Δηλαδή αυτοί που εχουν s3 και note τι κάνουν δεν τους γεμίζει η εσωτερική μνήμη ;
Ακυρο τελικα ηδα οτι τα s3 εχουν 16 gb εσωτερική μνήμη
συνηθως βαζουν μια 32αρα καρτα μετα ρουτ και μετατροπη απο internal to external memory και τελος.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 21:37
Δηλαδή αυτοί που εχουν s3 και note τι κάνουν δεν τους γεμίζει η εσωτερική μνήμη ;
Ακυρο τελικα ηδα οτι τα s3 εχουν 16 gb εσωτερική μνήμη
Δημοσίευση 23/01/2013 - 22:25
Το ροοτ είναι δέκα βήματά πιο απλό. 3 λεπτά διαδικασία και είναι αδύνατον να κανεις λάθος.. αλλά αλήθεια δεν σου πεταει τώρα ? Εγώ που έκανα ροοτ μονο μια διαχειρηση μνήμης έβαλα και το titanium back up και το μηχάνημα πραγματικά πεταει. Απλα με το πρόγραμμα διαχειρησης μνήμης εχω πάντα σχεδόν 200 mb ελεύθερα και έτσι δεν κολλάει ούτε κατά διαννοια. Επίσης θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιείς το power saving γιατί χαμηλώνει ισχύ επεξεργαστή γραφικών κτλ και γίνεται αισθητά λιγο πιο αργά.καλησπερα κ απο εμενα... ενω στο iphone ekana jb για πλακα το ροοτ μου φαινονται κινεζικα οτι διαβαζω.. κ οποτε δυστηχως για εμενα δεν τολμω να το πειραξω γιατι δε θα εχω s3 μετα. κριμα γιατι διαβαζω οτι πεταει μετα.
Δημοσίευση 24/01/2013 - 06:45
Εχεις γινει developer, τελος....Το ροοτ είναι δέκα βήματά πιο απλό. 3 λεπτά διαδικασία και είναι αδύνατον να κανεις λάθος.. αλλά αλήθεια δεν σου πεταει τώρα ? Εγώ που έκανα ροοτ μονο μια διαχειρηση μνήμης έβαλα και το titanium back up και το μηχάνημα πραγματικά πεταει. Απλα με το πρόγραμμα διαχειρησης μνήμης εχω πάντα σχεδόν 200 mb ελεύθερα και έτσι δεν κολλάει ούτε κατά διαννοια. Επίσης θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιείς το power saving γιατί χαμηλώνει ισχύ επεξεργαστή γραφικών κτλ και γίνεται αισθητά λιγο πιο αργά.
Δημοσίευση 24/01/2013 - 08:57
Αχαχαχαχα...που θα παει, θα χωθω και στ αδυτα των android σιγα σιγα!!!Εχεις γινει developer, τελος....
Δημοσίευση 24/01/2013 - 09:34
Σε βλεπω σε μια βδομαδα με siyah kernel και triple boot... μια AOKP ROM για κανενα speed test, μια μαμα για καθημερινη χρηση και μια με 4.2.1. βαση για να εισαι nexus style.... χααχχαχχαχαχααΑχαχαχαχα...που θα παει, θα χωθω και στ αδυτα των android σιγα σιγα!!!
Δημοσίευση 24/01/2013 - 14:03
Δημοσίευση 24/01/2013 - 14:14
Δημοσίευση 24/01/2013 - 14:36
Δοκιμασε να βρεις σπασμενο το system app remover, βαλ'το πανω και αρχισε να διαγραφεις περιττα προγραμματα... και τον αυτοματο συγχρονισμο, και το google maps αν εχεις gps πανω, και πολλα αλλα... εχει ενα thread στο xda για το ποιες εφαρμογες του συστηματος μπορεις να σβησεις με ασφαλεια.... ειναι αρκετες που δεν χρειαζονται καν πανω, τζαμπα τρωνε μνημη....ακυρο το ερωτημα..δοκιμασα το update και λεει οτι η συσκευη μου ειναι modified και δεν γινεται. Οποτε ξετικαρα και το αυτοματο update.
Δημοσίευση 24/01/2013 - 14:55
Δημοσίευση 24/01/2013 - 15:01
συνηθως βαζουν μια 32αρα καρτα μετα ρουτ και μετατροπη απο internal to external memory και τελος.
Δημοσίευση 24/01/2013 - 15:03
Τι να το κάνεις βρε άμα το μάτι σου δεν αναγνωρίζει την διαφορά από περίπου 300ppi και μετά;Ποσο αξιοπιστη ειναι η φημη οτι το GS4 θα εχει οθόνη στα 440ppi ?? Ξερει κανείς ?
Τι να κανω, I am a sucker for super high density screens ...
Δημοσίευση 24/01/2013 - 15:05
Τι να το κάνεις βρε άμα το μάτι σου δεν αναγνωρίζει την διαφορά από περίπου 300ppi και μετά;
Δημοσίευση 24/01/2013 - 15:06
Δοκιμασε να βρεις σπασμενο το system app remover, βαλ'το πανω και αρχισε να διαγραφεις περιττα προγραμματα... και τον αυτοματο συγχρονισμο, και το google maps αν εχεις gps πανω, και πολλα αλλα... εχει ενα thread στο xda για το ποιες εφαρμογες του συστηματος μπορεις να σβησεις με ασφαλεια.... ειναι αρκετες που δεν χρειαζονται καν πανω, τζαμπα τρωνε μνημη....
Ελα, για να μην κουραζεσαι android fanboy
http://forum.xda-dev...d.php?t=1634624
Δημοσίευση 24/01/2013 - 15:14
Είμαι σίγουρος ότι έκανες ζουμ επίτηδες τα γράμματα ψάχνοντας σε πιο σημείο θα το δεις...Επαθα σοκ σημερα !!! Σε ενα font διεκρινα aliasing στο iphone !! Δεν θελω να το ξαναδω !
Δημοσίευση 24/01/2013 - 15:26
Ειναι υπεραξιοπιστη πηγη για τα 440ppi... και οι ιδιοι στην apple λενε οτι αν κατασκευασουν κινητο με 5 ιντσων οθονη και 1080p αναλυση, πηγαινουν στα 448ppi αυτοματως... οποτε τοσο θα ειναι στο s4 αν παει στις 5 ιντσες....Ποσο αξιοπιστη ειναι η φημη οτι το GS4 θα εχει οθόνη στα 440ppi ?? Ξερει κανείς ?
Τι να κανω, I am a sucker for super high density screens ...
ΕΙΣΑΙ ΧΑΚΕΡ!!!! μου την βγηκες με γκολ απο offside τωρα ρε κερατα!!!Αχαχαχα,,,τρελο αγορι το εχω ηδη αποθηκευσει απο χτες το συγκεκριμενο αρχειο..και νομιζω οτι δεν χρειαζεται το system app remover. Εγω διεγραψα καποια μεσα απο το titanium back up. Μεσα στο backup/restore σου εμφανιζει ολες τις εφαρμογες και οποια θες μπαινεις μεσα και την διαγραφεις.
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες