Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

iRadio GR 4: Η νέα αναβάθμιση της πιό δημοφιλής ραδιοφωνικής εφαρμογής!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
237 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:31

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε τη γνώμη και των admin για το διπλό account...

Όσο για την απάντηση για το radiophone, o καθένας κρίνει...

Αυτο ειναι και το λιγοτερο
Εχει κανει τοσα πολλα που νομιζω ο οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος θα καταλαβαινε οτι ειναι τελειως λαθος και παρολα αυτα υπαρχουν καποιοι που λενε οτι καλα κανει και ειναι σωστος. Τι να πεις.. Ή δεν διαβασαν ολο το τοπικ και εβγαλαν γρηγορα συμπερασματα ή υπαρχει γενικοτερο προβλημα.

Το σκέφτηκα κι έχω λογική σ αυτό. Το ραδιόφωνο κάνει 0.79 κι ένα παιχνίδι τέτοιου τύπου κάνει 10 και 11. Αν κάνεις τη διαίρεση νομίζω θα βρεις αναλογία των ωρών.
Εγώ πιστεύω ότι όποιος παίρνει το 2012 και θέλει και το 13 αξίζει κάποιας έκπτωσης.

Γιατι πληρωνεις και το την εγγυηση υποτιθεται ενος brand name .. Οταν ακους "fifa" "formula 1 official" "tekken" και τετοια σε τραβανε ετσι κι αλλιως απο το ονομα. Επισης μιλαμε για μεγαλες εταιριες πολυεθνικες που εχουν ειδικα ατομα για γραφικα, ειδικα ατομα για την προωθηση και το marketing κτλ.. Δεν μπορεις να συγκρινεις.
Και νομιζω ειδαι υπερωολικος. Οχι και 11 ευρω. Το φιφα αν δεις εχει 5,49 -8 . Και γενικοτερα λιγα παιχνιδια κανουν πανω απο 10.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:32

Το σκέφτηκα κι έχω λογική σ αυτό. Το ραδιόφωνο κάνει 0.79 κι ένα παιχνίδι τέτοιου τύπου κάνει 10 και 11. Αν κάνεις τη διαίρεση νομίζω θα βρεις αναλογία των ωρών.
Εγώ πιστεύω ότι όποιος παίρνει το 2012 και θέλει και το 13 αξίζει κάποιας έκπτωσης.

Στο PS3 αγοράζεις το Pro 12 60 ευρώ το 2012 και το Pro 13 60 ευρώ το 2013. Εκεί γιατί να μην έχει έκπτωση;

#138   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:35

Στο PS3 αγοράζεις το Pro 12 60 ευρώ το 2012 και το Pro 13 60 ευρώ το 2013. Εκεί γιατί να μην έχει έκπτωση;

Παντού θα έπρεπε φίλε George. Γι αυτό ωθούν τον κόσμο στην πειρατεία και το θυμούνται όταν έχουν πρόβλημα οικονομικό να σε ρίχνουν στο φιλότιμο...

Σαφώς τέτοιες εφαρμογές έχουν απείρως περισσότερη δουλειά. Σαφώς έχουν κάτι περισσότερο να δώσουν εξ' ου και η τιμή .

ΥΓ.Και τα angry birds κάνενα πάνω από 0.79.Αρκετή δουλειά κι αυτά δε νομίζετε; Και καλό brand name όσο να το κάνεις.;)

Αναρτημένη εικόνα

#139   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 16:39

Παντού θα έπρεπε φίλε George. Γι αυτό ωθούν τον κόσμο στην πειρατεία και το θυμούνται όταν έχουν πρόβλημα οικονομικό να σε ρίχνουν στο φιλότιμο...

Σαφώς τέτοιες εφαρμογές έχουν απείρως περισσότερη δουλειά. Σαφώς έχουν κάτι περισσότερο να δώσουν εξ' ου και η τιμή .

ΥΓ.Και τα angry birds κάνενα πάνω από 0.79.Αρκετή δουλειά κι αυτά δε νομίζετε; Και καλό brand name όσο να το κάνεις.;)

Μα για παιχνιδια οχι. Δεν συμφωνω οτι θα πρεπε να σου προσφερουν εκπτωση. Γιατι μιλαμε για παιχνιδι.

Παντως στο μακ οχ τα περισσοτερα applications που εχω κατεβασει μου προσφερουν εκπτωση. Πχ ειχα αγορασει το flip4mac player 20 δολλαρια την εκδοση 10. Οταν πηγε στην 11 μετα απο 2 χρονια μου προσφεραν την εκδοση την καινουρια με 9 δολλαρια (ενω στους αλλους ηταν κανονικα παλι 20).

Οπως και με αλλες πολλες εφαρμογες γινεται αυτο. Στα παιχνιδια ειναι διαφορετικα.

Τα angry birds ειχαν τετοια επιτυχια λογω τιμης. Αν κοστιζαν 10 ευρω δεν νομιζω να ειχαν την ιδια απηχηση. Απλα η εταιρια στοχευσε σε μια πολιτικη τιμολογησης. Κι αυτο γιατι δεν ειναι και κανενα σπουδαιο παιχνιδι με μεγαλο ογκο.. Δεν κανεις και τιποτα τρομερο.. Απλα ριχνεις πουλια..

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 23/09/2012 - 16:41

#140   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/09/2012 - 19:33

Λυπάμαι που βλέπω στο topic των "Greek Developers" να γίνετε συνέχεια Hi-Jacking. Υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε:
α) για να παρουσιάζει ο κάθε Έλληνας προγραμματιστής την εφαρμογή του
β) πάνω σε αυτή την εφαρμογή να γίνετε μια εποικοδομητική συζήτηση
Το πρώτο γίνετε. Το δεύτερο, στις μισές και πλέον περιπτώσεις δεν γίνετε. Από τους ίδιους χρήστες πάντα, τα topic spam-αρωνται & flam-άρωνται.
Μετρήστε πόσα από τα ποστ στο συγκεκριμένο topic έχουν να κάνουν με την εφαρμογή την ίδια και πόσα όχι. Είναι κρίμα. Ειλικρινά, πιστεύω οτι πρέπει να ανοίξει άλλη μια κατηγορία στο φόρουμ, με τίτλο "Τα χώνω στους Greek Developers", να βάλουν admin τους υπέρμαχους του είδους, μπας και μείνουν οι παρουσιάσεις των εφαρμογών πάνω στο αντικείμενο τους.

#141   achilleas22

achilleas22

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:17

Μόλις έκανα την τελευταία αναβάθμηση της εφαρμογής και συνεχίζω να έχω το πρόβλημα με τα αγαπημένα. Το πρόβλημα είναι οτι προσθέτω σταθμούς στα αγαπημένα αλλά όταν πάω στο tab αγαμημένα δεν βλέπω κανένα σταθμό παρά μόνο το μήνυμα 'Δεν υπάρχουν αποθηκευμένοι σταθμοί'. Καλές ωραίες οι προσθήκες αλλά το θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορώ να έχω μία λίστα με τουσ σταθμούς που ακούω περισσότερο και να μην τους ψάχνω σε ολόκληρη τη λίστα. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα :(

#142   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:28

Λυπάμαι που βλέπω στο topic των "Greek Developers" να γίνετε συνέχεια Hi-Jacking. Υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε:
α) για να παρουσιάζει ο κάθε Έλληνας προγραμματιστής την εφαρμογή του
β) πάνω σε αυτή την εφαρμογή να γίνετε μια εποικοδομητική συζήτηση
Το πρώτο γίνετε. Το δεύτερο, στις μισές και πλέον περιπτώσεις δεν γίνετε. Από τους ίδιους χρήστες πάντα, τα topic spam-αρωνται & flam-άρωνται.
Μετρήστε πόσα από τα ποστ στο συγκεκριμένο topic έχουν να κάνουν με την εφαρμογή την ίδια και πόσα όχι. Είναι κρίμα. Ειλικρινά, πιστεύω οτι πρέπει να ανοίξει άλλη μια κατηγορία στο φόρουμ, με τίτλο "Τα χώνω στους Greek Developers", να βάλουν admin τους υπέρμαχους του είδους, μπας και μείνουν οι παρουσιάσεις των εφαρμογών πάνω στο αντικείμενο τους.

Τα αρντητικά της κάθε εφαρμογής και του κάθε developer πρέπει να γράφονται και να λέγονται είτε σου αρέσει είτε όχι. Η ενότητα δεν έχει δημιουργηθεί μόνο για διαφήμιση. Σε φορουμ-κοινότητα είμαστε και φυσικά θα λέμε τις πονηριες που γίνονται.
Αν έχει εξαπατηθεί κάποιος θα πρέπει να το λέει (όπως στην περίπτωσή μου)

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 23/09/2012 - 20:29

#143   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:48

Η ενότητα δεν έχει δημιουργηθεί μόνο για διαφήμιση.

Τον τελευταίο καιρό μόνο διαφήμιση δεν γίνεται...Γι' αυτό εξάλλου παρουσιάζονται εδώ όλο και λιγότερες νέες εφαρμογές....

#144   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 20:49

Τον τελευταίο καιρό μόνο διαφήμιση δεν γίνεται...Γι' αυτό εξάλλου παρουσιάζονται εδώ όλο και λιγότερες νέες εφαρμογές....

Ρε συ.. Όταν ο άλλος έκανε τόσα πολλά λάθη και εξαπατήθηκαν πολλοί, να μην το αναφέρουμε δηλαδή;;; Φορουμ είμαστε ξαναλέω. Ο καθε υποψηφιος αγοραστής διαβάζει και κρίνει.

#145   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/09/2012 - 21:18

Ρε συ.. Όταν ο άλλος έκανε τόσα πολλά λάθη και εξαπατήθηκαν πολλοί, να μην το αναφέρουμε δηλαδή;;; Φορουμ είμαστε ξαναλέω. Ο καθε υποψηφιος αγοραστής διαβάζει και κρίνει.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να κρατάμε ενα επίπεδο. Π.χ. στο συγκεκριμένο topic οι 6 από τις 8 σελίδες λένε τα ίδια και τα ίδια. Ναι φόρουμ είναι αλλά κάθε υποκατηγορία εξυπηρετεί ενα συγκεκριμένο σκοπό...

#146   SmartApps

SmartApps

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 21:37

Παρακαλούμε τους διαχειριστές τις σελίδας να κάνουν τις απαραίτητες υποδείξεις διότι το συγκεκριμένο topic έχει θέμα την αναβάθμιση της εφαρμογής iRadio GR και τη λειτουργικότητά της. Παρ'όλα αυτά ένας χρήστης που δεν έχει καν τη συγκεκριμένη εφαρμογή ('οπως ο ίδιος δήλωσε) ασχολείται με άσχετα με τον τίτλο του topic θέματα!
Επίσης ο συγκεκριμένος χρήστης στο παρελθόν είχε εκδιωχθεί απο τους διαχειριστές απο παρόμοιο topic και του ζητήθηκε να κάνει ένα άλλο που να αναλύει το θέμα που τον απασχολεί, κάτι που έκανε!
Η εμμονή του και η επιμονή του για το συγκεκριμένο θέμα χαρακτηρίζεται απο εμάς ύποπτη και θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μάθουμε ποιά είναι τα ωφέλη του και μας δυσφημεί συκοφαντικά με τόσο πάθος!

Μόλις έκανα την τελευταία αναβάθμηση της εφαρμογής και συνεχίζω να έχω το πρόβλημα με τα αγαπημένα. Το πρόβλημα είναι οτι προσθέτω σταθμούς στα αγαπημένα αλλά όταν πάω στο tab αγαμημένα δεν βλέπω κανένα σταθμό παρά μόνο το μήνυμα 'Δεν υπάρχουν αποθηκευμένοι σταθμοί'. Καλές ωραίες οι προσθήκες αλλά το θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορώ να έχω μία λίστα με τουσ σταθμούς που ακούω περισσότερο και να μην τους ψάχνω σε ολόκληρη τη λίστα. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα :(

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά, είναι δωρεάν. Πάντως είναι ένα πρόβλημα που εντοπίσαμε, αντιμετωπίσαμε και λύσαμε... Παρακαλούμε σε ένα feedback μετά απο αυτή σας την ενέργεια!

Τελευταία επεξεργασία από: SmartApps, 23/09/2012 - 21:39

#147   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 21:43

Εισαι για γελια πραγματικα αλλα και πολυ πονηρος. Πας να αφησεις υπονοουμενα για μενα που ουτε καν ειμαι developer ουτε εχω καμια εφαρμογη. Σβησε το δευτερο account σου στο φορουμ. Μάθε ορθογραφία και μετα μιλα για "ΩΦΕΛΗ".

Το μονο οφελος ειναι οτι εξαπατηθηκα και πεταξα λεφτα για σας και θα συνεχιζω να λεω τα σχολια μου σε ενα forum

#148   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:46

H εφαρμογή RadioPhone που έχει αποσυρθεί απο το store ήταν η αντίστοιχη της Ραδιόφωνο στο εξωτερικό, δεν πωλούταν στη Ελλάδα... κατά λάθος πατήθηκε η χώρα μας στη σελίδα Rights and Pricing του iTunesConnect και μέχρι να το καταλάβουμε την είχαν αγοράσει μερικοί! Αμέσως την αποσύραμε απο το Ελληνικό Store. Αν στέλναμε update σε αυτούς τους λίγους θα τη αγ'οραζαν κι άλλοι και μετά θα είχαμε ακόμα μια εφαρμογή που θα έπρεπε να κάνουμε update άρα και να πουλάμε στη Ελλάδα.
Αυτή είναι η ιστορία την οποία έγραψα στον @Alex0077 και στέλνοντάς του ένα promo τουiRadio GR που δεν είχε.
Τη συνέχεια τη διαβάσατε....

Ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά, ή τα έχετε μπλέξει με τόσα ραδιόφωνα που έχετε κυκλοφορήσει...
Δε νομίζω να "πατήθηκε η χώρα μας κατά λάθος". Εν γνώση σας κυκλοφορούσε η εφαρμογή Radiophone στο Ελληνικό App Store για πολύ καιρό, ταυτόχρονα με το Ραδιόφωνο και το iRadioGR. Εκείνη την περίοδο ουδέποτε αναφερθήκατε στην ύπαρξη του Radiophone στο Ελληνικό App Store ως κάποιο λάθος στο iTunes Connect, το οποίο θα διορθώνατε σύντομα.

Το Radiophone κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2010 (εδώ) και μέχρι και τον Ιούνιο (ίσως και πιο μετά) δίνατε updates. Αυτό είναι το "Αμέσως την αποσύραμε από το Ελληνικό Store"?
Σε ερωτήσεις μου εκείνη την περίοδο (Απρίλιο του 2010), σχετικά με το πως θα φαίνεται το όνομα της εφαρμογής στο springboard (Αγγλικά ή Ελληνικά) μου αναφέρατε ότι τελικά αποφασίσατε η εφαρμογή με το Ελληνικό όνομα να εμφανίζεται στο springboard με το ελληνικό της όνομα "Ραδιόφωνο" όπως και στο Store. Οπότε αν θέλω να την έχω με αγγλικό όνομα καλύτερα να αγόρασω την εφαρμογή RadioPhone. Να την αγοράσω δηλαδή απο το Ελληνικό Store, όπου είχε γίνει το "λάθος".
Και στην ερώτηση σχετικά με το αν θα την υποστηρίξετε στο μέλλον, αν σκοπεύετε να την αποσύρετε για οποιοδήποτε λόγο και αν θα μας δίνετε updates, το μόνο που απαντήσατε ήταν ότι οι εφαρμογές στέλνονται στη Apple προς έγκριση ακριβώς την ίδια στιγμή, δίνοντας μου να καταλάβω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για μελλοντικά updates κτλ. Δεν μπορούσατε λοιπόν τότε που σας δόθηκε η ευκαιρία να μου πείτε ότι ξέρετε έχει γίνει λάθος, καλύτερα να αγοράσετε το Ραδιόφωνο.

Ορίστε και μερικά quotes που αποδεικνύουν ότι για πολλούς μήνες η εφαρμογή Radiophone πουλιόταν κανονικά στο Ελληνικό Store, χωρίς ποτέ να μας πείτε "συγνώμη, έγινε λάθος".

Γειά χαρά
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι εφαρμογές μας iRadio GR, RadioPhone και Ραδιόφωνο θα πωλούνται για λίγες μόνο ημέρες
στη χαμηλότερη των τιμών στο App. Store δηλαδή 0,79 ευρώ!
Παρακαλούμε διαδώστε το για να επωφεληθούν όσο γίνεται περισσότεροι!
Σας ευχαριστούμε!

Φίλε μας, είναι ακριβώς η ίδια εφαρμογή!
ότι έχει η μια έχει και η άλλη, έχουν την ίδια βάση, τον ίδιο κώδικα, τα ίδια γραφικά, τις ίδιες γλώσσες.
Το μόνο που αλλάζει έιναι το όνομα, σε όλα τα App Store όλου του κόσμου μπορείς να την ψάξεις και σαν Ραδιόφωνο και σαν RadioPhone τώρα πιά!
Αποσύραμε για λίγο καιρό το αγγλικό όνομα απο το Ελληνικό App Store ακριβώς τη στιγμή που αντιληφθήκαμε οτι κάποιοι κατέβαζαν κατα λάθος το Radiophone αντί για το Ραδιόφωνο που έιχαν ήδη!
Σήμερα ανεβάσαμε ξανά και το RadioPhone στο Ελληνικό App Store γιατί δεν υπάρχει πια κίνδυνος!
Δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις γλώσσα μέσα απο το μενού της εφαρμογής αλλά μόνο απο το μενού του τηλεφώνου!
Αν θέλεις να έχεις την εφαρμογη στα Αγγλικά αλλάζεις τη γλώσσα της συσκευής!
Τώρα το γιατί υπάρχουν δύο ίδιες εφαρμογές με διαφορετικό όνομα , η απάντηση είναι απλή, είμαστε Έλληνες απο την Ελλάδα και θέλουμε στη χώρα μας η εφαρμογή μας να έχει Ελληνικό όνομα!
Επίσης έχουμε σχεδόν έτοιμη την αναβάθμιση που θα λύσει κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
Ακούμε, συζητάμε και προσπαθούμε να σας ικανοποιήσουμε όλους!
Σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις σας, τις απορίες σας αλλά και για τις πολύ κακές κριτικές!
Ονειρευόμαστε να φτιάξουμε μια παγκόσμια ραδιοφωνική εφαρμογή που θα σταθεί αντάξια δίπλα σε πολύ μεγάλες εφαρμογές του είδους!
Σας θέλουμε κοντά μας και χαιρόμαστε που είστε εδώ ο καθένας με τον τρόπο του!
Thanks!

Γειά χαρά
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι εφαρμογές μας iRadio GR, RadioPhone και Ραδιόφωνο θα πωλούνται για λίγες μόνο ημέρες
στη χαμηλότερη των τιμών στο App. Store δηλαδή 0,79 ευρώ!
Παρακαλούμε διαδώστε το για να επωφεληθούν όσο γίνεται περισσότεροι!
Σας ευχαριστούμε!

Εγώ που έχω το "Radiophone" αγορασμένο από το Ελληνικό AppStore, δεν μου έχει εμφανίσει update.
Δεν έγινε submit η συγκεκριμένη έκδοση?

Έγινε ακριβώς την ίδια ώρα με το Ραδιόφωνο κι επιτέλους εδώ και λίγες ώρες είναι in Review στην Apple.
Ελπίζουμε σε λίγες ώρες να ανέβει στο Store!

Πριν λίγο είχαμε mail απο την Apple οτι και το RadioPhone είναι στο App Store ready for download!

Γειά χαρά.
Οι εφαρμογές μας RadioPhone, Ραδιόφωνο και iRadio GR, θα προσφέρονται στην ειδική τιμή των €0,79 μόνο γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ευχαριστούμε

Αυτό είναι τα "κατά λάθος" και το "Αμέσως την αποσύραμε απο το Ελληνικό Store"?
Έκτος και αν έχετε βγάλει 2 εφαρμογές με το όνομα Radiophone (!) και εγώ κάνω κάποιο λάθος.

#149   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 23/09/2012 - 22:56

Ευχαριστούμε τον mikexs που μας άνοιξε τα μάτια και σε εμάς τους ευκολόπιστους και καλοπροαίρετους.

Το θέμα είναι τα ψέματα κατά συρροή, όχι τα 0,79 Ε ή τα 2 ή τα 3 Ε. Πείτε ότι σας έδωσε κάποιος ένα donate. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα χρήματα.

Το πρόβλημα είναι ότι ακούστηκε από εσάς ή άποψή "ότι πατήθηκε κατά λάθος και την αγόρασαν κατά λάθος κάποιοι".Αν το λάθος αυτό είχε διάρκεια 3 μήνες,δεν το καταλάβατε;Δεν κοιτάτε τις εφαρμογές σας; Βεβαίως είναι άστοχα ερωτήματα δεν περιμένω απάντηση είναι αυταπόδεικτο τι συμβαίνει.
Επίσης ακούστηκε ότι θα υποστηρίζεται η εφαρμογή, και η εφαρμογή αποσύρθηκε μετά από λίγο. Για ποιο λόγο;

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το λόγο που κάνετε τέτοιο πράγμα στο Ελληνικό Store όταν στο εξωτερικό έχετε επιτυχία.Κι επίσης δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πάτε να διορθώσετε ένα λάθος σας με ένα άλλο ψέμα. Εγώ ήμουν καλοπροαίρετος και βάσει του ρητού "ουδείς ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον" σας πίστεψα. Αλλά έκανα λάθος και αποδεικνύεται βάσει των λεγομένων σας.

Επίσης είπατε άλλο ένα ψέμα,ότι με το nickname αυτό δεν παρουσιάζατε εφαρμογές λες και ήταν δύσκολο να το ψάξει κάποιος όπως και έγινε. Δεν έχω να πω τίποτα ούτε να κάνω χαρακτηρισμούς απλά ΛΥΠΑΜΑΙ για το επίπεδο ηθικής σας κι όχι το προγραμματιστικό που είναι αρκετά καλό.

Αναρτημένη εικόνα

#150   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2012 - 23:06

Και με το άλλο account συνεχίζει και μπαίνει κανονικά στο φορουμ. http://www.iphonehel.../9420-bluradio/ (τελευταία σύνδεση χθες.. και κοίταγε και το προφιλ μου :P )
Και δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι καινούριο acccount έφτιαξε όταν του ανέφερα το λάθος που έκανε εδώ http://www.iphonehel..._20#entry995646

Κάποιοι νομίζω βιαστήκατε να μιλήσετε

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 23/09/2012 - 23:07

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;