Ο χρήστης 'konion2010', στις 14 Jun 2012 - 22:36, έγραψε:
Απο ποτε δεν laggari το android?Εγω ολοι οι γνωστοι μου που ειχαν android ειχαν φαει τουλαχιστον 10lag και ψαχνοντουσαν για αλλαγη λογισμικου και αν τους καλυπτει μετα η εγγυηση.Ακομα βλεπω πολυ να λενε οτι το θελουν για note.Το κινητο δεν ειναι για να κρατας σημειωσεις και να μην χωραει να μπει στην τσεπη σου.Πριν παρω το iphone κοιταγα το galaxyS2.Τα κινητα δεν ειχαν καμια σχεση.Εκτος απο αυτα,αμα ειναι καθε λιγο και λιγακι να βγαζει ενα καινουργιο μοντελο,τι να το κανω?Τελος,εσυ ο ιδιος ειπες οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες που χρησημοποιουν και τους 4 επεξεργαστες,τοτε τι διαφορα να δω?Και ακομα,εχω απειρα παιχνιδια στο κινητο και δεν κολλαει ποτε.Η Sams στο θεμα των κινητων ειναι πολυ πισω απο την apple.Εγω δεν συμφωνω σε πολλα πραγματα με την apple,αλλα δεν γινετε να μην αναγνωριζεις το ποσο μπροστα ειναι στον τομεα των κινητων.
Είναι θέμα γνώσεων και εμπειριών. Δεν λέω τι μου είπαν οι φίλοι μου, λέω τι είδα εγώ. Αφού οι φίλοι σου έψαχναν αν τους καλύπτει η... εγγύηση για το lag, μια χαρά είναι με τα iphone.
Προσωπικά έδωσα το iphone για το S2 και δεν το μετάνιωσα στιγμή.
Δεν ξέρω τι τσέπες έχετε, αλλά στις δικές μου χωράει μια χαρά το S3. Επιπλέον αν το κινητό δεν είναι για να κρατάς σημειώσεις, θα είχα ένα Nokia του 50ρικου.
Η Apple ήταν πολύ μπροστά στα κινητά. Αλλά αν δεν ήταν τα Android δεν θα βλέπαμε τόσα πολλές βελτιώσεις στο ios. Τώρα τελευταία φοβάμαι ότι αρχίζει να την χάνει λίγο τη μπάλα. Και το λέω με λύπη γιατί πολύ θα ήθελα να δω από αυτή ένα κινητό καλύτερο από το S3 σύμφωνα με τα δικά ΜΟΥ κριτήρια για να κάνω πάλι την αλλαγή.