iRadio GR 4: Η νέα αναβάθμιση της πιό δημοφιλής ραδιοφωνικής εφαρμογής!
Δημοσίευση 23/09/2012 - 23:08
Ad
Δημοσίευση 23/09/2012 - 23:40
Είχα αγοράσει και εγω το iradio και το ραδιόφωνο ...
Σε κάποια φάση έβγαλε update η εφαρμογή ραδιόφωνο και ως δια μαγείας εγκαταστάθηκε η εφαρμογή radiophone δεν ξέρω πως έγινε αυτο και δεν το έψαξα κιόλας .. Πάντως το ραδιόφωνο το ξανακατεβασα με promo απο τον developer !
Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα και την θεωρώ ποιο Γρήγορη απο την tunel .
Δεν θα κάτσω να ασχολειθω αν μας έκλεψε όπως με την εφαρμογη spor24
Έχω σοβαρά θέματα να ασχολειθω !
Δημοσίευση 24/09/2012 - 08:56
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά, είναι δωρεάν. Πάντως είναι ένα πρόβλημα που εντοπίσαμε, αντιμετωπίσαμε και λύσαμε... Παρακαλούμε σε ένα feedback μετά απο αυτή σας την ενέργεια!
Οκ όλα δουλεύουν μια χαρά τώρα. Επιτέλους δουλεύουν τα αγαπημένα. Ευχαριστώ!!!
Δημοσίευση 24/09/2012 - 17:19
Δημοσίευση 24/09/2012 - 17:43
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 24/09/2012 - 17:44
Δημοσίευση 24/09/2012 - 17:59
Αποψεις που δε συνοδευονται απο επιχειρηματα ΔΕΝ πρεπει να ακουγονται...Δεν έχω παρακολουθήσει στενά το θέμα. Έχω την εφαρμογή αρκετο καιρό. Τη θεωρώ μια απ' τις καλύτερες ελληνικες. Απορώ πως χαρακτηρίστηκε 'βλακεία' και ο developer κλέφτης. Αυτά, για να ακούγονται όλες οι απόψεις...
Δημοσίευση 24/09/2012 - 18:41
Αποψεις που δε συνοδευονται απο επιχειρηματα ΔΕΝ πρεπει να ακουγονται...
Πρώτα απ' όλα το ποιες απόψεις πρέπει να ακούγονται είναι δουλείά των moderators και φυσικά όχι δική σου. Δεν ήξερα πως έπρεπε να σου ζητήσω τη γνώμη για να πω την άποψή μου. Όσον αφορά την εφαρμογή. Την έχω εδώ και καιρό. Αν θυμάμαι καλά την πήρα 0.79ευρω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και γι΄ αυτό εξακολουθώ να τη χρησιμοποιώ. Πες μου τώρα τί επιχειρήματα θέλεις να ακούσεις για μια εφαρμογή που μου κόστισε ελάχιστα, την έχω χρησιμοποιήσει περιστασιακά και μου φάνηκε οk; Να μπω στον χορό όσων κατηγορούν τον προγραμματιστή; Δεν λέω ότι έχουν άδικο αλλά εγώ δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν κατέβασα βέβαια κανένα ραδιόφωνο ή christmas radio.. Μόνο το iradio. Δεν θα ναι υποκριτικό για μένα να πω τον προγραμματιστή κλέφτη και την εφαρμογή του βλακεία; 'H επειδή μου αρεσει η εφαρμογή σημαίνει ότι με έχει πληρώσει για να το διαφημίσω; Kαταλαβαίνω όσους έχουν αντίθετη άποψη (και εγώ έχω κατηγορήσει εφαρμογές όπως το free sms) αλλά η αξία του forum είναι όσοι έχουν αγοράσει τις εφαρμογές να γράφουν ειλικρινώς τι πιστεύουν γι΄ αυτές.
Δημοσίευση 24/09/2012 - 18:54
Εγώ που την έχω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και αξίζει να υπάρχει σε κάθε iPhone...!!! Μην μασάτε! Keep working!

4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 24/09/2012 - 18:57
Διαβάσατε γιατί κατηγορείται ο developer?
Και για εξηγείστε μας γιατί μόλις ξεμπροστιάστηκε δεν ξαναεμφανίστηκε?
Δημοσίευση 24/09/2012 - 18:57
Ειδες λοιπον που τωρα που ακολουθησες τη συμβουλη μου και παρεθεσες και καποια επιχειρηματολογια , ποσο πιο τεκμηριωμενη ακουγεται η αποψη σου;Πρώτα απ' όλα το ποιες απόψεις πρέπει να ακούγονται είναι δουλείά των moderators και φυσικά όχι δική σου. Δεν ήξερα πως έπρεπε να σου ζητήσω τη γνώμη για να πω την άποψή μου. Όσον αφορά την εφαρμογή. Την έχω εδώ και καιρό. Αν θυμάμαι καλά την πήρα 0.79ευρω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και γι΄ αυτό εξακολουθώ να τη χρησιμοποιώ. Πες μου τώρα τί επιχειρήματα θέλεις να ακούσεις για μια εφαρμογή που μου κόστισε ελάχιστα, την έχω χρησιμοποιήσει περιστασιακά και μου φάνηκε οk; Να μπω στον χορό όσων κατηγορούν τον προγραμματιστή; Δεν λέω ότι έχουν άδικο αλλά εγώ δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν κατέβασα βέβαια κανένα ραδιόφωνο ή christmas radio.. Μόνο το iradio. Δεν θα ναι υποκριτικό για μένα να πω τον προγραμματιστή κλέφτη και την εφαρμογή του βλακεία; 'H επειδή μου αρεσει η εφαρμογή σημαίνει ότι με έχει πληρώσει για να το διαφημίσω; Kαταλαβαίνω όσους έχουν αντίθετη άποψη (και εγώ έχω κατηγορήσει εφαρμογές όπως το free sms) αλλά η αξία του forum είναι όσοι έχουν αγοράσει τις εφαρμογές να γράφουν ειλικρινώς τι πιστεύουν γι΄ αυτές.
Δημοσίευση 10/11/2012 - 10:21
Εγώ έχω να πώ πως είναι μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή για το κινητό. Καλύτερη από πολλές άλλες μούφες που παίζουν κάτι περιφεριακά ραδιόφωνα της πλάκας.
Όμως αντιμετωπίζει προβλήματα αρκετά συχνά. Δηλαδή δεν έχει streaming πάντα και αυτό είναι εκενυριστικό, Μόνο κάποιοι σταθμοί παίζουν ενώ οι υπόλοιποι όχι (κάποιες ώρε).. Κρίμα..
Δημοσίευση 15/11/2012 - 12:09
Η πιό σημαντική λειτουργία όμως που θα την κάνει ξεχωριστή είναι η δημιουργία του Car Mode.
Εδώ έχουμε έναν νέο Player με μεγαλύτερα κουμπιά, ώστε να τα αγγίζει πιό εύκολα όποιος οδηγεί και χρησιμοποιεί την εφαρμογή.
Ένα απο τα κουμπιά (Forward) δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει τον επόμενο αγαπημένο του σταθμό με ένα μόνο άγγιγμα (αυτό δεν θα το βρείτε σε καμμία άλλη ραδιοφωνική εφαρμογή στον κόσμο).
Το link για να ανοίξει αυτή η σελίδα θα το συναντήσετε σε δύο σελίδες της εφαρμογής... στην πρώτη σελίδα με τα Περιεχόμενα (Menu) αλλά και στον Player της εφαρμογής.
Επίσης μπορείτε να δείτε το όνομα του σταθμού, να έχετε άμεση πρόσβαση στη λίστα με τα αγαπημένα του, να ηχογραφήσετε το πρόγραμμα, να τηλεφωνήσετε στον σταθμό, αλλά και να δειτε τον τίτλο του τραγουδιού που μεταδίδεται!
Το iRadio GR 4.0.1 έχει σταλεί για έγκριση στο iTunes Store και
σε λίγες ημέρες θα "ανέβει" στο App. Store....
Σε λίγο θα ακολουθήσει διαγωνισμός με 10 promo codes της εφαρμογής.

Καλησπέρα και από μένα.
Εγώ έχω να πώ πως είναι μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή για το κινητό. Καλύτερη από πολλές άλλες μούφες που παίζουν κάτι περιφεριακά ραδιόφωνα της πλάκας.
Όμως αντιμετωπίζει προβλήματα αρκετά συχνά. Δηλαδή δεν έχει streaming πάντα και αυτό είναι εκενυριστικό, Μόνο κάποιοι σταθμοί παίζουν ενώ οι υπόλοιποι όχι (κάποιες ώρε).. Κρίμα..
Ανανεώστε τη λίστα των σταθμών κι όλοι οι σταθμοί θα παίζουν χωρίς καμμία διακοπή!
Δημοσίευση 15/11/2012 - 18:21
με αρκετή καθυστέρηση (ζητάμε συγγνώμη γι αυτό), ξεκινάει ο διαγωνισμός μας με δώρο 10 promo codes της εφαρμογής iRadio GR.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή...
Όποις κάνει Like στη σελίδα μας στο Facebook και γράψει σε comment το username στο iPhoneHellas.gr μπαίνει στην κλήρωση και διεκδικεί από έναν κωδικό.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Υ.Γ.
Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 3:00 π.μ. της 16ης Νοεμβρίου 2012.
Αύριο θα ανακοινωθούν τα usernames πο
ου κέρδισαν και θα σταλούν τα promo codes.
Σας ευχαριστούμε
Τελευταία επεξεργασία από: SmartApps, 15/11/2012 - 18:22
Δημοσίευση 15/11/2012 - 18:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες