσους λενε οτι υπαρχει και αλλη μεθοδος πειρατειας ασ σκεφτουν οτι επειδη υπαρχει ενας τροπος πειρατειας αυτο δεν νομιμοποιει εναν αλλο. Πρεπει να εκλειψουν και οι δυο. Ξυπνατε απο το παραμυθι. Οι evaders δεν ειναι Ρομπεν των δασων, ειναι τυχοδιωκτες !!
    14/01/2014 12:13
  • Φωτογραφία μέλους: MarkKnopfler
    MarkKnopfler
    ΟΚ συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Μόνο μια επισήμανση. Η τρύπαρα είναι εν δυνάμει απειλή στα χέρια κακόβουλων (ή έστω πιο κακόβουλων κατ'εσέ ).. Όσο για τα cracked apps ναι δίνει πρόσβαση όντως επειδή υπάρχουν και αυτοί που νομίζω ότι κάτι κάνουν κρακάροντας μια εφαρμογή. Αυτό μπορεί να εκλείψει εύκολα με πολλούς τρόπους, απλά το ποσοστό των cracked είναι πολύ μικρό για να ασχοληθούν η Apple και οι devs.
    14/01/2014 13:53