Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2851   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 07/01/2013 - 10:02

Ολα τα skroutzoμαγαζα εισαγωγης φερνουν...απλα επειδη εχει ευρωπαικη εγγυηση ξερω οτι πολλα καλυπτουν. Αυτος τονιζει και 2 χρονια εγγυηση..

2 Χρόνια έλεγε και για τα HTC, αλλα την έπαθε ο φιλος και δεν ξαναγόρασε απο κει.. Τι να πω, ολα ρισκο ειναι γενικα κ να μη μπλεξεις. Για να το λετε τοτε θα ισχυει :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2852   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/01/2013 - 10:06

Ολα τα ευρωπαϊκά έχουν 2 χρόνια. Τα σαμσουγκ

Δηλαδη αρκει να ειναι ευρωπαικης προελευσης απο εκει που θα αγορασουμε σωστα? αν ειναι..τοτε καλυπτομαστε πληρως ετσι ?

#2853   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/01/2013 - 10:08

Πάντως,για όποιους θέλουν να περιμένουν το S4,βγήκε μια φήμη,ότι θα έχει 5" οθόνη,οπότε θα είναι σε μέγεθος σαν το Note I,αν και μάλλον πιο στενό...
Οπως και να'χει..ό'τι από αυτά και να πάρετε, η εμπειρία χρήσης είναι το κάτι άλλο...
ακόμα και εγω,με το ταπεινό μικρό αδελφάκι του SIII (έχω το mini) είναι απλά σούπερ,3η εβδομάδα συνύπαρξης και δεν κολλάει πουθενά :D

#2854   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/01/2013 - 10:12

Δηλαδη αρκει να ειναι ευρωπαικης προελευσης απο εκει που θα αγορασουμε σωστα? αν ειναι..τοτε καλυπτομαστε πληρως ετσι ?

για σαμσουγκ ναι.

#2855   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 07/01/2013 - 10:24

Να εμπιστευτώ το παρακάτω κατάστημα:
http://www.open365.g...oduct_id=119608

Ειναι κοντά μου και με βολεύει..

Το έχω τιμήσει κι εγώ και δεν έχω παράπονα.

#2856   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 10:24

Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή.

Αυτοί που έχουν αμφιβολίες μπορούν να επισκεφθούν το site της Samsung Hellas και να συνομιλήσουν με live chat. Θα τους λυθούν όλες οι απορίες.

#2857   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:09

Ρε παιδιά για να αποδείξεις στην Samsung πως έχεις τραπεζικό λογαριασμό,η φωτοτυπία από την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου καταθέσεων που γράφει όνομα δικαιούχου ,iban , και αριθμό λογαριασμού δεν ισχύει σαν αποδεικτικό στοιχείο?? Το όνομα δικαιούχου φυσικά είναι ίδιο με της ταυτότητας

#2858   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:25

Ακριβως. Και εγω ετσι το εστειλα. Τους πηρα και το ρωτησα και επισης δεχονται απο όλες τις ελληνικές τράπεζες

#2859   Apollon89

Apollon89

iPH Member

• 312 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Apollon89

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:30

Από birdphone θα είμαι καλυμμένος από εγγύηση 2 χρονάκια ε;

#2860   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:31

Περασα τωρα απο το πλαισιο και τα χαζεψα λιγακι...
ενταξει το Note2 τρομερο μηχανημα αλλα για τις αναγκες μου και τη χρηση μου τεραστιο.
Οδευω προς s3 απλα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς τους κατοχους του..
Ενω η οθονη στη κυρια σελιδα ειναι πολυ φωτεινη..οταν μπηκα στο ιντερνετ η να δω ενα βιντεακι , προσεξα οτι η φωτεινοτητα της μειωνοταν παρα πολυ.. τσεκαρα απο τις ρυθμισεις τη φωτεινοτητα και ηταν στο full.
Ξερετε τι παιζει? ειδα σε καποιο βιντεο οτι εχει χαμηλοτερη φωτεινοτητα απο τα προηγουμενα αλλα μου φανηκε οτι επεφτε παρα πολυ.

#2861   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:44

Από birdphone θα είμαι καλυμμένος από εγγύηση 2 χρονάκια ε;

Ναι κανονικά .

ενταξει το Note2 τρομερο μηχανημα αλλα για τις αναγκες μου και τη χρηση μου τεραστιο.
Ενω η οθονη στη κυρια σελιδα ειναι πολυ φωτεινη..οταν μπηκα στο ιντερνετ η να δω ενα βιντεακι , προσεξα οτι η φωτεινοτητα της μειωνοταν παρα πολυ.. τσεκαρα απο τις ρυθμισεις τη φωτεινοτητα και ηταν στο full.
Ξερετε τι παιζει? ειδα σε καποιο βιντεο οτι εχει χαμηλοτερη φωτεινοτητα απο τα προηγουμενα αλλα μου φανηκε οτι επεφτε παρα πολυ.

Λογικά κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι γιατί από ρυθμίσεις έχει ουκ ολίγες .Το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και ναι μετά από πολύ καιρό και με πολύ χρήση πλέον αντί μισή μέρα άντε βαριά αλλά πολύ βαριά να ψιλοέφτανε την μια μέρα πλέον με το Note 2 είμαι μόνιμα πάνω από τις δύο μέρες με όλα ανοικτά από gps ,bluetooth,3g,μουσική ακούω πολύ ,wifi,widget και θέματα animation και νοιώθω υπέροχα ,σταμάτησα να βλέπω την μπαταρία του .Επίσης ακόμα και για την ένδειξη της χαμηλής μπαταρίας έχει και εκεί ρύθμιση να ρυθμίσεις όταν στο iphone πάει στο 20 % βγάζει χαμηλή μπαταρία .Εδώ το ρυθμίζεις εσύ το ποσοστό.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2862   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 12:07

A ρε κωστη,,,μετα απο 17,846 μνμ και τοσα χρονια παρουσιας την κανει ενας ενας..
Πρεπει να φτιαξουμε ενα χωρο εδω τιμης ενεγκεν για τις androidoανυσηχιες μας!!!

#2863   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/01/2013 - 12:10

Ακριβως. Και εγω ετσι το εστειλα. Τους πηρα και το ρωτησα και επισης δεχονται απο όλες τις ελληνικές τράπεζες

Μου έτυχε ένα παλικάρι στο online chat της Samsung που δεν καταλάβαινε τι του έλεγα!

Για το βίντεο υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις μέσα από το video player.αν συρεις το δάχτυλο προς τα πάνω στην δεξιά πλευρά της οθόνης ανεβαίνει η φωτεινότητα.Από την αριστερή πλευρά είναι η ένταση νομίζω.Για το ίντερνετ που λες δεν ξέρω..

#2864   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 07/01/2013 - 13:49

Παρε τηλεφωνο καλυτερα να συνενοηθεις

#2865   alexzgt4

alexzgt4

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 13:58

Τελικά το πήρα παιδιά και όντος είναι σφαίρα το τηλ.. Εύχομαι να καταφέρω να μείνω μαζί του πολύ καιρό. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες