Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.
Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:38
Ad
Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:40
Εγω το ειχα πει...απλα το iphone ηθελε restore απο οτι φανηκε..η εφταιγε η 5.0.1..δεν ξερω..γιατι μετα ηταν οκ..Αυτη η φωτο για καποιους που ειπαν οτι στην αναμονη το iphone εχανε 30% μπαταρια απο τις 8 μεχρι τις 10
Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:47
.Εγω το ειχα πει...απλα το iphone ηθελε restore απο οτι φανηκε..η εφταιγε η 5.0.1..δεν ξερω..γιατι μετα ηταν οκ..
Προδοτη...χαχαχα
Συνεχιζω ως προς τις πωλησεις...Ναι εσπασε τα ρεκορ το s3 ..Τινος ρεκορ ομως; Το δικο του σωστα ; Οχι του iphone..
Ναι κινητο της χρονιας..Φυσικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο πρωτος αυτη την στιγμη κοστιζει λιγοτερο απο τον δευτερο..Μαλλον υπαρχει μεγαλυτερη ζητηση για το iphone..Και ο νοων νοειτω..Και στην τελικη ΔΕΝ ειμαστε προβατα επειδη μας αρεσει καποιο κινητο και ειμαστε ικανοποιημενοι με αυτο
Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:48
Εσεις λετε οτι το φορτιζατε η το φορτιζετε το 4s δυο φορες την ημερα και ενα αλλο παιδι σε αλλο τοπικ πριν καμια ωρα ανεβασε τους χρονους χρησης του σε 4s στην ios 6 και εχει 2 ημερες και 15 ωρες αναμονη και 4 ωρες και 47 λεπτα χρηση.....Αν τα αφηνεται ολα ανοιχτα η δεν ξερετε τι προγραμματα περνατε απο jb κτλ..δεν φταει το κινητο..ο χρηστης φταιει
ποτε δεν ασχοληθηκα με jb στα iPhone.
μιλαω για 1 χρονο πριν. το κινητο ειχε λογικα 5.0.1 (δεν θυμαμαι ομως να σου πω την αληθεια).
δεν το εχω τωρα γιατι το εδωσα σε 10-15 μερες.
αν δεν χρειαζομουν smartphone για mails/pdf/dropbox/κλησεις θα το κρατουσα (νομιζω βελτιωθηκε αργοτερα).
αλλη η χρηση του επαγγελματια ομως και αλλη του τραπεζακια

επισης σχεδον 5 ωρες προβολης και δυο μερες βγαζει και το αρχαιο μου galaxy s.
δεν ειναι κατι σπουδαιο.
ναι πρεπει στο βασικο μου smartphone να τα εχω ολα ανοιχτα.
αμεσες ενημερωσεις dropbox,skype και απειρα mails.
δεν χρησιμοποιω τις συσκευες μου για παιχνιδακια και sms
Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 07/10/2012 - 00:52
Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:55
Υ.Γ: Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αναρτησης σε iphone forum θεματα του στυλ " πηρα S3 και ειμαι καλα" ..Και μην αρχισετε τα εχω αλλο idevice οποτε μπορω να γραψω..
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 07/10/2012 - 01:00
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:02
Σου προτεινω να παρεις zerphone...δεν εχει διαφορα απο το galaxy..απλα ειναι λιγο πιο αργο..σιγα..και εκεινο adroid εχει..2 καρτες σιμ θα παιρνει αρα κανει για πολυασχολους επαγγελματιες...wifi mail κτλ θα εχει...και το σημαντικοτερο?...θα κραταει η μπαταρια για 10 μερες....γιατι δεν παιρνεις ενα τετοιο αληθεια?..επειδη το galaxy ανηγει π.χ την εφαρμογη των μαιλ 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορα?..σιγαποτε δεν ασχοληθηκα με jb στα iPhone.
μιλαω για 1 χρονο πριν. το κινητο ειχε λογικα 5.0.1 (δεν θυμαμαι ομως να σου πω την αληθεια).
δεν το εχω τωρα γιατι το εδωσα σε 10-15 μερες.
αν δεν χρειαζομουν smartphone για mails/pdf/dropbox/κλησεις θα το κρατουσα (νομιζω βελτιωθηκε αργοτερα).
αλλη η χρηση του επαγγελματια ομως και αλλη του τραπεζακια
επισης σχεδον 5 ωρες προβολης και δυο μερες βγαζει και το αρχαιο μου galaxy s.
δεν ειναι κατι σπουδαιο.
ναι πρεπει στο βασικο μου smartphone να τα εχω ολα ανοιχτα.
αμεσες ενημερωσεις dropbox,skype και απειρα mails.
δεν χρησιμοποιω τις συσκευες μου για παιχνιδακια και sms
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:07
Οτι iphone εχω παρει πανω απο 1,5 χρονο δεν εχει κρατηση,και μετα μου λενε the best Iphone ever κολοκυθια καπαμα.
Φιλικα παντα!
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:09
Σου προτεινω να παρεις zerphone...δεν εχει διαφορα απο το galaxy..απλα ειναι λιγο πιο αργο..σιγα..και εκεινο adroid εχει..2 καρτες σιμ θα παιρνει αρα κανει για πολυασχολους επαγγελματιες...wifi mail κτλ θα εχει...και το σημαντικοτερο?...θα κραταει η μπαταρια για 10 μερες....γιατι δεν παιρνεις ενα τετοιο αληθεια?..επειδη το galaxy ανηγει π.χ την εφαρμογη των μαιλ 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορα?..σιγα
δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου. μαλλον θα νομιζεις οτι ειπες κατι εξυπνο

ναι ειμαι πολυασχολος. κακο ειναι?
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:11
Τι εννοεις πανω απο εναμιση χρονο δεν εχει κρατησει?...αμα ηταν ετσι δεν θα υπηρχε 3g/3gs μεταχειρισμενο...εγω υπαρχουν 2g....τωρα το θεμα με την πλακετα δεν το σχολιαζω..αλανι πρεπει να ηταν το τεχνικοςΘα εξωμολογησω και το δικο μου προβλημα,ειχα iphone 4,και με το που εκανα update το ios 6 το κινητο δεν ειχε καθολου μα καθολου σημα,το πηγα για επισκευη και μου ειπαν οτι καηκε ι πλακετα!
Οτι iphone εχω παρει πανω απο 1,5 χρονο δεν εχει κρατηση,και μετα μου λενε the best Iphone ever κολοκυθια καπαμα.
Φιλικα παντα!
μα ΕΙΠΑ κατι εξυπνο....οχι δεν ειναι κακο που εισαι πολυασχολος..για αυτο και σου προτεινα μια συσκευη που θα σε βολεψει...γιατι το παιρνεις στραβα?...δεν καταλαβαινωδεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου. μαλλον θα νομιζεις οτι ειπες κατι εξυπνο
ναι ειμαι πολυασχολος. κακο ειναι?
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:16
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:16
Τι εννοεις πανω απο εναμιση χρονο δεν εχει κρατησει?...αμα ηταν ετσι δεν θα υπηρχε 3g/3gs μεταχειρισμενο...εγω υπαρχουν 2g....τωρα το θεμα με την πλακετα δεν το σχολιαζω..αλανι πρεπει να ηταν το τεχνικος
μα ΕΙΠΑ κατι εξυπνο....οχι δεν ειναι κακο που εισαι πολυασχολος..για αυτο και σου προτεινα μια συσκευη που θα σε βολεψει...γιατι το παιρνεις στραβα?...δεν καταλαβαινω
Α ναι, εχεις δικιο..!
Σε ευχριστω για την προταση αλλα κανω μια χαρα την δουλεια μου με note 2/sgs/w890
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:19
Αναλογα την χρηση και το ποσο το προσεχεις...σκονες αμμος ...διαφορα...φιλε μου το πιγα σε μαγαζι που φτιαχνει μονο iphone!και οσο για τον εναμισυ χρονο ολο και κατι χαλαει,ειται μικροφωνο ειται ακουστικο,και να πω οτι μου επεφτε κατω,μπα!
καλα αυτασ τα μαγαζια που φτιαχνουν μονο iphone τα ξερουμε καλα εδω στο φορουμ...
Παρακαλω..απλα προτεινα κατι πολυ φθηνο που αντικαθηστα και τα 3Α ναι, εχεις δικιο..!
Σε ευχριστω για την προταση αλλα κανω μια χαρα την δουλεια μου με note 2/sgs/w890

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:20
http://m.youtube.com...h?v=yr2g_aJQzQk
AΝ ποτέ τα κάνει αυτά η apple...πάρτε με τηλ..τον πουλο το iPhone
Ειλικρινά βλέπω at features κ τα ματιά μ έχουν κάνει πουλακια!
Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 07/10/2012 - 01:23
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:23
Edit:ρε συ Paris καντο να χαθει η μπαλλα λεμε... Στα ρεκορ Γκινες θα μπει το IPH

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 07/10/2012 - 01:26
Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:25
Εμεινα μλκας..δεν το ήξερα το note 2
http://m.youtube.com...h?v=yr2g_aJQzQk
AΝ ποτέ τα κάνει αυτά η apple...πάρτε με τηλ..τον πουλο το iPhone
Ειλικρινά βλέπω at features κ τα ματιά μ έχουν κάνει πουλακια!
ναι αλλα δεν ειναι iphone..............
(αν δε το εγραφα εγω θα το εγραφε καποιος απο τους πολλους μετοχους που υπαρχουν στο forum)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες