Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1407 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/05/2012 - 22:26

κοιτουσα μολις τυχαια τα σχολια οταν εγινε η παρουσιαση του σε ενα blog,
περιττό να πω πως το 90% απο τα σχολια ηταν αρνητικα, και φυσικα μιλαμε και για μη iphone χρηστες.

το κατακεραυνωσαν κυριως για το
α)μεγεθος,
β)το πλαστικο,
γ)την οθονη( non plus amoled) ,
δ) την καμερα (8 και οχι 12)..
Ωστοσο και για το iphone 4s ετσι λεγανε καποιοι, τωρα στις πωλήσεις θα φανεί...

Τελευταία επεξεργασία από: NiKlaus, 09/05/2012 - 22:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   Eddieson

Eddieson

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2012 - 23:38

Εγώ παίδες αγόρασα πριν καμιά βδομάδα το S2 μετά απο καλή επιδότηση ης Wind και μπορώ να πω οτι την εχω καταβρεί με τις 4,3 .ίντσες του... Κι εγώ ήμουν της άποψης οτι ήταν μεγάλο για κινητό, το iPhone είναι το τέλειο μέγεθος κλπ αλλά μετά το S2 δυσκολα να γυρισω σε καποιο με μικροτερη οθονη.. Ανοιξα το 3Gs μου χτες να το σκαλισω λιγο κ ενιωθα οτι ηταν σαν ψευτικο.. Η δε οθονη του καθολου βολικη ως προς το μεγεθος ετσι.. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Αλλα οπως προειπε κ ενας φιλος πιο πανω, δωστε λιγο χρονο σε ενα αλλο κινητο κ μπορει να δειτε οτι ειχατε αδικο τελικα...

#363   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 10/05/2012 - 09:51

Παιδια απλα καντε ενα τεστ 15 μερες με ενα android σαν βασικο κινητο και μετα το iphone θα γινει δευτερο εγω που ειμαι απιστευτα funboy με τήν εταιρια τωρα πια φευγω απο το σπιτι και το ξεχναω που μια φορα δεν το αφησα πριν

#364   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 10/05/2012 - 10:17

Εγώ παίδες αγόρασα πριν καμιά βδομάδα το S2 μετά απο καλή επιδότηση ης Wind και μπορώ να πω οτι την εχω καταβρεί με τις 4,3 .ίντσες του... Κι εγώ ήμουν της άποψης οτι ήταν μεγάλο για κινητό, το iPhone είναι το τέλειο μέγεθος κλπ αλλά μετά το S2 δυσκολα να γυρισω σε καποιο με μικροτερη οθονη.. Ανοιξα το 3Gs μου χτες να το σκαλισω λιγο κ ενιωθα οτι ηταν σαν ψευτικο.. Η δε οθονη του καθολου βολικη ως προς το μεγεθος ετσι.. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Αλλα οπως προειπε κ ενας φιλος πιο πανω, δωστε λιγο χρονο σε ενα αλλο κινητο κ μπορει να δειτε οτι ειχατε αδικο τελικα...

Αν εχεις το 3GS λογικο ειναι να σου αρεσει καλυτερα το σαμυ.Για παρε και το 4S και τα λεμε.Εγω εκανα το τεστ με android (ειχα για 2 μηνες to HTC Sensation) αλλα ματαια...το iPhone δεν το αλλαζω με τιποτα!!!

#365   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 10/05/2012 - 10:28

Αν εχεις το 3GS λογικο ειναι να σου αρεσει καλυτερα το σαμυ.Για παρε και το 4S και τα λεμε.Εγω εκανα το τεστ με android (ειχα για 2 μηνες to HTC Sensation) αλλα ματαια...το iPhone δεν το αλλαζω με τιποτα!!!

Κι εγώ έκανα την δοκιμή μου με ένα Arc με οθονάρα , φοβερό σχήμα , τρελλή κάμερα ... καταπληκτικό τηλέφωνο....αν δεν είχε και Android !!
Εφυγε σε 10 μέρες ...

#366   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/05/2012 - 10:46

Ενα πολύ θετικό χαρακτηριστικό που δεν έχει αναφερθεί και είναι
πολύ σημαντικό ,είναι η χαμηλή τιμή sar στις samsung συσκευές.
Η τιμή στο galaxy s2 einai 0.34 και του iphone 1.17 :wacko:

#367   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/05/2012 - 11:28

H Samsung νομίζει ότι παίζει σε διαγωνισμό "Ποιος την έχει πιο μεγάλη" (την οθόνη...)
Φορτώνει χαρακτηριστικά που ποτέ δεν θα δουλέψουν ή για να καλύψει τις ατέλειες του λογισμικού της. Επειδή δεν μπορεί να βελτιώσει το λογισμικό, προσπαθεί μέσω επεξεργαστή, μνήμης κλπ να καλύψει τη διαφορά. Είναι σαν να θέλεις να πας από Αθήνα Θεσσαλονίκη. Η Apple πηγαίνει με VW στην εθνική και η Samsung πηγαίνει με Ferrari ακολουθώντας τη διαδρομή Αθήνα-Πάτρα-Γιάννενα-Θεσσαλονίκη. Και φτάνουν την ίδια ώρα.

Η Apple είναι ο ορισμός της έκφρασης "Χρυσή Τομή". Κάνει ό,τι χρειάζεται. Λέτε είναι τεχνολογικά δύσκολο να βγάλει 5'' οθόνη? Ή να βάλει 12MPx κάμερα? Δε νομίζω. Είναι θέμα επιλογής. Σου έχει ό,τι χρειάζεσαι από ένα έξυπνο κινητό. Αν θες να βγάζεις τέλεις φωτο, πάρε μια κάμερα. Αν δες να βγάλεις όμορφες φωτο σε ώρα ανάγκης ή στην καθημερινότητα, τότε σε καλύπτει.

Άσε που ό,τι λέει ότι κάνει το κάνει πάντα. Ενώ στη Samsung λένε ότι κάνει 10, που όμως κάνει τα 7 και αφού κολήσει - κρασάρει τις μισες φορές.
Έχω iPhone να τελευταία 4 χρόνια. Δεν έχω κλείσει ποτέ τις συσκευές, δεν έχουν κολήσει ποτέ και τις έχω τρελάνει στις custom-ιες και τα tweaks...

#368   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 10/05/2012 - 11:55

παιδια οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω δεν υπαρχει καποιο κινητο που να πεις αυτο ειναι για ολους και ειναι το τελειο και το ιδανικο.εγω ειχα iphone πηρα το razr που ειναι μιλια μπροστα απο iphone 4s καλως η κακος τεχνολικα kai τωρα βγηκε ενα κινητο που ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον ανταγωνισμο ακομα στο λογισμικο που ναι αντιγραφει την apple σε πολλα πραγματα αν οχι στα παντα αλλα εμενα που θα το παρω δεν με νοιαζει ποιος ανακαλυψε τον τροχο, μακαρι η apple να βγαλει το 5 και να τους εξαφανισει γιατι ειμαι funboy της apple εχοντας ολες της συσκευες της APPLE ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑς ΤΑ ΠΑΝΤΑ 3 χρονια τωρα αλλα αν εισαι gadzetakias μονο αν εισαι τυφλος δεν βλεπεις οτι το iphone εμεινε πισω και πρεπει να αλλαξει στα παντα και το μονο που δεν μας νοιαζει αν θα αλλαξει ειναι η καμερα ολα τα αλλα θελουν ανανεωση και οχι lifting

#369   koustakis

koustakis

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2012 - 12:47

Επειδή δεν μπορεί να βελτιώσει το λογισμικό, προσπαθεί μέσω επεξεργαστή, μνήμης κλπ να καλύψει τη διαφορά.
Η Apple είναι ο ορισμός της έκφρασης "Χρυσή Τομή". Κάνει ό,τι χρειάζεται. Λέτε είναι τεχνολογικά δύσκολο να βγάλει 5'' οθόνη? Ή να βάλει 12MPx κάμερα?
Άσε που ό,τι λέει ότι κάνει το κάνει πάντα. Ενώ στη Samsung λένε ότι κάνει 10, που όμως κάνει τα 7 και αφού κολήσει - κρασάρει τις μισες φορές.
Έχω iPhone να τελευταία 4 χρόνια. Δεν έχω κλείσει ποτέ τις συσκευές, δεν έχουν κολήσει ποτέ και τις έχω τρελάνει στις custom-ιες και τα tweaks...

Λυπάμαι αλλά αν δεν έχει βελτιωθεί το android ποιό έχει; Το ios που είναι ολόιδιο από το 2G;
Η apple παίζει το παιχνίδι του marketing τέλεια και σου δίνει Hardware που οι άλλοι είχαν στα προηγούμενα μοντέλα τους στην ίδια και χαμηλότερη τιμή από αυτούς, σε πιο όμορφο περιτύλιγμα και με κορυφαία βέβαια εξυπηρέτηση (στο εξωτερικό κυρίως...), και πληρέστατο appstore.
Και για το αν κολλάνε τα iphone, σε iphone forum είσαι, μπες στα προβλήματα χρηστών για να δεις πόσο απροβλημάτιστοι είναι όλοι, με jb ή χωρίς.
Αγαπάμε apple αλλά πρέπει να κάνουνε και αυτοί κάτι για αναθερμάνουν τον έρωτα μας. Αλλιώς η διαρροή θα είναι ανεξέλεγκτη.

#370   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2012 - 13:01

H Samsung νομίζει ότι παίζει σε διαγωνισμό "Ποιος την έχει πιο μεγάλη" (την οθόνη...)
Φορτώνει χαρακτηριστικά που ποτέ δεν θα δουλέψουν ή για να καλύψει τις ατέλειες του λογισμικού της. Επειδή δεν μπορεί να βελτιώσει το λογισμικό, προσπαθεί μέσω επεξεργαστή, μνήμης κλπ να καλύψει τη διαφορά. Είναι σαν να θέλεις να πας από Αθήνα Θεσσαλονίκη. Η Apple πηγαίνει με VW στην εθνική και η Samsung πηγαίνει με Ferrari ακολουθώντας τη διαδρομή Αθήνα-Πάτρα-Γιάννενα-Θεσσαλονίκη. Και φτάνουν την ίδια ώρα.

Η Apple είναι ο ορισμός της έκφρασης "Χρυσή Τομή". Κάνει ό,τι χρειάζεται. Λέτε είναι τεχνολογικά δύσκολο να βγάλει 5'' οθόνη? Ή να βάλει 12MPx κάμερα? Δε νομίζω. Είναι θέμα επιλογής. Σου έχει ό,τι χρειάζεσαι από ένα έξυπνο κινητό. Αν θες να βγάζεις τέλεις φωτο, πάρε μια κάμερα. Αν δες να βγάλεις όμορφες φωτο σε ώρα ανάγκης ή στην καθημερινότητα, τότε σε καλύπτει.

Eχεις τρελανει τις συσκευες σου στις custom ιες και τα tweaks και δεν σου εχει κολησει ποτε? Εδω φιλε εκτιθεσαι, καθως οσο και να προσεχει καποιος καποια στιγμη μια ασυμβατοτητα δεν τη γλιτωσε. Ασε ενα μηλο στην περιπτωση που το περιγραφεις χανει εκτος απο αξιοπιστια, ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Το εχουμε πει δισεκατομμυρια φορες!!! 2 εντελως διαφορετικοι κοσμοι κινητης τηλεφωνιας. Διαλεγεις και παιρνεις!

Εγω προσωπικα θα περασω συντομα στο ΄΄αντιπαλο΄΄ στρατοπεδο καθως αισθανομαι εντονα οτι με περιοριζουν τα μηλα.

#371   Eddieson

Eddieson

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2012 - 13:21

Δεν έχει σημασία φίλε μου η ταχύτητα.. Εγώ κάνω τη σύγκριση μεταξύ του μεγέθους της οθόνης.. 5.0.1 έχω στο 3Gs μου. Καμία σχέση με το 4s σε ταχύτητα αλλά δεν παύει και στα δυο η οθόνη ναναι 3,5 ίντσες.

#372   Chrisgeo908

Chrisgeo908

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2012 - 08:10

Φορτώνει χαρακτηριστικά που ποτέ δεν θα δουλέψουν ή για να καλύψει τις ατέλειες του λογισμικού της. Επειδή δεν μπορεί να βελτιώσει το λογισμικό, προσπαθεί μέσω επεξεργαστή, μνήμης κλπ να καλύψει τη διαφορά.

Μην υποτιμάς τη σαμυ έχει βγάλει πολύ καλές συσκεύες που σαν λάτρες των γκάτζετς και τις τεχνολογίας πρέπει να τις παραδεχόμαστε.Ως χρήστης και όχι οπαδός συσκευών της σαμυ και της apple μπορώ να πώ οτι άξιζαν τα λεφτά τους και ήταν ότι υπόσχονταν(πολύ συμαντικό αυτό καθώς πολλές αντροιντ συσκευές υπόσχοντε πολλα περισότερα απο αυτά ,που πραγματικά μπορουν να κάνουν :lol: ).
Τέλος να πώ πως οσο το αντροιντ οριμάζει και γινετε καλύτερο τοσο η apple θα ανεβάζει το πήχη...το αποτελεσμα καλύτερα smartphones :D

#373   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2012 - 08:14

Δεν το πιστεύω ότι καβαλήσαμε την 19 σελίδα

#374   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 11/05/2012 - 08:58

Μεγάλο (σε μέγεθος !!) τηλέφωνο , μεγάλο thread !!! :lol:

#375   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 11/05/2012 - 09:58

Δεν έχει σημασία φίλε μου η ταχύτητα.. Εγώ κάνω τη σύγκριση μεταξύ του μεγέθους της οθόνης.. 5.0.1 έχω στο 3Gs μου. Καμία σχέση με το 4s σε ταχύτητα αλλά δεν παύει και στα δυο η οθόνη ναναι 3,5 ίντσες.

Δεν ειναι μονο η ταχυτητα η διαφορα του 3GS με το 4S,ειναι και η απιστευστη Retina,η ποιοτητα κατσκευης και πολλα αλλα.Ασε μην πω και οτι το Sii που αγορασες και σε ξετρελανε προσπαθει απεγνωσμενα να μοιασει στο iPhone!!!Τυχαιο???Δε νομιζω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες