Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2761   sygletos

sygletos

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/01/2013 - 01:39

Τα ψηφία είναι ίδια σε ποσότητα του ΙΜΕΙ της αποδειξης με του ΙΜΕΙ του κουτιου για να σιγουρευτείς ότι και τα 2 αποτελούν ΙΜΕΙ αριθμό κια όχι τίποτα άλλο όπως S/N κτλ ε;
Επίσης όταν το αγόρασες... την απόδειξη θυμάσαι αν στην έκοψαν εκείνη την ώρα ? ΔΗλαδή "χτύπησαν" και σκάναραν το barcode στη συσκευασία εκείνη την ώρα μπροστά σου; (δεν ξέρω αν το IMEI γράφεται αυτόματα με το σκανάρισμα ή το περνάει ο υπάλληλος μετά)
Τέλος πρόσεξες μήπως γράφει κανένα demo ή τίποτα τέτοιο που το έχουν ψιλοσβήσει να μην φαίνεται;

Πάντως εννοείται να το επιστρέψεις αμέσως

μπροστα μου την εκοψε την αποδειξη,το ιμει που γραφει η αποδειξη εχει 13 αριθμους,ενω η συσκευασια εχει νουμερο σε μορφη 111111/11/111111/1 ΜΕ 15 αριθμους,κ ενα αριθμο barcode με 13 αριθμους.κανεισ εννοειται δεν ταιριαζει ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2762   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 06/01/2013 - 01:51

Και εγώ τελικά σήμερα έκανα το μεγάλο βήμα και πήρα το NOTE.Είχα το S3 τους τελευταίους 2 1/2 μήνες και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.Πριν είχα το 3g το 3gs το 4 το 4s και είπα να κάνω την αλλαγή.Από το S3 έφυγα ακούγοντας τις εντυπώσεις των χρηστών εδώ μέσα.Στην αρχή το είχα φοβηθεί για αυτό επέλεξα το S3.μάλλον είχα κάνει λάθος.Ο χρόνος θα δείεξει.
Υ.Γ Για όποιον ενδεαφέρεται το έχω βάλει και αγγελία το s3 μέσα στο forum.Ας μου στείλει pm

#2763   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 06/01/2013 - 01:59

Παιδια εμένα στην αποδειξη εχει εναν 15ψηφιο αριθμο οπως εχει και στο κουτι.
Μου ειπαν οτι αυτο ειναι το imei.
Ειναι ακριβωσ κατω απο την περιγραφη του προιοντος στην αποδριξη απο το πλαισιο.

#2764   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 02:51

Απο easybuyworld αγοράζουμε; Ισχύει η εγγύηση κανονικά; Γιατι το s3 το έχει στα 450 ευρω περίπου. Έχω κάνει και άλλες αγορές απο εκει δίχως πρόβλημα αλλα δεν έχει χρειαστει ποτε να χρησιμοποιήσω εγγύηση οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Αλλιώς σε ποιο σκρουντζομαγαζο να απευθυνθούμε;

#2765   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/01/2013 - 02:52

Μακριά.. Προτίμησε κάποιο άλλο.. Birdphone π.χ..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/01/2013 - 02:52

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2766   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:10

Μακριά.. Προτίμησε κάποιο άλλο.. Birdphone π.χ..

Το birdphone.gr το ξέρουμε δηλαδή ως αξιόπιστο; Ρωτάω επειδη πρώτη φορα το ακούω..
Απο το easybuyworld γιατι μακρυά;

#2767   torter10

torter10

iPH Contributor

• 1404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:16

Περίεργο κατάστημα το ebw. Πολλοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, άλλοι λένε ότι τους έστειλαν ανοιγμένες συσκευές, προβληματικές κλπ. Εγώ έχω πάρει παλαιότερα ένα καρφιτσάκι για να βγάζω τη SIM στο iPhone ( ναι το ξέρω, σιγά την αγορά :) ) και μου έκανε εντύπωση ότι το είχαν σε ένα κουτί 3πλο του iPad με πάρα πολύ bubble wrap... λες και υπήρχε κίνδυνος να σπάσει :P

Τελευταία επεξεργασία από: torter10, 06/01/2013 - 03:16

#2768   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:21

Το birdphone.gr το ξέρουμε δηλαδή ως αξιόπιστο; Ρωτάω επειδη πρώτη φορα το ακούω..
Απο το easybuyworld γιατι μακρυά;

Έχω φίλο που πήρε απο Birdphone συσκευή. Απόλυτα ικανοποιημένος και άψογοι σε όλα.. Τα καλά να τα λέμε..

Το ίδιο και ο Σπύρος πιο πίσω το SG3 του.

Για το ebw έχουν ακουστεί διάφορα για ανοιγμένες συσκευές κτλ..

LG8ISzO.gif

#2769   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:30

Το ebw είναι γνωστό ότι έχει και πολλα ανακατασκευασμενα.. Όπως και playstation κτλ αλλα νομίζω όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο αναγράφεται στο site τους. Ούτως η άλλως και απο ebw να ψωνιζα θα πήγαινα απο εκει και θα έβλεπα αν είναι σφραγισμένο η όχι το προϊόν που θα αγόραζα.
Η απορία μου είναι πως θα είμαι εξασφαλισμένος οτι η συσκευη καλυπτεται κανονικα με την εγγύηση απο τη Samsung?

#2770   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:32

Τα παραεισαγωγής που φέρνουν τα Skroutzoμαγαζα, έχουν κανονικά 2 χρόνια αντιπροσωπίας..

Παρόλα αυτά θα σου έλεγα να είσαι προσεχτικός με το συγκεκριμένο..

LG8ISzO.gif

#2771   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:48

Πειτε μου λιγο για το imei επειδή με έχουν ζωσει τα φίδια.
Σορυ δεν μπορω να κανω παταθεση απο τον browser

#2772   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/01/2013 - 08:31

Απο easybuyworld αγοράζουμε; Ισχύει η εγγύηση κανονικά; Γιατι το s3 το έχει στα 450 ευρω περίπου. Έχω κάνει και άλλες αγορές απο εκει δίχως πρόβλημα αλλα δεν έχει χρειαστει ποτε να χρησιμοποιήσω εγγύηση οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Αλλιώς σε ποιο σκρουντζομαγαζο να απευθυνθούμε;

Το πρώτo s3 το είχα πάρει από birdphone. Δύο πήρα και τα δύο ήταν άψογα .το s3 lte το πήρα από kaizershop γιατί το birdphone δεν είχε λόγο γιορτών τα είχαν πάρει όλα ένα μπλε που είχε δεν το ήθελα μιας και ήθελα άσπρο. Και αυτό άψογο ήταν απλά δεν ήταν σε ζελατίνα το κούτι όπως τα αλλά. Και δεν είχε το βιβλίο από πάνω αλλά το κουτί ήταν σφραγισμένο με ταινίες. Δεν ασχολήθηκα με αυτό μιας και το τηλέφωνο ήταν άψογο λειτουργικά και εμφανισιακά.

#2773   panosk1980

panosk1980

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 06/01/2013 - 11:33

Και γω απο καιζερ πηρα το s3 που το χα 2.5 μηνες και ηταν αψογο και απο κει πηρα και το note 2 επισης αψογο.

#2774   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 11:47

Σαν τα πουκάμισα τα αλλάζετε ορισμένοι... Αχαχχα!!!
Πάντως παρατηρώ μεγάλη μεταφορά απο s3 σε note2..!!!
Πάντως πολυ έχουν αγοράσει απο διάφορα καταστήματα. Το θέμα είναι πως θα συμπεριφερόταν το καθένα αν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση!!!

#2775   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/01/2013 - 12:12

Σαν τα πουκάμισα τα αλλάζετε ορισμένοι... Αχαχχα!!!
Πάντως παρατηρώ μεγάλη μεταφορά απο s3 σε note2..!!!
Πάντως πολυ έχουν αγοράσει απο διάφορα καταστήματα. Το θέμα είναι πως θα συμπεριφερόταν το καθένα αν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση!!!

Η μεταφορά είναι κυρίως λόγω της προσφοράς που είχε το νοτε 2 τώρα τις γιορτές γιατί έβγαινε τελική τιμή 450, και μετά λόγω μνήμης ραμ που στο νοτε είναι διπλάσια και έχει μεγάλη διαφορά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες