Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1456   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 11/01/2013 - 01:24

ο τυπος με τις SGP μαλλον με κοροιδευει...
του λεω οτι ηρθαν οι θηκες και ενω διαβασα τα καλυτερα γι αυτην η μια απο τις 2 που δοκιμασα ηταν αρκετα "χαλαρη" στα πλαινα..και μου απανταει..

Hi, I'm sorry to hear that. I think it's defective piece. I can send a replacement for you. Would that be OK? Thank you and sorry for your trouble.

λεω οκ,απλα ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και με την δευτερη θηκη γιατι δεν την ανοιξα,επειδη προοριζεται για φιλο μου.
και μου απανταει.

Hello, would you like to buy the one you got at $50% off price? if not, could you send it back to me? Please let me know what you'd like to do. Thank you.

δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης?
να αγορασω ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ στη μιση τιμη...συλλογη κανω?
αν του τη στειλω πισω δλδ ?δεν θα μου βαλει τα λεφτα?γιατι δεν αναφερει κατι..
εμ εβαλα μπροστα τα λεφτα,εμ θα πληρωσω και απο πανω για να του την στειλω πισω.

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 11/01/2013 - 01:25

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1457   anvailas

anvailas

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/01/2013 - 02:18

δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης?
να αγορασω ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ στη μιση τιμη...συλλογη κανω?
αν του τη στειλω πισω δλδ ?δεν θα μου βαλει τα λεφτα?γιατι δεν αναφερει κατι..
εμ εβαλα μπροστα τα λεφτα,εμ θα πληρωσω και απο πανω για να του την στειλω πισω.

Απ'ότι καταλαβαίνω σε ρωτάει αν θες να κρατήσεις αυτή που σου έστειλε και να σου επιστρέψει τα μισά λεφτά ή αν θες να του τη στείλεις πίσω και να σου επιστρέψει όλο το ποσό.

#1458   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 02:24

στο πρωτο του μηνυμα δεν ειπε οτι λογω ελλατωματικου προιοντος να μου στειλει αλλη ???μετα τι?αλλαξε γνωμη?

#1459   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/01/2013 - 03:40

επειδη οσο κιαν εψαξα δεν καταφερα να την βρω εχεισ κανεισ καμμια ιδεα για το που μπορω να βρω την συγκεκριμενη καποιο σαιτ δηδ....

http://www.xtrememac...w-iphone-black/

#1460   mimis82

mimis82

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 11/01/2013 - 13:55

Λοιπόν παιδιά μετά από ατελείωτες μέρες ψαξίματος για θήκες έχω καταλήξει στο εξής θέλω να αγοράσω μια δερμάτινη θήκη πουγκί που να μπαίνει και να βγαίνει το iphone (θα προτιμούσα και χωρίς μαγνήτες) και μια θήκη ελαστική για να την χρησιμοποιώ μέσα στο σπίτι ώστε να μπορώ να το ακουμπάω σε όλες τις επιφάνειες χωρίς να κινδυνεύω να το γρατζουνίσω και αν είναι δυνατόν να προστατεύει και από μικρο πεσίματα! Αν υπάρχει και με δώρο screen protector ακόμα καλύτερα! Επίσης θα ήθελα να μπαινοβγαίνει εύκολα χωρίς να κινδυνεύω να γρατζουνίσω το αστέρι μου!
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποιές να αγοράσω; Αν υπάρχει και link για online παραγγελία για να γλιτώσουμε κανένα ευρώ ακόμα καλύτερα!

#1461   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/01/2013 - 14:10

στο πρωτο του μηνυμα δεν ειπε οτι λογω ελλατωματικου προιοντος να μου στειλει αλλη :huh:μετα τι?αλλαξε γνωμη?

Έχεις στα χέρια σου την θήκη (1) που έχει defect. Αυτός σου στέλνει χωρίς χρέωση την θήκη (2) που λογικά δεν θα έχει defect. Τώρα έχεις δύο θήκες στα χέρια σου, την (1) και την (2) αλλά έχεις πληρώσει μόνο μια. Οπότε πρέπει κάτι να κάνεις με την θήκη (1). Αυτός σου δίνει 2 εναλλακτικές: (α) την κρατάς και αυτήν αλλά λόγω του defect την πληρώνεις μισή τιμή (δηλαδή κρατάς 2 θήκες και πληρώνεις 1.5) και (β) του την στέλνεις πίσω, κρατάς μόνο την θήκη (2) και καταλήγεις να έχεις πληρώσει μία θήκη.

Τελευταία επεξεργασία από: cgkr, 11/01/2013 - 14:10

#1462   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 19:09

μεταφορικα να φανταστω τα πληρωνω εγω...δεν θα ειναι αρκετα??
συμφαιρει να την επιστρεψω?

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 11/01/2013 - 19:10

#1463   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/01/2013 - 19:14

Να παραθέσω ότι μου ήρθε η συγκεκριμένη. Για τα χρήματα της πάρα πολλή καλή και τέλεια εφαρμογή.

http://cgi.ebay.com/...ME:L:OU:GB:3160
Once You Go Mac You Never Go Back

#1464   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2013 - 21:23

επειδη οσο κιαν εψαξα δεν καταφερα να την βρω εχεισ κανεισ καμμια ιδεα για το που μπορω να βρω την συγκεκριμενη καποιο σαιτ δηδ....

ειναι η ιδια?
http://www.amazon.co...-03 Microshield

#1465   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 12/01/2013 - 00:19

μεταφορικα να φανταστω τα πληρωνω εγω...δεν θα ειναι αρκετα??
συμφαιρει να την επιστρεψω?

Πες του ότι θα του την στείλεις πίσω με την προϋπόθεση τα μεταφορικά να βαραίνουν τον παραλήπτη.

#1466   anvailas

anvailas

iPH User

• 185 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 13:22

Πριν από λίγο είδα τη θήκη που ψάχνεις (σε άλλο χρώμα) στη Vodafone στο Περιστέρι και απ'ότι είδα την έχουν και στο site τους:

http://www.vodafone....case?skuId=9600

#1467   orangeboy

orangeboy

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 15:27

Ενα σύντομο review 3 θηκών που πέρασαν απο τα χέρια μου σε μαύρο 5άρι

1. Belkin view case σε μαύρο http://www.belkin.com/us/p/P-F8W153

Αγορά 1ης μέρας του 5αριού, απο vodafone shop με τιμη κοντά στα 20 ευρώ.

Αυτή η θήκη μόνο καλέμι που δεν χρειάζεται να μπει/βγει. Είναι θαύμα που τη γλίτωσα χωρίς γρατζουνιές.

Ενω στη συσκευασίας της, και στις φωτο σε διάφορα sites φένεται όμορφή, απο κοντά φορεμένη είναι απλά απαίσια (για τα δικά μου γουστα πάντα). Τη 2η κιόλας μέρα ξεκίνησα να ψάχνωμαι και κατέληξα στην επιλογή της 2ης θήκης. Στις 3 βδομάδες που έκανε να έρθει η 2η, το πίσω see-through της belkin είχε γεμίσει γρατζουνιές, και φαινόταν ακόμα πιο χάλια.

2. Caze Zero 5 Ultra Thin σε clear http://www.iphonecaz...hin-cases.html

Αγορά απο το επίσημο site, χρόνος παράδωσης περίπου 2+ βδομάδες, και κόστος με μεταφορικά 15μιση ευρώ

Η θήκη είναι πολύ διακριτική, εφαρμόζει απλά τέλεια, μπαίνει και βγαίνει άνετα.

Είναι προφανές ότι απο προστασία προσφέρει ελάχιστη, αυτό που δεν περίμενα είναι οτι τελικά δεν κολακεύει το 5αρι. Το transparency φένεται άσχημο και στην πλάτη της ξεκίνησε να μαζεύει και αυτή γρατζουνιές.

3. SGP Case Neo HybridEX Slim Vivid σε χρώμα dante red http://www.spigen.co...slim-vivid.html

Αγορά απο το Amazon UK, χρόνος παράδωσης περίπου 6 μέρες, και κόστος με μεταφορικά κάτι παραπάνω απο 30 ευρώ

Πανέμορφή, εύκολη στο βάλε/βγάλε με πολύ καλή εφαρμογή, προστατεύει απόλυτα. Την έχω εδώ και μια βδομάδα και κανένα πρόβλημα. Επιτέλους σταμάτησα να ψάχνω για θήκες.

Μόνο που με παίδεψαν τα back protection films, θέλει προσοχή και σταθερό χέρι.

Τελευταία επεξεργασία από: orangeboy, 12/01/2013 - 15:29

#1468   mimis82

mimis82

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 12/01/2013 - 16:33

Έχει κανείς σας αυτήν εδώ την θήκη;
Αναρτημένη εικόνα
Είναι της Belkin η Belkin Sheer Grip, σκέφτομαι να την αγοράσω είναι φτιαγμένη από TPU είναι μαλακή όχι όμως όπως οι απλές θήκες siliconis δείχνει να εφαρμόζει τέλεια και θέλω να πιστεύω ότι προσφέρει προστασία από πεσίματα. Την έχει κανείς; μπαινοβγαίνει εύκολα το τηλέφωνο αξίζει;
Εδώ έχω και το Video review

#1469   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/01/2013 - 14:44

Εγώ την παρήγγειλα 16/12 από ebay Κορέα. Το ειδοποιητήριο των ΕΛ.ΤΑ. ήρθε χθες. Το link που μου έδωσε ο seller ακόμη "prepare for shipment" λέει.

εχει μαλακα κουμπια φιλε;:)

#1470   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/01/2013 - 14:46

Έχει κανείς σας αυτήν εδώ την θήκη;
Αναρτημένη εικόνα
Είναι της Belkin η Belkin Sheer Grip, σκέφτομαι να την αγοράσω είναι φτιαγμένη από TPU είναι μαλακή όχι όμως όπως οι απλές θήκες siliconis δείχνει να εφαρμόζει τέλεια και θέλω να πιστεύω ότι προσφέρει προστασία από πεσίματα. Την έχει κανείς; μπαινοβγαίνει εύκολα το τηλέφωνο αξίζει;
Εδώ έχω και το Video review

ουτε γι αστειο, την πηρα, εχει ενα μικρο κενο απο πανω, το power button θελει προσπαθεια για να πιασει..νομιζω θα το απασω καθε φορα που το παταω...την αλλαξα σε 2 μερες..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες