Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3316   panoramix77

panoramix77

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/01/2013 - 12:03

Εφαρμογες δεν γινεται αν και θα βρεις τις ιδες εφαρμογες στο playstore που ειναι το αντιστοιχο appstore της apple.
Επαφες τις περνας πολυ ευκολα.. θα συχρονισεις το iphone σου με το icloud για να τις εχεις εκει..μετα μεσω icloud στις επαφες θα πας ρυθμισεις και θα κανεις export το αρχειο στο pc σου. Το ιδιο αρχειο μετα θα το κανεις inport στο gmail σου και βουαλα ολες οι επαφες σου θα περαστουν στο καινουργιο τηλ.
*gmail χρειαζεσαι οπωσδηποτε για το playstore κτλ..
επειτα οτι επαφη περνας αυτοματα θα περνιεται και στο gmail σου..
Πριν 2 βδομαδες εκανα και εγω την μεταβαση απο το 4s σε s3 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Αυτη τη στιγμη το s3 το θεωρω value for money στη τιμη που το βρισκεις.
Το s4 μολις βγει θα ειναι σαφεστατα πιο ακριβο.
Δεν ξερω τι τσεπη του καθενος..αλλα απο το 4s μπορεις να πιασεις ευκολα 400 ευρω αν το εχεις σε καλη κατασταση. Και με επιπλεον 50-70 ευρω παιρνεις το s3.
Αν περιμενεις το s4 θα χασεις και αλλα λεφτα απο το iphone και θα πρεπει να βαλεις τουλαχιστον κανα 250-300 ευρω απο τη τσεπη σου.
Σκεψου το και κρινε αναλογως τις απαιτησεις σου.. Προσωπικα εμενα το s3 με εχει κανει πανευτυχη!!!

ευχαριστω κατα αρχην.
δλδ εισαι ικανοποιημενος τοσο απο το κιν που δεν ξανα γυρνας?

ευχαριστω κατα αρχην.

θα μου πεις προτερηματα εναντι 4σ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3317   panoramix77

panoramix77

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 12:54

ευχαριστω κατα αρχην.

κατι ακομα..
στο ιφον δεν χρειαζεσαι antivarius..στα android νομιζω οτι εισαι περισσοτερο εκτεθειμενος..ισχυει?

#3318   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/01/2013 - 13:17

ευχαριστω κατα αρχην.

Επειδη δεν ειμαι fanboy παροτι πλακες κανουμε εδω μεσα θα σου πω τα πραγματα οπως τα νιωθω εγω και με τα δικα μου κριτηρια..
Ημουν κατοχος 3gs και 4s..το 3gs το εχει ακομα η γυναικα μου, το 4s εφυγε ενοψι s3(πολυ δελεαστικη τιμη χωρις να περιμενεις επιδοτησεις κτλ) Υ.Γ προτιμω να παρω απο την επιδοτηση 50% εκπτωση παγιου πλεον στις μερες μας..
Ειμαι 31 ετων, ολη μερα δουλευω πανω σε ενα pc και το κινητο εκτος δουλειας εχει γινει προεκταση του χεριου μου..(δεν ανοιγω pc στο σπιτι παρα για συγκεκριμενες δουλειες).
Ολα αυτα σημαινουν οτι σιγα σιγα τα ματια μου αρχισαν να κουραζονται, ακομα και να δακρυζουν ορισμενες φορες στις 3,5 ιντσες οθονη μου.
Οποτε μεσα μου ειχε αρχισει να με τρωει κατι για μεγαλυτερη οθονη..φοβουμενος ομως οτι τα android κτλ δεν λενε τιποτα, ειναι τεραστια κτλ κτλ κτλ..μεχρι που ο κολλητος μου πηρε ενα google nexus περσινο μοντελο κιολλας ..οπου εκει αλλαξε ο κοσμος μου και η τριβη εγινε μεγαλυτερη μεσα μου.. Οθοναρα, παει τεζα το μηχανημα, το playstore εχει ακριβως τις ιδιες καθημερινες εφαρμογες που εχει και το iphone, φτιαχνεις φακελους στην οθονη κτλ, και γενικα κανει οτι μπορεις να φανταστεις, απλα γρηγορα και χωρις αναμονη jailbreak κτλ.
Ετσι και πουλησα 400 ευρω αμεσα το iphone και πηρα to s3 σε μπλεδακι που με τρελενει με πολυ λιγα παραπανω..(ακομα πιο τουμπανο και ταχυτατο απο το περσινο nexus του φιλου και δεν πηρα note λογω ογκου).
Παω σπιτι και ανοιγω το κουτι..επιτελους νιωθω ξανα αισθηση νεας gadgetias, κατι καινουργιου, νεας οθοναρας..δλδ πραγματα που ειχα ξεχασει με το iphone, μιας και το ιδιο λειτουργικο κτλ καπου το ειχα βαρεθει.
Συνδεω απλα το τηλεφωνο με το pc με το usb..ωπααα να τη παλι η ευκολια των παλιων κινητων..κατευθειαν περνας φωτογραφιες κτλ , τα παντα πολυ ευκολα και γρηγορα, χωρις την ταλαιπωρεια των itunes και οτι συνεπαγεται..
Εκει που τρελαθηκα δε, ειναι οταν περασα μια ταινια απευθειας χωρις μετατροπες κτλ.. ανοιγει καμπανα στην οθοναρα με υποτιτλους και τα παντα. Ακομα περισσοτερο οταν τη σειρα μου τη κατεβασα κατευθειαν στο κινητο(απο torrent) οπως και τους υποτιτλους συνεπως και καμια χρηση υπολογιστη.
Χαζευοντας ενα μεσημερι βλεπω στο youtube συνδεση ασυρματα με playstation..Μπαμ το συνδεω απευθειας και φωτογραφιες βιντεο κτλ τα ειχα πολυ ευκολα σε 2 λεπτα στην οθονη της τηλεορασης μου..
Με τις μερες διαβαζα και μαθαινα..(μη φανταστεις αν ξερεις ios θα το πιασεις απευθειας το νοημα).
Ακουγα για root, custom roms ktl..και ελεγα αντι παλι κινεζικα. Και απο εχτες ειναι root και η δικη μου συσκευη πολυ απλα και γρηγορα επισης..(δλδ σε 2 βδομαδες μπηκαμε στα βαθια απλα με τη βοηθεια 2 ανθρωπων απο εδω μεσα).
Γυρναω μια μερα να παρω το iphone της γυναικας μου...και λεω παναγια μου καλα πως βλεπεις σε αυτο :huh: Παρτο απο εδω..
Σε 2 μερες δλδ ειχα συνηθισει την οθονη και σε 4 μερες επαιζα το κινητο με ενα χερι..
Αν θα ξαναγυρναγα.. για iphone 4s-5 ποτε.. για iphone μεγαλυτερης οθονης γτ οχι. Ανοιχτομυαλλος ειμαι και οχι φανατικλας!!!
Σημερα που μιλαμε με τα ιδια λεφτα παιρνεις iphone 4s η galaxy s3.. Δηλαδη παιρνεις κατι που συγκρινεται μονο με το πολυ ακριβοτερο iphone 5 σε πολυ φτηνοτερη τιμη απο αυτο.
Iphone = οντως πρωτοπορια στο χωρο αλλα για μενα εχει κολλησει μεχρι εκει. Τεραστια μεταπωλητικη αξια. Τρομερη ποιοτητα κατασκευης μεχρι το 4s, το 5 ξεθωριαζει κτλ. φοβερη touch αισθηση. Τα 750 ευρω δεν τα δικαιολογω για κανεναν λογω για το 5αρι.
Galaxy s3= οθοναρα, ταχυτητα, multiscreen window, πληρης σπασμενες εφαρμογες, full customisation (θεματα, ringtones, widget κτλ), και ανα πασα στιγμη προσβαση στα πιο κρυφα δεδομενα χωρις την αναμονη για jailbreak κτλ.
Αυτα ειναι οπως τα βιωνω μεχρι σημερα..κατα την δικη μου αντικειμενικη αποψη.
Σε ερωτημα αν εμενα σε οθονη 3,5 ινστων..τοτε μαλλον θα εμενα με το iphone 4ς που ειχα.
Η οθονη με οδηγησε σε κατι διαφορετικο..και δεν το μετανιωνω ουτε για λιγο!!!

Υ.γ περνας πολυ ευκολα και δωρεαν antivirus(πχ avast) το οποιο τρεχει στο παρασκηνιο και ελεγχει οποτε κατεβαζεις κατι κτλ. Λογικο το βρισκω μιας και βρισκεις τις εφαρμογες απ ολο το ιντερνετ εκτος απο το playstore οποτε χρειαζεσαι και μια αναλογη προστασια.

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 23/01/2013 - 13:21

#3319   panoramix77

panoramix77

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 13:20

Επειδη δεν ειμαι fanboy παροτι πλακες κανουμε εδω μεσα θα σου πω τα πραγματα οπως τα νιωθω εγω και με τα δικα μου κριτηρια..
Ημουν κατοχος 3gs και 4s..το 3gs το εχει ακομα η γυναικα μου, το 4s εφυγε ενοψι s3(πολυ δελεαστικη τιμη χωρις να περιμενεις επιδοτησεις κτλ) Υ.Γ προτιμω να παρω απο την επιδοτηση 50% εκπτωση παγιου πλεον στις μερες μας..
Ειμαι 31 ετων, ολη μερα δουλευω πανω σε ενα pc και το κινητο εκτος δουλειας εχει γινει προεκταση του χεριου μου..(δεν ανοιγω pc στο σπιτι παρα για συγκεκριμενες δουλειες).
Ολα αυτα σημαινουν οτι σιγα σιγα τα ματια μου αρχισαν να κουραζονται, ακομα και να δακρυζουν ορισμενες φορες στις 3,5 ιντσες οθονη μου.
Οποτε μεσα μου ειχε αρχισει να με τρωει κατι για μεγαλυτερη οθονη..φοβουμενος ομως οτι τα android κτλ δεν λενε τιποτα, ειναι τεραστια κτλ κτλ κτλ..μεχρι που ο κολλητος μου πηρε ενα google nexus περσινο μοντελο κιολλας ..οπου εκει αλλαξε ο κοσμος μου και η τριβη εγινε μεγαλυτερη μεσα μου.. Οθοναρα, παει τεζα το μηχανημα, το playstore εχει ακριβως τις ιδιες καθημερινες εφαρμογες που εχει και το iphone, φτιαχνεις φακελους στην οθονη κτλ, και γενικα κανει οτι μπορεις να φανταστεις, απλα γρηγορα και χωρις αναμονη jailbreak κτλ.
Ετσι και πουλησα 400 ευρω αμεσα το iphone και πηρα to s3 σε μπλεδακι που με τρελενει με πολυ λιγα παραπανω..(ακομα πιο τουμπανο και ταχυτατο απο το περσινο nexus του φιλου και δεν πηρα note λογω ογκου).
Παω σπιτι και ανοιγω το κουτι..επιτελους νιωθω ξανα αισθηση νεας gadgetias, κατι καινουργιου, νεας οθοναρας..δλδ πραγματα που ειχα ξεχασει με το iphone, μιας και το ιδιο λειτουργικο κτλ καπου το ειχα βαρεθει.
Συνδεω απλα το τηλεφωνο με το pc με το usb..ωπααα να τη παλι η ευκολια των παλιων κινητων..κατευθειαν περνας φωτογραφιες κτλ , τα παντα πολυ ευκολα και γρηγορα, χωρις την ταλαιπωρεια των itunes και οτι συνεπαγεται..
Εκει που τρελαθηκα δε, ειναι οταν περασα μια ταινια απευθειας χωρις μετατροπες κτλ.. ανοιγει καμπανα στην οθοναρα με υποτιτλους και τα παντα. Ακομα περισσοτερο οταν τη σειρα μου τη κατεβασα κατευθειαν στο κινητο(απο torrent) οπως και τους υποτιτλους συνεπως και καμια χρηση υπολογιστη.
Χαζευοντας ενα μεσημερι βλεπω στο youtube συνδεση ασυρματα με playstation..Μπαμ το συνδεω απευθειας και φωτογραφιες βιντεο κτλ τα ειχα πολυ ευκολα σε 2 λεπτα στην οθονη της τηλεορασης μου..
Με τις μερες διαβαζα και μαθαινα..(μη φανταστεις αν ξερεις ios θα το πιασεις απευθειας το νοημα).
Ακουγα για root, custom roms ktl..και ελεγα αντι παλι κινεζικα. Και απο εχτες ειναι root και η δικη μου συσκευη πολυ απλα και γρηγορα επισης..(δλδ σε 2 βδομαδες μπηκαμε στα βαθια απλα με τη βοηθεια 2 ανθρωπων απο εδω μεσα).
Γυρναω μια μερα να παρω το iphone της γυναικας μου...και λεω παναγια μου καλα πως βλεπεις σε αυτο :huh: Παρτο απο εδω..
Σε 2 μερες δλδ ειχα συνηθισει την οθονη και σε 4 μερες επαιζα το κινητο με ενα χερι..
Αν θα ξαναγυρναγα.. για iphone 4s-5 ποτε.. για iphone μεγαλυτερης οθονης γτ οχι. Ανοιχτομυαλλος ειμαι και οχι φανατικλας!!!
Σημερα που μιλαμε με τα ιδια λεφτα παιρνεις iphone 4s η galaxy s3.. Δηλαδη παιρνεις κατι που συγκρινεται μονο με το πολυ ακριβοτερο iphone 5 σε πολυ φτηνοτερη τιμη απο αυτο.
Iphone = οντως πρωτοπορια στο χωρο αλλα για μενα εχει κολλησει μεχρι εκει. Τεραστια μεταπωλητικη αξια. Τρομερη ποιοτητα κατασκευης μεχρι το 4s, το 5 ξεθωριαζει κτλ. φοβερη touch αισθηση. Τα 750 ευρω δεν τα δικαιολογω για κανεναν λογω για το 5αρι.
Galaxy s3= οθοναρα, ταχυτητα, multiscreen window, πληρης σπασμενες εφαρμογες, full customisation (θεματα, ringtones, widget κτλ), και ανα πασα στιγμη προσβαση στα πιο κρυφα δεδομενα χωρις την αναμονη για jailbreak κτλ.
Σε ερωτημα αν εμαινα σε οθονη 3,5 ινστων..τοτε μαλλον θα εμενα με το iphone 4ς που ειχα.

Υ.γ περνας πολυ ευκολα και δωρεαν antivirus(πχ avast) το οποιο τρεχει στο παρασκηνιο και ελεγχει οποτε κατεβαζεις κατι κτλ. Λογικο το βρισκω μιας και βρισκεις τις εφαρμογες απ ολο το ιντερνετ εκτος απο το playstore οποτε χρειαζεσαι και μια αναλογη προστασια.

σε ευχαριστω πολυ αδερφε για τον κοπο σου,,,

#3320   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/01/2013 - 13:48

Πηρα back up all user apps and system data. Και δημιουργησα και zip .. πρεπει να κανω κατι αλλο ;

Τιποτα αλλο, απλα οταν φλασαρεις καινουρια ρομ μην κανεις επαναφορα τα system data... αυτα ειναι που μαζευουν πολυ σκουπιδι που μαζευεται στην cache του συστηματος και με τα επαναλαμβανομενα φλασαρισματα θα εχεις κολληματακια.... οταν περασεις αλλη ρομ, φλασαρεις το αρχειο του titanium, πας μεσα κ πατας επαναφορα αποντων εφαρμογων με τα δεδομενα τους.... οκ????

#3321   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 14:21

Τιποτα αλλο, απλα οταν φλασαρεις καινουρια ρομ μην κανεις επαναφορα τα system data... αυτα ειναι που μαζευουν πολυ σκουπιδι που μαζευεται στην cache του συστηματος και με τα επαναλαμβανομενα φλασαρισματα θα εχεις κολληματακια.... οταν περασεις αλλη ρομ, φλασαρεις το αρχειο του titanium, πας μεσα κ πατας επαναφορα αποντων εφαρμογων με τα δεδομενα τους.... οκ :huh:?

Μαλιστααααα...προς το παρων θα μεινω με την παρουσα 4,1,2 μιας και με ικανοποιει και στο μελλον βλεπουμε. Αλλα μαζευω συλλογη πληροφοριων για να ειμαι ετοιμος οταν σκασει η τρελλα της αναζητησης, χαχαχαχα!!!

#3322   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/01/2013 - 14:36

Σε ερωτημα αν εμενα σε οθονη 3,5 ινστων..τοτε μαλλον θα εμενα με το iphone 4ς που ειχα.

ειναι απιστευτο το οτι ολοι οσοι εχουμε αλλαξει εχουμε ακριβως την ιδια γνωμη .. εκτος απο αυτους βεβαια που δεν εδωσαν καθολου ευκαιρια στο galaxy ....

συμφωνω σε ολα εκτος απο το θεμα του antivirus ...νομιζω οτι δεν χρειαζεται καθολου ..

#3323   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 23/01/2013 - 14:44

ειναι απιστευτο το οτι ολοι οσοι εχουμε αλλαξει εχουμε ακριβως την ιδια γνωμη .. εκτος απο αυτους βεβαια που δεν εδωσαν καθολου ευκαιρια στο galaxy ....

συμφωνω σε ολα εκτος απο το θεμα του antivirus ...νομιζω οτι δεν χρειαζεται καθολου ..

συμφωνω απολυτα...κ για το αντιβαιρους...

#3324   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/01/2013 - 14:46

Μαλιστααααα...προς το παρων θα μεινω με την παρουσα 4,1,2 μιας και με ικανοποιει και στο μελλον βλεπουμε. Αλλα μαζευω συλλογη πληροφοριων για να ειμαι ετοιμος οταν σκασει η τρελλα της αναζητησης, χαχαχαχα!!!

Εγω εφαγα κολλημα με την 4.2.1 και απο τοτε φλασαρω μονο ρομ με τα χαρακτηριστικα της 4.2.1. Και γ@μω τα interface μιλαμε

#3325   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/01/2013 - 14:56

Εγω εφαγα κολλημα με την 4.2.1 και απο τοτε φλασαρω μονο ρομ με τα χαρακτηριστικα της 4.2.1. Και γ@μω τα interface μιλαμε

Καμία καλή για δοκιμή;

#3326   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/01/2013 - 15:01

4.2.1 είναι μόνο με βαση cm10.1 όμως σωστά; δεν αξίζει κατ εμε να χάνεις πολλά πλεονέκτημα της Samsung για να περάσεις την ρομ των nexus

#3327   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 15:07

4.2.1 είναι μόνο με βαση cm10.1 όμως σωστά; δεν αξίζει κατ εμε να χάνεις πολλά πλεονέκτημα της Samsung για να περάσεις την ρομ των nexus

Εν μερη θα συμφωνησω..ο κολλητος μου ναι μεν φοραει επισημα την 4,2,1 στο nexus..αλλα ειχε τρελαθει προχτες με τα καλουδια της samsung στο γαλαξια μας!!!

#3328   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/01/2013 - 15:13

Ημουν κατοχος για χρονια απο 3g, 3gs, 4, 4s. Ημουν απιστευτα ευχαριστημενος με τα iphone. Πιστευω πως το μεγαλο κολημα για πολλους με το iphone εγινε επειδη ηρθαν απο συσκευες τυπου omnia, mio κλπ με win 6 και μια αφη που επρεπε να σπασεις το δαχτυλο σου για να δουλεψει. Μετα αρκετοι απο εμας αφου βγηκαν τα αντροιντ ειπαμε να τα δοκιμασουμε και οι πιο πολυ υποστηριξαν το iphone. γιατι ομως? γιατι παρα πολυ το δοκιμασαν σε κατι zte, huyawei και xperia mini των 100€. Για αυτο και εγω εκατσα στα αυγα μου. Οταν δοκιμασα ομως το s3 ενος φιλου επαθα πλακα. Το πηρα και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος. Τωρα πηρα το note 2 και μπορω να πω, κατα την γνωμη μου βεβαια, οτι ειναι οτι καλυτερο ειχα. Δεν μπορω να φανταστω να ξαναπηγαινω σε iphone.

Υ.Γ. Το ipad ομως που το χρησιμοποιώ κατα 90% για σερφαρισμα, youtube, και κανα παιχνιδι. Αφου εχει και μεγαλη οθονη και αυτονομια και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ δεν με ενοχλουν οι περιορισμοι του itunes και της μεταφορας αρχειων κλπ. Προς το παρων δεν το αλλαζω.

Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 23/01/2013 - 15:16

#3329   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 23/01/2013 - 15:52

καλημερα παιδες..ειμαι κατοχος 4σ κ σκεφτομαι σοβαρα το σ3 η σ4 οταν βγει..πωσ μπορω να μεταφερω επαφες η εφαρμογες?

υπαρχει κατι αντιστοιχο του itunes?η μεσω pc με copy paste οπως αναφερουν?

Αν δεν εχεις μεγαλο θεμα με το μεγεθος,παρε το note 2..Σιγουρα ειναι πολυ μεγαλη η αλλαγη απο 4s σε note 2 αλλα πιστεψε με, το μεγεθος συνηθιζεται..Και οταν με το καλο βγει το S4,αν γουσταρεις, δινεις το note και το παιρνεις ή περιμενεις το note 3..

#3330   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:29

ειναι απιστευτο το οτι ολοι οσοι εχουμε αλλαξει εχουμε ακριβως την ιδια γνωμη

Μία απο τα ίδια και δεν το έχω μετανιώσει ούτε με το S3 που είχα για 3 μήνες αλλά και ούτε με το Note 2 που έχω :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες