Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις χρηστών


Φωτογραφία

KOSTASCH

Καλησπέρα, πριν απο μια βδομάδα αγόρασα ενα iPhone 8plus και εχθες για πρώτη φορα Αφου μιλούσα στο τηλέφωνα παράσιτα ! Μετα απο αυτο εβαλα να ακούσω βίντεο στο YouTube και Ακουγόταν κατι σαν (ποπ ποπ) έπειτα πήγα να τραβήξω βίντεο και καθε φορα που τραβάω βίντεο ακουγεται ένας θόρυβος σαν χτυπά αέρας στο ακουστικό! Οταν κανω καταγραφή απο το instagram δεν ακουγεται αυτός ο θόρυβος! Μήπως εχει κανεις κάποια ιδεα; Ευχαριστω εκ των προτέρων
18/11/2017 18:59
  • Φωτογραφία μέλους: GRchris
    GRchris
    Υποτίθεται οτι είχε βγεί η fix στην 11,0,2. Διαβάζω οτι αυτό υπάρχει και σε μερικά Iphone X παρά το Update. Άν είσαι τίποτε άτυχος σε ελλατωματικό κομμάτι δεν το γνωρίζω. Πάντως γνωστό πρόβλημα στα Iphones. Άν έκανες restore και δεν έφτιαξε θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με το service.
    18/11/2017 22:01
  • Φωτογραφία μέλους: KOSTASCH
    KOSTASCH
    Βασικά πλέον σε όσες κλήσεις έχω κάνει μετά το restore δεν είχα πρόβλημα! Στο youtube παίζει κανονικά! Όμως στην βιντεοσκόπηση από την μπροστινή κάμερα συνεχίζει να κάνει θόρυβο! Να σημειώσω πως τις πρώτες μέρες δεν είχα κανένα από αυτά τα προβλήματα! Από Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με το service σίγουρα!
    18/11/2017 22:32
  • Φωτογραφία μέλους: SmartSteli0s
    SmartSteli0s
    καλησπερα τελικα;hardware ή software;
    06/12/2017 13:30