Το καπάκι πίσω όταν το ανοίγεις φοβασαι ότι θα σπάσει...
εμ.... ειπαμε..... !!!! το καλο ομως ειναι οτι μπορεις να παρεις εναν επιτραπεζιο Φορτιστη και 2-3 μπαταριουλες και να την βγαλεις Λαδι ! ακομα και σε ταξιδακι χωρις φορτιστη

Δημοσίευση 06/07/2012 - 22:24
Το καπάκι πίσω όταν το ανοίγεις φοβασαι ότι θα σπάσει...
Δημοσίευση 13/07/2012 - 23:55
Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 13/07/2012 - 23:55
Δημοσίευση 14/07/2012 - 23:34
Δημοσίευση 14/07/2012 - 23:46
Δημοσίευση 15/07/2012 - 00:02
Δημοσίευση 15/07/2012 - 01:31
τελικα φιλοι πηρα HTC ONE X ...... πολυ ευχαριστημενος θα πω !!! αν και εχασα τη σταθεροτητα και τον συνηθησμενο περιορισμο του ios αλλα απλα δεν υπαρχει το κινητο !!!!! αλλη φαση εντελος.... θα ελεγα δυσκολο κινητο για καποιον που θελει ευκολα και απλα πραγματα !! και ιδανικο κινητο για καποιον που θελει μπλεξιματα χεχεχεχε !!!
..............ισως να ειμαι ο πρωτος τεχνικος Iphone με HTC κινητο χαχαχαχαχαχα
<------------------ (666) post LoL
Το one x ειναι παρα πολυ καλο, εγω 2 φορες το παραγγειλα αλλα μου κατσε στραβη απο τις πρωτες παρτιδες που ειχαν προβλημα με την οθονη αν την πιεζες στις ακρες κ τα γυρισα πισω !
Τελευταία επεξεργασία από: BSB, 15/07/2012 - 01:32
Δημοσίευση 15/07/2012 - 12:51
δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι σε καποια tests το 4s βγηκε γρηγοροτερο απ'το one x... ισως η διαφορα στο hardware να αντισταθμιζεται απ το software (συγκεκριμενα λογω συνεργασιας hardware με software)
Το one x ειναι παρα πολυ καλο, εγω 2 φορες το παραγγειλα αλλα μου κατσε στραβη απο τις πρωτες παρτιδες που ειχαν προβλημα με την οθονη αν την πιεζες στις ακρες κ τα γυρισα πισω !
Τελικα εμεινα με το 4αρι παλι, μεγαλη πατατα της htc που βιαστηκε να το βγαλει στην αγορα..
Σαν το iphone δεν υπάρχει
Δημοσίευση 15/07/2012 - 12:58
Δημοσίευση 15/07/2012 - 12:58
Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:04
Φιλε μου,αυτο που καταλαβα οτι λες,ειναι οτι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα,αλλα για να τα κανεις θελει να κανεις αλλα 200.Αυτο,τουλαχιστον για μενα,δεν το βρισκω καθολου ευχρηστο.Το να εχεις ενα κινητο φορτωμενο με 1002 πραγματα,οπως και εσυ λες,που για να κανεις το οτιδηποτε πρεπει να παραμετροποιησεις αλλα 500 δεν πιστευω οτι ειναι βολικο.Τωρα προσωπικη αποψη του κανενος τι θελει.Ο χρονος θα δειξει.
Συμφωνώ κι εγώ !!! το καθένα στην κατηγορία του !!! Σε εντελώς δικιά του κατηγοριά το iphone και παρακάτω ο χαμός !!!
Είναι θέμα από πού κοιτάς !!
Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 15/07/2012 - 13:06
Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:10
δεν εχει βεβαια την σταθεροτητα και την ευκολια του IOS αλλα εχει αλλα 1002 πραγματα που σε κατακτουν.... ! μετα απο 3 μερες με το HTC εχω να πω οτι ειναι κατι ενδιαμεσα σε IOSjailbreked kai Android το λειτουργικο του..... υπαρχουνε απειρα TWeaks που απλα τα περνας απο το Googleplay
η συγκριση που θα κανω με iphone ειναι οτι τοiphone ειναι παρα πολυ πιο ευκολο και απλο ! διλαδη κανεις τις δουλειες σου πολυ πιο ευκολα...... πολυ πιο περιορισμενα βεβαια !!!! αν σε καλυπτουνε αυτα τοτε μενεις εκει !
δεν θελει καμια παραμετροποιηση !!! απλα σου λεω ! οτι μπορεις να κανεις ΟΤΙ θες !!! an den θες το αφηνεις ετσι !!! και το iphone αμα δεν ασχολεισε δεν του κανεις Jailbreak ! και εκει με το jailbreak πρεπει να κανεις 1000 παραμετροποιησεις ! και να μπλεκεις με διαφορα ! ενω στο android ολα αυτα απλα τα βαζεις με ενα download !
φιλε μου καλο το iphone χρυσο to iphone !!! αλλα το HOX kai to Galaxy s3 ειναι πολυ ανωτερα......
Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:44
Δημοσίευση 15/07/2012 - 13:56
Φίλε μου έγραψα σταθερότητα και ευκολία γιατί μιλάμε για ένα λειτουργικό χωρίς γουιντζετς και με απλές εικονίτσες τι πιο απλό και σταθερό και εύκολο ακόμα και μια χαζή ξανθιά μπορεί εύκολα να κάνει δουλειά..!!!!ΠΠεριορισμένη όμως έτσι..! Και γιατί όταν το σπάνε και περνάμε 1000tweaks για να το κάνουμε όπως το θέλουμε τότε αλλάζει η ιστορία!! Στο Άντροιντ όλα αυτά αν θες απλά τα βάζεις αν δεν θες και πάλι έχει απίστευτες δυνατότητες και έτσι!!!!
Μην τα βλέπουμε μόνο πάτα τεχνικός iphone ειμαι τις ξέρω πολύ καλά τις συσκευές αυτές Καλές χρυσές αλλά υπάρχουνε και καλύτερες! Μέχρι να βγει το 5που εκεί πάμε σε άλλο επίπεδο!
Και επειδή έχω δουλέψει και πριν 1 χρόνο το μάρκετ και απογοιτευτηκα τότε όντως ήτανε για κλάματα φέτος είναι απλά αλλού έφυγα από το iphone 4s και να βρήκα ότι πρόγραμμα είχα εκεί στο μάρκετ και τα περισσότερα free
Δημοσίευση 15/07/2012 - 14:00
Δημοσίευση 15/07/2012 - 14:13
Η απλοτητα και ολα αυτα δεν οφειλονται τοσο στις εικονιτσες,οσο στο λειτουργικο που τρεχει απο πισω και ειναι το ios.Ο στοχος καθε προγραμματιστη για μια εφαρμογη ειναι ακριβως αυτος,ακομα και μια χαζη ξανθια να μπορει να χειριζετε την εφαρμογη του.Τι πιο ευκολο απο το να το κανει να τρεχει μονο απο terminal,και αμα ο αλλος δεν εχει γνωσεις να σκαει.Αμα ομως καταφερεις την ιδια εφαρμογη να την κανεις τοσο ευκολη που να μπορει να την χειριζεται ακομα και η χαζη ξανθια,τοτε η εφαρμογη σου θα μπορει να απευθυνθει στον κοσμο.Καλος η Κακως δεν ειναι ολοι προγραμματιστες.Οπως εσυ μπορει να μην ξερεις πως να φτιαξεις ενα σπιτι,ετσι και ο αλλος δεν ειναι αναγκασμενος να ξερει τι κανει η εφαρμογη σου απο πισω για να τρεχει.Αυτη ειναι και η συχρονη λογικη του προγραμματισμου,ακομα και αναμεσα στους προγραμματιστες,ο αλλος δεν χρειαζεται να ξερει τι κανει το καθε προγραμματακι σου,απλα ξερει τι πρεπει να βαλει σαν εισοδο και τι περιμενει σαν εξοδο(Δομες Δεδομενων κ.λ.π)...Τωρα σαν τεχνικος στα iphone,θα εχει δει οτι η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι πολυ καλη.Τελος,να γραψω οτι αμα εσυ θες 1000 tweaks για να σου αρεσει το iphone απλα δεν το παιρνεις.Αλλα εκει περναμε σε προσωπικες αποψεις.Η apple βγαζει ενα μοντελο το χρονο(δυο με το S),και τα android για να μπορουν να συγκριθουν μαζι του,βγαζουν τουλαχιστον 10 συσκευες(και αυτα χωρις update).Φυσικα και δεν ειμαι μετοχος τις apple ουτε τιποτα,και ο μονος λογος που καθομαι και γραφω εδω ειναι γαιτι αμα μπει καποιος που σκεφτεται τι θα αγορασει,να μην παει και αγορασει τιποτα και μετα μετανιωνει τα λεφτα που εδωσε.
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλα αρκετοί φίλοι μου εκαναν στροφή προς τα android
Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 15/07/2012 - 14:14
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες