παιδια απο την στιγμη που υπαρχει αποδειξη εχεις 2 χρονια εγγυηση με τον ευρωπαικο νομο..τελος,
η info quest σε καλυπτει κανονικα
Τι σχέση έχει η 2ετία με το παραπάνω?
Μιλάμε για υπαιτιότητα του χρήστη και καμία εγγύηση πουθενά δε θα το καλύψει.
Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:10
παιδια απο την στιγμη που υπαρχει αποδειξη εχεις 2 χρονια εγγυηση με τον ευρωπαικο νομο..τελος,
η info quest σε καλυπτει κανονικα
Τι σχέση έχει η 2ετία με το παραπάνω?
Μιλάμε για υπαιτιότητα του χρήστη και καμία εγγύηση πουθενά δε θα το καλύψει.
Δημοσίευση 05/07/2016 - 13:27
Καλησπέρα σας.
Χιλιοειπωμένο το ζήτημα, αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι πάγια τακτική της infoquest
Ιphone αγορασμένο από skroutzoμάγαζο, 18 μηνών, έβγαλε πρόβλημα στο ακουστικό
Τηλεφωνώντας στην infoquest με πληροφόρησαν ότι αν το τηλέφωνο είναι Αμερικάνικο (που είναι, το τσέκαρα από το ΙΜΕΙ), έχει μόνο έναν χρόνο εγγύηση
Να το πάω και να απαιτήσω να το παραλάβουν, τι προτείνετε ;;;
Δημοσίευση 05/07/2016 - 13:33
Αυτό το κατάλαβα
Αν αρνηθούν να το παραλάβουν υπό αυτή τη δικαιολογία, ποια προτείνεις να είναι η επόμενη κίνησή μου ;;;
Τελευταία επεξεργασία από: AristidisZ, 05/07/2016 - 13:39
Δημοσίευση 05/07/2016 - 13:50
Τα έχουμε πει πολάκις.
ΤΟ αν ένα τηλέφωνο είναι αμερικάνικο ή ελληνικό ή ταϊλανδέζικο δεν έχει να κάνει με το serial number του αλλά με το που κόπηκε η απόδειξη αγοράς.
Έχεις ελληνική απόδειξη, είναι ελληνικό.
Αν τώρα η Infoquest σου πει τα δικά της, επιμένεις να γίνει αίτημα για τη διετία στην Apple.
Από κει και πέρα οποιαδήποτε άρνηση υπάρξει τη ζητάς και γραπτά.
Δημοσίευση 05/07/2016 - 14:03
Αυτό το κατάλαβα
Αν αρνηθούν να το παραλάβουν υπό αυτή τη δικαιολογία, ποια προτείνεις να είναι η επόμενη κίνησή μου ;;;
Σου ξαναλέω, απο τη στιγμή που θα έχεις μαζί την απόδειξη αγοράς, δε μπορούν να σου αρνηθούν τίποτα.
Αν πάλι πέσεις στη περίπτωση και συνεχίσουν τα δικά τους, θα τους ενημερώσεις πως θα ανοίξεις Case στο Support της Apple, το οποίο και θα κάνεις μετά.
Η πιο τραβηγμένη και τελική λύση είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή, όμως δε θα χρειαστεί να φτάσεις εκεί.
Δημοσίευση 05/07/2016 - 14:18
Σας ευχαριστώ αμφότερους
Δημοσίευση 12/07/2016 - 19:09
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους 
Δημοσίευση 25/07/2016 - 15:12
Δημοσίευση 25/07/2016 - 15:34
Μεγειές καταρχάς.. Είναι περίεργη υπόθεση οι συσκευές των διαγωνισμώς για τη 2ετία και μόνο.
Ο μόνος λόγος είναι οτι χρειάζεσαι την απόδειξη, ή έστω αν σου δώσουν κάποιο παραστατικό. Ίσως αν επικοινωνήσεις μαζί τους.
Κατά τα άλλα έχεις φυσικά τον 1 χρόνο που δίνει ο κατασκευαστής.
Δημοσίευση 25/07/2016 - 15:45
ευχαριστω!!! Ακόμα να το πιστέψω .. Πήρα τηλέφωνο στην isquare γιατί έχει πάνω το αυτοκόλλητο το κινητό μήπως μου δώσουν έστω ενα μηδενικό παραστατικό αλλά μου είπαν να καλεςω αύριο !να μου πεις ακόμα δεν το πήρα κοιτάω τα 2 χρόνια; Αλλά θέλω να ξέρω τι γίνετε , αν και ήδη σκέφτομαι να το δώσω και να πάω σε 64αρι αλλά με τρώει το χέρι μου να το ανοίξω!Μεγειές καταρχάς.. Είναι περίεργη υπόθεση οι συσκευές των διαγωνισμώς για τη 2ετία και μόνο.
Ο μόνος λόγος είναι οτι χρειάζεσαι την απόδειξη, ή έστω αν σου δώσουν κάποιο παραστατικό. Ίσως αν επικοινωνήσεις μαζί τους.
Κατά τα άλλα έχεις φυσικά τον 1 χρόνο που δίνει ο κατασκευαστής.
Δημοσίευση 25/07/2016 - 16:01
ευχαριστω!!! Ακόμα να το πιστέψω .. Πήρα τηλέφωνο στην isquare γιατί έχει πάνω το αυτοκόλλητο το κινητό μήπως μου δώσουν έστω ενα μηδενικό παραστατικό αλλά μου είπαν να καλεςω αύριο !να μου πεις ακόμα δεν το πήρα κοιτάω τα 2 χρόνια; Αλλά θέλω να ξέρω τι γίνετε , αν και ήδη σκέφτομαι να το δώσω και να πάω σε 64αρι αλλά με τρώει το χέρι μου να το ανοίξω!
Δημοσίευση 25/07/2016 - 16:30
ευχαριστω!!! Ακόμα να το πιστέψω .. Πήρα τηλέφωνο στην isquare γιατί έχει πάνω το αυτοκόλλητο το κινητό μήπως μου δώσουν έστω ενα μηδενικό παραστατικό αλλά μου είπαν να καλεςω αύριο !να μου πεις ακόμα δεν το πήρα κοιτάω τα 2 χρόνια; Αλλά θέλω να ξέρω τι γίνετε , αν και ήδη σκέφτομαι να το δώσω και να πάω σε 64αρι αλλά με τρώει το χέρι μου να το ανοίξω!
E 'ντάξει.. Δε είναι κακό να το ψάξεις. Καλά κάνεις.
Πάντως απο περιέργεια γράψε εδώ τι σου είπαν αν θες.
Σε 64 πας χθές. Τα 16 είναι πλέον αστείο σε συσκευή.
Δημοσίευση 16/10/2016 - 11:33
Δημοσίευση 16/10/2016 - 11:47
Ο 2ος χρόνος ανήκει στον πωλητή, αυτός υποχρεωμένος να σε καλύψει.
Στη προκειμένη η Voda, που έχει ένα μικρό θεματάκι. Οι συσκευές πάνε στη φοβερή και τρομερή Arvato. Οι παλιότεροι θυμούνται..
Μπορείς όμως να πας στην InfoQuest απευθείας με την απόδειξη αγοράς της συσκευής.
Θα τρέξουν διαγνωστικά και αν όντως διαπιστωθεί πρόβλημα θα στην αλλάξουν.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες