Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

iRadio GR 4: Η νέα αναβάθμιση της πιό δημοφιλής ραδιοφωνικής εφαρμογής!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
237 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 17/11/2012 - 20:01

καλησπερα θα μπορουσα να εχω κι εγω ενα προμο για το νεο σας Update?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   silver82

silver82

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 17/11/2012 - 20:06

θέλει δουλίτσα ακόμη. Οι σταθμοί ακόμη και με wifi σύνδεση, ακόμη και αυτοί με 64kbps είναι στιγμές που κολλάνε.
Αναμένουμε επίσης και Update για το Iphone 5.
Συνεχίστε την προσπάθεια.

#183   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 17/11/2012 - 20:47

Καλησπέρα . Η Εφαρμογή σας πολύ καλή πλέον . Την έχω αγοράσει απο τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας της στο AppStore . ΑΝανμένουμε και νέες δυνατότητες ( Αν μπορέι δηλαδη να υπάρξουν και άλλες) . Εχω μερικές ερωτήσεις . Εγω πάντα συνδέομαι μέσω wifi . ο μετρητής στα στ 5 λεπτά έχει χτυπήσει 46 ΜΒ ; Αν συνδεθεί κάποιος μέσω 3G υπάρχει χαμηλότερη ποιότητα ή συμπιεση δεδομένων για χαμηλότερο όγκο δεδομένων ή τα ίδια θα έγραφε το κοντέρ ; Γιατι αν τη βάλεις στο αμάξι μεσω 3G για καμια ώρα βλέπω να χτυπάει το 1GB δεδομένα και στην ιδέα μόνο τρομάζω.

#184   SmartApps

SmartApps

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2012 - 23:56

θέλει δουλίτσα ακόμη. Οι σταθμοί ακόμη και με wifi σύνδεση, ακόμη και αυτοί με 64kbps είναι στιγμές που κολλάνε.
Αναμένουμε επίσης και Update για το Iphone 5.
Συνεχίστε την προσπάθεια.

Σε ευχαριστούμε για τα σχόλια.
όταν λες κολλάνε τι εννοείς?

#185   silver82

silver82

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 18/11/2012 - 00:01

Σε ευχαριστούμε για τα σχόλια.
όταν λες κολλάνε τι εννοείς?

Σαν να χάνουν το connection,buffering ξανά και ξανά παίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα της σύνδεσης μου.
Μιας και μου έχει δωθει promo το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να αναφέρω τυχόν προβλήματα.

#186   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 18/11/2012 - 02:31

Καλησπέρα κ απο μένα..!!

Είμαι κάτοχος της εφαρμογής απ τις πρώτες εκδόσεις της. Άλλοτε είχε προβλήματα κ άλλοτε όχι. Είναι αξιόλογη για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά με πολλά προβλήματα με το κυριότερο της "ταυτότητας". Όποιος διαβάσει την αρχή του νήματος θα καταλάβει τι εννοώ.. ως προς την συμπεριφορά του developer σε αγοραστές. Και με το να δίνει αβέρτα σε κάθε update promo codes κάνει μόνο προσωρινό καλό κ όχι μακροπρόθεσμο καλό. <_<

Πέρα απ' αυτο όμως η εφαρμογή δείχνει να χει μια συγκεκριμένη ιδεολογία που πρέπει να αλλάξει. Το βάζω features χωρίς να βελτιώνω το interface/gui έχει ως αποτέλεσμα να μπερδεύει τον χρήστη στην καθημερινότητα του με τοσα πολλά διαφορετικά buttons όχι όταν ακούει στο σπίτι ραδιο, αλλα όταν βρισκεται στον δρόμο ως πεζός.

Οπότε πρεπει να αναθεωρηθεί το design κ να μοιάσει περισσότερο στη φιλοσοφία της Apple (ευκολο-χρηστικο με ελκυστικό design) και όχι σαν εφαρμογή βγαλμένη απ το πεθαμένο symbian ή απο android..

Ήθελα τέλος να τονίσω πως δε την χρησιμοποιώ πια τόσο λόγω του TuneIn Radio. (Δε κάνω διαφήμιση, την υποκειμενική γνώμη μου εκφράζω)

Ο λόγος? Συχνά απροβλημάτιστα updates, "clean" interface κ χρηστικό που δε μπερδεύει (εν αντιθέσει με το iRadio που μοιαζει με εφαρμογη βγαλμένη από Android), και πάνω απ όλα σταθερότατο!!

Α επίσης έχει το "επαναστατικό" Car Mode (όπως αναφέρεται στο changelog της νέας έκδοσης του iRadio) απ τις αρχές του χρόνου. Για του λόγου το αληθές ενα πρώτο google search:
http://www.androidce...itself-car-mode
(προς χάριν σωστής πληροφόρησης κ όχι παραπληροφόρησης)

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 18/11/2012 - 02:32

#187   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2012 - 08:28

Ήθελα τέλος να τονίσω πως δε την χρησιμοποιώ πια τόσο λόγω του TuneIn Radio. (Δε κάνω διαφήμιση, την υποκειμενική γνώμη μου εκφράζω)

Ο λόγος? Συχνά απροβλημάτιστα updates, "clean" interface κ χρηστικό που δε μπερδεύει (εν αντιθέσει με το iRadio που μοιαζει με εφαρμογη βγαλμένη από Android), και πάνω απ όλα σταθερότατο!!

Δεκτά τα σχόλια αλλά γράφεις στο topic του iradio. Μπορείς να γράψεις τα θετικά και τα αρνητικά του αλλά το να διαφημίζεις (ακόμα και αν δεν το θεωρείς έτσι) ανταγωνιστικές εφαρμογές εδώ το θεωρώ λάθος (θα μπορούσες να το κάνεις στην κατηγορία appstore).

#188   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 12:14

Από installous?

Αγορασμένο...

Πολύ καλό το update! Κοιτάξτε το θεματάκι με τους σταθμούς, κολλάνε κάποιες φορές και κλείνουν την εφαρμογή... :)
Keep up!

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#189   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 18/11/2012 - 12:52

Δεκτά τα σχόλια αλλά γράφεις στο topic του iradio. Μπορείς να γράψεις τα θετικά και τα αρνητικά του αλλά το να διαφημίζεις (ακόμα και αν δεν το θεωρείς έτσι) ανταγωνιστικές εφαρμογές εδώ το θεωρώ λάθος (θα μπορούσες να το κάνεις στην κατηγορία appstore).

Αν διαβάσεις πισω στην αρχή του νήματος θα δεις πως κ άλλοι το αναφερανε το συγκεκριμενο, με αποτελεσμα να απειλει ο developer. Κίνηση πολύ φάουλ. Δυστηχως είναι μοιραία κ η συγκριση οταν 2 εφαρμογές κάνουν την ίδια δουλειά.

Και δεν ειναι κακό να μοιάσει σε αυτα τα θετικα που έχει αυτό, κακό ειναι να θεωρει επαναστατικό feautre κάτι, που ο ανταγωνισμός έχει εδω κ μήνες. <_<

Ως σκεπτόμενος καταναλωτης θεωρησα λοιπον σωστό να το αναφέρω. Εν πασει περιπτώσει δε θα ξαναγίνει, μιας κ σέβομαι το φόρουμ (κ όχι ανθρώπους που υποτιμάνε την νοημοσύνη μας)

#190   knight

knight

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 18/11/2012 - 12:58

Πολύ καλή εφαρμογή και με καλές λειτουργίες. Την δοκίμασα χθές για αρκετή ώρα με σύνδεση WiFi και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.
Συνεχίστε την καλή δουλειά. Ευχαριστώ και για τον κωδικό.

#191   SmartApps

SmartApps

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 13:22

Καλησπέρα κ απο μένα..!!

Είμαι κάτοχος της εφαρμογής απ τις πρώτες εκδόσεις της. Άλλοτε είχε προβλήματα κ άλλοτε όχι. Είναι αξιόλογη για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά με πολλά προβλήματα με το κυριότερο της "ταυτότητας". Όποιος διαβάσει την αρχή του νήματος θα καταλάβει τι εννοώ.. ως προς την συμπεριφορά του developer σε αγοραστές. Και με το να δίνει αβέρτα σε κάθε update promo codes κάνει μόνο προσωρινό καλό κ όχι μακροπρόθεσμο καλό. <_<

Πέρα απ' αυτο όμως η εφαρμογή δείχνει να χει μια συγκεκριμένη ιδεολογία που πρέπει να αλλάξει. Το βάζω features χωρίς να βελτιώνω το interface/gui έχει ως αποτέλεσμα να μπερδεύει τον χρήστη στην καθημερινότητα του με τοσα πολλά διαφορετικά buttons όχι όταν ακούει στο σπίτι ραδιο, αλλα όταν βρισκεται στον δρόμο ως πεζός.

Οπότε πρεπει να αναθεωρηθεί το design κ να μοιάσει περισσότερο στη φιλοσοφία της Apple (ευκολο-χρηστικο με ελκυστικό design) και όχι σαν εφαρμογή βγαλμένη απ το πεθαμένο symbian ή απο android..

Α επίσης έχει το "επαναστατικό" Car Mode (όπως αναφέρεται στο changelog της νέας έκδοσης του iRadio) απ τις αρχές του χρόνου. Για του λόγου το αληθές ενα πρώτο google search:
http://www.androidce...itself-car-mode
(προς χάριν σωστής πληροφόρησης κ όχι παραπληροφόρησης)

Αγαπητέ καλημέρα κι απο εμάς.

Ειλικρινά, ακριβώς τέτοιες συζητήσεις θέλουμε εδω, που να δείχνουν τα πραγματικά προβλήματα της εφαμογής. Οι συγκρίσεις δεν μας ενοχλούν καθόλου. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη εφαρμογή που αναφέρεις είναι ο βασικός μας ανταγωνιστής και να είσαι σίγουρος πως έχουν "κλέψει" αρκετές ιδέες απο εμάς στο παρελθόν.

Δώσε όμως ακόμα μια ευκαιρία στη δική μας και θα δεις πως είναι πολύ πιό καλή στην καθημερινή της χρήση.
Θα θέλαμε να σταθούμε στο επαναστατικό του θέματος "Car Mode". Το "επαναστατικό" δεν πήγαινε στη σελίδα Car Mode αλλά σε μια λειτουργία της σελίδας που δεν έχει καμμία άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου... το κουμπί NEXT.
Με αυτό το κουμπί λοιπόν ο χρήστης επιλέγει τον επόμενο σταθμό απο τα αγαπημένα του χωρίς να χρειαστεί να ψάξει σε λίστες.
Το κουμπί αυτό μπήκε δοκιμαστικά στο Car Mode ενώ θα μπει στο άμεσο μέλλον και στον νέο player που σχεδιάζουμε.
Έχεις δίκιο πως ο σχεδιασμός του player πρέπει να αλλάξει κι επάνω σε αυτό δουλεύουμε! Φυσικά οι ιδέες σας μας βοηθούν πάρα πολύ!

Νάσαι καλά

Συνημμένο αρχείο  mzl.cqxdkyjk.png   383.64KB   16 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: SmartApps, 18/11/2012 - 13:23

#192   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 13:27

Αγαπητέ καλημέρα κι απο εμάς.
Ειλικρινά, ακριβώς τέτοιες συζητήσεις θέλουμε εδω, που να δείχνουν τα πραγματικά προβλήματα της εφαμογής. Οι συγκρίσεις δεν μας ενοχλούν καθόλου. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη εφαρμογή που αναφέρεις είναι ο βασικός μας ανταγωνιστής και να είσαι σίγουρος πως έχουν "κλέψει" αρκετές ιδέες απο εμάς στο παρελθόν.
Συνημμένο αρχείο  mzl.cqxdkyjk.png   383.64KB   16 λήψεις

Σας έχει κλέψει ιδέες το TuneIn Radio; :o
καλή η εφαρμογή σας αλλά το TuneIn Radio είναι κλάσεις ανώτερο. Προσωπικά αγόρασα το iradio επειδή δεν ήξερα τότε τον ανταγωνισμό

#193   SmartApps

SmartApps

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 13:28

Σαν να χάνουν το connection,buffering ξανά και ξανά παίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα της σύνδεσης μου.
Μιας και μου έχει δωθει promo το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να αναφέρω τυχόν προβλήματα.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε δύο περιπτώσεις:

α) όταν το router σου χάνει τη σύνδεσή του...
β) όταν ο σταθμός σταματάει να εκπέμπει για λίγο εξαιτίας δικού τους προβλήματος με το ίντερνετ.

Τα stream url links είναι σταθερά στη βάση μας. Οπότε ένας σταθμός μπορεί να χάσει την εκπομπή του μόνο για αυτούς τους δύο λόγους!

Σε ευχαριστούμε

Τελευταία επεξεργασία από: SmartApps, 18/11/2012 - 13:29

#194   SmartApps

SmartApps

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 13:34

Σας έχει κλέψει ιδέες το TuneIn Radio; :o
καλή η εφαρμογή σας αλλά το TuneIn Radio είναι κλάσεις ανώτερο. Προσωπικά αγόρασα το iradio επειδή δεν ήξερα τότε τον ανταγωνισμό

Το "κλέψει" ήταν μέσα σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγούμαστε,
Στην πορεία πολλές εφαρμογές δανείζονται αν θέλεις features και ιδέες η μία απο την άλλη και προσπαθούν να τις βελτιώσουν.
Τώρα όσο αφορά ποιά είναι καλύτερη... εντελώς υποκειμενικό!

Νά σαι καλά!

#195   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2012 - 13:37

Θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσω υποκειμενικές γνώμες χρηστών που προτιμούν το iradio από το TuneIn Radio....
Καλή συνέχεια...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6