Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3376   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 27/01/2013 - 15:01

καλημερα..root πως κανεις?κ τελικα χρειαζεται να ρουταρεις?
ευχαριστω

Διαβασε πρωτα την βιβλο (ινσομνια μερια ψαξε)για να σου λυθουν οι αποριες.Μετα θα εισαι σιγουρος για το τι σου χρειαζεται και τι οχι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3377   chriszachos

chriszachos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:chriszachos

Δημοσίευση 27/01/2013 - 18:36

Η samsung έχει δικιά της εφαρμογή.

και ποια ειναι αυτη;

#3378   Apollon89

Apollon89

iPH Member

• 312 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Apollon89

Δημοσίευση 27/01/2013 - 21:36

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες :)

#3379   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 27/01/2013 - 23:49

και ποια ειναι αυτη;

Μπαίνεις στο samsung apps απο το galaxy και θα βρεις εφαρμογή επεξεργασία βίντεο και επεξεργασία φωτογραφίας.Είναι μέσα στις επιλεγμένες εφαρμογές της samsung.

#3380   CCGio

CCGio

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Twitter:@GSargiannidis
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 28/01/2013 - 01:55

Παιδια εδωσα το iPhone 5 μου πριν μια εβδομαδα και πηρα το note 2 lte. Προσωπικα, επειδη εγω ειχα 5 χρονια iOS και ειχα ολα τα iPhone απο το 2G, ειπα οτι το λογισμικο android ειναι κατι το διαφορετικο και οτι θα το συνηθισω, ενω οσο για το μεγεθος του νοτε 2 δε θα με ενοχλουσε!

Τελικα αυριο ¨σκοτωνω¨ το νοτε 2 μου και θα γυρισω παλι στα παλια μου λημερια γιατι δεν αντεξα και δε με εβλεπα να αντεχω ουτε ενα μηνα με αυτο το κινητο. Προσωπικη μου αποψη ηταν οτι ειναι πολυ δυσχρηστο το λογισμικο (σε σχεση με το iOS) και το κινητο συγκεκριμενα και δεν την παλευα αλλο. Μπορει σε πρωτη φαση να σε εντυπωσιαζει, αλλα τα πραγματα που μπορει δεν ειναι αυτα που θα τα χρησιμοποιεισει κανεις ολα....

Συμβουλη: αν καποιος ειναι κολλημενος τοσο καιρο με iOS και πει οτι θελει να κανει μια αλλαγη και τον εντυπωσιασει το android.... να το ξανασκεφτει και..... να κατσει στα αυγα του! :P

Καλη συνεχεια συμφουριτες.....

#3381   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 28/01/2013 - 02:14

Εγώ έχω κλείσει αρκετό καιρό με το note 2.
Και εγώ από τετραετία ios.
Η μετάβαση δύσκολη. Μέχρι να μάθω πως λειτουργεί πεδευτηκα αλλά άξιζε ο κόπος.
Χρησιμοποιώ όλες τις λειτουργίες ακόμα και Multi view που κάποιοι το καταδικαζαν και έλεγαν πως δεν χρειάζεται.

PS έτσι για να σου παω κοντρα τα έγραψα. Χαχαχα:P

#3382   CCGio

CCGio

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Twitter:@GSargiannidis
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 28/01/2013 - 02:31

Χαχαχα.....η αληθεια ειναι οτι ειναι φοβερο τηλεφωνο, αλλα εμενα δε με βολεψε!

Μου θυμισε βεβαια εποχες που ειχα το qtec 9100 και το htc p3600 που εβαζα τις custom roms και ασχολιομουν παρα πολλες ωρες, χωρις να κανω κατι επι της ουσιας, απλα να πειραζω πραγματα, να βαζω widgets.....κλπ.

#3383   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2013 - 10:33

ακόμα το περιμένω :unsure:

και ακόμα περιμένω...

#3384   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 12:10

και ακόμα περιμένω...

Καλα τωρα το καταδξευαζουν εσενα;
Απο που το πήρες;

#3385   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2013 - 12:11

Παιδια εδωσα το iPhone 5 μου πριν μια εβδομαδα και πηρα το note 2 lte. Προσωπικα, επειδη εγω ειχα 5 χρονια iOS και ειχα ολα τα iPhone απο το 2G, ειπα οτι το λογισμικο android ειναι κατι το διαφορετικο και οτι θα το συνηθισω, ενω οσο για το μεγεθος του νοτε 2 δε θα με ενοχλουσε!

Τελικα αυριο ¨σκοτωνω¨ το νοτε 2 μου και θα γυρισω παλι στα παλια μου λημερια γιατι δεν αντεξα και δε με εβλεπα να αντεχω ουτε ενα μηνα με αυτο το κινητο. Προσωπικη μου αποψη ηταν οτι ειναι πολυ δυσχρηστο το λογισμικο (σε σχεση με το iOS) και το κινητο συγκεκριμενα και δεν την παλευα αλλο. Μπορει σε πρωτη φαση να σε εντυπωσιαζει, αλλα τα πραγματα που μπορει δεν ειναι αυτα που θα τα χρησιμοποιεισει κανεις ολα....

Συμβουλη: αν καποιος ειναι κολλημενος τοσο καιρο με iOS και πει οτι θελει να κανει μια αλλαγη και τον εντυπωσιασει το android.... να το ξανασκεφτει και..... να κατσει στα αυγα του! :P

Καλη συνεχεια συμφουριτες.....

Εντελως φιλικα αφου ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη..
ειλικρινα που παιδευτηκες?
Και εγω 3 χρονια με ios ημουν και τα βρηκα ολα πολυ ευκολα.. το playstore ιδια λειτουργια-χρηση me to appstore..ιδιες εφαρμογες, εφτιαξα κανονικα τους φακελους μου οπως ειχα στο ios και για συγχρονισμο δεν το συζητω αφου με ενα drag and drop περναγα οτι ηθελα πολυ απλα και ευκολα.
Βεβαια εγω δεν πηγα σε note γιατι δεν μπορω τοσο μεγαλη συσκευη στα χερια μου, αλλα στο s3 που τωρα 2 βδομαδες που το εχω απλα πεταει και ειμαι τρομερα ευχαριστημενος.
Εννοω οτι αν εχει μια στοιχειωση γνωση υπολογιστων και ios δεν νομιζω οτι θα βρεις καποιο προβλημα με το android.
επισης το τρεχων λειτουργικο jelly bean 4,1,2 σου προσφερει τοσα πολλα που σε συνδυασμο με την σουπερ ταχυτητα που εχει το κινητο δεν θεωρω οτι χρειαζεται καν να μπεις σε σκεψη για custom rom κτλ.
Επισης αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν οτι δεν χρειαζεσαι ουτε jailbreak ουτε τιποτα, απλα μια αλλη εφαρμογη οπως πχ το apptoide για να κατεβασεις οτι θες κτλ σπασμενο.
Απλα αφιερωσα μια μερα σε διαβασμα και ολα πλεον μου φαινονται τοσο απλα..και αυτη τη μερα την εφαγα κυριως για το rootarisma της συσκευης οπου σε 3 λεπτα ειχε τελειωσει η διαδικασια.

#3386   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 13:19

Νατος ο χακερ ο puzzle χαχαχα!
Σε λίγο καιρό θα νομίζω πως δεν πέρασες καθόλου από iphone.

Πάντως και εγώ πιστεύω πως όλα μαθαίνονται και πως κάποιες λειτουργίες των android είναι πολύ καλές.
Επίσης αυτό το πράγμα με το drag and drop είναι οτι καλύτερο. Και μην προλάβουν να που κάποιοι " καλό αλλά δεν τα έχει νοικοκυρεμένα" γιατι αν θελω τα εχω και στο android.

#3387   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 14:05

Νατος ο χακερ ο puzzle χαχαχα!
Σε λίγο καιρό θα νομίζω πως δεν πέρασες καθόλου από iphone.

Πάντως και εγώ πιστεύω πως όλα μαθαίνονται και πως κάποιες λειτουργίες των android είναι πολύ καλές.
Επίσης αυτό το πράγμα με το drag and drop είναι οτι καλύτερο. Και μην προλάβουν να που κάποιοι " καλό αλλά δεν τα έχει νοικοκυρεμένα" γιατι αν θελω τα εχω και στο android.

Αχαχαχαχαχα...οχι και χακερ.
Απλα δεν μπορω να καταλαβω τι δυσκολια που βρισκουν. Η μονη διαφορα αισθητη για μενα ειναι οτι υπαρχουν παντου ρυθμισεις. Αλλα αν μπεις σιγα σιγα σε καθε ρυθμιση θα καταλαβεις ευκολα τι παιζει.
Και εννοειται οτι μπορεις να τα εχεις ολα νοικοκυρεμενα..αλλωστε απο μονο του εχει φαξελους μουσικη, φωτογραφιες, ταινιες ..τα παντα!!!
Καταλαβαινω να μου καποιος ρε αδερφε εχει πιο ομαλο touch, η ειχα συνηθισει και βαριεμαι να ασχοληθω να μαθω κατι λιγο διαφορετικο..
Εγω προσωπικα με μωρο παιδι στο σπιτι δεν υπαρχει απλετος χρονος και ομως δεν μου χρειαστηκε πανω απο 3-4 μερες να καταλαβω 2 πραγματα. Παντα βεβαια και με τη βοηθεια ολων σας..
Γουστα ειναι..τι να πεις!!!

#3388   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 14:14

Ο μεγαλυτερος φοβος εμενα ειναι μην περασω καμια μουφα εφαρμογη και μου βγαλει προβλημα στο τηλεφωνο.
Δηλαδη ειμαι πολυ καχυποπτος με τις εφαρμογες

#3389   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 16:12

Ο μεγαλυτερος φοβος εμενα ειναι μην περασω καμια μουφα εφαρμογη και μου βγαλει προβλημα στο τηλεφωνο.
Δηλαδη ειμαι πολυ καχυποπτος με τις εφαρμογες

Εγώ εχω βαλει μόνιμα το avast και οτι κατεβάζω το ελέγχει. Ελπίζω να κανει δουλεία..

#3390   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/01/2013 - 16:24

Εγώ πάλι δεν έχω βάλει τίποτα, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές εφαρμογές και πρόβλημα δεν είχα (εκτός απ'τις πρώτες μέρες που είχα για άγνωστο λόγο θέμα με την μπαταρία μου)

Εμένα πάλι γιατί απ'την όλη φάση το μόνο που μου έχει λείψει περισσότερο είναι το itunes; Δεν είμαι καλά λέτε; :( Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι τόσο εύκολα όλα και τακτοποιημένα δεν μπορείς να τα έχεις και εδώ τώρα, πόσο μάλλον αν χρησιμοποιείς και το ipad περισσότερο όπως εγώ και τα περισσότερα βρίσκονται εκεί μέσα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες