Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

iRadio GR 4: Η νέα αναβάθμιση της πιό δημοφιλής ραδιοφωνικής εφαρμογής!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
237 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 23/09/2012 - 13:57

Πολύ κράξιμο τελευταία στις Ελληνικές εφαρμογές πάντως.

Δεν αντιλέω, ορισμένες δικαιολογημένα, αλλά και πολλές αδικαιολόγητα.

Για πες μου ποια ελληνική εφαρμογή έχουμε κράξει αδικαιολόγητα;; Πες μου λοιπόν.. γιατί δεν νομίζω να έχει γίνει χωρίς λόγο.Είτε αναφέρεσαι σε αυτήν είτε στην άλλη την πατάτα με τα sms.
Έχω δώσει πάνω απο 1000 ευρω στο appstore και ξέρω πολύ καλά από τη μεριά του χρήστη πότε σε κλέβει ο άλλος και ποτε οχι.

Aν δούμε την εφαρμογή ανεξάρτητα είναι πολύ καλή.Κάνει αυτό που υπόσχεται και με το παραπάνω. Δεν φτάνει βέβαι το επίπεδο του Tunein Radio Pro. Έχει δυνατές ελλείψεις με πιο σημαντική το ότι δεν είναι universal. Μετά από τόσες αναβαθμίσεις θα έπρεπε... Foul όμως και το ότι το Tunein προβλήθηκε μέσω του topic προώθησης του Radiogr.Αυτό γίνεταιμπολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Αν θέλουμε να προτείνουμε ανταγωνιστική εφαρμογή, καλύτερα να γίνεται σε καινούργιο χώρο.
Τώρα για τις παράλληλες κυκλοφορίες. Παράνομο όχι, ανήθικο ναι. Και είναι ανήθικο επειδή κανένας δεν προστατεύει τον ήδη αγοραστή απ´ το να αγοράσει ξανά ουσιαστικά την ίδια εφαρμογή. Δεν φταίει μόνο o developer όμως...φταίει και η apple που δεν ελέγχει σωστά.
Πάντως δεν η εφαρμογή δεν είναι κακή. Δεν τη βάζω στην ίδια θέση με ελληνικές εφαρμογές-αρπαχτές.Mπορεί ο developer να ´χει επιθετική σταση, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τι μυαλά έχουμε τελικά στην Ελλάδα.. Ο άλλος σε κλέβει και μετά να λες και ευχαριστώ. Και να μου τη λες κι όλας που πρότεινα μια άλλη εφαρμογή...

Έχω κουραστεί να τα γράφω.. αλλά ο developer έχει κάνει τα εξής:

- Είχε 2 ολόιδιες εφαρμογές παράλληλα. Όπως λέει του πέρασε καταλάθως στο ελληνικό store. Δεν το πιστεύω.. αλλα πες οκ.. και αυτή που αγόρασαν την "καταλάθως περασμένη εφαρμογή";; Απλά δεν μας νοιάζει δηλαδή.. Δεν είπα να τον κρεμάσουμε κι όλας. Αλλά με τέτοιες κινήσεις είναι σίγουρα φαουλ στον developer
- Ακόμα και σήμερα έχει πάλι 2 ολόιδιες εφαρμογές αν διάβασες παραπάνω με ίδια τιμή και ίδιο περιβάλλον. Τη μία την έχει παρατήσει να την αναβαθμίζει .. κι όσοι την αγόρασαν πάλι την πάτησαν και ασχολείται μόνο με την άλλη. ΕΠίσης η 1 εφαρμογή είναι ίδια η άλλη με κομμένους σταθμούς απλά. Σκέψου δηλαδή σαν να πουλάνε navigon europe ίδια τιμή με navigon eastern europe. Η europe έκδοση εμπεριέχει την eastern europe φυσικά και είναι ίδια τιμή ακριβώς και η μία έκδοση να έχει παρατηθεί εδώ και χρόνο από updates , ενώ την άλλη να την αναβαθμίζει συχνά.
- Διάφορες αρπαχ΄τες με xmas , love και δεν ξέρω και γω τι άλλο radios

- Και το πιο άσχημο αυτό.. Από τον Μάιο του έχω αναφέρει το πρόβλημα με τη διπλή εφαρμογή και στο άλλο τοπικ προσπαθούσε να με βγάλει τρελό και ότι εγώ φταίω.. Δεν το είχε παραδεχτεί καν να ζητήσει μια συγγνώμη.. ΤΟ ίδιο συνεχίστηκε και μέσα στο καλοκαίρι σε ένα καινούριο τοπικ που είχε ανοίξει για έναν διαγωνισμό του iRadioGR .. Του το ανέφερα και δεν ασχολήθηκε καθολου.. Και σήμερα ξαφνικά μετά από τόσο καιρό το παραδέχεται , αλλά κρυφά βέβαια.. Όχι δημόσια. Και για να μην τον κράζω άλλο μου έστειλε και ένα promo code.. Λες και υπηρχε περιπτωση να βάλω εγώ αυτή τη βλακεία ξανά στο κινητό μου.

Και το 2πλό account στο forum.. Δεν φαντάζεσαι για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να έκανε 2πλο account? Δηλαδή πόσο άσχημη συμπεριφορά μπορεί να έχει κάποιος developer?
Αν εσένα σου αρέσει μια τέτοια συμπεριφορά από κάποιον developer οκ παω πασο..

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 23/09/2012 - 13:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:11

Κάποιος που έχει δοκιμάσει το tunein δεν έχει γυρίσει πίσω ... Συγκρίνουμε την @@ με την βούρτσα ... Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά την είχα δοκιμάσει την εφαρμογή σας και δεν .... Πολλά αρνητικά .....

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#123   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1038 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:22

Έχω και γω την εφαρμογή απο promo code παλια ,και ως γνωστός είχε προβλημα ,κολλαγε δεν άνοιγαν σταθμοί κτλπ,δεν έχω δοκιμάσσει ακόμα το νέο update .

Edit: κατεβασα την αναβάθμιση και φαινεται να δουλεύει καλα ,και μέσω data λεει ποσα καταναλώνονται ,αν και ανάλογα τον σταθμό διαφέρει η κατανάλωση mb.

Τελευταία επεξεργασία από: tripodous, 23/09/2012 - 14:32

#124   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:26

Τι μυαλά έχουμε τελικά στην Ελλάδα.. Ο άλλος σε κλέβει και μετά να λες και ευχαριστώ. Και να μου τη λες κι όλας που πρότεινα μια άλλη εφαρμογή...
....Λες και υπηρχε περιπτωση να βάλω εγώ αυτή τη βλακεία ξανά στο κινητό μου.

Δεν σχολιάζω το υπόλοιπο post γιατί λες πράγματα που έχουν ξαναειπωθεί και τα έχω αναφέρει και εγώ.

-Για τα μυαλά που έχουμε τελικά στην Ελλάδα απορώ και εγώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις το πιο απλό πράγμα. Δεν στην είπα γιατί πρότεινες άλλη εφαρμογή. Καλά έκανες. Όμως θεωρώ λάθος ότι την πρότεινες σε αυτό το topic. Μπορείς να σχολιάσεις την εφαρμογή, να πεις όσα θέλεις για αυτήν αλλά όχι να προμοτάρεις ανταγωνιστικές στο συγκεκριμένο topic.
-Το σχόλιο ότι η εφαρμογή iradioGR είναι βλακεία... πραγματικά θεωρώ ότι δεν το πιστεύεις ούτε και εσύ ο ίδιος. Δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή σίγουρα.. αλλά βλακεία;
-Θα νομίζεις πως υπερασπίζομαι τον developer, παραβλέποντας τα λάθη που έχει κάνει γιατί έχω κάποιο συμφέρον. Δεν έχω κανένα. Δεν με νοιάζει αν έχεις δώσει 1000ευρώ σε εφαρμογές στο appstore ή έχεις κάνει 5000 post στο forum. Mε ενοχλεί όμως που θάβεις ανεξέλεγκτα ότι ελληνική εφαρμογή υπάρχει. Δημοκρατία έχουμε, σεβαστή η άποψή σου, όπως και σεβαστή η άποψή μου πως έχεις κάνει "ζημιά" στο συγκεκριμένο χώρο. Μπορείς να συνεχίσεις την αποστολή σου Ρομπέν των Δασών, χωρίς καμιά άλλη παρέμβασή μου...

#125   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:40

Δεν σχολιάζω το υπόλοιπο post γιατί λες πράγματα που έχουν ξαναειπωθεί και τα έχω αναφέρει και εγώ.

-Για τα μυαλά που έχουμε τελικά στην Ελλάδα απορώ και εγώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις το πιο απλό πράγμα. Δεν στην είπα γιατί πρότεινες άλλη εφαρμογή. Καλά έκανες. Όμως θεωρώ λάθος ότι την πρότεινες σε αυτό το topic. Μπορείς να σχολιάσεις την εφαρμογή, να πεις όσα θέλεις για αυτήν αλλά όχι να προμοτάρεις ανταγωνιστικές στο συγκεκριμένο topic.
-Το σχόλιο ότι η εφαρμογή iradioGR είναι βλακεία... πραγματικά θεωρώ ότι δεν το πιστεύεις ούτε και εσύ ο ίδιος. Δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή σίγουρα.. αλλά βλακεία;
-Θα νομίζεις πως υπερασπίζομαι τον developer, παραβλέποντας τα λάθη που έχει κάνει γιατί έχω κάποιο συμφέρον. Δεν έχω κανένα. Δεν με νοιάζει αν έχεις δώσει 1000ευρώ σε εφαρμογές στο appstore ή έχεις κάνει 5000 post στο forum. Mε ενοχλεί όμως που θάβεις ανεξέλεγκτα ότι ελληνική εφαρμογή υπάρχει. Δημοκρατία έχουμε, σεβαστή η άποψή σου, όπως και σεβαστή η άποψή μου πως έχεις κάνει "ζημιά" στο συγκεκριμένο χώρο. Μπορείς να συνεχίσεις την αποστολή σου Ρομπέν των Δασών, χωρίς καμιά άλλη παρέμβασή μου...

Ε ναι.. σε σχεση με τον ανταγωνισμό κρίνω.. ναι βλακεία ναι. Και την κάνει περισσότερο βλακεία το γεγονός ότι δεν ξέρεις αν του χρόνου θα υποστηρίζεται ή όχι ή αν θα έχει μετονομαστεί σε κάτι άλλο. Τα άλλα που λες δεν τα σχολιάζω καν.

Από ότι είδα μάλλον πρεπει να σαι κι εσυ developer. Δεν ξέρω τι έχεις δημιουργήσει και αν το έκραξα ή όχι. Αλλά ο όπως είπες κι εσύ ο καθένας λέει τη γνώμη του. Βρες μου μια εφαρμογή που έχω πει άσχημα λόγια άδικα αν θέλεις και μίλα με επιχειρήματα

#126   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 14:57

Βλέπω κατά κανόνα τους Greek developers με συμπάθεια. Όταν κάποιος κάνει εφαρμογές που δεν έχουν ειδικό ενδιαφέρον, το πιο εύκολο είναι να μην ασχοληθεί καθόλου με το ελληνικό appstore. Γιατί πολύ απλά η δυναμική του ελληνικού appstore είναι ιδιαίτερα περιορισμένη. Δεν έχεις κράξει τις εφαρμογές (στις οποίες συμμετέχω) γιατί πολύ απλά δεν έχουν ελληνικό ενδιαφέρον και δεν τις έχω προβάλλει εδώ. Όσον αφορά το iradioGR πραγματικά απορώ πως ο developer του ενώ έχει κάνει τέτοια επιτυχία στο εξωτερικό (μπορούμε εύκολα να δούμε το ιστορικό τον rankings), μπαίνει στη διαδικασία να προωθεί στην Ελλάδα την εφαρμογή του. Και φυσικά στο να απαντάει στις (δικαιολογημένες τις περισσότερες φορές) κριτικές. Πρόσεχε..δεν λέω ότι κάνει χάρη στο ελληνικό κοινό που ασχολείται, αλλά απορώ αν το έχει τόσο ανάγκη...

#127   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 15:08

Βλέπω κατά κανόνα τους Greek developers με συμπάθεια. Όταν κάποιος κάνει εφαρμογές που δεν έχουν ειδικό ενδιαφέρον, το πιο εύκολο είναι να μην ασχοληθεί καθόλου με το ελληνικό appstore. Γιατί πολύ απλά η δυναμική του ελληνικού appstore είναι ιδιαίτερα περιορισμένη. Δεν έχεις κράξει τις εφαρμογές (στις οποίες συμμετέχω) γιατί πολύ απλά δεν έχουν ελληνικό ενδιαφέρον και δεν τις έχω προβάλλει εδώ. Όσον αφορά το iradioGR πραγματικά απορώ πως ο developer του ενώ έχει κάνει τέτοια επιτυχία στο εξωτερικό (μπορούμε εύκολα να δούμε το ιστορικό τον rankings), μπαίνει στη διαδικασία να προωθεί στην Ελλάδα την εφαρμογή του. Και φυσικά στο να απαντάει στις (δικαιολογημένες τις περισσότερες φορές) κριτικές. Πρόσεχε..δεν λέω ότι κάνει χάρη στο ελληνικό κοινό που ασχολείται, αλλά απορώ αν το έχει τόσο ανάγκη...

Έχεις δίκιο.. δεν έπρεπε να ασχολείται.. Έπρεπε να μας κλέψει και να μην πει κουβέντα. Έπρεπε να κοροιδέψει το φορουμ κάνοντας διπλά account και να μην πει τίποτα..
Σου ξαναλέω δεν βάλω όλες τις ελληνικές εφαρμογές το ίδιο. Αλλά οι περισσότερες έτσι είναι πώς να το κάνουμε. Μου αρέσου νκαι κάποιες κι όλας αρκετά (2-3). Αλλά από ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τίποτα εσύ. Να έρθει κάποιος αύριο να σε κλέψει και να του πεις ευχαριστώ.

#128   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 15:35

Δεν με έκλεψε...Η εφαρμογή δουλεύει και πολύ καλά. Δεν διαφήμισε κάτι το οποίο δεν κάνει (όπως π.χ το free sms). Δεν είναι καλύτερη απ´ το tunein αλλά είναι κάτι αναμενόμενο. Θα ήθελα να έχει δωρεάν αναβαθμίσεις αλλά αυτό δεν μου το εξασφαλίζει κανείς όταν αγοράζω από το appstore. Μήπως το fifa13 διατίθεται ως free update για όσους έχουν το 12; Για μένα π.χ αν δώσω 0.79€ για μια εφαρμογή και τη χρησιμοποιήσω ικανοποιητικά για 2-3 μήνες, θεωρώ πως εχω κάνει απόσβεση. Για σένα μπορεί αυτό το διάστημα να είναι 2-3 χρόνια. Δεν λέω ευχαριστώ στον developer. Πούλησε κάτι με συγκεκριμένους όρους και το αγόρασα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε χαμένο, ούτε κερδισμένο.

#129   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 15:47

Δεν με έκλεψε...Η εφαρμογή δουλεύει και πολύ καλά. Δεν διαφήμισε κάτι το οποίο δεν κάνει (όπως π.χ το free sms). Δεν είναι καλύτερη απ´ το tunein αλλά είναι κάτι αναμενόμενο. Θα ήθελα να έχει δωρεάν αναβαθμίσεις αλλά αυτό δεν μου το εξασφαλίζει κανείς όταν αγοράζω από το appstore. Μήπως το fifa13 διατίθεται ως free update για όσους έχουν το 12; Για μένα π.χ αν δώσω 0.79€ για μια εφαρμογή και τη χρησιμοποιήσω ικανοποιητικά για 2-3 μήνες, θεωρώ πως εχω κάνει απόσβεση. Για σένα μπορεί αυτό το διάστημα να είναι 2-3 χρόνια. Δεν λέω ευχαριστώ στον developer. Πούλησε κάτι με συγκεκριμένους όρους και το αγόρασα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε χαμένο, ούτε κερδισμένο.

Και εγω που αγορασα το radiophone που ηταν ολοιδιο με τη ραδιοφωνο και την radiophone την απεσυρε τελειως ;; Αυτο δεν ειναι κλεψιμο; Αλλα και το αλλο που ειπα οσον αφορα την ολοιδια παλι εφαρμογη iradiogr και ραδιοφωνο.
Διαβασες ολο το τοπικ πριν σχολιασεις και κατηγορησεις εμενα;; Αν οχι ξαναδοαβασε το απο την αρχη ολες τις σελιδες και μετα βγαλε τα συμπερασματα σου

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 23/09/2012 - 15:48

#130   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:00

Σ αυτό που λέει από πάνω ο George όμως έχει ένα δίκιο. Υπάρχουν πανάκριβες εφαρμογές τύπου FIFA,Formula 1 κτλ που κάθε χρόνο βγάζουν άλλη.. Εκεί δεν θέλουν κράξιμο; Και δεν μιλάμε για 0,79Ε.
Δεν είναι αυταπόδεικτο ότι αν αγοράσεις μια εφαρμογή τώρα θα την έχεις με αναβαθμίσεις για άλλα 5 χρόνια.

Αναρτημένη εικόνα

#131   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:18

Σ αυτό που λέει από πάνω ο George όμως έχει ένα δίκιο. Υπάρχουν πανάκριβες εφαρμογές τύπου FIFA,Formula 1 κτλ που κάθε χρόνο βγάζουν άλλη.. Εκεί δεν θέλουν κράξιμο; Και δεν μιλάμε για 0,79Ε.
Δεν είναι αυταπόδεικτο ότι αν αγοράσεις μια εφαρμογή τώρα θα την έχεις με αναβαθμίσεις για άλλα 5 χρόνια.

Δεν μιλαμε για ενα απλο παιχνιδι. Αλλαγες στα φορμουλα φιφα κτλ λογικο ειναι να γινονται καθε χρονο.
Και εγω δεν εστιασα τοσο για το update οσο για τα υπολοιπα μην τα ξαναγραφω

#132   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:22

Λες γι αυτο που κατά τα λεγόμενα του developer μπήκε κατά λάθος στο Ελληνικό Store.

Για μένα αυτό είναι λίγο άτοπο γιατί αν ήταν κατά λάθος θα έπρεπε
1)Να κάνει refund σε όλους με κάποιον τρόπο
2)Να δώσει σε όλους κατά προτεραιότητα promo για το επόμενο

Δε νομίζω να έγινε οπότε δεν παίζει να έγινε κατά λάθος.
Η εφαρμογή δουλεύει καλά,μιλάω για το iRadio Gr.Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο αλλά η συμπεριφορά στο λάθος ήταν λάθος για μένα.

Αναρτημένη εικόνα

#133   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:23

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε τη γνώμη και των admin για το διπλό account...

Όσο για την απάντηση για το radiophone, o καθένας κρίνει...

#134   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:23

Ελπίζω να μην το σκέφτηκες αυτό που είπες. Μιλάς για παιχνίδια τα οποία θέλουν 1000 παραπάνω μέρες δουλειάς από ότι το ραδιόφωνο. Εντελώς λάθος σύγκριση.

#135   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:25

Ελπίζω να μην το σκέφτηκες αυτό που είπες. Μιλάς για παιχνίδια τα οποία θέλουν 1000 παραπάνω μέρες δουλειάς από ότι το ραδιόφωνο. Εντελώς λάθος σύγκριση.

Το σκέφτηκα κι έχω λογική σ αυτό. Το ραδιόφωνο κάνει 0.79 κι ένα παιχνίδι τέτοιου τύπου κάνει 10 και 11. Αν κάνεις τη διαίρεση νομίζω θα βρεις αναλογία των ωρών.
Εγώ πιστεύω ότι όποιος παίρνει το 2012 και θέλει και το 13 αξίζει κάποιας έκπτωσης.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2