Πριν περασεις την νεα ρομ κανεις wipe data/factory reset, μετα wipe cache και μετα advanced/ wipe dalvic cache... μετα περνας την ρομ... οταν τελειωσεις μπαινεις σε recovery, πας install from sd card/ choose zip from internal card, και φλασαρεις το αρχειο του titanium.... λενε οτι οταν πας να περασεις νεα εκδοση της ρομ κ οχι διαφορετικη ρομ, δεν χρειαζεται wipe data, αλλα εγω το κανω παντα ετσι για να καθαριζει τελειως το κινητο απο υπολειμματα.... εχω κολλημα, τις τελευταιες 5 μερες εχω φλασαρει 25 φορες.... αρρωστια.....Αν κατάλαβα καλα..
Πχ όταν δοκιμάζω μια νέα ρομ.. την περνάω και μετά κάνω reset settings για να πατήσει καλα σωστά ? Αυτό εννοείς με το data wipe ? Και μετά όταν περάσω τη ρομ και μπω σε recovery με ποιο τρόπο φλασαρω το αρχείο ? Μάλλον εχω μπερδευτεί λιγο.. sorry!!!
Ο τελευταιος siuah υποστηριζει μεχρι και triple boot, μπορεις να εχεις 3.... αλλα δεν το δουλεψα ποτε αυτο κ δεν ξερω πως γινεται.... αλλα μπορεις σιγουρα να το παιξεις ετσι, παλια ειχε ενα θεμα με τις cm10 rom κ δεν μπορουσες, τωρα ειναι οκ απ'οτι διαβασαΜπορώ να την έχω σαν δεύτερη? Έχω τον Siyah.