Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3286   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:37

Καλού κακού βάλτο στα αγαπημένα γιατι το βλέπω χλωμο να λύθηκε το θέμα 😊

Οταν μου παθει sudden death θα σε ενημερωσω, οπως κ τα υπολοιπα μελη του φορουμ... προς το παρον κανε ενα copy paste την φραση " προβλημα με iphone5" γιατι θα σου χρειαστει πολλες φορες στο μελλον απ'οτι βλεπω απο τα θεματα συζητησης εδω μεσα.... και τον ιουνιο προσθεσε απο πισω και το s για να εισαι ετοιμος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3287   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12951 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:39

Μπα δεν μου χρειάζεται το 5αρακι μου ειναι αστέρι 😏

#3288   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:43

Μπα δεν μου χρειάζεται το 5αρακι μου ειναι αστέρι 😏

Και μακαρι ετσι να παραμεινει φιλε

#3289   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:45

εεε με ξεχασατε εμενα :P

#3290   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12951 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:46

Και μακαρι ετσι να παραμεινει φιλε

Να σε Καλα φιλε μου και εγω το ίδιο εύχομαι για όλους ανεξάρτητου μάρκας .

#3291   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:52

Guys λεω να κανω και εγω root... ποιο odin λετε να του κατευασω και cmw? Γιατι σε εναν φιλο μου οταν ειχε βαλει το cmw του ελεγε πως πρεπει να βαλει v5.0 + . Επεισης ποιο firmware ταιριαζει καλυτερα στο s3? Για 4.1.2 μιλαμε φυσικα!

Την τελευταια εκδοση του odin θα την βρεις μεσα στο xda, κατεβασε το απο εκει.... cwm καλυτερα το 6.0.27 γιατι ειναι μερικα θεματα που μπαινουν με αυτο μονο.... αυτο που λες οτι εβγαζε στον φιλο σου για την εκδοση δεν σημαινει κατι, κ εμενα μου το εβγαζε οταν ειχα παλιοτερη εκδοση, αλλα εκανα την δουλεια μου...

#3292   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:04

Περάσα το titanium backup pro..το έβαλα κ έκανε τα πάντα backup.. αυτά που αποθηκεύονται ? Αν παθει κάτι το τηλ απ οτι κατάλαβα μπορούμε πάντα να πάρει restore από εκεί ?αν όμως πχ χαλάσει το τηλ και πάρουμε άλλοι πως μπορώ να τραβήξω το back up από εκεί.
Αν παραλογίζομαι συγχωρέστε με..

#3293   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:04

καποιοι μαλλον ξεχασατε τα μπατε σκυλοι αλεστε exploits του ios που ετρεχε να κλεισει η apple....

Μπα δεν μου χρειάζεται το 5αρακι μου ειναι αστέρι ������

και γιατι παρακαλας για jb τοτε?? εεε?

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 22/01/2013 - 21:05

#3294   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12951 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:10

καποιοι μαλλον ξεχασατε τα μπατε σκυλοι αλεστε exploits του ios που ετρεχε να κλεισει η apple....

Αλλο αυτό 😁

#3295   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:12

Περάσα το titanium backup pro..το έβαλα κ έκανε τα πάντα backup.. αυτά που αποθηκεύονται ? Αν παθει κάτι το τηλ απ οτι κατάλαβα μπορούμε πάντα να πάρει restore από εκεί ?αν όμως πχ χαλάσει το τηλ και πάρουμε άλλοι πως μπορώ να τραβήξω το back up από εκεί.
Αν παραλογίζομαι συγχωρέστε με..

Αυτα αποθηκευονται μεσα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου στον φακελο titanium backup... παντα μπορει να παρει restore απο εκει, αρκει να μην κανεις format sdcard γιατι θα τα χασεις... μπορεις να τραβηξεις τον φακελο στον υπολογιστη σου για να εισαι κομπλε... δεν εισαι root εσυ ε???

Για να εχει την ευκαιρια να νιωσει εστω κ λιγο την προσομοιωση της ελευθεριας του λογισμικου των android... τι σε πειραζει εσενα??? Χαααχααχααααχαχααχχαα

#3296   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:13

Αυτα αποθηκευονται μεσα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου στον φακελο titanium backup... παντα μπορει να παρει restore απο εκει, αρκει να μην κανεις format sdcard γιατι θα τα χασεις... μπορεις να τραβηξεις τον φακελο στον υπολογιστη σου για να εισαι κομπλε... δεν εισαι root εσυ ε???

Αφού είπαμε το μεσημέρι οτι rootaristika αχαχαχαχα.. γιατί ? Ξεχνάς μου φαίνεται εεεεε?? Αχαχαχαχα

#3297   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:18

Αφού είπαμε το μεσημέρι οτι rootaristika αχαχαχαχα.. γιατί ? Ξεχνάς μου φαίνεται εεεεε?? Αχαχαχαχα

Α ναι ρε.... μην με παρεξηγεις, εδω δεν θυμαμαι τι κανω εγω ο ιδιος με το κινητο... χαχαχχαχα.. λοιπον, υπαρχει επιλογη μεσα απο το titanium να σου δημιουργησει ενα αρχειο zip μεσα στην μνημη του τηλεφωνου... settings/ create update file νομιζω λεγεται... το κανεις, κ ετσι οταν φλασαρεις και εχεις κανει data wipe, μολις περασεις την ρομ μπαινεις recovery και φλασαρεις το αρχειο, κανειςνεπαναφορα αποντων εφαρμογων κ εισαι κομπλε..... για να μην κατεβαζεις συνεχεια την εφαρμογη οταν φλασαρεις νεα ρομ απο την αρχη....

#3298   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:23

Οποιος γουσταρει 4.2.1 interface και τρελλη ταχυτητα σε s3, ας μπει www.darksideagent.com κι ας κατεβασει την τελευταια codec rom 10.3.1 με τον siyah 1.8.9 (υπαρχει μεσα στην ρομ ο κερνελ).... φοβερη δουλεια, το κινητο παει μαλλιοκουβαρα μαγκες

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 22/01/2013 - 21:24

#3299   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:28

Α ναι ρε.... μην με παρεξηγεις, εδω δεν θυμαμαι τι κανω εγω ο ιδιος με το κινητο... χαχαχχαχα.. λοιπον, υπαρχει επιλογη μεσα απο το titanium να σου δημιουργησει ενα αρχειο zip μεσα στην μνημη του τηλεφωνου... settings/ create update file νομιζω λεγεται... το κανεις, κ ετσι οταν φλασαρεις και εχεις κανει data wipe, μολις περασεις την ρομ μπαινεις recovery και φλασαρεις το αρχειο, κανειςνεπαναφορα αποντων εφαρμογων κ εισαι κομπλε..... για να μην κατεβαζεις συνεχεια την εφαρμογη οταν φλασαρεις νεα ρομ απο την αρχη....

Αν κατάλαβα καλα..
Πχ όταν δοκιμάζω μια νέα ρομ.. την περνάω και μετά κάνω reset settings για να πατήσει καλα σωστά ? Αυτό εννοείς με το data wipe ? Και μετά όταν περάσω τη ρομ και μπω σε recovery με ποιο τρόπο φλασαρω το αρχείο ? Μάλλον εχω μπερδευτεί λιγο.. sorry!!!

#3300   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:34

Οποιος γουσταρει 4.2.1 interface και τρελλη ταχυτητα σε s3, ας μπει www.darksideagent.com κι ας κατεβασει την τελευταια codec rom 10.3.1 με τον siyah 1.8.9 (υπαρχει μεσα στην ρομ ο κερνελ).... φοβερη δουλεια, το κινητο παει μαλλιοκουβαρα μαγκες

Μπορώ να την έχω σαν δεύτερη? Έχω τον Siyah.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες