Antivirus είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ οτι ειναι fake και δεν προσφέρουν προστασία. Καταρχάς για να λειτουργήσει σωστά το antivirus θέλει αναγκαστικα ροοτ, έτσι όπως το έχεις χωρίς ροοτ απλα δεν μπορει να κάνει τίποτα αυτο, αφου δεν εχει πρόσβαση σε φακέλους όπου ενδέχεται να υπάρχει κίνδυνος, απλώς φορτωσεις την ράμ σου με κατι εξτρα και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να το ρυθμίσεις να μην τρώει conflict και με τα αλλα processes. Ειδάλλως θα έχεις μεγάλο πρόβλημα μονο απο αυτο. Τα αντιβιοτικά μονο σε custom roms, που ειναι ροοτ και τα εχουν φτιάξει σωστα αυτα λειτουργούν καλα, αλλα και πάλι δεν κάνουν τίποτα, στο android 4.2 θα γίνουν φαντάσματα, το λειτουργικο εχει προστασία απο μονο του απο το 4.1 και μετα και δεν τίθεται θέμα κινδυνου. Δεν έχεις κανενα πρόβλημα αν κατεβαζεις απο play store, τοτε ΔΕΝ κινδυνευεις, απο χύμα apps να προσεχείς και αλλα μη γνωστά App Store( φαντάζομαι δεν θα έχεις βάλει ακόμα, γιατι δεν έχεις ασχοληθει τοσο πολυ ακόμα).
Επίσης tak killer περισσότερο πρόβλημα θα σου δημιουργήσει, ειδικα σε κινητο όπως το σ3. Βγάλε το αμέσως. Το είχαμε πει σε προηγούμενα ποστ. Την πατησες με τα αρχικα λάθη του νουμπα επειδη ακριβώς δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί ακόμα το android. Δεν μπορείς να κανεις κατι, αναγκαστικα με τον χρόνο θα καταλάβεις, αφου τώρα ήρθες θα σου ειναι όλα άγνωστα.
Ναι πράγματα του cydia εδώ ειναι αρχικα κανονικα διαθεσιμα, για περαιτέρω όμως πειραγμα θες και έσω αναγκαστικα ροοτ. Απλώς και χωρίς ροοτ, εδώ μπορεις να κανεις παρα πολλα.
Πράγματικά, πήρα την συσκευή και ότι βρήκα μέσα του έβαλα..
Δεν περίμενα όμως να σου πω την αλήθεια ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.. Και δεν μιλάμε για 3-4-5% να πέφτει το βράδυ (όπως το iphone με μπόλικα tweaks) αλλά 2 μέρες που πέφτει 30%+ τη νύχτα (σήμερα έσβησε ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσο πριν, από 39%..)
Έγινε λοιπόν, ξεκινάω έναν καθαρισμό πρώτα από task killers και antivirus (ναι, δεν έχω μόνο ένα απ'αυτά..
) και βλέπουμε..
Κάποιου είδους καθαρισμός μετά μπορεί να γίνει; Από εφαρμογές που κάνω εγκατάσταση και διαγράφω, μένουν "σκουπίδια";
Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 01/12/2012 - 13:37