Apple products: Τί μισώ σε αυτά?
Δημοσίευση 27/05/2012 - 15:53
Ad
Δημοσίευση 27/05/2012 - 16:17
Αυτος ηταν και ο λογος που κατεληξα στο mac mini το οποιο ειναι εκπληκτικο και μονο mini δεν ειναι!
2) Εγγυηση ενος ετους; Σοβαρα τωρα. Δινεις τοοοοοοοοσα λεφτα και μονο ενα ετος εγγυηση; Και σου πασσαρουν το apple care και το χρυσοπληρωνεις κιολας! Ουστ ρε!
3) 2gb καρτα στο mac mini 2011 με lion προεγκατεστημενο; Οταν το lion ειναι τοοοοοσο βαρυ; bitch please... Απλα δε δουλευει το μηχανημα αν δε κανεις αναβαθμιση μνημης αμεσα.
Δημοσίευση 27/05/2012 - 16:54
Δημοσίευση 27/05/2012 - 16:59
Xαχα ε παλι καλα εχουμε και το iMessageΕγω ρε παιδια μόνο αναφορά παράδοσης στα μήνυματα ζητάω....τίποτε άλλο!
Δημοσίευση 27/05/2012 - 17:15
Δημοσίευση 27/05/2012 - 18:48
Δημοσίευση 27/05/2012 - 18:55
Δημοσίευση 27/05/2012 - 19:03
Ας μας έδιναν καλύτερες τιμές και θα σταμούσαμε να είμαστε τόσο απαιτητικοί..
Δημοσίευση 27/05/2012 - 19:21
+2Καλησπέρα, όλα είναι θέμα μάρκετινγκ, στο οποίο είναι έναν αιώνα μπροστά. Διότι εάν τα έκανε αυτά ο ανταγωνισμός θα πήγαινε στα τάρταρα... Έχουν φτιάξει μια εξαιρετική συσκευή με οθονάρα, ΔΕΝ είναι παντόφλα, πολύ καλο λειτουργικό, αλλά Δεν στα δίνουν όλα διότι απλά πρέπει να ανακυκλωνει τους πελάτες της ανά δυο μοντέλα. Αναλογιστήτε εάν στα έδινε όλα απο την αρχή, εάν θα ηπήρχε αυτή η πιστότητα στους πελάτες της...είναι όπως την γυναίκα, ποτέ δεν πρέπει να δίνει τα πάντα στον άνδρα, σιγά σιγά και δεν θα την βαρεθεί σχεδόν ποτέ.., ενώ αν στα δώσει όλα πάμε για άλλα....χαχαχα αυτά και τόσο απλά. Στο επόμενο θα σου δώσει ένα δυο πραγματάκια επιπλέον και θα τρέχουμε όλοι σαν τρελοί...είναι καθαρά ένα θηλυκό μυαλό... Καλή συνέχεια.
Δημοσίευση 27/05/2012 - 19:24
Το θέμα είναι τώρα ότι τώρα εγώ προσωπικά πέρασα από απλή περιέργεια σε Mac, μιας που παλιά (μιλάω πριν από 10χρονια πάνω κάτω) μου είχαν σπάσει τα νευρα με PC+Windows!! (...ε ξέρετε, τα γνωστά κολλήματα, μην τα ξαναλέμε πάλι)
Από θέμα εργονομίας, design ect, εντάξει, τουλάχιστον μέχρι και πριν από 2,3 χρόνια, ήταν a generation ahead, τι να λεμε τώρα! Τα τελευταία δυο χρόνια αρχίσαμε να βλέπουμε πραγματικούς ανταγωνιστές από πλευράς design, και λογισμικού! Λόγο UNIX που και ένα παράθυρο να κολαγε στον Mac (..κατι που ποτε δεν μου έτυχε) έμενε εκεί και τέλος! Μιας που o πυρήνας είναι αυτόνομος και δεν συνδέεται με την κάθε εφαρμογή. Ενώ τα windows τι να λεμε!! γ@μιοταν ο Δίας!!
Σαν πρώην χρήστης Windows PC, δεν θέλω ούτε σαν όνειρο να σκεφτώ ότι θα χρειαστεί σε κάποια φάση να ξαναπεράσω όλα αυτά! Οι τόσες χαμένες εργατοώρες, ώρες διασκέδασης, γενικής κουλτούρας, ενημέρωσης, ελπίζω να μείνουν ανεπιστρεπτί πίσω μου!
One you go Mac, you never go back! ;-)
ps: ....και για να μην είμαι τελείως of topic, δεν μισώ τίποτα στον Mac μου!! (...τα οποια περιστασιακά προβλήματα βλπ safari, ect, σίγουρα θα φτιαχτούν σε επικείμενη αναβάθμιση)!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 27/05/2012 - 19:30
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 27/05/2012 - 19:40
Δημοσίευση 27/05/2012 - 20:17
εχω ενα mac air 2009 και ενα λαπτοπ toshiba της ιδια ηλικιας .. με ιδια cpu & ram.
οταν μπουταρω το toshiba με xp ... ανοιγει σε χρονο dt...
ενω το air..... πριμενω κανενα διλεπτο ..τριλεπτο
και ειμαι σηνεχεια στο freeing memory..
ενω το toshiba δεν με κρεμασε ποτε με 15 σελιδες internet,.και καναδυο εφαρμογες ..
οπως και αν εχω μονο το laptop μαζι μου , ειμαι σιγουρος οτι θα κανω την δουλεια μου στα xp.
ενω με mac os εχω παντα .. αμφηβολειες.. < βλεπε οτι ολοι εχουμε dualboot.>
εχω την αισθηση οτι ξαναγυριζω πισω στον Βασιλακη τον Πορτα. "< BILL GATES>
και θα κανω τη δουλεια μου με λιγοτερα χρηματα .. μιας και τα αξιολογα mac κοστιζουν περιουσιες .
Δημοσίευση 27/05/2012 - 20:22
Δημοσίευση 27/05/2012 - 20:25
Δημοσίευση 27/05/2012 - 20:56
Από ότι φαίνεται αυτός που έγραψε το πρώτο ποστ δεν έχει ιδέα από Mac OS X και υπολογιστές γενικότερα. Καταρχάς τρέχω στον ίδιο υπολογιστή Mac OS X Lion και Windows 7 (dual boot) και έχω να πω πως στα windows για να έχω ότι έχω στo Mac OS X θα πρέπει να εγκαταστήσω άλλα 20 προγράμματα (πολλά από αυτά επί πληρωμή)
Μάλλον εσύ δεν έχεις ιδέα φίλε κ απ' τα δύο. Χρησιμοποιώ η/υ κ δη mac πολλααααααα χρόνια κ σιγουρα μιας κ είσαι κ πιτσιρικάς δεν έχεις προλάβει εποχές rainbow διανομών στη Στουρνάρη. Εννοείται πως δεν συγκρίνω τα mac με τα windows, ουσιαστικά ποτέ δεν τα είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα windows κ πάντα τα είχα για games ή για εργασίες στο πανεπιστήμιο κ τη δουλεια (ξέρεις κάποτε δεν υπηρχε office στα mac!). Το θέμα είναι για τα "κολλήματα" που έχει η Apple κ οι εμμονές τις σε ορισμένα πράγματα βλ. quicktime και safari.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες