Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2821   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:11

Τελικα το iphone επωλήθη και ερχεται η στιγμη της αληθειας. Ειδα πολλα συγκρητικα μεταχυ htc one x, galaxy s3 και lg nexus 4. Μαλλον προς s3 στρεφομαι για διαφορους λογους αλλα ηθελα και τη δικη σας αποψη,
Επισης θελω μια προταση απο που να προχωρησω στην αγορα. Το καιζερ που αναφερθηκε ξερω οτι σιγουρα φερνει εισαγωγης χωρις να σημαινει οτι δεν εχει καλη υποστιριξη η οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση. επισης αναφερθηκε το birdphone..κι αυτο εισαγωγης τα φερνει?

Το note 2 το φοβασαι;

450ε, 2GB RAM, μεγαλυτερη οθονη;

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2822   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:27

Από το icloud μιας που τις έχεις εκεί τις επιλέγεις όλες και τις κάνεις export (κάτω αριστερά η επιλογή), θα περάσεις το αρχείο vcf στο gmail και από κει στην νέα συσκευή με το που συνδεθείς με τον λογαριασμό σου στην google τότε θα περάσουν και οι επαφές..

Για κατάστημα θα σου πω και εγώ birdphone. Η συσκευή κλειστή στο κουτί της μου ήρθε με επιπλέον ζελατίνα από πάνω που ήταν κλεισμένο για να μπει και το βιβλιαράκι.
Εξυπηρετικότατοι ύστερα από την παραγγελία με κάλεσαν γρήγορα για επιβεβαίωση της παραγγελίας και να μου πουν και λεπτομέρειες για την συσκευή (ότι είναι εισαγωγής από το εξωτερικό, είναι κλειστό, έχει τις οδηγίες ξεχωριστά στα ελληνικά, για την εγγύηση κτλ).

Πωω δεν το ειχα προσεξει.. σε ευχαριστω πολυ μου εφυγε ενα τεραστιο αγχος.

Το note 2 το φοβασαι;

450ε, 2GB RAM, μεγαλυτερη οθονη;

H οθονη του s3 ειναι λιγο παραπανω και απο τα ορια μου.. Θελω να μπορει να μπει στη τσεπη ανετα, να το κραταω πιο ευκολα κτλ. ξερω οτι ειναι ευκαιρια , φοβερη τιμη, καταπληκτικο μηχανημα αλλα πραγματικα δεν θελω κατι τοσο μεγαλο.

#2823   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:31

H οθονη του s3 ειναι λιγο παραπανω και απο τα ορια μου.. Θελω να μπορει να μπει στη τσεπη ανετα, να το κραταω πιο ευκολα κτλ. ξερω οτι ειναι ευκαιρια , φοβερη τιμη, καταπληκτικο μηχανημα αλλα πραγματικα δεν θελω κατι τοσο μεγαλο.

Tότε περίμενε το S4

#2824   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:47

Tότε περίμενε το S4

Δεν ειμαι αυτης της νοοτροπιας περιμενε γιατι ερχεται κατι καλυτερο και παει λεγοντας..αν και σε 3-4 μηνες θα εχω παλι επιδοτηση να χρησιμοποιησω οποτε εκει δεν ξερω τι θα κανω. αλλα τωρα εδωσα 400 το iphone θα βαλω και αλλα 60 απο τη τσεπη μου να παρω το s3 πx. οταν θα βγει το s4 και αυτο τοτε θα κοστιζει 700 ευρω. λεφτα που εγω δεν τα δινω σε καμια περιπτωση..και τα iphone που ειχα με υπερεπιδοτησεις τα ειχα παρει.
Ο μονος λογος που αλλαζω ειναι η οθονη γιατι πλεον εχω κουραστει αρκετα μιας και μονο αυτο χρησιμοποιω. επισης περιοριζομαι σε χρησεις email-news-facebook-κανα παιχνιδακι οποτε το s3 Και ολα αυτα της κατηγοριας μου φτανουν και μου περισσευουν.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα καπως ετσι το βλεπω εγω..

#2825   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:55

Όπως το πάρει κανείς... Εγώ πάντως το S4 περιμένω τόσο καιρό και μαζεύω χρήματα γιατί τώρα δεν έχω λεφτά να αγοράσω το note 2 ακόμα και 400 € που κάνει εκτός και αν πουλήσω το iPhone 4. Μπορεί όμως να μη προλάβω τη προσφορά και να μείνω στα κρύα του λουτρού.

#2826   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:59

Όπως το πάρει κανείς... Εγώ πάντως το S4 περιμένω τόσο καιρό και μαζεύω χρήματα γιατί τώρα δεν έχω λεφτά να αγοράσω το note 2 ακόμα και 400 € που κάνει εκτός και αν πουλήσω το iPhone 4. Μπορεί όμως να μη προλάβω τη προσφορά και να μείνω στα κρύα του λουτρού.

Ετσι ειναι φιλε μου. ο καθενας με τις αναγκες του. εγω πχ δεν κουβαλαω ουτε τσαντακια μαζι ουτε τιποτα να βαζω το Note. συνεπως δεν ειναι καθολου πρακτικο για μενα. Αν και με τη προσφορα που εχει δελεαζεσαι να το αγορασεις...να το κρατησεις σφραγισμενο και να το πουλησεις μολις τελειωσει η προσφορα. αχαχαχα!!!

#2827   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:02

Ετσι ειναι φιλε μου. ο καθενας με τις αναγκες του. εγω πχ δεν κουβαλαω ουτε τσαντακια μαζι ουτε τιποτα να βαζω το Note. συνεπως δεν ειναι καθολου πρακτικο για μενα. Αν και με τη προσφορα που εχει δελεαζεσαι να το αγορασεις...να το κρατησεις σφραγισμενο και να το πουλησεις μολις τελειωσει η προσφορα. αχαχαχα!!!

xaxaxaxa σωστόςςςςς :)

#2828   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:07

Εγω παντως εχω και ενα μικρο προαισθημα οτι η προσφορα παιζει να μη τελειωσει.... ;)

You'll Never Walk Alone

#2829   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:10

Λες να δώσουν παράταση;

#2830   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:27

Ετσι πιστευω, αλλα και παλι Αποκριες, Πασχα κτλ ειναι κοντα!

Βεβαια δεν ειναι καθε μερα ταγιαννιου...χαχα

You'll Never Walk Alone

#2831   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:30

xaxaxaxa Πιστεύω αξίζει να περιμένω το S4 γιατί μπορεί να το μετανιώσω αν πάρω το Note 2

#2832   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:40

Πριν απο λίγο πούλησα και το δικό μου το S3.Αυριο πρωί πρωί στο πλαίσιο για αγορά note 2 :P

#2833   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:43

Άμα μας πάρει χαμπάρι η τροικα θα μας κλήσει και το φόρουμ.. Πουλάμε αγοράζουμε ένας πανικός!!!
Μήπως το πλαίσιο έχει καμία επιστροφή χρημάτων και στο s3 .. Ξέρει κανείς; Στο site τους γράφει μονο για 50 ευρω δώρο επιταγη.

#2834   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:45

Η Samsung κάνει επιστροφή χρημάτων για το Νote 2 100 € όχι για το S3 όμως.

#2835   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:50

Πριν απο λίγο πούλησα και το δικό μου το S3.Αυριο πρωί πρωί στο πλαίσιο για αγορά note 2 :P

οταν ανοιξεις το κουτι να εχεις διπλα σου κ ενα πακετο χαρτομαντηλα........................ :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 07/01/2013 - 00:51

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11