Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2806   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:11

δηλαδη τα παραεισαγωγης δεχοντε την αναβαθμηση και τα ελληνικα οχι ακομα?

Ναι
Η καλύτερη λύση ειναι πολωνικο η αγγλικό (οχι παρόχου) S3 πάντα πρώτο στις αναβαθμίσεις
BTU η XEO

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 06/01/2013 - 16:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2807   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:30

Ας πω και γω την γνωμη μου για το θεμα ,μιας και περασα απο αυτην την φαση.
Καταρχην εχω iphone απο την πρωτη μερα που βγηκε στην Ελλαδα το 3g.
Δηλαδη 4,5 χρονια περιπου.Τα πηρα ολα εκτος του 4s.

Οπως πολυ αλλοι ετσι και εγω βαρεθηκα το ios ,και το galaxy s3 φαινοταν πολυ εντυπωσιακο.
Ετσι πριν μια βδομαδα το αγορασα.
Πρωτη εντυπωση πολυ καλη.Φοβερη οθονη.Το android πολυ εντυπωσιακο ,τα widget ολα.
Αλλα καθως περνουσαν οι μερες ,εβρισκα και κατι που με χαλαγε.
Περισσοτερο απο ολα με χαλασε η ενταση και η ποιοτητα του ηχου οταν ακους απο εξωτερικα ηχεια η ακουστικα.
Ειχα και ενα iphone και τα εβαζα εναλλαξ.Το samsung ακουγοταν λες και ηταν κανα mp3 των 20 ευρω.
Μετα με χαλασε το android market.Πολυ σκουπιδι εχει μεσα.Και η ιδιες εφαρμογες που υπαρχουν και στο iphone ,καμια σχεση.
Μετα η πλαστικουρα του galaxy και το μεγεθος,δεν βολευει με το ενα χερι.Επισεις Το copy paste ειναι περιπλοκο.Ποτε δεν καταφερα να κανω copy μια λεξη που ηθελα ,αλλα ολη την προταση η το κειμενο.
Επισεις το drop to folder στα τραγουδια ειναι απλο ,αλλα δεν εχει την ταξη που σου δινει το itunes.
Και γενικα πολλα αλλα που ξενερωσα και το πουλησα τελικα,και απο μερα σε μερα περιμενω να μου ερθει το iphone 5.
Το ios μπορει αν μην ειναι τοσο εντυπωσιακο ωσο το android με τα widget του αλλα ειναι οτι ποιο απλο και ευχρηστο υπαρχει και την δουλεια του σαν ενα smartphone με ιντενετ την κανει ποιο καλα απο ολους και ας μην εχει τετραπυρηνο.

#2808   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:39

Χαζευοντας αυτές τις μέρες θέλω να απαντήσω μονο για το περί πλαστικουρας.. Με μια ματια σε eBay κτλ μπόρεσα να βρω αξιοπρεπεστατα back covers ακόμα και δερμάτινα που δίνουν στο τηλεφωνο μια πολυ πιο αξιοπρεπή εμφάνιση.
Για τον φίλο παραπάνω είναι όντως γνωστό ότι το iPhone είναι πιο απλό και ίσως βοηθάει περισσότερο στην καθημερινή χρήση.
Όμως όταν το τηλ γίνεται η προέκταση του χεριού σου καταργώντας κάθε pc στο ΣΠΙΤΙ κτλ τότε αντιλαμβάνεσαι ότι η οθονη του είναι πολυ μικρή και κουραστική. Και γω μεγάλωσα πλέον και βαρέθηκα τα σκαλισματα κτλ.. Αλλα θέλω όταν αραζω να διαβάσω τα νέα κτλ να μπορω με το κάνω με μεγαλύτερη ευκολία.
Αν έβγαινε iPhone στις διαστάσεις ενός galaxy κτλ πιθανόν να μην εφευγα και εγω ποτε. Καθώς επίσης 740 ευρω για πάρω λίγο μεγαλύτερη οθονη στο iPhone 5 ούτε κατα διάνοια. Προσωπικά προτιμώ να πουλησω το 4s 400 ευρω και με 50-60 να πάρω ένα καινούργιο galaxy να νιώσω επιτέλους και μια ανανέωση. Θυμάμαι απο το 3gs σε 4s πραγματικα πρώτη φορα στη ζωή μου δεν μου έκανε καμία αίσθηση. Εννοώ ίδιο λειτουργικό κτλ ήταν όλα γνωστά.
Βέβαια ο καθένας μιλάει επι προσωπικού και μπορει και εγω να το μετανιωσω αλλα τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα έχω πετάξει 350 ευρω παραπάνω για να το μάθω αυτο.

#2809   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:49

Ρε androidaδες γινεται στο android να φαινονται τα δευτερολεπτα της αναπαντητης κλησης οπως με KuaiDial.

Γνωριζει κανεις;

You'll Never Walk Alone

#2810   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:52

Εγω εχω macbook pro retina, iphone 5, ipad mini, ipad 4th gen.... και η γυναικα galaxy s3 θα πω οτι ειναι να πω με το χερι στην καρδια..... Το ΜΟΝΟ που με χαλασε ειναι το playstore που εχει πολυ σαβουρα μεσα, ΑΛΛΑ.....
Το νεο μηλοφωνο φοβαμε να το ακουμπησω μην φυγει κανα φλοκι χρωματος, μπαταρια σε συγκριση με το γαλαξια 20-30% χειροτερη, δεν εχει jailbrk, και νιωθω πως η μαμα apple αρχιζει να μην νοιαζετε για τους πελατες τις πλεον! ΝΟ 4G....! NO LTE κατι για το οποιο πηρα το νεο μηλοφωνο!
Ποτε δεν ακουσα απο το ιδιο το κινητο μουσικη παρα μονο με ακουστικα, οποτε δεν με νοιαζει η ποιοτητα του μεγαφωνου!
Καλυτερο μαρκετ ΝΑΙ στο apple αλλα ολα ακριβα!
Και το playstore εχει HD εφαρμογες επι πληρωμη οπως και στην apple!
2 χρονια εγγυηση ο γαλαξιας με αμεση αντικατασταση χωρις σουπα μου πες! οχι εγω που πεδευομαι σαν τον π@στη αν τυχει κατι!
Τον γαλαξια το ακουμπας ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ και αν γρατζουνιστει βρε αδερφε εεε βαζεις καινουργια πλατη γνησια!
Δεν παρατηρησα προβλημα με το copy paste!
Drag and drop δουλεθει τελεια και δινει τη ταξη του itunes οποτε δεν καταλαβαινω τι λετε ορισμενοι...
Widgets love love love love
Live Wallpapers love love love
Customization rspct...!

Και παιδια ειχα 3g, 3gs, 4, 4s, 5αρι και ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ εκεινο το feeling που εχεις οταν ανοιγεις και οργανωνεις ενα νεο κινητο τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια! Αν η samsung βγαλει ενα καλυτερο κατασκευαστικα ποιοτικο κινητο γαλαξια 4, ε τοτε η αππλε θα χασει πααααρα πολυ κοσμο και ολο αυτο πραγματικα με στεναχωρει που το γραφω μια και apple funboy απο τα 15 μου χρονια που σπουδασα στην αμερικη...! Πραγματικα! Αρα κατ εμε παντα, στο θεμα smartphone η apple χανει γοργα το εδαφος κατω απο τα ποδια της!
Βεβαια οσο αφορα το ipad, mac book's και τα σταθερα mac η apple ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ εγγυηση....! Αυτα και σορρυ αν σας κουρασα!

Τελευταία επεξεργασία από: pontiaras, 06/01/2013 - 16:56

#2811   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:55

Φιλε puzzle αμα δεν το δοκιμασεις μονος σου δεν θα καταλαβεις.Ο καθενας εχει τις δικιες του αναγκες.
Αλλωστε και να το μετανιωσεις το πουλας ανετα το galaxy.
Πρωσοπικα το αγορασα 450 ευρω σφραγησμενο ,και το πουλησα 400 ευρω μετα απο μια βδομαδα.
Εχασα δηλαδη 50 ευρω.
Αν βαλεις ομως και τα 50 gb στο dropbox που μπηκανε στο λογαριασμο μου για 2 χρονια δωρο της samsung με καθε galaxy,κερδισμενος ειμαι.

#2812   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:57

Έχει χαθεί ο ενθουσιασμός στα iPhone αλλά και στο iOS γενικότερα. Ναι σταθερό.. Εύχρηστο.. Αλλά εξέλιξη μηδεν.

Για 'μενα η τελευταία φορά ήταν η μετάβαση απο το 3GS στο 4. Δεν ήθελα να το αφήνω απο τα χέρια μου. Απο 'κει και πέρα, καμιά αίσθηση απολύτως στις επόμενες συσκευές.. 4S/5.

Ειδικά με το 5.. Ανούσιο.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2813   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 06/01/2013 - 16:59

αμ ΝΑΙ αυτα τα ατιμα τα 50 GB DROPBΟΧ που τα πας? τσαμπε.....! Αντε αγορασε για ενα χρονο 24 GB για το icloud...!

#2814   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 06/01/2013 - 17:11

τι να το κανω που μετα απο 2 χρονια δεν θα υπαρχουν...εβαλα τον λογαριασμο μου στης αδερφης μου το s3 και ετσι τα πηρα και γω...χαχα...

Θελω πολυ να αγορασω το s3 αλλα κανω υπομονη να δω το s4....αντε να δουμε

#2815   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/01/2013 - 17:14

τι να το κανω που μετα απο 2 χρονια δεν θα υπαρχουν...εβαλα τον λογαριασμο μου στης αδερφης μου το s3 και ετσι τα πηρα και γω...χαχα...

Θελω πολυ να αγορασω το s3 αλλα κανω υπομονη να δω το s4....αντε να δουμε

S IV κατά τον Απρίλιο με Μάιο

#2816   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:20

Ναι ναι το ξέρω.....

#2817   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 22:56

Τελικα το iphone επωλήθη και ερχεται η στιγμη της αληθειας. Ειδα πολλα συγκρητικα μεταχυ htc one x, galaxy s3 και lg nexus 4. Μαλλον προς s3 στρεφομαι για διαφορους λογους αλλα ηθελα και τη δικη σας αποψη,
Επισης θελω μια προταση απο που να προχωρησω στην αγορα. Το καιζερ που αναφερθηκε ξερω οτι σιγουρα φερνει εισαγωγης χωρις να σημαινει οτι δεν εχει καλη υποστιριξη η οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση. επισης αναφερθηκε το birdphone..κι αυτο εισαγωγης τα φερνει?

#2818   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/01/2013 - 22:58

Το Birdphone συγκεκριμένα, δε φέρνει μόνο παραεισαγωγής. Έχει και αυτά..

Μη σε απασχολεί καθόλου όμως το θέμα της εγγύησης. 2 χρόνια κανονικά θα έχεις αντιπροσωπίας.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2819   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:04

Υπαρχει περιπτωση να με βοηθησετε σε κατι αλλο αν και λιγο ασχετο..
Με το νεο itunes δεν βλεπω επιλογη να συγχρονισω τις επαφες μου με το outlook παρα μονο με το icloud. Πως θα μπορεσω να τις περασω στο Outlook ωστε μετα να τις περασω στην καινουργια συσκευη? Eixa kanei φορματ στο pc και δεν το ειχα συγχρονισει εκτοτε.

#2820   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/01/2013 - 23:10

Υπαρχει περιπτωση να με βοηθησετε σε κατι αλλο αν και λιγο ασχετο..
Με το νεο itunes δεν βλεπω επιλογη να συγχρονισω τις επαφες μου με το outlook παρα μονο με το icloud. Πως θα μπορεσω να τις περασω στο Outlook ωστε μετα να τις περασω στην καινουργια συσκευη? Eixa kanei φορματ στο pc και δεν το ειχα συγχρονισει εκτοτε.

Από το icloud μιας που τις έχεις εκεί τις επιλέγεις όλες και τις κάνεις export (κάτω αριστερά η επιλογή), θα περάσεις το αρχείο vcf στο gmail και από κει στην νέα συσκευή με το που συνδεθείς με τον λογαριασμό σου στην google τότε θα περάσουν και οι επαφές..

Για κατάστημα θα σου πω και εγώ birdphone. Η συσκευή κλειστή στο κουτί της μου ήρθε με επιπλέον ζελατίνα από πάνω που ήταν κλεισμένο για να μπει και το βιβλιαράκι.
Εξυπηρετικότατοι ύστερα από την παραγγελία με κάλεσαν γρήγορα για επιβεβαίωση της παραγγελίας και να μου πουν και λεπτομέρειες για την συσκευή (ότι είναι εισαγωγής από το εξωτερικό, είναι κλειστό, έχει τις οδηγίες ξεχωριστά στα ελληνικά, για την εγγύηση κτλ).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες