Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1486   mimis82

mimis82

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 14/01/2013 - 19:14

Λοιπόν σκέφτομαι τελικά να αγοράσω την iPhone 5 Case Linear Metal Crystal από την Spigen SGP
Αναρτημένη εικόνα
εδώ έχει και το video review και εδώ ή επίσημη σελίδα
Την έχει κάποιος, περιμένω την γνώμη σας πριν προχωρήσω στην παραγγελία από το e-bay.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1487   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:06

κανα καλο bumper?
We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#1488   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:09

κανα καλο bumper?

Για bumper θα σου πρότεινα να κοιτάξεις από την SGP. Ψάξε όμως το θέμα θήκης διότι μέχρι στιγμής έχω φτάσει στο 100άρικο για θήκες μέχρι να βρω την κατάλληλη.

Η ειρωνεία είναι ότι τώρα του φοράω μία σαν την ozaki 0.3 αλλά από κινέζο που έκανε 1 ευρώ...

Το λέω από την άποψη επειδή το iPhone 5 είναι πολύ λεπτό και είναι ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του, με το Bumper χάνει αυτή την αίσθηση!
Once You Go Mac You Never Go Back

#1489   royal84

royal84

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2013 - 22:42

Λοιπόν σκέφτομαι τελικά να αγοράσω την iPhone 5 Case Linear Metal Crystal από την Spigen SGP
εδώ έχει και το video review και εδώ ή επίσημη σελίδα
Την έχει κάποιος, περιμένω την γνώμη σας πριν προχωρήσω στην παραγγελία από το e-bay.

Φίλε μου καλησπέρα!

Σήμερα μου ήρθε αυτή η θηκούλα από τον επίσημο reseller στο Ebay και έκανε ακριβώς 8 εργάσιμες ημέρες!
Είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θωρακίζει το μήλο μια χαρά!! Μαζί με το γυαλί της Spigen πρακτικά είναι ο καλύτερος συνδυασμός!!

#1490   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 15/01/2013 - 23:01

κανα καλο bumper?

Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! http://www.iphonecaz...slim-frame.html

#1491   mimis82

mimis82

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:18

Φίλε μου καλησπέρα!

Σήμερα μου ήρθε αυτή η θηκούλα από τον επίσημο reseller στο Ebay και έκανε ακριβώς 8 εργάσιμες ημέρες!
Είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θωρακίζει το μήλο μια χαρά!! Μαζί με το γυαλί της Spigen πρακτικά είναι ο καλύτερος συνδυασμός!!

Καλορίζικη φίλε μου, κι εγώ από τον επίσημο στο e-bay την παράγγειλα προχθές και περιμένω.......
Μόλις την πάρω θα βάλω fotos

#1492   iGchris13

iGchris13

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 16/01/2013 - 12:45

Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! http://www.iphonecaz...slim-frame.html

Είναι όντως η καλύτερη λύση για bumper.
Και εγώ μετά από κανονικές θήκες και bumpers κατέληξα σε αυτόν το συνδιασμό. Bodyguardz pure για οθόνη, αλουμινένια κουμπιά από sgp, caze thinedge matte frame για προστασία του πλαϊνού και με καλό grip και τέλος sgp skin guard set για πίσω.

Και για πίσω.

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  image.jpg   111.08KB   27 λήψεις
  • Συνημμένο αρχείο  image.jpg   104.61KB   29 λήψεις
  • Συνημμένο αρχείο  image.jpg   116.74KB   28 λήψεις
  • Συνημμένο αρχείο  image.jpg   124.53KB   28 λήψεις

#1493   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2013 - 18:18

πολλες φωτο και review και απο τις 3 χρωματικες παραλλαγες της Spigen SGP Slim Armor Case

#1494   zahos147

zahos147

iPH User

• 152 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 17/01/2013 - 00:00

καλησπερα! Γνωριζει κανεις αν υπαρχει glass screen protector μπροστα αλλα κ πισω για να μπορει να συνδιαστει με καποιο bumper??

#1495   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/01/2013 - 11:18

Καλημέρα.
Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η θηκη ειναι η γνωστή αυθεντική lifeproof που κάνει 90 ευρώ ?

http://viewitem.eim....0879170201/item

Γιατί την εχει πολυ φθηνά ,21 ευρώ

#1496   frank44

frank44

iPH Member

• 291 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/01/2013 - 11:32

Καλημέρα.
Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η θηκη ειναι η γνωστή αυθεντική lifeproof που κάνει 90 ευρώ ?

http://viewitem.eim....0879170201/item

Γιατί την εχει πολυ φθηνά ,21 ευρώ

H αυθεντική κάνει 65 ευρώ και όχι 90 (την έχω).Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα mail στην Lifeproof να δεις αν δίνουν στον reseller

#1497   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/01/2013 - 11:43

H αυθεντική κάνει 65 ευρώ και όχι 90 (την έχω).Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα mail στην Lifeproof να δεις αν δίνουν στον reseller

Για το 5αρι ειναι ποιο ακριβό στο site.Απο τι είδα τελικα ειναι 80€.
Πάντως δεν νομίζω να ειναι αυθεντική ,γιατί γράφει "iPhone 5 waterproof case"
δεν αναφέρει κάπου οτι ειναι η lifeproof.
Θα στείλω ενα Μυνημα στον seller καλύτερα ,άλλωστε εχει καλό feedback ,δεν νομίζω να κοροϊδεύει τον κόσμο.

#1498   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 17/01/2013 - 14:12

ο τυπος με τις SGP μαλλον με κοροιδευει...
του λεω οτι ηρθαν οι θηκες και ενω διαβασα τα καλυτερα γι αυτην η μια απο τις 2 που δοκιμασα ηταν αρκετα "χαλαρη" στα πλαινα..και μου απανταει..

Παράθεση

Hi, I'm sorry to hear that. I think it's defective piece. I can send a replacement for you. Would that be OK? Thank you and sorry for your trouble.

λεω οκ,απλα ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και με την δευτερη θηκη γιατι δεν την ανοιξα,επειδη προοριζεται για φιλο μου.
και μου απανταει.

Παράθεση

Hello, would you like to buy the one you got at $50% off price? if not, could you send it back to me? Please let me know what you'd like to do. Thank you.

δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης?
να αγορασω ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ στη μιση τιμη...συλλογη κανω?
αν του τη στειλω πισω δλδ ?δεν θα μου βαλει τα λεφτα?γιατι δεν αναφερει κατι..
εμ εβαλα μπροστα τα λεφτα,εμ θα πληρωσω και απο πανω για να του την στειλω πισω.

Έχεις στα χέρια σου την θήκη (1) που έχει defect. Αυτός σου στέλνει χωρίς χρέωση την θήκη (2) που λογικά δεν θα έχει defect. Τώρα έχεις δύο θήκες στα χέρια σου, την (1) και την (2) αλλά έχεις πληρώσει μόνο μια. Οπότε πρέπει κάτι να κάνεις με την θήκη (1). Αυτός σου δίνει 2 εναλλακτικές: (α) την κρατάς και αυτήν αλλά λόγω του defect την πληρώνεις μισή τιμή (δηλαδή κρατάς 2 θήκες και πληρώνεις 1.5) και (β) του την στέλνεις πίσω, κρατάς μόνο την θήκη (2) και καταλήγεις να έχεις πληρώσει μία θήκη.

του απαντησα οτι τα μεταφορικα ειναι λιγο πιο κατω απο την μιση τιμη της θηκης,και αν εχουμε αλλη λυση και δεν απαντησε(δεν έχω κάνει ακόμα αξιολόγηση)... :ph34r: :huh:

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 17/01/2013 - 14:16

#1499   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/01/2013 - 00:39

Έκατσα και διάβασα ΟΛΟ το τόπικ. Ναι. Σωστά διαβάζετε. ΟΛΟ. Και τις 100+ σελίδες.
Οι ιδέες πολλές.

Έψαχνα από την αρχή ένα συγκεκριμένο είδος θήκης.
Χρόνια τώρα λατρεύω τα δερμάτινα pouch και σε αυτά σκοπεύω να παραμείνω πιστός.
Μου αρέσει όταν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο να είναι γυμνό.
Να νιώθω το μεγαλείο του όπως το σχεδίασε και ήθελε να το νιώσω ο σχεδιαστής.
Αλλά και παράλληλα να το προστατεύω επαρκώς όταν το μεταφέρω.

Σε αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά δερμάτινα pouch.
Άλλα καλύτερα, άλλα χειρότερα. Από όλα τα pouch που πέρασαν από τα χέρια μου σε ένα πράγμα κατέληξα:

Όταν πρόκειται για την ποιότητα του δέρματος, ότι πληρώνεις παίρνεις.
Μην τρέφετε αυταπάτες ότι μπορεί να πληρώσετε 10 ευρώ και να πάρετε δέρμα Α ποιότητας.
Κατά κανόνα στα δέρματα το ακριβό (μέσα σε λογικά πλαίσια) είναι και καλύτερο.

Θέλω λοιπόν να σας παρουσιάσω τις κυριότερες εταιρείες κατασκευής "premium" Δερμάτινων Pouches.
Θα σας δείξω εταιρείες που φτιάχνουν pouch από δέρμα σε καλή ποιότητα, πάντα ανάλογα με την τιμή τους.
Πάρτε μία βαθιά ανάσα (και καφέ αν υπάρχει εύκαιρος) και πάμε. This could take a while:

Spigen SGP iPhone 5 Leather Pouch Crumena

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο συζητημένα pouch στο συγκεκριμένο τόπικ. Η SGP δεν ήταν ποτέ εταιρεία δερμάτινων ειδών αλλά φέτος έκανε ένα αρκετά καλό "μπάσιμο" στο χώρο με την Crumena και την Crumena S.

Έχω στην κατοχή μου μία Crumena.
Η άποψή μου είναι ότι για την τιμή της ($30) είναι από τα καλύτερα δερμάτινα pouch που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.
Φυσικά υπάρχουν ποιοτικότερα δέρματα αλλά όπως είπαμε, ότι πληρώνεις παίρνεις.

Η υφή του δέρματος είναι ικανοποιητική και το κορδόνι παρέχει τόσο προστασία (ώστε να μην φύγει το κινητό από μέσα αν με τον καιρό η θήκη "ανοίξει"), όσο και εργονομία καθώς τραβώντας το βγαίνει από μέσα το τηλέφωνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δύο αυτές θήκες:

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της SGP στα $30. (υπάρχει και η λύση του γνωστού επίσημου reseller στο ebay για μειωμένα μεταφορικά).

more. Letique Collection for iPhone 5

Άλλο ένα αρκετά ενδιαφέρον Pouch.
Στα ίδια χρήματα με την SGP Crumena, η more Letique είναι ένα στυλάτο pouch σε ωραία μαύρη και καφέ απόχρωση από συνθετικό δέρμα.

Την έκδοση για το iPhone 5 δεν την έχω δει, αλλά δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν για το 4/4S.
Καλή κατασκευή και εύκολη πρόσβαση παρά την απουσία βοηθήματος (τύπου κορδόνι).

Το μόνο μείον είναι ότι μετά από καιρό "άνοιξε" και υπήρχε φόβος να φύγει το κινητό από μέσα.

Είναι αυτή εδώ:

Αναρτημένη εικόνα

Μπορείτε να την προμηθευτείτε από την σελίδα της more. στα $30.

Easecase

Για τους παλιούς εδώ τα λόγια είναι περιττά.
Χειροποίητες δερμάτινες θήκες εκ Κίνας ορμώμενες (μη σας αποθαρρύνει αυτό).

Στο παρελθόν έχουν οργανωθεί 3 Groupbuy για τις συγκεκριμένες θήκες στο φόρουμ μας και όλοι οι κάτοχοι μείναμε ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένοι.

Έχω υπάρξει κάτοχος της A4 και της C2 για iPhone 4 και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.
Άριστη ποιότητα δέρματος, αντοχή στο χρόνο και αξιοπιστία.

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα για την κοπέλα μου την C2 για iPhone 5. Για άλλη μια φορά άριστη.

Το μεγάλο θετικό είναι ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποικιλία σε σχέδια για να διαλέξει κανείς (με κορδόνι, χωρίς, με κλιπ για ζώνη κλπ) και με πάρα πολλές επιλογές παραμετροποίησης σε κάθε θήκη.

Τέλος, μπορείτε να χαράξετε επάνω στη θήκη ότι εσείς θέλετε!

Οι Α4 και C2 (που ήταν από τις πιο δημοφιλείς όταν κάναμε το Groupbuy) είναι οι παρακάτω:

Εδώ μπορείτε και ένα video unboxing/review που έκανα εγώ ο ίδιος όταν παρέλαβα τις θήκες του Groupbuy:

http://www.youtube.com/watch?v=rv8aeaCtIzw

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια ακόμα. Μπορείτε να μπείτε στο eshop τους στο ebay και να τα εξερευνήσετε όλα.
Οι τιμές για τις Α4 και C2 είναι στα $50.

Επίσης μπορείτε να δείτε και τo τόπικ που είχε ανοιχτεί σχετικά με το Groupbuy και το οποίο είναι αναλυτικότατο.

Tip: Για όσους θέλουν να πάρουν κάποια θήκη από την Easecase, όταν θα στείλετε email στην εταιρεία για να συνενοηθείτε, ρωτήστε τους τι έκπτωση μπορούν να σας κάνουν. Αναφέρτε ότι από εδώ ακούσατε για αυτούς. Λογικά θα λάβετε μία έκπτωση της τάξεως του 8-10%. Σε εμένα την τελευταία φορά για μία θήκη τόσο μου εδωσαν. Επίσης, ζητήστε τους να σας στείλουν το paypal invoice σε ευρώ και όχι σε δολάρια για να μην χάσετε και από τη μετατροπή συναλλάγματος στο paypal.

Sena Cases

Κάπου εδώ αρχίζουμε να ανεβαίνουμε λίγο και σε ποιότητες δέρματος.
Η Sena είναι μία εταιρεία που δεν χρειάζεται συστάσεις.
Χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με το δέρμα.
Αυτό ξέρει να κάνει και το κάνει καλά.

Τα διαθέσιμα Pouch για το iPhone 5 πολλά.
Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

Προσωπική μου επιλογή (και άλλων μελών του φορουμ από ότι είδα) θα ήταν η Sarach Ultraslim ($40):

Αναρτημένη εικόνα

Μπορείτε να τις προμηθευτείτε όλες από τη σελίδα της Sena σε τιμές από $30 μέχρι $60.

Vaja Cases

Άλλο ένα όνομα "βαρύ σαν ιστορία" στο χώρο των θηκών.
Θήκες από άριστης ποιότητας δέρμα, πλήρως παραμετροποιήσιμες.

Η γκάμα σχεδίων για το iPhone 5 βρίσκεται εδώ.

Το μόνο "καθαρόαιμο" pouch της σειράς είναι το Lèger Leather Pouch το οποίο διαφημίζεται ως το "λεπτότερο pouch για iphone 5" :

Αναρτημένη εικόνα

Η γνώμη μου είναι ότι παρά την ομολογουμένως άριστη ποιότητα του δέρματος των θηκών τις συγκεκριμένης εταιρείας, οι τιμές της έχουν φτάσει "στο Θεό".

Ξεκινάνε από τα $110 για τη θήκη που είδαμε και φτάνουν μέχρι τα $240 (!).
Μάλλον η εταιρεία έχει αρχίσει να παίρνει "ψηλά τον αμανέ".

Μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα της Vaja από την ιστοσελίδα της καθώς επίσης και από επιλεγμένους μεταπωλητές στην Ελλάδα.

Beyzacases

Εδώ ήταν για μένα η αποκάλυψη.
Όνομα ακουστό η Beyzacases, αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα.
Ψάχνοντας την ιστοσελίδα της έμεινα κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Θήκες από δέρματα άριστης ποιότητας, σε τεράστια ποικιλία και πολλά χρώματα!
Ενδεικτικά η γκάμα για το iPhone 5 είναι αυτή.

Πριν μέρες έπεσε στα χέρια μου η iPhone 5 "Zero Series" Case ($30) και επιβεβαιώθηκε η άποψη που είχα σχηματίσει περί των δερμάτων της.

Έτσι αποφάσισα πλέον οριστικά ποιά θα είναι η θήκη στην οποία θα "φωλιάσει" το iPhone 5 μου.

Και το όνομα αυτής, iPhone 5 Retro Strap Plus Case ($50), και το χρώμα αυτής, καφέ:

Την περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ψάχνοντας παραπάνω πληροφορίες για την εταιρεία, ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν ανακάλυψα ότι η εταιρεία στεγάζεται και δημιουργεί τις θήκες της εξολοκλήρου στην γειτονική μας Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη αντί για κάποια χώρα της ανατολικής Ασίας όπως συνηθίζεται.

Τις θήκες για iPhone 5 και για μία γκάμα άλλων συσκευών μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Τα pouch κυμαίνονται από €30 μέχρι €50.

Tip: Ένας τρόπος για να γλυτώσετε μερικά χρήματα είναι στην κεντρική σελίδα να μπείτε στο America και όχι στο Europe και να δημιουργήσετε εκεί λογαριασμό. Είναι το ίδιο ακριβώς αλλά οι τιμές είναι σε δολάρια οπότε θα κερδίσετε κάποια χρήματα από την ισοτιμία.

Piel Frama

Εδώ πλέον ανεβαίνουμε ακόμα μία κλάση σε ποιότητα κατασκευής και δερμάτων.
Με εμπειρία στο χώρο από το 1984, όταν καλά καλά δεν υπήρχαν κινητά, η Piel Frama θα σας αφήσει έκπληκτους με την ποιότητα του δέρματος των θηκών της.

Με μία μεγάλη γκάμα από σχέδια για το iPhone 5, μπορείτε να διαλέξετε όποιο εσείς θέλετε και να επιλέξετε το χρώμα του δέρματος από το οποίο θα κατασκευαστεί καθώς και κάποιες άλλες διαθέσιμες παραμέτρους.

Μία από τις πολλές όμορφες προτάσεις είναι η Unipur (€60):

Αναρτημένη εικόνα

Εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένες στην Ισπανία, θα βρείτε τις θήκες της Piel Frama στην ιστοσελίδα της σε ποικιλία σχεδίων και τιμών.

CalypsoCrystal

H Calypso είναι μία εταιρεία από την Σλοβενία.
Με έδρα τη Ljubljana, κατασκευάζει premium δερμάτινα pouch με λεπτομέρειες από ασήμι.

Η "ναυαρχίδα" της εταιρείας, η CalypsoCase Silver , ξεκινάει από τα €99 και είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα:

Αναρτημένη εικόνα

Μία άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση της εταιρείας για "geeks/ψείρες" όπως εγώ η οποία χρήζει αναφοράς, είναι και το CalypsoPad.
Ένα δερμάτινο πλατώ στο οποίο μπορείτε να ακουμπάτε το iPhone 5 σας όταν είστε στο σπίτι ώστε να μην ακουμπάει πάνω σε σκληρές επιφάνειες.
Ειδικά για το "ευπαθές" 5άρι νομίζω ότι είναι μία επιπρόσθετη αφάλεια (για να μην πω ψέμματα, έχω ήδη φτιάξει κάτι παρόμοιο μόνος μου αλλά σέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω...).

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της Calypso στην ιστοσελίδα της.

Αυτές ήταν οι προτάσεις μου για δερμάτινα pouch για το iPhone 5 για όλα τα βαλάντια.
Θεωρώ ότι δεν ξέχασα κάποια σημαντική εταιρεία με όμορφες θήκες απ' έξω.

Εύχομαι αυτό το συγκεντρωτικό ποστ να βοηθήσει όσους δεν μπορούν να κάνουν ότι έκανα εγώ διαβάζοντας 110 σελίδες...

ΥΓ: Παράλληλα με την ανάγνωση του τόπικ έγινε και ένα "καθάρισμα" από άσχετα/oftopic/επαναλαμβανόμενα ποστ. Για αυτό και μία μείωση της τάξεως των 20 περίπου σελίδων. Προσοχή που πατάτε, έχω σφουγγαρίσει!!! :P

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 18/01/2013 - 20:25

#1500   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 18/01/2013 - 01:26

Και εγώ είμαι λάτρης των δερματινων pouch :P έχω την more και της sena. Και τώρα το σκέφτομαι για την Calypso Crystal. Για την more συμφωνώ ότι με τον καιρό παθαίνει διάφορα. Αλλά στα θετικά της είναι ότι είναι αρκετά σκληρή και κρατάει το iPhone ασφαλές ακόμα και αν πέσει σε αντίθεση με τις περισσότερες more που είναι λεπτές. Επίσης η more έχει συνθετικό δέρμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες