ευχαριστω κατα αρχην.
δλδ εισαι ικανοποιημενος τοσο απο το κιν που δεν ξανα γυρνας?
θα μου πεις προτερηματα εναντι 4σ?
Επειδη δεν ειμαι fanboy παροτι πλακες κανουμε εδω μεσα θα σου πω τα πραγματα οπως τα νιωθω εγω και με τα δικα μου κριτηρια..
Ημουν κατοχος 3gs και 4s..το 3gs το εχει ακομα η γυναικα μου, το 4s εφυγε ενοψι s3(πολυ δελεαστικη τιμη χωρις να περιμενεις επιδοτησεις κτλ) Υ.Γ προτιμω να παρω απο την επιδοτηση 50% εκπτωση παγιου πλεον στις μερες μας..
Ειμαι 31 ετων, ολη μερα δουλευω πανω σε ενα pc και το κινητο εκτος δουλειας εχει γινει προεκταση του χεριου μου..(δεν ανοιγω pc στο σπιτι παρα για συγκεκριμενες δουλειες).
Ολα αυτα σημαινουν οτι σιγα σιγα τα ματια μου αρχισαν να κουραζονται, ακομα και να δακρυζουν ορισμενες φορες στις 3,5 ιντσες οθονη μου.
Οποτε μεσα μου ειχε αρχισει να με τρωει κατι για μεγαλυτερη οθονη..φοβουμενος ομως οτι τα android κτλ δεν λενε τιποτα, ειναι τεραστια κτλ κτλ κτλ..μεχρι που ο κολλητος μου πηρε ενα google nexus περσινο μοντελο κιολλας ..οπου εκει αλλαξε ο κοσμος μου και η τριβη εγινε μεγαλυτερη μεσα μου.. Οθοναρα, παει τεζα το μηχανημα, το playstore εχει ακριβως τις ιδιες καθημερινες εφαρμογες που εχει και το iphone, φτιαχνεις φακελους στην οθονη κτλ, και γενικα κανει οτι μπορεις να φανταστεις, απλα γρηγορα και χωρις αναμονη jailbreak κτλ.
Ετσι και πουλησα 400 ευρω αμεσα το iphone και πηρα to s3 σε μπλεδακι που με τρελενει με πολυ λιγα παραπανω..(ακομα πιο τουμπανο και ταχυτατο απο το περσινο nexus του φιλου και δεν πηρα note λογω ογκου).
Παω σπιτι και ανοιγω το κουτι..επιτελους νιωθω ξανα αισθηση νεας gadgetias, κατι καινουργιου, νεας οθοναρας..δλδ πραγματα που ειχα ξεχασει με το iphone, μιας και το ιδιο λειτουργικο κτλ καπου το ειχα βαρεθει.
Συνδεω απλα το τηλεφωνο με το pc με το usb..ωπααα να τη παλι η ευκολια των παλιων κινητων..κατευθειαν περνας φωτογραφιες κτλ , τα παντα πολυ ευκολα και γρηγορα, χωρις την ταλαιπωρεια των itunes και οτι συνεπαγεται..
Εκει που τρελαθηκα δε, ειναι οταν περασα μια ταινια απευθειας χωρις μετατροπες κτλ.. ανοιγει καμπανα στην οθοναρα με υποτιτλους και τα παντα. Ακομα περισσοτερο οταν τη σειρα μου τη κατεβασα κατευθειαν στο κινητο(απο torrent) οπως και τους υποτιτλους συνεπως και καμια χρηση υπολογιστη.
Χαζευοντας ενα μεσημερι βλεπω στο youtube συνδεση ασυρματα με playstation..Μπαμ το συνδεω απευθειας και φωτογραφιες βιντεο κτλ τα ειχα πολυ ευκολα σε 2 λεπτα στην οθονη της τηλεορασης μου..
Με τις μερες διαβαζα και μαθαινα..(μη φανταστεις αν ξερεις ios θα το πιασεις απευθειας το νοημα).
Ακουγα για root, custom roms ktl..και ελεγα αντι παλι κινεζικα. Και απο εχτες ειναι root και η δικη μου συσκευη πολυ απλα και γρηγορα επισης..(δλδ σε 2 βδομαδες μπηκαμε στα βαθια απλα με τη βοηθεια 2 ανθρωπων απο εδω μεσα).
Γυρναω μια μερα να παρω το iphone της γυναικας μου...και λεω παναγια μου καλα πως βλεπεις σε αυτο

Παρτο απο εδω..
Σε 2 μερες δλδ ειχα συνηθισει την οθονη και σε 4 μερες επαιζα το κινητο με ενα χερι..
Αν θα ξαναγυρναγα.. για iphone 4s-5 ποτε.. για iphone μεγαλυτερης οθονης γτ οχι. Ανοιχτομυαλλος ειμαι και οχι φανατικλας!!!
Σημερα που μιλαμε με τα ιδια λεφτα παιρνεις iphone 4s η galaxy s3.. Δηλαδη παιρνεις κατι που συγκρινεται μονο με το πολυ ακριβοτερο iphone 5 σε πολυ φτηνοτερη τιμη απο αυτο.
Iphone = οντως πρωτοπορια στο χωρο αλλα για μενα εχει κολλησει μεχρι εκει. Τεραστια μεταπωλητικη αξια. Τρομερη ποιοτητα κατασκευης μεχρι το 4s, το 5 ξεθωριαζει κτλ. φοβερη touch αισθηση. Τα 750 ευρω δεν τα δικαιολογω για κανεναν λογω για το 5αρι.
Galaxy s3= οθοναρα, ταχυτητα, multiscreen window, πληρης σπασμενες εφαρμογες, full customisation (θεματα, ringtones, widget κτλ), και ανα πασα στιγμη προσβαση στα πιο κρυφα δεδομενα χωρις την αναμονη για jailbreak κτλ.
Αυτα ειναι οπως τα βιωνω μεχρι σημερα..κατα την δικη μου αντικειμενικη αποψη.
Σε ερωτημα αν εμενα σε οθονη 3,5 ινστων..τοτε μαλλον θα εμενα με το iphone 4ς που ειχα.
Η οθονη με οδηγησε σε κατι διαφορετικο..και δεν το μετανιωνω ουτε για λιγο!!!
Υ.γ περνας πολυ ευκολα και δωρεαν antivirus(πχ avast) το οποιο τρεχει στο παρασκηνιο και ελεγχει οποτε κατεβαζεις κατι κτλ. Λογικο το βρισκω μιας και βρισκεις τις εφαρμογες απ ολο το ιντερνετ εκτος απο το playstore οποτε χρειαζεσαι και μια αναλογη προστασια.
Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 23/01/2013 - 13:21