Πολύ κράξιμο τελευταία στις Ελληνικές εφαρμογές πάντως.
Δεν αντιλέω, ορισμένες δικαιολογημένα, αλλά και πολλές αδικαιολόγητα.
Για πες μου ποια ελληνική εφαρμογή έχουμε κράξει αδικαιολόγητα;; Πες μου λοιπόν.. γιατί δεν νομίζω να έχει γίνει χωρίς λόγο.Είτε αναφέρεσαι σε αυτήν είτε στην άλλη την πατάτα με τα sms.
Έχω δώσει πάνω απο 1000 ευρω στο appstore και ξέρω πολύ καλά από τη μεριά του χρήστη πότε σε κλέβει ο άλλος και ποτε οχι.
Aν δούμε την εφαρμογή ανεξάρτητα είναι πολύ καλή.Κάνει αυτό που υπόσχεται και με το παραπάνω. Δεν φτάνει βέβαι το επίπεδο του Tunein Radio Pro. Έχει δυνατές ελλείψεις με πιο σημαντική το ότι δεν είναι universal. Μετά από τόσες αναβαθμίσεις θα έπρεπε... Foul όμως και το ότι το Tunein προβλήθηκε μέσω του topic προώθησης του Radiogr.Αυτό γίνεταιμπολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Αν θέλουμε να προτείνουμε ανταγωνιστική εφαρμογή, καλύτερα να γίνεται σε καινούργιο χώρο.
Τώρα για τις παράλληλες κυκλοφορίες. Παράνομο όχι, ανήθικο ναι. Και είναι ανήθικο επειδή κανένας δεν προστατεύει τον ήδη αγοραστή απ´ το να αγοράσει ξανά ουσιαστικά την ίδια εφαρμογή. Δεν φταίει μόνο o developer όμως...φταίει και η apple που δεν ελέγχει σωστά.
Πάντως δεν η εφαρμογή δεν είναι κακή. Δεν τη βάζω στην ίδια θέση με ελληνικές εφαρμογές-αρπαχτές.Mπορεί ο developer να ´χει επιθετική σταση, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Τι μυαλά έχουμε τελικά στην Ελλάδα.. Ο άλλος σε κλέβει και μετά να λες και ευχαριστώ. Και να μου τη λες κι όλας που πρότεινα μια άλλη εφαρμογή...
Έχω κουραστεί να τα γράφω.. αλλά ο developer έχει κάνει τα εξής:
- Είχε 2 ολόιδιες εφαρμογές παράλληλα. Όπως λέει του πέρασε καταλάθως στο ελληνικό store. Δεν το πιστεύω.. αλλα πες οκ.. και αυτή που αγόρασαν την "καταλάθως περασμένη εφαρμογή";; Απλά δεν μας νοιάζει δηλαδή.. Δεν είπα να τον κρεμάσουμε κι όλας. Αλλά με τέτοιες κινήσεις είναι σίγουρα φαουλ στον developer
- Ακόμα και σήμερα έχει πάλι 2 ολόιδιες εφαρμογές αν διάβασες παραπάνω με ίδια τιμή και ίδιο περιβάλλον. Τη μία την έχει παρατήσει να την αναβαθμίζει .. κι όσοι την αγόρασαν πάλι την πάτησαν και ασχολείται μόνο με την άλλη. ΕΠίσης η 1 εφαρμογή είναι ίδια η άλλη με κομμένους σταθμούς απλά. Σκέψου δηλαδή σαν να πουλάνε navigon europe ίδια τιμή με navigon eastern europe. Η europe έκδοση εμπεριέχει την eastern europe φυσικά και είναι ίδια τιμή ακριβώς και η μία έκδοση να έχει παρατηθεί εδώ και χρόνο από updates , ενώ την άλλη να την αναβαθμίζει συχνά.
- Διάφορες αρπαχ΄τες με xmas , love και δεν ξέρω και γω τι άλλο radios
- Και το πιο άσχημο αυτό.. Από τον Μάιο του έχω αναφέρει το πρόβλημα με τη διπλή εφαρμογή και στο άλλο τοπικ προσπαθούσε να με βγάλει τρελό και ότι εγώ φταίω.. Δεν το είχε παραδεχτεί καν να ζητήσει μια συγγνώμη.. ΤΟ ίδιο συνεχίστηκε και μέσα στο καλοκαίρι σε ένα καινούριο τοπικ που είχε ανοίξει για έναν διαγωνισμό του iRadioGR .. Του το ανέφερα και δεν ασχολήθηκε καθολου.. Και σήμερα ξαφνικά μετά από τόσο καιρό το παραδέχεται , αλλά κρυφά βέβαια.. Όχι δημόσια. Και για να μην τον κράζω άλλο μου έστειλε και ένα promo code.. Λες και υπηρχε περιπτωση να βάλω εγώ αυτή τη βλακεία ξανά στο κινητό μου.
Και το 2πλό account στο forum.. Δεν φαντάζεσαι για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να έκανε 2πλο account? Δηλαδή πόσο άσχημη συμπεριφορά μπορεί να έχει κάποιος developer?
Αν εσένα σου αρέσει μια τέτοια συμπεριφορά από κάποιον developer οκ παω πασο..
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 23/09/2012 - 13:58