μαγκες εχω ενα 5ς αγορασμενο απο ηλ. καταστημα μεσω skroutz με τιμολογιο αγορας και εχει γυρω στους 3 μηνες ακομα εγγυηση αλλα λογω του δευτερου χρονου εγγυησης.( ο πρωτος εληξε)
εβγαλε ενα προβλημα στο wifi σαν μην ποιανει και μερικες φορες κολλαει αφανταστα το κινητο και επανερχεται με lock /unlock .
καλω στην infoquest κοιτανε το serial number μου λενε ειναι απο τσεχια το κινητο και δεν εχει δευτερο χρονο εγγυησης λογω οτι ειναι απο εκει και εχω τιμολογιο. Σαν μασημενα μεσα απο τα δοντια τα ελεγε . Χχαχαχα.
Καλω document οι απαντησεις τους ιδιες.
Δεν την δεχετε καμια εταιρια . Να αρχισω κλησεις προς σηνυγορο καταναλωτη να στρωθουν κωλαρακια ή να παω istorm σαλονικη διπλα μου σχετικα και να προσπαθησω ή να απαιτησω αν τα μασησουν να επισκευαστει. Το αναφερω διοτι αν παει δεν επισκευαστει και αρχισουν τα δικα τους , μην πληρωνω τζαμπα μεταφορικα και το κοστος ελεγχου γιατι το εχουν παραξειλωσει.
να επισημανω οτι το κινητο αντικατασταθηκε με αυτην την συσκευη που εχω τωρα που εβγαλε το προβλημα αυτο . αρα αυτη ειναι η δευτερη συσκευη που μου εδωσαν αυτοι και τωρα αρχιζουν τις παπαριες τους ....θα τους παρει ο διαολος και ο ποσειδωνας με την τριαινα ......