Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3331   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:39

4.2.1 είναι μόνο με βαση cm10.1 όμως σωστά; δεν αξίζει κατ εμε να χάνεις πολλά πλεονέκτημα της Samsung για να περάσεις την ρομ των nexus

Αυτες ειναι οι AOKP ROM που λες.... εμενα εχει βαση την 4.1.2 απλα εχει google launcher πανω, aosp lockscreen και εφαρμογες απο την 4.2.1. Δεν χανεις τιποτα απο την samsung πανω.... οι AOKP ναι, μπορει να ειναι σφαιρα σε ταχυτητα, αλλα δυστυχως ειναι γυμνες.... εκεινες τις φορας για ενα speed test, βαζει ο αλλος τα κλαμματα κ μετα περνας την κανονικη πανω... :lol::lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3332   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:37

Αυτες ειναι οι AOKP ROM που λες.... εμενα εχει βαση την 4.1.2 απλα εχει google launcher πανω, aosp lockscreen και εφαρμογες απο την 4.2.1. Δεν χανεις τιποτα απο την samsung πανω.... οι AOKP ναι, μπορει να ειναι σφαιρα σε ταχυτητα, αλλα δυστυχως ειναι γυμνες.... εκεινες τις φορας για ενα speed test, βαζει ο αλλος τα κλαμματα κ μετα περνας την κανονικη πανω... :lol::lol:

Πχ? Τώρα ποια έχεις?

#3333   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:42

Παιδιά ένα φιλαράκι έχει το galaxy το gio και θέλει να περάσει τις εφαρμογές στην sd card αλλα δεν τον αφήνει για δώστε τα φώτα σας

#3334   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:58

Πχ? Τώρα ποια έχεις?

Τωρα εχω την codec rom απο τον darkside agent, την ZSEMA1, οχι την AOKP

Παιδιά ένα φιλαράκι έχει το galaxy το gio και θέλει να περάσει τις εφαρμογές στην sd card αλλα δεν τον αφήνει για δώστε τα φώτα σας

δεν μπορουν να περαστουν ολες οινεφαρμογες στην sd card.... μερικες εχουν αυτην την ιδιοτητα απ'οσο ξερω, αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τροπο να περαστουν ολες ας μας πει....

#3335   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:04

Καμία καλή για δοκιμή;

Ωπ νατος! Αλλαζεις και εσυ τις Rom σαν τα πουκαμισα πλεον? χαχαχαχα ε ρε μουρλια που θα αποκτησουμε τωρα! :P

#3336   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:07

Ωπ νατος! Αλλαζεις και εσυ τις Rom σαν τα πουκαμισα πλεον? χαχαχαχα ε ρε μουρλια που θα αποκτησουμε τωρα! :P

Και που εισαι ακομα... σε λιγο κατι θα τον χαλαει στην μια, θα δοκιμαζει την αλλη, θα του αρεσουν τα screenshots απο.μια αλλη, θα την περναει, θα φλασαρει την προηγουμενη γιατι τον βολευε πιο πολυ..... εχει μελλον το παληκαρι.... αχχαχααχχαχαχαχχα

#3337   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:12

Εγω ειμαι νεος με το αθλημα και με το Note δεν εχω rootαρει καν και τα βλεπω λιγο βουνο. Δεν εχω και χρονο τωρα για πειραματα αλλιως δεν με εβλεπα καλα...
Θα δειξει το μελλον!

#3338   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:34

Εγω ειμαι νεος με το αθλημα και με το Note δεν εχω rootαρει καν και τα βλεπω λιγο βουνο. Δεν εχω και χρονο τωρα για πειραματα αλλιως δεν με εβλεπα καλα...
Θα δειξει το μελλον!

φιλε μου κ γω νεος ειμαι με το note αλλα σε 4δευτερολεπτα...εκανα ρουτ..κ ξεφορτωθηκα τα σκουπιδια τις σαμσουνγκ...κ κατεβασα κ καποιες εφαρμογες που θελουν ρουτ...διαβασε καλα κ δοκιμασε το...

#3339   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:41

Και που εισαι ακομα... σε λιγο κατι θα τον χαλαει στην μια, θα δοκιμαζει την αλλη, θα του αρεσουν τα screenshots απο.μια αλλη, θα την περναει, θα φλασαρει την προηγουμενη γιατι τον βολευε πιο πολυ..... εχει μελλον το παληκαρι.... αχχαχααχχαχαχαχχα

Θα δειξει το μελλον!

Όχι ρε σεις και έτσι! Πραγματικά είχα κάνει τόσα πολλά πειράματα στα iphone που είχα που νιώθω συνταξιούχος τώρα και όχι με τόσο όρεξη όσο έπρεπε (?) για να ασχοληθώ τόσο πολύ με αυτό..
Πως να το πω.. Σαν να ήμουν μια ζωή πολύ ενεργός σεξουαλικά αλλά με μέτριες και στα 80 μου έτυχε το δίμετρο ξανθό που πάντα ήθελα, αλλά πλέον δεν έχω ούτε τις ίδιες αντοχές ούτε την ίδια όρεξη.. :rolleyes: :P

Πάντως έχω την omega v35 τώρα, ευχαριστημένος αν και με siyah kernel (τώρα τι φταίει απ'τα δυο δεν ξέρω) είχα δυο φορές πρόβλημα και κόλλησε στο reboot.. Μια πριν κάνα 10ήμερο που πέρασα ξανά με full wipe την omega και άνοιξε και μια σήμερα το πρωί αλλά ευτυχώς το έσωσα αφού φλάσαρα τον stock kernel και άνοιξε και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
Απλά πρέπει να το καθαρίσω κάποια στιγμή απ'την σαβούρα που έχω εγκαταστήσει (λόγω ipad τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ κιόλας) και θα κάνω καμιά δοκιμή να δω καμιά άλλη custom rom βασισμένη σε 4.2.

#3340   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:11

καλησπερα κ απο εμενα... ενω στο iphone ekana jb για πλακα το ροοτ μου φαινονται κινεζικα οτι διαβαζω.. κ οποτε δυστηχως για εμενα δεν τολμω να το πειραξω γιατι δε θα εχω s3 μετα. κριμα γιατι διαβαζω οτι πεταει μετα.

#3341   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:19

Όχι ρε σεις και έτσι! Πραγματικά είχα κάνει τόσα πολλά πειράματα στα iphone που είχα που νιώθω συνταξιούχος τώρα και όχι με τόσο όρεξη όσο έπρεπε (?) για να ασχοληθώ τόσο πολύ με αυτό..
Πως να το πω.. Σαν να ήμουν μια ζωή πολύ ενεργός σεξουαλικά αλλά με μέτριες και στα 80 μου έτυχε το δίμετρο ξανθό που πάντα ήθελα, αλλά πλέον δεν έχω ούτε τις ίδιες αντοχές ούτε την ίδια όρεξη.. :rolleyes: :P

Πάντως έχω την omega v35 τώρα, ευχαριστημένος αν και με siyah kernel (τώρα τι φταίει απ'τα δυο δεν ξέρω) είχα δυο φορές πρόβλημα και κόλλησε στο reboot.. Μια πριν κάνα 10ήμερο που πέρασα ξανά με full wipe την omega και άνοιξε και μια σήμερα το πρωί αλλά ευτυχώς το έσωσα αφού φλάσαρα τον stock kernel και άνοιξε και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
Απλά πρέπει να το καθαρίσω κάποια στιγμή απ'την σαβούρα που έχω εγκαταστήσει (λόγω ipad τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ κιόλας) και θα κάνω καμιά δοκιμή να δω καμιά άλλη custom rom βασισμένη σε 4.2.

Βαλε την 38αρα omega αφου ακομα δεν θες να πας σε 4.2 interface... την αναβαθμισαν αρκετα...

#3342   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:27

Βαλε την 38αρα omega αφου ακομα δεν θες να πας σε 4.2 interface... την αναβαθμισαν αρκετα...

Να την περάσω απευθείας από πάνω λες;

#3343   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:38

Να την περάσω απευθείας από πάνω λες;

οχι γιατι εχει αλλη βαση firmware, απο XXELL5 πηγε σε ZSEMA1, καλυτερα full wipe

#3344   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:40

φιλε μου κ γω νεος ειμαι με το note αλλα σε 4δευτερολεπτα...εκανα ρουτ..κ ξεφορτωθηκα τα σκουπιδια τις σαμσουνγκ...κ κατεβασα κ καποιες εφαρμογες που θελουν ρουτ...διαβασε καλα κ δοκιμασε το...

Δεν έχω και τον χρόνο να ασχοληθώ τώρα ρε συ.
Εσύ έχεις βάλει custom;

#3345   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 23/01/2013 - 21:19

Τωρα εχω την codec rom απο τον darkside agent, την ZSEMA1, οχι την AOKP
δεν μπορουν να περαστουν ολες οινεφαρμογες στην sd card.... μερικες εχουν αυτην την ιδιοτητα απ'οσο ξερω, αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τροπο να περαστουν ολες ας μας πει....

Δηλαδή αυτοί που εχουν s3 και note τι κάνουν δεν τους γεμίζει η εσωτερική μνήμη ;

Ακυρο τελικα ηδα οτι τα s3 εχουν 16 gb εσωτερική μνήμη

Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 23/01/2013 - 21:22

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;