Ο χρήστης 'konion2010', στις 15 Jul 2012 - 11:56, έγραψε:
Η απλοτητα και ολα αυτα δεν οφειλονται τοσο στις εικονιτσες,οσο στο λειτουργικο που τρεχει απο πισω και ειναι το ios.Ο στοχος καθε προγραμματιστη για μια εφαρμογη ειναι ακριβως αυτος,ακομα και μια χαζη ξανθια να μπορει να χειριζετε την εφαρμογη του.Τι πιο ευκολο απο το να το κανει να τρεχει μονο απο terminal,και αμα ο αλλος δεν εχει γνωσεις να σκαει.Αμα ομως καταφερεις την ιδια εφαρμογη να την κανεις τοσο ευκολη που να μπορει να την χειριζεται ακομα και η χαζη ξανθια,τοτε η εφαρμογη σου θα μπορει να απευθυνθει στον κοσμο.Καλος η Κακως δεν ειναι ολοι προγραμματιστες.Οπως εσυ μπορει να μην ξερεις πως να φτιαξεις ενα σπιτι,ετσι και ο αλλος δεν ειναι αναγκασμενος να ξερει τι κανει η εφαρμογη σου απο πισω για να τρεχει.Αυτη ειναι και η συχρονη λογικη του προγραμματισμου,ακομα και αναμεσα στους προγραμματιστες,ο αλλος δεν χρειαζεται να ξερει τι κανει το καθε προγραμματακι σου,απλα ξερει τι πρεπει να βαλει σαν εισοδο και τι περιμενει σαν εξοδο(Δομες Δεδομενων κ.λ.π)...Τωρα σαν τεχνικος στα iphone,θα εχει δει οτι η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι πολυ καλη.Τελος,να γραψω οτι αμα εσυ θες 1000 tweaks για να σου αρεσει το iphone απλα δεν το παιρνεις.Αλλα εκει περναμε σε προσωπικες αποψεις.Η apple βγαζει ενα μοντελο το χρονο(δυο με το S),και τα android για να μπορουν να συγκριθουν μαζι του,βγαζουν τουλαχιστον 10 συσκευες(και αυτα χωρις update).Φυσικα και δεν ειμαι μετοχος τις apple ουτε τιποτα,και ο μονος λογος που καθομαι και γραφω εδω ειναι γαιτι αμα μπει καποιος που σκεφτεται τι θα αγορασει,να μην παει και αγορασει τιποτα και μετα μετανιωνει τα λεφτα που εδωσε.
σωστα αυτα που λες !!! δεν λεω την αποψη ενος ασχετου που πηγε απο IOS se Android αλλα μιλαω απο προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα ! και μιας και ειμαι κολλημενος με TWEAKS και system customisation to android ειναι μπροστα !!
το μονο σιγουρο που εχω να πω ειναι οτι τo iphone ειναι ο βασιλιας των 3.5 inch αυτο με σιγουρια σε αυτο το μεγεθος δεν εχει αντιπαλο .....
το IPAD ειναι ο βασιλιας των ταμπλετς........ πιστευω οτι ειναι μακραν καλυτερο απο ανδροιδ !!
αλλα οταν μιλαμε για τα νεα τερατα των 4.8 ιντσων και 4πυρινους επεξεργαστες !!δεν υπαρχει συγκριση !! ΟΤΑΝ θα βγει το 5 εκει βλεπουμε ΚΑΙ πως θα ειναι ακριβος αλλα και τι θα φοραει εσωτερικα !!!
σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφη το iphone εσωτερικα μιας και το ανεφερες !! και εξωτερικα φυσικα ! δεν μπορω να κανψ τετοια συγκριση μεταξυ διλαδη ενως iphone και οποισδιποτε αλλης συσκευης !!
το οτι το ΗΤΨ ΟΝΕ Χ ειναι πιο εντυπωσιακο εξωτερικα ! δεν συμαινει οτι ειναι και πιο ποιοτηκο απο ενα Iphone προς θεου !
οσο για τις αναβαθμησεις που λες πλεον δινουνε ! ιδι εχουνε δωσει 3 μεσα σε 3-4 μηνες που κυκλοφορει και εχει και μελλον ακομα
απο εκει και περα για πιο ψαγμενους περναμε και σε αλλο επιπεδο με custom roms και πολλα αλλα παρακλαδια με μεγαλη υποστιριξη απο hackers και μαγειρες...............
Ο χρήστης 'Evangelia', στις 15 Jul 2012 - 12:00, έγραψε:
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλα αρκετοί φίλοι μου εκαναν στροφή προς τα android 
ναι γιατι βαρεθηκανε τους περιορισμους ! βαρεθηκανε τις 3.5 ιντσες !
το αντροιντ ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο !
και επιτελους βγηκανε συσκευες αξιοπρεπεστατες !
εγω παιδια εκανα την αλλαγη και μιλαω απο προσωπικη αποψη ! ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την νεα μου συσκευη !! και ειμαι και κολλημενος iphonakias !! αλλα ολα μου αρεσει να λεγονται με το ονομα τους !!
οταν βγει το 5 εννοειτε οτι θα το παρω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ !!!
Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 15/07/2012 - 14:14