εδώ έχει και το video review και εδώ ή επίσημη σελίδα
Την έχει κάποιος, περιμένω την γνώμη σας πριν προχωρήσω στην παραγγελία από το e-bay.
Δημοσίευση 14/01/2013 - 19:14
Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:06
Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:09
κανα καλο bumper?
Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:42
Λοιπόν σκέφτομαι τελικά να αγοράσω την iPhone 5 Case Linear Metal Crystal από την Spigen SGP
εδώ έχει και το video review και εδώ ή επίσημη σελίδα
Την έχει κάποιος, περιμένω την γνώμη σας πριν προχωρήσω στην παραγγελία από το e-bay.
Δημοσίευση 15/01/2013 - 23:01
Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:18
Φίλε μου καλησπέρα!
Σήμερα μου ήρθε αυτή η θηκούλα από τον επίσημο reseller στο Ebay και έκανε ακριβώς 8 εργάσιμες ημέρες!
Είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θωρακίζει το μήλο μια χαρά!! Μαζί με το γυαλί της Spigen πρακτικά είναι ο καλύτερος συνδυασμός!!
Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:45
Είναι όντως η καλύτερη λύση για bumper.Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! http://www.iphonecaz...slim-frame.html
Δημοσίευση 16/01/2013 - 18:18
Δημοσίευση 17/01/2013 - 00:00
Δημοσίευση 17/01/2013 - 11:18
Δημοσίευση 17/01/2013 - 11:32
H αυθεντική κάνει 65 ευρώ και όχι 90 (την έχω).Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα mail στην Lifeproof να δεις αν δίνουν στον resellerΚαλημέρα.
Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η θηκη ειναι η γνωστή αυθεντική lifeproof που κάνει 90 ευρώ ?
http://viewitem.eim....0879170201/item
Γιατί την εχει πολυ φθηνά ,21 ευρώ
Δημοσίευση 17/01/2013 - 11:43
H αυθεντική κάνει 65 ευρώ και όχι 90 (την έχω).Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα mail στην Lifeproof να δεις αν δίνουν στον reseller
Δημοσίευση 17/01/2013 - 14:12
ο τυπος με τις SGP μαλλον με κοροιδευει...
του λεω οτι ηρθαν οι θηκες και ενω διαβασα τα καλυτερα γι αυτην η μια απο τις 2 που δοκιμασα ηταν αρκετα "χαλαρη" στα πλαινα..και μου απανταει..
Παράθεση
Hi, I'm sorry to hear that. I think it's defective piece. I can send a replacement for you. Would that be OK? Thank you and sorry for your trouble.
λεω οκ,απλα ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και με την δευτερη θηκη γιατι δεν την ανοιξα,επειδη προοριζεται για φιλο μου.
και μου απανταει.
Παράθεση
Hello, would you like to buy the one you got at $50% off price? if not, could you send it back to me? Please let me know what you'd like to do. Thank you.
δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης?
να αγορασω ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ στη μιση τιμη...συλλογη κανω?
αν του τη στειλω πισω δλδ ?δεν θα μου βαλει τα λεφτα?γιατι δεν αναφερει κατι..
εμ εβαλα μπροστα τα λεφτα,εμ θα πληρωσω και απο πανω για να του την στειλω πισω.
του απαντησα οτι τα μεταφορικα ειναι λιγο πιο κατω απο την μιση τιμη της θηκης,και αν εχουμε αλλη λυση και δεν απαντησε(δεν έχω κάνει ακόμα αξιολόγηση)...Έχεις στα χέρια σου την θήκη (1) που έχει defect. Αυτός σου στέλνει χωρίς χρέωση την θήκη (2) που λογικά δεν θα έχει defect. Τώρα έχεις δύο θήκες στα χέρια σου, την (1) και την (2) αλλά έχεις πληρώσει μόνο μια. Οπότε πρέπει κάτι να κάνεις με την θήκη (1). Αυτός σου δίνει 2 εναλλακτικές: (α) την κρατάς και αυτήν αλλά λόγω του defect την πληρώνεις μισή τιμή (δηλαδή κρατάς 2 θήκες και πληρώνεις 1.5) και (β) του την στέλνεις πίσω, κρατάς μόνο την θήκη (2) και καταλήγεις να έχεις πληρώσει μία θήκη.
Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 17/01/2013 - 14:16
Δημοσίευση 18/01/2013 - 00:39
Spigen SGP iPhone 5 Leather Pouch Crumena
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δύο αυτές θήκες:
more. Letique Collection for iPhone 5
Είναι αυτή εδώ:
Easecase
Οι Α4 και C2 (που ήταν από τις πιο δημοφιλείς όταν κάναμε το Groupbuy) είναι οι παρακάτω:
http://www.youtube.com/watch?v=rv8aeaCtIzw
Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια ακόμα. Μπορείτε να μπείτε στο eshop τους στο ebay και να τα εξερευνήσετε όλα.Sena Cases
Κάπου εδώ αρχίζουμε να ανεβαίνουμε λίγο και σε ποιότητες δέρματος.Προσωπική μου επιλογή (και άλλων μελών του φορουμ από ότι είδα) θα ήταν η Sarach Ultraslim ($40):
Vaja Cases
Το μόνο "καθαρόαιμο" pouch της σειράς είναι το Lèger Leather Pouch το οποίο διαφημίζεται ως το "λεπτότερο pouch για iphone 5" :
Beyzacases
Έτσι αποφάσισα πλέον οριστικά ποιά θα είναι η θήκη στην οποία θα "φωλιάσει" το iPhone 5 μου.
Και το όνομα αυτής, iPhone 5 Retro Strap Plus Case ($50), και το χρώμα αυτής, καφέ:
Piel Frama
Μία από τις πολλές όμορφες προτάσεις είναι η Unipur (€60):
CalypsoCrystal
Η "ναυαρχίδα" της εταιρείας, η CalypsoCase Silver , ξεκινάει από τα €99 και είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα:
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 18/01/2013 - 20:25
Δημοσίευση 18/01/2013 - 01:26
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες