Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3301   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2013 - 21:38

Αν κατάλαβα καλα..
Πχ όταν δοκιμάζω μια νέα ρομ.. την περνάω και μετά κάνω reset settings για να πατήσει καλα σωστά ? Αυτό εννοείς με το data wipe ? Και μετά όταν περάσω τη ρομ και μπω σε recovery με ποιο τρόπο φλασαρω το αρχείο ? Μάλλον εχω μπερδευτεί λιγο.. sorry!!!

Πριν περασεις την νεα ρομ κανεις wipe data/factory reset, μετα wipe cache και μετα advanced/ wipe dalvic cache... μετα περνας την ρομ... οταν τελειωσεις μπαινεις σε recovery, πας install from sd card/ choose zip from internal card, και φλασαρεις το αρχειο του titanium.... λενε οτι οταν πας να περασεις νεα εκδοση της ρομ κ οχι διαφορετικη ρομ, δεν χρειαζεται wipe data, αλλα εγω το κανω παντα ετσι για να καθαριζει τελειως το κινητο απο υπολειμματα.... εχω κολλημα, τις τελευταιες 5 μερες εχω φλασαρει 25 φορες.... αρρωστια.....

Μπορώ να την έχω σαν δεύτερη? Έχω τον Siyah.

Ο τελευταιος siuah υποστηριζει μεχρι και triple boot, μπορεις να εχεις 3.... αλλα δεν το δουλεψα ποτε αυτο κ δεν ξερω πως γινεται.... αλλα μπορεις σιγουρα να το παιξεις ετσι, παλια ειχε ενα θεμα με τις cm10 rom κ δεν μπορουσες, τωρα ειναι οκ απ'οτι διαβασα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3302   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/01/2013 - 22:00

Πριν περασεις την νεα ρομ κανεις wipe data/factory reset, μετα wipe cache και μετα advanced/ wipe dalvic cache... μετα περνας την ρομ... οταν τελειωσεις μπαινεις σε recovery, πας install from sd card/ choose zip from internal card, και φλασαρεις το αρχειο του titanium.... λενε οτι οταν πας να περασεις νεα εκδοση της ρομ κ οχι διαφορετικη ρομ, δεν χρειαζεται wipe data, αλλα εγω το κανω παντα ετσι για να καθαριζει τελειως το κινητο απο υπολειμματα.... εχω κολλημα, τις τελευταιες 5 μερες εχω φλασαρει 25 φορες.... αρρωστια.....
Ο τελευταιος siuah υποστηριζει μεχρι και triple boot, μπορεις να εχεις 3.... αλλα δεν το δουλεψα ποτε αυτο κ δεν ξερω πως γινεται.... αλλα μπορεις σιγουρα να το παιξεις ετσι, παλια ειχε ενα θεμα με τις cm10 rom κ δεν μπορουσες, τωρα ειναι οκ απ'οτι διαβασα

Ρωτάω γιατί προσπάθησα να φλασαρω για δεύτερη την liquid smooth αλλά δεν μπουταρει.

#3303   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2013 - 22:18

Στέφανε όταν φλασαρεις το αρχείο από το titanium backup μετά σου περνάει στο τηλέφωνο κατευθείαν οτι εφαρμογη ειχες ? Σου περνάει και επαφές μνμ κτλ ? Τις εφαρμογές στις περνάει απλα η πχ σου δημιουργεί και φακέλους αν ειχες φτιάξει κτλ ?

#3304   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 22:23

Στέφανε όταν φλασαρεις το αρχείο από το titanium backup μετά σου περνάει στο τηλέφωνο κατευθείαν οτι εφαρμογη ειχες ? Σου περνάει και επαφές μνμ κτλ ? Τις εφαρμογές στις περνάει απλα η πχ σου δημιουργεί και φακέλους αν ειχες φτιάξει κτλ ?

Για τους φαμελους δεν ξερω αν κ δεν νομιζω.... τις εφαρμογες δεν τις περναει μολις φλασαρω το αρχειο... μπαινω μεσα και παταω επαναφορα αποντων εφσρμογων... εχει κ επιλογη ποιες θελεις να επαναφερεις κ ποιες οχι.... επισης μπορει να σου επαναφερει μονο την εφαρμογη αν θελεις ή κ τα δεδομενα της μαζι για να μην τα σεταρεις ολα απο την αρχη.... μην ξεχασεις οταν επαναφερεις τις εφαρμογες να μπεις σε recovery και να πας advanced/ fix permissions

Ρωτάω γιατί προσπάθησα να φλασαρω για δεύτερη την liquid smooth αλλά δεν μπουταρει.

Πηγαινε στο thread του siyah στο xda και δες τι τυπους ρομ υποστηριζει για double boot.... νομιζω καποιες πρεπει να μπαινουν μονο primary, και καποιες αλλες δεν υποστηριζουν double boot... ψαξ'το λιγακι..

#3305   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 22:33

νομίζω θα την χάσω τη μπάλα..ας πάνε σιγά σιγά προς αυτά τα αβατα!!!

#3306   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 22:41

νομίζω θα την χάσω τη μπάλα..ας πάνε σιγά σιγά προς αυτά τα αβατα!!!

Μην τρελλαινεσαι ρε, εγω τοσα χρονια με τα iphone ουτε να μπω στις ρυθμισεις μιας android συσκευης δεν ηξερα.... ο,τι χρειαστεις στειλε μου inbox.... σε εναν μηνα θα φλασαρεις στο φαναρι μεχρι να αναψει πρασσινο, μην τρελλαινεσαι

#3307   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 22:48

Μην τρελλαινεσαι ρε, εγω τοσα χρονια με τα iphone ουτε να μπω στις ρυθμισεις μιας android συσκευης δεν ηξερα.... ο,τι χρειαστεις στειλε μου inbox.... σε εναν μηνα θα φλασαρεις στο φαναρι μεχρι να αναψει πρασσινο, μην τρελλαινεσαι

Αχααχαχαχχαχαχαχχαχ....

#3308   UsualSuspect

UsualSuspect

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • GameCenter:billavg

Δημοσίευση 22/01/2013 - 23:21

σε εναν μηνα θα φλασαρεις στο φαναρι μεχρι να αναψει πρασσινο, μην τρελλαινεσαι

στην κυριολεξία! !!

#3309   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 23:33

στην κυριολεξία! !!

Το εχω κανει σε μνημοσυνο φιλε... χααχαααχαααχααα

#3310   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 23:36

Το εχω κανει σε μνημοσυνο φιλε... χααχαααχαααχααα

Αχαχχαχχαχχα τι λέτε ρε... αχαχαχαχα.. εχω φλασαρει σε μνημόσυνο...
Αν φλασαρεις σε μια ρομ είναι εύκολο μετά να γυρίσεις σε αυτήν που ειχες ?
Η απλα απλα κατεβαζεις την αρχική σου και φλασαρεις πάλι στην επίσημη ?

#3311   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 23:38

Αχαχχαχχαχχα τι λέτε ρε... αχαχαχαχα.. εχω φλασαρει σε μνημόσυνο...
Αν φλασαρεις σε μια ρομ είναι εύκολο μετά να γυρίσεις σε αυτήν που ειχες ?
Η απλα απλα κατεβαζεις την αρχική σου και φλασαρεις πάλι στην επίσημη ?

Εχει μεσα στο recovery επιλογη να παρεις backup την ρομ σου ακριβως οπως την εχεις μαζι με τις εφαρμογες κ τα δεδομενα... backup and restore/ backup rom και μετα πας κ κανεις restore αν συμβει κατι

#3312   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/01/2013 - 00:43

Την τελευταια εκδοση του odin θα την βρεις μεσα στο xda, κατεβασε το απο εκει.... cwm καλυτερα το 6.0.27 γιατι ειναι μερικα θεματα που μπαινουν με αυτο μονο.... αυτο που λες οτι εβγαζε στον φιλο σου για την εκδοση δεν σημαινει κατι, κ εμενα μου το εβγαζε οταν ειχα παλιοτερη εκδοση, αλλα εκανα την δουλεια μου...

ρε σι εκανα ροοτ αλλα δεν εχω παρει τα apps supersu and cwm ...why?

#3313   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 02:09

Πηρα back up all user apps and system data. Και δημιουργησα και zip .. πρεπει να κανω κατι αλλο ;

#3314   panoramix77

panoramix77

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/01/2013 - 10:50

καλημερα παιδες..ειμαι κατοχος 4σ κ σκεφτομαι σοβαρα το σ3 η σ4 οταν βγει..πωσ μπορω να μεταφερω επαφες η εφαρμογες?

υπαρχει κατι αντιστοιχο του itunes?η μεσω pc με copy paste οπως αναφερουν?

#3315   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 11:10

καλημερα παιδες..ειμαι κατοχος 4σ κ σκεφτομαι σοβαρα το σ3 η σ4 οταν βγει..πωσ μπορω να μεταφερω επαφες η εφαρμογες?

υπαρχει κατι αντιστοιχο του itunes?η μεσω pc με copy paste οπως αναφερουν?

Εφαρμογες δεν γινεται αν και θα βρεις τις ιδες εφαρμογες στο playstore που ειναι το αντιστοιχο appstore της apple.
Επαφες τις περνας πολυ ευκολα.. θα συχρονισεις το iphone σου με το icloud για να τις εχεις εκει..μετα μεσω icloud στις επαφες θα πας ρυθμισεις και θα κανεις export το αρχειο στο pc σου. Το ιδιο αρχειο μετα θα το κανεις inport στο gmail σου και βουαλα ολες οι επαφες σου θα περαστουν στο καινουργιο τηλ.
*gmail χρειαζεσαι οπωσδηποτε για το playstore κτλ..
επειτα οτι επαφη περνας αυτοματα θα περνιεται και στο gmail σου..
Πριν 2 βδομαδες εκανα και εγω την μεταβαση απο το 4s σε s3 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Αυτη τη στιγμη το s3 το θεωρω value for money στη τιμη που το βρισκεις.
Το s4 μολις βγει θα ειναι σαφεστατα πιο ακριβο.
Δεν ξερω τι τσεπη του καθενος..αλλα απο το 4s μπορεις να πιασεις ευκολα 400 ευρω αν το εχεις σε καλη κατασταση. Και με επιπλεον 50-70 ευρω παιρνεις το s3.
Αν περιμενεις το s4 θα χασεις και αλλα λεφτα απο το iphone και θα πρεπει να βαλεις τουλαχιστον κανα 250-300 ευρω απο τη τσεπη σου.
Σκεψου το και κρινε αναλογως τις απαιτησεις σου.. Προσωπικα εμενα το s3 με εχει κανει πανευτυχη!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26

0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες