Αυτες ειναι οι AOKP ROM που λες.... εμενα εχει βαση την 4.1.2 απλα εχει google launcher πανω, aosp lockscreen και εφαρμογες απο την 4.2.1. Δεν χανεις τιποτα απο την samsung πανω.... οι AOKP ναι, μπορει να ειναι σφαιρα σε ταχυτητα, αλλα δυστυχως ειναι γυμνες.... εκεινες τις φορας για ενα speed test, βαζει ο αλλος τα κλαμματα κ μετα περνας την κανονικη πανω...4.2.1 είναι μόνο με βαση cm10.1 όμως σωστά; δεν αξίζει κατ εμε να χάνεις πολλά πλεονέκτημα της Samsung για να περάσεις την ρομ των nexus
Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:39
Ad
Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:37
Αυτες ειναι οι AOKP ROM που λες.... εμενα εχει βαση την 4.1.2 απλα εχει google launcher πανω, aosp lockscreen και εφαρμογες απο την 4.2.1. Δεν χανεις τιποτα απο την samsung πανω.... οι AOKP ναι, μπορει να ειναι σφαιρα σε ταχυτητα, αλλα δυστυχως ειναι γυμνες.... εκεινες τις φορας για ενα speed test, βαζει ο αλλος τα κλαμματα κ μετα περνας την κανονικη πανω...
Πχ? Τώρα ποια έχεις?
Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:42
Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:58
Τωρα εχω την codec rom απο τον darkside agent, την ZSEMA1, οχι την AOKPΠχ? Τώρα ποια έχεις?
δεν μπορουν να περαστουν ολες οινεφαρμογες στην sd card.... μερικες εχουν αυτην την ιδιοτητα απ'οσο ξερω, αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τροπο να περαστουν ολες ας μας πει....Παιδιά ένα φιλαράκι έχει το galaxy το gio και θέλει να περάσει τις εφαρμογές στην sd card αλλα δεν τον αφήνει για δώστε τα φώτα σας
Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:04
Καμία καλή για δοκιμή;
Ωπ νατος! Αλλαζεις και εσυ τις Rom σαν τα πουκαμισα πλεον? χαχαχαχα ε ρε μουρλια που θα αποκτησουμε τωρα!
Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:07
Και που εισαι ακομα... σε λιγο κατι θα τον χαλαει στην μια, θα δοκιμαζει την αλλη, θα του αρεσουν τα screenshots απο.μια αλλη, θα την περναει, θα φλασαρει την προηγουμενη γιατι τον βολευε πιο πολυ..... εχει μελλον το παληκαρι.... αχχαχααχχαχαχαχχαΩπ νατος! Αλλαζεις και εσυ τις Rom σαν τα πουκαμισα πλεον? χαχαχαχα ε ρε μουρλια που θα αποκτησουμε τωρα!
Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:12
Θα δειξει το μελλον!
Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:34
φιλε μου κ γω νεος ειμαι με το note αλλα σε 4δευτερολεπτα...εκανα ρουτ..κ ξεφορτωθηκα τα σκουπιδια τις σαμσουνγκ...κ κατεβασα κ καποιες εφαρμογες που θελουν ρουτ...διαβασε καλα κ δοκιμασε το...Εγω ειμαι νεος με το αθλημα και με το Note δεν εχω rootαρει καν και τα βλεπω λιγο βουνο. Δεν εχω και χρονο τωρα για πειραματα αλλιως δεν με εβλεπα καλα...
Θα δειξει το μελλον!
Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:41
Ωπ νατος! Αλλαζεις και εσυ τις Rom σαν τα πουκαμισα πλεον? χαχαχαχα ε ρε μουρλια που θα αποκτησουμε τωρα!
Και που εισαι ακομα... σε λιγο κατι θα τον χαλαει στην μια, θα δοκιμαζει την αλλη, θα του αρεσουν τα screenshots απο.μια αλλη, θα την περναει, θα φλασαρει την προηγουμενη γιατι τον βολευε πιο πολυ..... εχει μελλον το παληκαρι.... αχχαχααχχαχαχαχχα
Όχι ρε σεις και έτσι! Πραγματικά είχα κάνει τόσα πολλά πειράματα στα iphone που είχα που νιώθω συνταξιούχος τώρα και όχι με τόσο όρεξη όσο έπρεπε (?) για να ασχοληθώ τόσο πολύ με αυτό..Εγω ειμαι νεος με το αθλημα και με το Note δεν εχω rootαρει καν και τα βλεπω λιγο βουνο. Δεν εχω και χρονο τωρα για πειραματα αλλιως δεν με εβλεπα καλα...
Θα δειξει το μελλον!
Πως να το πω.. Σαν να ήμουν μια ζωή πολύ ενεργός σεξουαλικά αλλά με μέτριες και στα 80 μου έτυχε το δίμετρο ξανθό που πάντα ήθελα, αλλά πλέον δεν έχω ούτε τις ίδιες αντοχές ούτε την ίδια όρεξη..
Πάντως έχω την omega v35 τώρα, ευχαριστημένος αν και με siyah kernel (τώρα τι φταίει απ'τα δυο δεν ξέρω) είχα δυο φορές πρόβλημα και κόλλησε στο reboot.. Μια πριν κάνα 10ήμερο που πέρασα ξανά με full wipe την omega και άνοιξε και μια σήμερα το πρωί αλλά ευτυχώς το έσωσα αφού φλάσαρα τον stock kernel και άνοιξε και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
Απλά πρέπει να το καθαρίσω κάποια στιγμή απ'την σαβούρα που έχω εγκαταστήσει (λόγω ipad τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ κιόλας) και θα κάνω καμιά δοκιμή να δω καμιά άλλη custom rom βασισμένη σε 4.2.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:11
Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:19
Βαλε την 38αρα omega αφου ακομα δεν θες να πας σε 4.2 interface... την αναβαθμισαν αρκετα...Όχι ρε σεις και έτσι! Πραγματικά είχα κάνει τόσα πολλά πειράματα στα iphone που είχα που νιώθω συνταξιούχος τώρα και όχι με τόσο όρεξη όσο έπρεπε (?) για να ασχοληθώ τόσο πολύ με αυτό..
Πως να το πω.. Σαν να ήμουν μια ζωή πολύ ενεργός σεξουαλικά αλλά με μέτριες και στα 80 μου έτυχε το δίμετρο ξανθό που πάντα ήθελα, αλλά πλέον δεν έχω ούτε τις ίδιες αντοχές ούτε την ίδια όρεξη..![]()
Πάντως έχω την omega v35 τώρα, ευχαριστημένος αν και με siyah kernel (τώρα τι φταίει απ'τα δυο δεν ξέρω) είχα δυο φορές πρόβλημα και κόλλησε στο reboot.. Μια πριν κάνα 10ήμερο που πέρασα ξανά με full wipe την omega και άνοιξε και μια σήμερα το πρωί αλλά ευτυχώς το έσωσα αφού φλάσαρα τον stock kernel και άνοιξε και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
Απλά πρέπει να το καθαρίσω κάποια στιγμή απ'την σαβούρα που έχω εγκαταστήσει (λόγω ipad τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ κιόλας) και θα κάνω καμιά δοκιμή να δω καμιά άλλη custom rom βασισμένη σε 4.2.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:27
Να την περάσω απευθείας από πάνω λες;Βαλε την 38αρα omega αφου ακομα δεν θες να πας σε 4.2 interface... την αναβαθμισαν αρκετα...
Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:38
οχι γιατι εχει αλλη βαση firmware, απο XXELL5 πηγε σε ZSEMA1, καλυτερα full wipeΝα την περάσω απευθείας από πάνω λες;
Δημοσίευση 23/01/2013 - 20:40
Δεν έχω και τον χρόνο να ασχοληθώ τώρα ρε συ.φιλε μου κ γω νεος ειμαι με το note αλλα σε 4δευτερολεπτα...εκανα ρουτ..κ ξεφορτωθηκα τα σκουπιδια τις σαμσουνγκ...κ κατεβασα κ καποιες εφαρμογες που θελουν ρουτ...διαβασε καλα κ δοκιμασε το...
Εσύ έχεις βάλει custom;
Δημοσίευση 23/01/2013 - 21:19
Τωρα εχω την codec rom απο τον darkside agent, την ZSEMA1, οχι την AOKP
δεν μπορουν να περαστουν ολες οινεφαρμογες στην sd card.... μερικες εχουν αυτην την ιδιοτητα απ'οσο ξερω, αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τροπο να περαστουν ολες ας μας πει....
Δηλαδή αυτοί που εχουν s3 και note τι κάνουν δεν τους γεμίζει η εσωτερική μνήμη ;
Ακυρο τελικα ηδα οτι τα s3 εχουν 16 gb εσωτερική μνήμη
Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 23/01/2013 - 21:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες