Λοιπόν, οκ καλή, χρυσή η Apple, έχει απίστευτα προϊόντα κ εφαρμογές αλλά δεν παύει να έχει κ πολλά προβλήματα, κολλήματα κ γενικότερα πράγματα που σου σπάνε τα νεύρα
Ας γράψουμε εδώ ο καθένας τί του σπάει τα νεύρα σε προϊόντα της Apple. Είτε για mac είτε για iPhone είτε για MacOs κ iOS ο,τιδήποτε σας την σπάει.
Τα δικά μου:
1) μισώ το spotlight στα mac!!! είναι άχρηστο κ έτσι κ ξεκινήσει ξαφνικά (γιατί δεν μπορείς να το ρυθμίσεις μόνο να το απενεργοποιήσεις με πατέντες) να φορτώνει σου κολλάει τα πάντα! Όλα σέρνονται...
2) ο safari...... πότε θα καταλάβουν ότι πραγματικά πρέπει να το αποσύρουν... κ καλά στα mac τον αγνοείς κ ζρησιμοποιείς κάτι άλλο, στο iOS που τα πάντα είναι συνδεδεμέν πάνω του? κατά τη γνώμη μου ο safari είναι χειρότερος κ από το ie.
3) quicktime....... δεν χρειάζεται να σχολιάσω παραπάνω...
4) το ότι δεν μπορώ να δω ένα blu-ray στο πανάκριβο mac μου! ok το ξέρω όταν το αγόραζα αλλά κ μόνο να αρνείσαι να βάλεις το καλύτερο μηχανημα κ την τελευταία τεχνολογία στα drives σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να ονομάζεις super-drive ένα μηχάνημα που διαβάζεις cd κ dvd... to 2012!!!!!!!!!
5) στο iOS θέλω να έχω την επιλογή να μην βλέπω τις εφαρμογές κιοσκι, χρηματιστήριο κ καιρος. θα μπορούσαν απλά να τις κάνουν όπως κάνανε με το ibooks
6) στα mac πάλι, το χοροπηδηκτό εικονίδιο που σου σπαει τα νεύρα!!! κάνεις τη δουλειά σου κ ξαφνικά το itunes ή όποια άλλη εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο για οποιοδήποτε λόγο σου πετάει ένα μνμ. αρχίζει να χοροπηδά το εικονίδιο.... συνέχεια... ακατάπαυστα... ώσπου εσυ να σταματήσεις αυτό που κάνεις κ απλά να το πατήσεις για να σταματήσει
7) ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα της apple που είχα ποτέ αγοράσει ήταν to ipod classic 360gb πριν 4 χρόνια (ή κ παραπάνω). ήταν πραγματικά τέλειο. είχα περάσει όλα μου τα τραγούδια μέσα με τη λογική να τα έχω όλα μαζεμένα εκεί (δεν υπήρχε itunes match τότε). μόλις τα αντέγραψα όλα οκ. κάποιους μήνες αργότερα θέλησα να πάρω μερικά τραγούδια κ να τα δώσω σ' ένα φίλο, εεεεε.... δεν γινότανε!!!!!! απίστευτο?
time machine, μαγεία! πολύ καλή εφαρμογή για backup σχεδόν τέλεια... σχεδόν.... γιατί έχει 1 απίστευτα ενοχλητικό πρόβλημα.... δεν μπορείς να ρυθμίσεις πότε θέλεις εσύ να γίνετε το backup... ας πούμε κάθε βράδυ όταν δεν χρησιμοποιώ τον mac μου... όχι 5-6 χρόνια μετά που πρωτοκυκλοφόρησε ακόμα στην apple δεν έχουν σκεφτεί ότι ένας χρήστης μπορεί να θέλει κάτι τόσο απλό.
Αυτά προς το παρόν, αν σκεφτώ κ άλλα θα σας πω.
Πείτε κ εσείς τα δικά σας.
*ελπίζω να μην υπήρχε πουθενά αντίστοιχο topic γιατί δεν το κοίταξα
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 27/05/2012 - 10:58