Οταν μου παθει sudden death θα σε ενημερωσω, οπως κ τα υπολοιπα μελη του φορουμ... προς το παρον κανε ενα copy paste την φραση " προβλημα με iphone5" γιατι θα σου χρειαστει πολλες φορες στο μελλον απ'οτι βλεπω απο τα θεματα συζητησης εδω μεσα.... και τον ιουνιο προσθεσε απο πισω και το s για να εισαι ετοιμοςΚαλού κακού βάλτο στα αγαπημένα γιατι το βλέπω χλωμο να λύθηκε το θέμα 😊

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:37
Ad
Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:39
Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:43
Και μακαρι ετσι να παραμεινει φιλεΜπα δεν μου χρειάζεται το 5αρακι μου ειναι αστέρι 😏
Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:45

Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:46
Να σε Καλα φιλε μου και εγω το ίδιο εύχομαι για όλους ανεξάρτητου μάρκας .Και μακαρι ετσι να παραμεινει φιλε
Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:52
Την τελευταια εκδοση του odin θα την βρεις μεσα στο xda, κατεβασε το απο εκει.... cwm καλυτερα το 6.0.27 γιατι ειναι μερικα θεματα που μπαινουν με αυτο μονο.... αυτο που λες οτι εβγαζε στον φιλο σου για την εκδοση δεν σημαινει κατι, κ εμενα μου το εβγαζε οταν ειχα παλιοτερη εκδοση, αλλα εκανα την δουλεια μου...Guys λεω να κανω και εγω root... ποιο odin λετε να του κατευασω και cmw? Γιατι σε εναν φιλο μου οταν ειχε βαλει το cmw του ελεγε πως πρεπει να βαλει v5.0 + . Επεισης ποιο firmware ταιριαζει καλυτερα στο s3? Για 4.1.2 μιλαμε φυσικα!
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:04
Αν παραλογίζομαι συγχωρέστε με..
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:04
Μπα δεν μου χρειάζεται το 5αρακι μου ειναι αστέρι ������
και γιατι παρακαλας για jb τοτε?? εεε?
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 22/01/2013 - 21:05
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:10
Αλλο αυτό 😁καποιοι μαλλον ξεχασατε τα μπατε σκυλοι αλεστε exploits του ios που ετρεχε να κλεισει η apple....
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:12
Αυτα αποθηκευονται μεσα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου στον φακελο titanium backup... παντα μπορει να παρει restore απο εκει, αρκει να μην κανεις format sdcard γιατι θα τα χασεις... μπορεις να τραβηξεις τον φακελο στον υπολογιστη σου για να εισαι κομπλε... δεν εισαι root εσυ εΠεράσα το titanium backup pro..το έβαλα κ έκανε τα πάντα backup.. αυτά που αποθηκεύονται ? Αν παθει κάτι το τηλ απ οτι κατάλαβα μπορούμε πάντα να πάρει restore από εκεί ?αν όμως πχ χαλάσει το τηλ και πάρουμε άλλοι πως μπορώ να τραβήξω το back up από εκεί.
Αν παραλογίζομαι συγχωρέστε με..

Για να εχει την ευκαιρια να νιωσει εστω κ λιγο την προσομοιωση της ελευθεριας του λογισμικου των android... τι σε πειραζει εσενακαποιοι μαλλον ξεχασατε τα μπατε σκυλοι αλεστε exploits του ios που ετρεχε να κλεισει η apple....

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:13
Αφού είπαμε το μεσημέρι οτι rootaristika αχαχαχαχα.. γιατί ? Ξεχνάς μου φαίνεται εεεεε?? ΑχαχαχαχαΑυτα αποθηκευονται μεσα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου στον φακελο titanium backup... παντα μπορει να παρει restore απο εκει, αρκει να μην κανεις format sdcard γιατι θα τα χασεις... μπορεις να τραβηξεις τον φακελο στον υπολογιστη σου για να εισαι κομπλε... δεν εισαι root εσυ ε
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:18
Α ναι ρε.... μην με παρεξηγεις, εδω δεν θυμαμαι τι κανω εγω ο ιδιος με το κινητο... χαχαχχαχα.. λοιπον, υπαρχει επιλογη μεσα απο το titanium να σου δημιουργησει ενα αρχειο zip μεσα στην μνημη του τηλεφωνου... settings/ create update file νομιζω λεγεται... το κανεις, κ ετσι οταν φλασαρεις και εχεις κανει data wipe, μολις περασεις την ρομ μπαινεις recovery και φλασαρεις το αρχειο, κανειςνεπαναφορα αποντων εφαρμογων κ εισαι κομπλε..... για να μην κατεβαζεις συνεχεια την εφαρμογη οταν φλασαρεις νεα ρομ απο την αρχη....Αφού είπαμε το μεσημέρι οτι rootaristika αχαχαχαχα.. γιατί ? Ξεχνάς μου φαίνεται εεεεε?? Αχαχαχαχα
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:23
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 22/01/2013 - 21:24
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:28
Αν κατάλαβα καλα..Α ναι ρε.... μην με παρεξηγεις, εδω δεν θυμαμαι τι κανω εγω ο ιδιος με το κινητο... χαχαχχαχα.. λοιπον, υπαρχει επιλογη μεσα απο το titanium να σου δημιουργησει ενα αρχειο zip μεσα στην μνημη του τηλεφωνου... settings/ create update file νομιζω λεγεται... το κανεις, κ ετσι οταν φλασαρεις και εχεις κανει data wipe, μολις περασεις την ρομ μπαινεις recovery και φλασαρεις το αρχειο, κανειςνεπαναφορα αποντων εφαρμογων κ εισαι κομπλε..... για να μην κατεβαζεις συνεχεια την εφαρμογη οταν φλασαρεις νεα ρομ απο την αρχη....
Πχ όταν δοκιμάζω μια νέα ρομ.. την περνάω και μετά κάνω reset settings για να πατήσει καλα σωστά ? Αυτό εννοείς με το data wipe ? Και μετά όταν περάσω τη ρομ και μπω σε recovery με ποιο τρόπο φλασαρω το αρχείο ? Μάλλον εχω μπερδευτεί λιγο.. sorry!!!
Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:34
Οποιος γουσταρει 4.2.1 interface και τρελλη ταχυτητα σε s3, ας μπει www.darksideagent.com κι ας κατεβασει την τελευταια codec rom 10.3.1 με τον siyah 1.8.9 (υπαρχει μεσα στην ρομ ο κερνελ).... φοβερη δουλεια, το κινητο παει μαλλιοκουβαρα μαγκες
Μπορώ να την έχω σαν δεύτερη? Έχω τον Siyah.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες