Επειδή δεν μπορεί να βελτιώσει το λογισμικό, προσπαθεί μέσω επεξεργαστή, μνήμης κλπ να καλύψει τη διαφορά.
Η Apple είναι ο ορισμός της έκφρασης "Χρυσή Τομή". Κάνει ό,τι χρειάζεται. Λέτε είναι τεχνολογικά δύσκολο να βγάλει 5'' οθόνη? Ή να βάλει 12MPx κάμερα?
Άσε που ό,τι λέει ότι κάνει το κάνει πάντα. Ενώ στη Samsung λένε ότι κάνει 10, που όμως κάνει τα 7 και αφού κολήσει - κρασάρει τις μισες φορές.
Έχω iPhone να τελευταία 4 χρόνια. Δεν έχω κλείσει ποτέ τις συσκευές, δεν έχουν κολήσει ποτέ και τις έχω τρελάνει στις custom-ιες και τα tweaks...
Λυπάμαι αλλά αν δεν έχει βελτιωθεί το android ποιό έχει; Το ios που είναι ολόιδιο από το 2G;
Η apple παίζει το παιχνίδι του marketing τέλεια και σου δίνει Hardware που οι άλλοι είχαν στα προηγούμενα μοντέλα τους στην ίδια και χαμηλότερη τιμή από αυτούς, σε πιο όμορφο περιτύλιγμα και με κορυφαία βέβαια εξυπηρέτηση (στο εξωτερικό κυρίως...), και πληρέστατο appstore.
Και για το αν κολλάνε τα iphone, σε iphone forum είσαι, μπες στα προβλήματα χρηστών για να δεις πόσο απροβλημάτιστοι είναι όλοι, με jb ή χωρίς.
Αγαπάμε apple αλλά πρέπει να κάνουνε και αυτοί κάτι για αναθερμάνουν τον έρωτα μας. Αλλιώς η διαρροή θα είναι ανεξέλεγκτη.