Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Θα αγοράσετε το νέο iPad;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
141 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Θα Αγοράσετε το Νέο iPad?

Θα Αγοράσετε το Νέο iPad?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 10/03/2012 - 23:38

H apple εχει εξελίξει πολύ τις εφαρμογές για ipad... πλέον με την σουίτα iwork, με garageband, imovie , iphoto κλπ.. ειναι πολύ μπροστά και πλέον μπορεί άνετα να λειτουργήσει και σαν ενα εργαλείο δουλειάς πολύ ικανοποιητικά για κάποιον που αναζητά την απόλυτη φορητοτητα και ευκολία.
όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε και τα windows 8 tablets στο τέλος του χρόνου όπου εκεί πιστεύω η κατάσταση θα αλλάξει και θα κοπεί κάπως η φόρα του ipad... αλλά μέχρι τότε η apple στα tablets παίζει χωρίς αντίπαλο.

Το βασικό πρόβλημα που πιστεύω πως έχουν όλοι οι ανταγωνιστές του iPad αλλά και του iPhone είναι ο συνδυασμός hardware-software...

Η Apple κάθεται και αναπτύσσει hardware ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις συσκευές που θα τρέχουν το δικό της software.

Ενώ με τα Android ή τα Windows βλέπεις ότι όλες οι συσκευές ανεξαρτήτως hardware τρέχουν το ίδιο λογισμικό...

Όπως είπε κάποιος "People who care about software just build their own hardware".

Για αυτό και βλέπουμε φαινόμενα όπου φαινομενικά υποδεέστερα κομμάτια hardware στις συσκευές της Apple αποδίδουν καλύτερα. Γιατί τρέχουν software φτιαγμένο ΜΟΝΟ για αυτά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2012 - 23:41

Το βασικό πρόβλημα που πιστεύω πως έχουν όλοι οι ανταγωνιστές του iPad αλλά και του iPhone είναι ο συνδυασμός hardware-software...

Η Apple κάθεται και αναπτύσσει hardware ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις συσκευές που θα τρέχουν το δικό της software.

Ενώ με τα Android ή τα Windows βλέπεις ότι όλες οι συσκευές ανεξαρτήτως hardware τρέχουν το ίδιο λογισμικό...

Όπως είπε κάποιος "People who care about software just build their own hardware".

Για αυτό και βλέπουμε φαινόμενα όπου φαινομενικά υποδεέστερα κομμάτια hardware στις συσκευές της Apple αποδίδουν καλύτερα. Γιατί τρέχουν software φτιαγμένο ΜΟΝΟ για αυτά.

Συμφωνω! γιατι βλεπω πολλούς που γκρινιάζουν και στέκονται καθαρά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στα νούμερα. ξεχνάνε ομως κάποιοι οτι το ipad δεν τρέχει τις ενεργοβόρες και απαιτητικές εφαρμογές που τρέχουμε στα pc μας με τα windows κλπ... Τι να τους κάνω τους τετραπυρηνους και τους εξαπυρηνους επεξεργαστές τα 4GB η 8GB RAM , οταν το ipad με το IOS κανει αψογα ολα οσα υποσχετε και τρέχει ολες τις εφαρμογές όπως πχ (ιwork , iphoto , imovie κλπ) άνετα και απροβλημάτιστα?

Επισης λιγοι αναφερανε το πολυ σημαντικο θεμα με την μπαταρια. H μπαταρια του νεου ipad ειναι σχεδον διπλασια και γιαυτο μπορουν και δινουν την ιδια αυτονομια με το προιγουμενο ipad στις 9 ωρες. Πραγμα πολυ οικανοποιητικο για εμενα ιδικα με τέτοια οθοναρα που ειναι μέχρι σήμερα η καλύτερη που εχει παρουσιαστεί σε mobile συσκευη.

τέλος πιστεύω οτι το νεο ipad ειναι το πιο τίμιο tablet για τα λεφτά που ζητάει. Ας περιμένουμε ομως να το δούμε απο κοντα και να το πιάσουμε στα χέρια μας και στην συνέχεια ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και την τσέπη του θα αποφασίσει αν του χρειάζεται η οχι.

#93   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 10/03/2012 - 23:44

Συμφωνω! γιατι βλεπω πολλούς που γκρινιάζουν και στέκονται καθαρά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στα νούμερα. ξεχνάνε ομως κάποιοι οτι το ipad δεν τρέχει τις ενεργοβόρες και απαιτητικές εφαρμογές που τρέχουμε στα pc μας με τα windows κλπ... Τι να τους κάνω τους τετραπυρηνους και τους εξαπυρηνους επεξεργαστές τα 4GB η 8GB RAM , οταν το ipad με το IOS κανει αψογα ολα οσα υποσχετε και τρέχει ολες τις εφαρμογές όπως πχ (ιwork , iphoto , imovie κλπ) άνετα και απροβλημάτιστα?

Επισης λιγοι αναφερανε το πολυ σημαντικο θεμα με την μπαταρια. H μπαταρια του νεου ipad ειναι σχεδον διπλασια και γιαυτο μπορουν και δινουν την ιδια αυτονομια με το προιγουμενο ipad στις 9 ωρες. Πραγμα πολυ οικανοποιητικο για εμενα ιδικα με τέτοια οθοναρα που ειναι μέχρι σήμερα η καλύτερη που εχει παρουσιαστεί σε mobile συσκευη.

τέλος πιστεύω οτι το νεο ipad ειναι το πιο τίμιο tablet για τα λεφτά που ζητάει. Ας περιμένουμε ομως να το δούμε απο κοντα και να το πιάσουμε στα χέρια μας και στην συνέχεια ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και την τσέπη του θα αποφασίσει αν του χρειάζεται η οχι.

Αυτό που λες με την μπαταρία είναι μεγάλη αλήθεια...

Και ειδικά όσοι το συγκρίνουν με ένα laptop θα πρέπει να ξέρουν ότι laptop με 10 ώρες μπαταρία στην αγορά δεν παίζει...

Όσο για την τιμή θεωρώ και γω ότι το νέο μοντέλο έχει πάρα πολύ καλό value for money πλέον...

#94   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/03/2012 - 23:54

Η αποψη μου ειναι πως μολις το iPad τρεξει το Office της μικροσοφτ τοτε θα γινει πραγματικο εργαλειο δουλειας και δημιουργιας, μεχρι τοτε θα ειναι ενα εργαλειο που καταναλωνεις την πληροφορια και δεν την δημιουργεις.
Το μεγαλο παιχνιδι θα παιχτει και για μενα απο το τι λειτουργικο θα βγαλει η μικροσοφτ, η οποια εχει υποψην της ενα λειτουργικο ενοποιημενο, που θα τρεχει τις ιδιες εφαρμογες παντου.Απο την αλλη η Apple εχει σαφως διαφορετικη αρχη,ξεκινωντας με 2 λειτουργικα το ios και το mac OS X,τα οποια προσπαθει να τα κανει να "μοιαζουν" αλλα οχι να ειναι ενοποιημενα.Θα εχει ενδιαφερον το μελλον!

#95   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 10/03/2012 - 23:56

Η αποψη μου ειναι πως μολις το iPad τρεξει το Office της μικροσοφτ τοτε θα γινει πραγματικο εργαλειο δουλειας και δημιουργιας, μεχρι τοτε θα ειναι ενα εργαλειο που καταναλωνεις την πληροφορια και δεν την δημιουργεις.
Το μεγαλο παιχνιδι θα παιχτει και για μενα απο το τι λειτουργικο θα βγαλει η μικροσοφτ, η οποια εχει υποψην της ενα λειτουργικο ενοποιημενο, που θα τρεχει τις ιδιες εφαρμογες παντου.Απο την αλλη η Apple εχει σαφως διαφορετικη αρχη,ξεκινωντας με 2 λειτουργικα το ios και το mac OS X,τα οποια προσπαθει να τα κανει να "μοιαζουν" αλλα οχι να ειναι ενοποιημενα.Θα εχει ενδιαφερον το μελλον!

Τι το θες το office?Βάλε libre office να δεις την υγειά σου...:D

Εμένα αυτό που με χαλάει πολύ σε ios είναι που δεν έχω βρει πρόγραμμα να μπορείς να γράφεις docs σε latex.

Αναρτημένη εικόνα

#96   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/03/2012 - 00:03

Τι το θες το office?Βάλε libre office να δεις την υγειά σου...:D

Εμένα αυτό που με χαλάει πολύ σε ios είναι που δεν έχω βρει πρόγραμμα να μπορείς να γράφεις docs σε latex.

Εχω και Libre Office σε dual boot,αλλα κακα τα ψεμματα Marknopfler σοβαρη δουλεια δεν μπορεις να κανεις χωρις τα Office.Αντιθετα με το Latex μπορεις!
Οσο για το Latex σε IOS δικιο εχεις!

#97   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 11/03/2012 - 00:05

Τι να σου πω είναι και θέμα συνήθειας,εγώ έχω ubuntu εδώ και χρόνια (παράλληλα και windows αλλα ελάχιστα τα χρησιμοποιώ) και το έχω συνηθίσει...

Για το latex είναι κρίμα να μην υπάρχει κάτι..Δεν ξέρω και σε mac αν υπάρχει βασικά.

Αναρτημένη εικόνα

#98   akhs1

akhs1

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:akhs_xania

Δημοσίευση 11/03/2012 - 00:40

Retina οθονη ............ονειρο θα ειναι......Δε θελω να ξενερωσω οσους εχουν το 2 και λενε οτι δεν θα το αγοραζαν....αλλα μολις το δουν και απο κοντα θα αλλαξουν σιγουρα γνωμη.....

#99   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 11/03/2012 - 00:49

Retina οθονη ............ονειρο θα ειναι......Δε θελω να ξενερωσω οσους εχουν το 2 και λενε οτι δεν θα το αγοραζαν....αλλα μολις το δουν και απο κοντα θα αλλαξουν σιγουρα γνωμη.....

Αν είχες iPad 2 θα το εδινες για να πάρεις το 3Gen..? αν σε ικανοποιούσε στην χρήση θα το αλλάζεις..?

#100   xuser

xuser

iPH Enthousiast

• 569 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 11/03/2012 - 00:58

Ρίχτε μια ματιά στις αγγελίες να δείτε πόσοι δίνουν τα iPad 2..
No comments..

#101   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2012 - 01:01

Ρίχτε μια ματιά στις αγγελίες να δείτε πόσοι δίνουν τα iPad 2..
No comments..

Ναι αλλα σε τι τιμές..?

#102   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 11/03/2012 - 01:03

Ναι αλλα σε τι τιμές..?

Κατσε να κυκλοφορησει το νεο ipad και θα δεις που θα πανε οι τιμες αυτες...
XS Max 256 Gb Space Gray

#103   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2012 - 01:06

Κατσε να κυκλοφορησει το νεο ipad και θα δεις που θα πανε οι τιμες αυτες...

Ε αυτο λέω και εγω το σκέφτηκα να το δώσω αλλα για να πάρω MacBook αλλα δεν αξίζει.!

#104   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 11/03/2012 - 01:10

Ε αυτο λέω και εγω το σκέφτηκα να το δώσω αλλα για να πάρω MacBook αλλα δεν αξίζει.!

Ε ακομα προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να το δωσεις σε αξιοπρεπεστατη τιμη...Γιατι 400 που το δινουν ειναι αρκετα!Αν κυκλοφορησει ομως το επομενο αστο!!Καλυτερα παντρεψου το! :P
XS Max 256 Gb Space Gray

#105   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2012 - 01:17

Ε ακομα προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να το δωσεις σε αξιοπρεπεστατη τιμη...Γιατι 400 που το δινουν ειναι αρκετα!Αν κυκλοφορησει ομως το επομενο αστο!!Καλυτερα παντρεψου το! :P

Εε ναι.! Αν μπορέσω θα μαζεψω αυτα τα 350 400€ μέχρι το καλοκαίρι και αν μπορέσω να πάρω το MacBook pro με δόσεις θα το πάρω (θέλω να το πάρω!!)

Και θα έχω και το iPad 2 και MacBook Pro.!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες