Ωπ νατος! Αλλαζεις και εσυ τις Rom σαν τα πουκαμισα πλεον? χαχαχαχα ε ρε μουρλια που θα αποκτησουμε τωρα! 
Και που εισαι ακομα... σε λιγο κατι θα τον χαλαει στην μια, θα δοκιμαζει την αλλη, θα του αρεσουν τα screenshots απο.μια αλλη, θα την περναει, θα φλασαρει την προηγουμενη γιατι τον βολευε πιο πολυ..... εχει μελλον το παληκαρι.... αχχαχααχχαχαχαχχα
Εγω ειμαι νεος με το αθλημα και με το Note δεν εχω rootαρει καν και τα βλεπω λιγο βουνο. Δεν εχω και χρονο τωρα για πειραματα αλλιως δεν με εβλεπα καλα...
Θα δειξει το μελλον!
Όχι ρε σεις και έτσι! Πραγματικά είχα κάνει τόσα πολλά πειράματα στα iphone που είχα που νιώθω συνταξιούχος τώρα και όχι με τόσο όρεξη όσο έπρεπε (?) για να ασχοληθώ τόσο πολύ με αυτό..
Πως να το πω.. Σαν να ήμουν μια ζωή πολύ ενεργός σεξουαλικά αλλά με μέτριες και στα 80 μου έτυχε το δίμετρο ξανθό που πάντα ήθελα, αλλά πλέον δεν έχω ούτε τις ίδιες αντοχές ούτε την ίδια όρεξη..
Πάντως έχω την omega v35 τώρα, ευχαριστημένος αν και με siyah kernel (τώρα τι φταίει απ'τα δυο δεν ξέρω) είχα δυο φορές πρόβλημα και κόλλησε στο reboot.. Μια πριν κάνα 10ήμερο που πέρασα ξανά με full wipe την omega και άνοιξε και μια σήμερα το πρωί αλλά ευτυχώς το έσωσα αφού φλάσαρα τον stock kernel και άνοιξε και ούτε γάτα ούτε ζημιά..Απλά πρέπει να το καθαρίσω κάποια στιγμή απ'την σαβούρα που έχω εγκαταστήσει (λόγω ipad τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ κιόλας) και θα κάνω καμιά δοκιμή να δω καμιά άλλη custom rom βασισμένη σε 4.2.