Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 01/12/2012 - 12:20
Οπότε μην αγχώνεστε, κάτι παίζει με το δικό μου.. Ή κάτι το επηρεάζει, ή έχει πρόβλημα η μπαταρία..
Μάλλον θέλω ένα restore και set up as new
Ad
Δημοσίευση 01/12/2012 - 12:50
Μονο μην με στειλεις κουβα. Σε εχω παιξει under
(under 2 months)
Δημοσίευση 01/12/2012 - 12:56
Χτες το βράδυ 39%, τώρα το πρωί είχε σβήσει....
Οπότε μην αγχώνεστε, κάτι παίζει με το δικό μου.. Ή κάτι το επηρεάζει, ή έχει πρόβλημα η μπαταρία..
Όντως κάτι παίζει. Δεν ειναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση..
Τώρα πως το βλέπεις? Root έκανες?
Δημοσίευση 01/12/2012 - 12:59
χαχαχα παρα πολύ αστείο!! Έχεις πραγματικό ταλέντο τελικά!Σπυρο, παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τις περιπετειες σου στην Android-land...
(under 2 months)
Δημοσίευση 01/12/2012 - 12:59
Σπυρο, παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τις περιπετειες σου στην Android-land...
(under 2 months)
Να ξέρεις όμως ότι πέρα από το πρόβλημα με την μπαταρία (ότι κι αν είναι αυτό τελικά), μου αρέσει το κινητό..
Αλλά βλέπω κάποια πράγματα που στο iOS γίνονται πολύ καλύτερα. Βέβαια μάλλον αυτά είναι το τίμημα που πληρώνεις στα android για τα υπόλοιπα που μπορείς να κάνεις και στο iOS όχι.
Τώρα πόσο θα αντέξω δεν ξέρω.. Μάλλον κουβά θα πας όμως, γιατί είναι μικρό το διάστημα που μου λες..
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:00
Χτες το βράδυ 39%, τώρα το πρωί είχε σβήσει....
φιλε μπορεις να ποσταρεις ενα screenshot με την καταναλωση της μπαταριας κ ενα με την αφυπνιση της συσκευης?
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:04
Τέτοια κατανάλωση είχα 1-2 φορές τόσα χρόνια, και σε καιρούς με χιλιοφορτωμένο iphone από tweaks συν κάποιο-α tweaks να το επηρεάζουν σοβαρά..Όντως κάτι παίζει. Δεν ειναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση..
Τώρα πως το βλέπεις? Root έκανες?
Root προσπάθησα να κάνω χτες (με την βοήθεια του Darudakos) αλλά για κάποιον λόγο δεν μου αναγνώριζε το iphone στο προγραμματάκι.
Δεν το προσπαθώ πάλι βέβαια, θα δω τι γίνεται με την μπαταρία πρώτα.
Τώρα; Στις 12 είχε σβήσει η συσκευή και τώρα φορτίζει και είναι στο 50%..φιλε μπορεις να ποσταρεις ενα screenshot με την καταναλωση της μπαταριας κ ενα με την αφυπνιση της συσκευης?
Στο μπαταρία λέει 9 ώρες και 20 λεπτά με μπαταρία και κάτω στα ποσοστά 27% λέει ένα gpsd και σύστημα android 21%. Τα υπόλοιπα είναι με μικρότερα ποσοστά και είναι το light flow, app lock, avast κτλ..
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:12
πεταξε απο μεσα οτιδηποτε εχει να κανει με taskmanager/task killer,antivirus(ουτε για πλακα δεν περνας) προγραμματα για ντεμεκ καλυτερη αυτονομια.
αν δεν διορθωθει το θεμα το κανεις μια επαναφορα και περνας σιγα σιγα τις εφαρμογες για να δεις ποια σου κανει τη ζημια.
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:14
Κάποιο app απο αυτα που έβαλες σου κάνει battery drain, παλια ειχε σοβαρό θεμα ενα ελληνικό εορτολόγιο. Κατέβασε αυτο το app: https://play.google....ccc71.bmw&hl=en
Ασε το να τρέξει για μεγάλο διάστημα για κρατήσει στοιχεία αντικειμενικά, μετα πήγαινε Estimates (2o tab κάτω), statistics(1o tab πάνω) και στις επιλογές του statistics βλέπεις για screen off τι σου τρώει μπαταρία (usage tab), εχει επιλογές since unplugged, last, etc. Παίξει λίγο και θα σου λυθεί η απορία τι σου τρώει μπαταρία οταν το αφήνεις με οθόνη κλειστη ή ανοικτο ή γενικα. Το app αυτο δεν θέλει ροοτ.
Set up as new δεν υπάρχει στο android όπως στο iPhone, ρυθμίσεις πας και επιλέγεις το backup and reset όπου το εχει. Αυτο θα σου λύσει το πρόβλημα, αλλα προφανώς θα χάσεις οτι έχεις σώσει, όπως στην περίπτωση του set up as new.
Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 01/12/2012 - 13:15
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:15
Όπως λες κάτι σου την τρώει δεν γίνεται να είσαι τόσο άσχημα.
Άντε σε φαγαμε ρε!
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:20
Και εγω απο την άλλη παίζω under για την iOS land σε μέρες όμως για το πόσο καιρο θα πας DOAΣπυρο, παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τις περιπετειες σου στην Android-land...
(under 2 months)
πραγματικα η ειρωνία σου είναι άλλο πράγμα.
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:20
Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα.. Το έχω χιλιοφορτώσει..λοιπον επειδη ειχες πει οτι το παραφορτωσες 1000% καποια εφαρμογη στην εχει κανει τη δουλεια...
πεταξε απο μεσα οτιδηποτε εχει να κανει με taskmanager/task killer,antivirus(ουτε για πλακα δεν περνας) προγραμματα για ντεμεκ καλυτερη αυτονομια.
αν δεν διορθωθει το θεμα το κανεις μια επαναφορα και περνας σιγα σιγα τις εφαρμογες για να δεις ποια σου κανει τη ζημια.
Να τα ξηλώσω όλα δηλαδή; Task killer και antivirus; Να ξεκινήσω από το avast που έβαλα από τα πρώτα μπας και είναι αυτό;;
Ευχαριστώ φίλε μου.. Το δοκιμάζω μόλις αυτό που μου είπες.Μη σε νοιάζει το ροοτ αμέσως. Λύνεται το πρόβλημα και χωρίς αυτο. Απλώς με το ροοτ ειναι πιο εύκολο καθώς έχεις μεγαλυτερη πρόσβαση παντου.
Κάποιο app απο αυτα που έβαλες σου κάνει battery drain, παλια ειχε σοβαρό θεμα ενα ελληνικό εορτολόγιο. Κατέβασε αυτο το app: https://play.google....ccc71.bmw&hl=en
Ασε το να τρέξει για μεγάλο διάστημα για κρατήσει στοιχεία αντικειμενικά, μετα πήγαινε Estimates (2o tab κάτω), statistics(1o tab πάνω) και στις επιλογές του statistics βλέπεις για screen off τι σου τρώει μπαταρία (usage tab), εχει επιλογές since unplugged, last, etc. Παίξει λίγο και θα σου λυθεί η απορία τι σου τρώει μπαταρία οταν το αφήνεις με οθόνη κλειστη ή ανοικτο ή γενικα. Το app αυτο δεν θέλει ροοτ.
Set up as new δεν υπάρχει στο android όπως στο iPhone, ρυθμίσεις πας και επιλέγεις το backup and reset όπου το εχει. Αυτο θα σου λύσει το πρόβλημα, αλλα προφανώς θα χάσεις οτι έχεις σώσει, όπως στην περίπτωση του set up as new.
Απλά απ'ότι κατάλαβα ότι μπορείς να πάθεις με τα tweaks του cydia, εδώ μπορείς να το πάθεις συχνότερα και μέσα από το play store...
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:23
Καμμια ειρωνια. Χιουμορ λεγεται και ο ιδιος ο Σπυρος το κατάλαβε. Ευχομαι ειλικρινα να ξεπερασει τα οποια προβληματα εχει με την μπαταρια.Και εγω απο την άλλη παίζω under για την iOS land σε μέρες όμως για το πόσο καιρο θα πας DOA
πραγματικα η ειρωνία σου είναι άλλο πράγμα.
Απο την αλλη δεν μπορω να μην παρατηρησω οτι το κινητο φαινεται να θέλει ενα επίπεδο IT support που συγκρίνεται μόνο με αυτο ενος datacenter !!!
Εγω αυτο δεν το ανεχομαι απο το κινητο μου. Εχω αναλογα προβληματα στην δουλεια ...
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 01/12/2012 - 13:24
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:24
Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα.. Το έχω χιλιοφορτώσει..
Να τα ξηλώσω όλα δηλαδή; Task killer και antivirus; Να ξεκινήσω από το avast που έβαλα από τα πρώτα μπας και είναι αυτό;;
Ευχαριστώ φίλε μου.. Το δοκιμάζω μόλις αυτό που μου είπες.
Απλά απ'ότι κατάλαβα ότι μπορείς να πάθεις με τα tweaks του cydia, εδώ μπορείς να το πάθεις συχνότερα και μέσα από το play store...
ναι στειλτο το avast και οτιδηποτε εχει να κανει με task killer
επισης αυτο το gpsd λογικα εχει να κανει με το gps και ειναι περιεργο που στο βγαζει πρωτο....
το μεγαλυτερο μειον του android ειναι οι κακογραμμενες εφαρμογες γιαυτο μη βαζεις οτι ναναι μεσα...
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 01/12/2012 - 13:26
Δημοσίευση 01/12/2012 - 13:26
Το d συνηθως σhμαινει daemon. Runs all the time !ναι στειλτο το avast και οτιδηποτε εχει να κανει με task killer
επισης αυτο το gpsd λογικα εχει να κανει με το gps και ειναι περιεργο που στο βγαζει πρωτο....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες