Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 05/01/2013 - 07:51
Επίσης ξέχασε ότι ήξερες με το iPhone στο Note2 δεν μασάει οπότε δεν έχεις και τόσο ανάγκη ποια να κλείνεις το multitasking όπως έκανες .Ίσα ίσα εδώ αν τις κλείνεις και μετά πρέπει να ξανά πατήσεις πχ λέμε το Facebook αφού το έχεις κλείσει θα καταναλώσει ποιο πολύ ενέργεια για να μπει παρά όταν το είχες στο stand by.
Τα κλείνεις πχ το βραδάκι που πας για ύπνο.Τα παιχνίδια που έχεις ανοίξει πολλά για να δεις πως και τι λέει το καθένα .
Έχει πολλές ρυθμίσεις που όταν αρχίζεις και τις βρίσκεις θα το ερωτεύεσαι ολοένα και περισσότερο .Εγώ και της γυναίκας μου Note2 της πήρα και το iPhone5 δεν θέλει να το ξανά πιάσει το έχω στο dock στο γραφείο και το βλέπω.;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 05/01/2013 - 10:09
Οχι δεν την αξίζει.ενταξει εχει 2gb ram όμως ΕΓΩ θα βολευομουν και με το 1 και φυσικα θα το έπαιρνα στην άψογη τιμη που πουλάει τωρα.γιατι να δώσω πάνω απο 500 σε ενα κινητο απο την στιγμη που ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του?Απο τι βλέπω με μια σύντομη ματια το lte s3 έχει μια αρκετή διάφορα απο το απλό. Αξίζει αυτη η διαφορα; Γιατι ομολογουμένως σκέφτομαι να πουλησω στο 4s και να βάλω κάτι λίγα για το απλό s3...
Δημοσίευση 05/01/2013 - 10:52
Οχι δεν την αξίζει.ενταξει εχει 2gb ram όμως ΕΓΩ θα βολευομουν και με το 1 και φυσικα θα το έπαιρνα στην άψογη τιμη που πουλάει τωρα.γιατι να δώσω πάνω απο 500 σε ενα κινητο απο την στιγμη που ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του?
Έχεις δίκιο. Και εγω κάπως έτσι το σκέφτομαι... Μάλλον το έχω πάρει απόφαση. Αν βρω να πουλησω το 4s θα πάω στο s3.
Με την κάρτα sim τι παίζει; Και το galaxy microsim παίρνει η πρέπει πάλι να την αλλάξω;
Δημοσίευση 05/01/2013 - 11:15
Δημοσίευση 05/01/2013 - 11:36
Κωστα το εκανα αυτο που ειπες. Σαν αχρηστος δεν το ειχα δει καθολου.
Για αρχη αυτο που εχω να πω για το note 2 ειναι πως εχει δυναμικη.
Ειναι γρηγορο και στο browsing απλα τελειο.Για την μπαταρία δεν έχω λόγια.
Ουτε 1% δεν επεσε το βραδυ.Και αν στρωσει κιολας πιστεύω να ειναι καλυτερα.
Το μεγεθος δεν το εχω συνηθισει ακομα και μπορω να πω πως το σκεφτομαι συνεχως.
(Δλαδη λεω απο που να το πιασω τωρα)
Για το android δεν ξερω τι να πω. Δεν ειχα ποτε και πιστευω πως αν του δωσω μια εβδομαδα θα το μαθω.
Το προβλημα μου ειναι το play store γιατι φοβσμαι να βαζω τα πανα μην το τερματισω με καμιά σαβούρα.
Ενταξει ειναι περιπλοκο αλλα αυτα που κανει ειναι πραγματικα τα παντα.
Το spen δεν μπορεσα να το δουλεψω πολυ μιας και το βουτηξε μια ξαδερφη μου και αρχισε τις ζωγραφιές.
@nikoloudos οχι ειναι το απλο
Δημοσίευση 05/01/2013 - 11:40

Δημοσίευση 05/01/2013 - 12:32
Απο τι βλέπω με μια σύντομη ματια το lte s3 έχει μια αρκετή διάφορα απο το απλό. Αξίζει αυτη η διαφορα; Γιατι ομολογουμένως σκέφτομαι να πουλησω στο 4s και να βάλω κάτι λίγα για το απλό s3...
Για μενα δεν αξιζει να πας στο LTE και να δωσεις τοσα λεφτα.... αν μπορεις να διαθεσεις τοσα, περιμενε να βγει το s4 που θα ειναι δυναμιτης αν ολα αυτα που λενε βγουν στην παραγωγη... αλλιως παιρνεις το s3 σε πολυ καλη τιμη, και δεν θα συναντησεις κανενα προβλημα και με 1gb ram, ακομη τα 2gb ειναι υπερβολη πιστευω... το κινητο ο,τι κ αν κανεις εχει τουλαχιστον 200mb ελευθερα κ αν ζοριστει πολυ ελευθερωνει ακομα περισσοτερο, οποτε δεν θα συναντησεις προβλημα.... στην θεση σου παντως αν μου περισσευαν λεφτα, θα περιμενα το s4 οπωσδηποτε
Δημοσίευση 05/01/2013 - 13:00
Δημοσίευση 05/01/2013 - 13:20
Μου έχει μπει η ιδέα για το note 2 αλλά είναι ακριβό και θα πρέπει να δώσω πρώτα το 4s μου!
Απο το 2008 έχω μόνο iPhone και βλέπω ότι θέλω κάτι με μεγάλη οθόνη γιατί πλεον μπαίνω περισσότερο στο Internet απο το κινητό παρα στο laptop!
Δημοσίευση 05/01/2013 - 15:05
μια από τα ίδια κ δώ...Τι να πω και εγω ρε παιδιά!
Μου έχει μπει η ιδέα για το note 2 αλλά είναι ακριβό και θα πρέπει να δώσω πρώτα το 4s μου!
Απο το 2008 έχω μόνο iPhone και βλέπω ότι θέλω κάτι με μεγάλη οθόνη γιατί πλεον μπαίνω περισσότερο στο Internet απο το κινητό παρα στο laptop!
Δημοσίευση 05/01/2013 - 17:50
Το είχα στα χέρια μου κανά μισάωρο. Του άλλαξα τα φώτα, είδα όλες τις εφαρμογές, το ξεψαχνισα που λένε.
Ωραίο τηλέφωνο, απειροελαχιστο lag σε κάποια σημεία (απο τις πολλές δοκιμές φαντάζομαι θα ταχει παίξει το κακομοιρο) αλλά τεράστιο. 1,5 iPhone σε διαστάσεις.
Αλλά ειναι άλλη φάση.
Νομίζω πως θα πρεπε να ειναι σε άλλη κατηγορία. Λόγω οθόνης δηλαδή.
Αμα ταχα θα το αγοραζα για χρήση σαν iPad mini. Και θα κρατούσα και το iPhone.
Για χρηση σαν τηλέφωνο, λιγότερο.
Δημοσίευση 05/01/2013 - 17:58
εγω να δεις τι έχω πάθει που είμαι ο μοναδικός από τα φιλαράκια μου που είμαι μέλος σ αυτο το φόρουμ κ όλοι με βάζουν να τους πουλήσω το 4ρι τους για αγορά s3 η note 2 ...τώρα θα βάλω κ άλλη αγγελία ...έμεινα ο τελευταίος των iPhoneικων 😁Τώρα γύρισα απο το Mall. Πήγα σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών. Το note 2 πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Μεγάλη επιτυχία η προσφορά των 100€ της Samsung συν αυτών που γίνονται απο κάθε μαγαζί ξεχωριστά.
Το είχα στα χέρια μου κανά μισάωρο. Του άλλαξα τα φώτα, είδα όλες τις εφαρμογές, το ξεψαχνισα που λένε.
Ωραίο τηλέφωνο, απειροελαχιστο lag σε κάποια σημεία (απο τις πολλές δοκιμές φαντάζομαι θα ταχει παίξει το κακομοιρο) αλλά τεράστιο. 1,5 iPhone σε διαστάσεις.
Αλλά ειναι άλλη φάση.
Νομίζω πως θα πρεπε να ειναι σε άλλη κατηγορία. Λόγω οθόνης δηλαδή.
Αμα ταχα θα το αγοραζα για χρήση σαν iPad mini. Και θα κρατούσα και το iPhone.
Για χρηση σαν τηλέφωνο, λιγότερο.
Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:08
Έχω εδώ και μια εβδομάδα το galaxy note 10.1 και είναι τρελό εργαλείο... Ήδη γυναίκα μου όμως δεν λέει να αφήσει το ipad... Βέβαια παίζει μόνο πασιέντζα και λέξεις..
Βλέπω όμως μετά τα φώτα να δίνω και το ipad
Περιμένω να δώ πως θα εξελιχθεί η έκθεση απο Τρίτη και εαν δεν παρουσιάσει κανένα καινούργιο tablet η Sam τότε θα πάω για αγορά ενός galaxy note 10.1
Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:40
Δημοσίευση 05/01/2013 - 20:23
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες