Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

iPhone 4s ή htc one x?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
145 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 06/07/2012 - 22:24

Το καπάκι πίσω όταν το ανοίγεις φοβασαι ότι θα σπάσει...

εμ.... ειπαμε..... !!!! το καλο ομως ειναι οτι μπορεις να παρεις εναν επιτραπεζιο Φορτιστη και 2-3 μπαταριουλες και να την βγαλεις Λαδι ! ακομα και σε ταξιδακι χωρις φορτιστη :D :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2012 - 23:55

τελικα φιλοι πηρα HTC ONE X ...... πολυ ευχαριστημενος θα πω !!! αν και εχασα τη σταθεροτητα και τον συνηθησμενο περιορισμο του ios αλλα απλα δεν υπαρχει το κινητο !!!!! αλλη φαση εντελος.... θα ελεγα δυσκολο κινητο για καποιον που θελει ευκολα και απλα πραγματα !! και ιδανικο κινητο για καποιον που θελει μπλεξιματα χεχεχεχε !!!

..............ισως να ειμαι ο πρωτος τεχνικος Iphone με HTC κινητο χαχαχαχαχαχα

<------------------ (666) post LoL

Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 13/07/2012 - 23:55

#123   isks

isks

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2012 - 23:34

δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι σε καποια tests το 4s βγηκε γρηγοροτερο απ'το one x... ισως η διαφορα στο hardware να αντισταθμιζεται απ το software (συγκεκριμενα λογω συνεργασιας hardware με software)

#124   FreNzy

FreNzy

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα
  • Twitter:@Charlesfrise
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:FreNzy_7

Δημοσίευση 14/07/2012 - 23:46

Σαν το iphone δεν υπάρχει :)

#125   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 15/07/2012 - 00:02

Το one x ειναι παρα πολυ καλο, εγω 2 φορες το παραγγειλα αλλα μου κατσε στραβη απο τις πρωτες παρτιδες που ειχαν προβλημα με την οθονη αν την πιεζες στις ακρες κ τα γυρισα πισω !
Τελικα εμεινα με το 4αρι παλι, μεγαλη πατατα της htc που βιαστηκε να το βγαλει στην αγορα..
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#126   BSB

BSB

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 15/07/2012 - 01:31

τελικα φιλοι πηρα HTC ONE X ...... πολυ ευχαριστημενος θα πω !!! αν και εχασα τη σταθεροτητα και τον συνηθησμενο περιορισμο του ios αλλα απλα δεν υπαρχει το κινητο !!!!! αλλη φαση εντελος.... θα ελεγα δυσκολο κινητο για καποιον που θελει ευκολα και απλα πραγματα !! και ιδανικο κινητο για καποιον που θελει μπλεξιματα χεχεχεχε !!!

..............ισως να ειμαι ο πρωτος τεχνικος Iphone με HTC κινητο χαχαχαχαχαχα

<------------------ (666) post LoL

Στα 666 βρήκε να έρθει το HTC One X? :o δν καλός οιωνός trust me!! φτου φτου φτού

Το one x ειναι παρα πολυ καλο, εγω 2 φορες το παραγγειλα αλλα μου κατσε στραβη απο τις πρωτες παρτιδες που ειχαν προβλημα με την οθονη αν την πιεζες στις ακρες κ τα γυρισα πισω !

XAXAXAXA :D
Δηλ. για να ήταν τέλειο δεν θα έπρεπε να λειτουργούσε καθόλου;

Τελευταία επεξεργασία από: BSB, 15/07/2012 - 01:32

#127   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2012 - 12:51

δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι σε καποια tests το 4s βγηκε γρηγοροτερο απ'το one x... ισως η διαφορα στο hardware να αντισταθμιζεται απ το software (συγκεκριμενα λογω συνεργασιας hardware με software)

δεν ειναι θεμα ταχυτητας φιλε μου !!! ειναι σαν να συγκρινεις Λαπτοπ με αιπαντ...... το HTC ειναι σε αλλο επιπεδο !! δεν εχει βεβαια την σταθεροτητα και την ευκολια του IOS αλλα εχει αλλα 1002 πραγματα που σε κατακτουν.... ! μετα απο 3 μερες με το HTC εχω να πω οτι ειναι κατι ενδιαμεσα σε IOSjailbreked kai Android το λειτουργικο του..... υπαρχουνε απειρα TWeaks που απλα τα περνας απο το Googleplay

η συγκριση που θα κανω με iphone ειναι οτι τοiphone ειναι παρα πολυ πιο ευκολο και απλο ! διλαδη κανεις τις δουλειες σου πολυ πιο ευκολα...... πολυ πιο περιορισμενα βεβαια !!!! αν σε καλυπτουνε αυτα τοτε μενεις εκει !

αμα θες ομως κατι πολυ παραπανω με λειτουργιες στον Θεο και ρυθμησεις που θα σε τρελανουνε τοτε πας στο επομενο επιπεδο........

ενταξει η οθονη απλα δεν υπαρχει !!! πλεον μπαινω ιντερνετ απο οποιον browser θελω εγω χωρις κανεναν περιορισμο και ολα ειναι πολυ πιο ομορφα και ωραια !
τα videos ειναι απλα αλλου δεν το συζηταμε !
η καμερα τρομερη με απιστευτες επιλογες !
ο σχεδιασμος και η ποιοτητα του τηλεφωνου τρομερη !! σε σχεση με το ( s3 που ειναι πλαστικουρα )
και απο ταχυτητα πεταει !!

Τελικα εμεινα με το 4αρι παλι, μεγαλη πατατα της htc που βιαστηκε να το βγαλει στην αγορα..

αυτο που πηρα ειναι απο τις πρωτες παρτιδες αλλα μου βγηκε απροβληματιστο ;) !!! ε Οκ μην ξεχναμε οτι σε ολες τις εταιριες το ιδιο συμβαινει υπαρχουνε παρτιδες και παρτιδες !!! εχουμε δει και iphone κιτρινιαρικα με 1002 προβληματα !!! σε ολες τις εταιριες συμβαινει αυτο !!

Σαν το iphone δεν υπάρχει :)

καλο το iphone για την κατηγορια του !!! ως εκει ομως....... δεν υπαρχει καμια συγκριση με htc one x ή galaxy s3

#128   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 15/07/2012 - 12:58

Συμφωνώ κι εγώ !!! το καθένα στην κατηγορία του !!! Σε εντελώς δικιά του κατηγοριά το iphone και παρακάτω ο χαμός !!! :)

Είναι θέμα από πού κοιτάς !! :D

#129   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/07/2012 - 12:58

Φιλε μου,αυτο που καταλαβα οτι λες,ειναι οτι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα,αλλα για να τα κανεις θελει να κανεις αλλα 200.Αυτο,τουλαχιστον για μενα,δεν το βρισκω καθολου ευχρηστο.Το να εχεις ενα κινητο φορτωμενο με 1002 πραγματα,οπως και εσυ λες,που για να κανεις το οτιδηποτε πρεπει να παραμετροποιησεις αλλα 500 δεν πιστευω οτι ειναι βολικο.Τωρα προσωπικη αποψη του κανενος τι θελει.Ο χρονος θα δειξει.

#130   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:04

Φιλε μου,αυτο που καταλαβα οτι λες,ειναι οτι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα,αλλα για να τα κανεις θελει να κανεις αλλα 200.Αυτο,τουλαχιστον για μενα,δεν το βρισκω καθολου ευχρηστο.Το να εχεις ενα κινητο φορτωμενο με 1002 πραγματα,οπως και εσυ λες,που για να κανεις το οτιδηποτε πρεπει να παραμετροποιησεις αλλα 500 δεν πιστευω οτι ειναι βολικο.Τωρα προσωπικη αποψη του κανενος τι θελει.Ο χρονος θα δειξει.

δεν θελει καμια παραμετροποιηση !!! απλα σου λεω ! οτι μπορεις να κανεις ΟΤΙ θες !!! an den θες το αφηνεις ετσι !!! και το iphone αμα δεν ασχολεισε δεν του κανεις Jailbreak ! και εκει με το jailbreak πρεπει να κανεις 1000 παραμετροποιησεις ! και να μπλεκεις με διαφορα ! ενω στο android ολα αυτα απλα τα βαζεις με ενα download !

Συμφωνώ κι εγώ !!! το καθένα στην κατηγορία του !!! Σε εντελώς δικιά του κατηγοριά το iphone και παρακάτω ο χαμός !!! :)

Είναι θέμα από πού κοιτάς !! :D

φιλε μου καλο το iphone χρυσο to iphone !!! αλλα το HOX kai to Galaxy s3 ειναι πολυ ανωτερα......

και κατι ασχετο......... το οποιο δεν με ενδιαφερει καθολου και φυσικα το συχαινομε ! αλλα οπου εβγαλα το κινητο εξω ολοι μου λεγανε ......... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ τι απιστευτο κινητο ειναι αυτο ακομα και σε κατι χαζογκομενες με iphone που δεν ξερουνε τι ειναι το appleid οταν το ειδανε παθανε πλακα .........

Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 15/07/2012 - 13:06

#131   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:10

Σου παραθετω μερικα δικα σου σχολια:

δεν εχει βεβαια την σταθεροτητα και την ευκολια του IOS αλλα εχει αλλα 1002 πραγματα που σε κατακτουν.... ! μετα απο 3 μερες με το HTC εχω να πω οτι ειναι κατι ενδιαμεσα σε IOSjailbreked kai Android το λειτουργικο του..... υπαρχουνε απειρα TWeaks που απλα τα περνας απο το Googleplay

η συγκριση που θα κανω με iphone ειναι οτι τοiphone ειναι παρα πολυ πιο ευκολο και απλο ! διλαδη κανεις τις δουλειες σου πολυ πιο ευκολα...... πολυ πιο περιορισμενα βεβαια !!!! αν σε καλυπτουνε αυτα τοτε μενεις εκει !

δεν θελει καμια παραμετροποιηση !!! απλα σου λεω ! οτι μπορεις να κανεις ΟΤΙ θες !!! an den θες το αφηνεις ετσι !!! και το iphone αμα δεν ασχολεισε δεν του κανεις Jailbreak ! και εκει με το jailbreak πρεπει να κανεις 1000 παραμετροποιησεις ! και να μπλεκεις με διαφορα ! ενω στο android ολα αυτα απλα τα βαζεις με ενα download !

φιλε μου καλο το iphone χρυσο to iphone !!! αλλα το HOX kai to Galaxy s3 ειναι πολυ ανωτερα......

Λοιπον,σχετικα με το S3,η ποιοτητα κατασκευης ειναι αθλια.Δεν ξερω γιατι αλλα ειναι σκετη πλαστικουρα.Το να παρω ενα κινητο με 650+ και να εχει τετοια ποιοτητα το θεωρω απλα κοροιδια.Τωρα οσο αφορα το android store,καλο ειναι ολοι να αναγνωριζουμε τουλαχιστον τουλαχιστον οτι ειναι πολυ πισω απο το app store.Τωρα τελευταια εχει κανει μερικα βηματα που το ανελαβε η google,αλλα ακομα δεν μπορουν να συγκριθουν.Οπως σου ειπα,η επιλογη δικη σου.Οπως δικα σου και τα χρηματα,καντα οτι θες,αλλα ασε καλυτερα αυτα περι κατηγοριας και τετοια γιατι οπως εγραψε ενας φιλος ειναι θεμα απο που κοιτας!

#132   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:44

Φίλε μου έγραψα σταθερότητα και ευκολία γιατί μιλάμε για ένα λειτουργικό χωρίς γουιντζετς και με απλές εικονίτσες τι πιο απλό και σταθερό και εύκολο ακόμα και μια χαζή ξανθιά μπορεί εύκολα να κάνει δουλειά..!!!!ΠΠεριορισμένη όμως έτσι..! Και γιατί όταν το σπάνε και περνάμε 1000tweaks για να το κάνουμε όπως το θέλουμε τότε αλλάζει η ιστορία!! Στο Άντροιντ όλα αυτά αν θες απλά τα βάζεις αν δεν θες και πάλι έχει απίστευτες δυνατότητες και έτσι!!!!

Μην τα βλέπουμε μόνο πάτα τεχνικός iphone ειμαι τις ξέρω πολύ καλά τις συσκευές αυτές Καλές χρυσές αλλά υπάρχουνε και καλύτερες! Μέχρι να βγει το 5που εκεί πάμε σε άλλο επίπεδο!

Και επειδή έχω δουλέψει και πριν 1 χρόνο το μάρκετ και απογοιτευτηκα τότε όντως ήτανε για κλάματα φέτος είναι απλά αλλού έφυγα από το iphone 4s και να βρήκα ότι πρόγραμμα είχα εκεί στο μάρκετ και τα περισσότερα free

#133   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:56

Φίλε μου έγραψα σταθερότητα και ευκολία γιατί μιλάμε για ένα λειτουργικό χωρίς γουιντζετς και με απλές εικονίτσες τι πιο απλό και σταθερό και εύκολο ακόμα και μια χαζή ξανθιά μπορεί εύκολα να κάνει δουλειά..!!!!ΠΠεριορισμένη όμως έτσι..! Και γιατί όταν το σπάνε και περνάμε 1000tweaks για να το κάνουμε όπως το θέλουμε τότε αλλάζει η ιστορία!! Στο Άντροιντ όλα αυτά αν θες απλά τα βάζεις αν δεν θες και πάλι έχει απίστευτες δυνατότητες και έτσι!!!!

Μην τα βλέπουμε μόνο πάτα τεχνικός iphone ειμαι τις ξέρω πολύ καλά τις συσκευές αυτές Καλές χρυσές αλλά υπάρχουνε και καλύτερες! Μέχρι να βγει το 5που εκεί πάμε σε άλλο επίπεδο!

Και επειδή έχω δουλέψει και πριν 1 χρόνο το μάρκετ και απογοιτευτηκα τότε όντως ήτανε για κλάματα φέτος είναι απλά αλλού έφυγα από το iphone 4s και να βρήκα ότι πρόγραμμα είχα εκεί στο μάρκετ και τα περισσότερα free

Η απλοτητα και ολα αυτα δεν οφειλονται τοσο στις εικονιτσες,οσο στο λειτουργικο που τρεχει απο πισω και ειναι το ios.Ο στοχος καθε προγραμματιστη για μια εφαρμογη ειναι ακριβως αυτος,ακομα και μια χαζη ξανθια να μπορει να χειριζετε την εφαρμογη του.Τι πιο ευκολο απο το να το κανει να τρεχει μονο απο terminal,και αμα ο αλλος δεν εχει γνωσεις να σκαει.Αμα ομως καταφερεις την ιδια εφαρμογη να την κανεις τοσο ευκολη που να μπορει να την χειριζεται ακομα και η χαζη ξανθια,τοτε η εφαρμογη σου θα μπορει να απευθυνθει στον κοσμο.Καλος η Κακως δεν ειναι ολοι προγραμματιστες.Οπως εσυ μπορει να μην ξερεις πως να φτιαξεις ενα σπιτι,ετσι και ο αλλος δεν ειναι αναγκασμενος να ξερει τι κανει η εφαρμογη σου απο πισω για να τρεχει.Αυτη ειναι και η συχρονη λογικη του προγραμματισμου,ακομα και αναμεσα στους προγραμματιστες,ο αλλος δεν χρειαζεται να ξερει τι κανει το καθε προγραμματακι σου,απλα ξερει τι πρεπει να βαλει σαν εισοδο και τι περιμενει σαν εξοδο(Δομες Δεδομενων κ.λ.π)...Τωρα σαν τεχνικος στα iphone,θα εχει δει οτι η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι πολυ καλη.Τελος,να γραψω οτι αμα εσυ θες 1000 tweaks για να σου αρεσει το iphone απλα δεν το παιρνεις.Αλλα εκει περναμε σε προσωπικες αποψεις.Η apple βγαζει ενα μοντελο το χρονο(δυο με το S),και τα android για να μπορουν να συγκριθουν μαζι του,βγαζουν τουλαχιστον 10 συσκευες(και αυτα χωρις update).Φυσικα και δεν ειμαι μετοχος τις apple ουτε τιποτα,και ο μονος λογος που καθομαι και γραφω εδω ειναι γαιτι αμα μπει καποιος που σκεφτεται τι θα αγορασει,να μην παει και αγορασει τιποτα και μετα μετανιωνει τα λεφτα που εδωσε.

#134   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/07/2012 - 14:00

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλα αρκετοί φίλοι μου εκαναν στροφή προς τα android :(

#135   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2012 - 14:13

Η απλοτητα και ολα αυτα δεν οφειλονται τοσο στις εικονιτσες,οσο στο λειτουργικο που τρεχει απο πισω και ειναι το ios.Ο στοχος καθε προγραμματιστη για μια εφαρμογη ειναι ακριβως αυτος,ακομα και μια χαζη ξανθια να μπορει να χειριζετε την εφαρμογη του.Τι πιο ευκολο απο το να το κανει να τρεχει μονο απο terminal,και αμα ο αλλος δεν εχει γνωσεις να σκαει.Αμα ομως καταφερεις την ιδια εφαρμογη να την κανεις τοσο ευκολη που να μπορει να την χειριζεται ακομα και η χαζη ξανθια,τοτε η εφαρμογη σου θα μπορει να απευθυνθει στον κοσμο.Καλος η Κακως δεν ειναι ολοι προγραμματιστες.Οπως εσυ μπορει να μην ξερεις πως να φτιαξεις ενα σπιτι,ετσι και ο αλλος δεν ειναι αναγκασμενος να ξερει τι κανει η εφαρμογη σου απο πισω για να τρεχει.Αυτη ειναι και η συχρονη λογικη του προγραμματισμου,ακομα και αναμεσα στους προγραμματιστες,ο αλλος δεν χρειαζεται να ξερει τι κανει το καθε προγραμματακι σου,απλα ξερει τι πρεπει να βαλει σαν εισοδο και τι περιμενει σαν εξοδο(Δομες Δεδομενων κ.λ.π)...Τωρα σαν τεχνικος στα iphone,θα εχει δει οτι η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι πολυ καλη.Τελος,να γραψω οτι αμα εσυ θες 1000 tweaks για να σου αρεσει το iphone απλα δεν το παιρνεις.Αλλα εκει περναμε σε προσωπικες αποψεις.Η apple βγαζει ενα μοντελο το χρονο(δυο με το S),και τα android για να μπορουν να συγκριθουν μαζι του,βγαζουν τουλαχιστον 10 συσκευες(και αυτα χωρις update).Φυσικα και δεν ειμαι μετοχος τις apple ουτε τιποτα,και ο μονος λογος που καθομαι και γραφω εδω ειναι γαιτι αμα μπει καποιος που σκεφτεται τι θα αγορασει,να μην παει και αγορασει τιποτα και μετα μετανιωνει τα λεφτα που εδωσε.

σωστα αυτα που λες !!! δεν λεω την αποψη ενος ασχετου που πηγε απο IOS se Android αλλα μιλαω απο προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα ! και μιας και ειμαι κολλημενος με TWEAKS και system customisation to android ειναι μπροστα !!

το μονο σιγουρο που εχω να πω ειναι οτι τo iphone ειναι ο βασιλιας των 3.5 inch αυτο με σιγουρια σε αυτο το μεγεθος δεν εχει αντιπαλο .....
το IPAD ειναι ο βασιλιας των ταμπλετς........ πιστευω οτι ειναι μακραν καλυτερο απο ανδροιδ !!

αλλα οταν μιλαμε για τα νεα τερατα των 4.8 ιντσων και 4πυρινους επεξεργαστες !!δεν υπαρχει συγκριση !! ΟΤΑΝ θα βγει το 5 εκει βλεπουμε ΚΑΙ πως θα ειναι ακριβος αλλα και τι θα φοραει εσωτερικα !!!

σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφη το iphone εσωτερικα μιας και το ανεφερες !! και εξωτερικα φυσικα ! δεν μπορω να κανψ τετοια συγκριση μεταξυ διλαδη ενως iphone και οποισδιποτε αλλης συσκευης !!

το οτι το ΗΤΨ ΟΝΕ Χ ειναι πιο εντυπωσιακο εξωτερικα ! δεν συμαινει οτι ειναι και πιο ποιοτηκο απο ενα Iphone προς θεου !

οσο για τις αναβαθμησεις που λες πλεον δινουνε ! ιδι εχουνε δωσει 3 μεσα σε 3-4 μηνες που κυκλοφορει και εχει και μελλον ακομα

απο εκει και περα για πιο ψαγμενους περναμε και σε αλλο επιπεδο με custom roms και πολλα αλλα παρακλαδια με μεγαλη υποστιριξη απο hackers και μαγειρες...............

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλα αρκετοί φίλοι μου εκαναν στροφή προς τα android :(

ναι γιατι βαρεθηκανε τους περιορισμους ! βαρεθηκανε τις 3.5 ιντσες !

το αντροιντ ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο !

και επιτελους βγηκανε συσκευες αξιοπρεπεστατες !

εγω παιδια εκανα την αλλαγη και μιλαω απο προσωπικη αποψη ! ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την νεα μου συσκευη !! και ειμαι και κολλημενος iphonakias !! αλλα ολα μου αρεσει να λεγονται με το ονομα τους !!

οταν βγει το 5 εννοειτε οτι θα το παρω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ !!!

Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 15/07/2012 - 14:14

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2