Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3406   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2013 - 23:46

Παρε ενα τηλεφωνο το μαγαζι απο οπου το πηρες.Αριθμο για να βλεπεις που ειναι η παραγγελεια σου εδωσαν?

έγγραφε ότι ήταν άμεσα διαθέσιμο που τελικά δεν ήταν..... ερώτημα άσπρο ή γκρι το note 2?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3407   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 29/01/2013 - 00:06

έγγραφε ότι ήταν άμεσα διαθέσιμο που τελικά δεν ήταν..... ερώτημα άσπρο ή γκρι το note 2?

Δικιά σου απόφαση.
Άσπρο φαίνεται μεγάλο γκρι σπάει λίγο.
Εγώ το πήρα λευκό γιατί δεν είχα ποτέ λευκό τηλέφωνο.
Τώρα μου αρέσει περισσότερο το γκρι, αλλά χαίρομαι επειδή δεν φαίνονται οι δαχτυλιες

#3408   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 29/01/2013 - 00:19

Προσωπικά εχω το λευκό. Απλά άπαιχτο.
Αλλά αυτό είναι υποκείμενο.

#3409   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 29/01/2013 - 00:26

Προσωπικά εχω το λευκό. Απλά άπαιχτο.
Αλλά αυτό είναι υποκείμενο.

Υποκειμενο ή αντικειμενο;

#3410   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 29/01/2013 - 19:17

Πολυ πιο ομορφο το titanium grey..Ασε που στο λευκο στα touch buttons εχει light bleeding..Αλλά.. γουστα ειναι αυτα..

#3411   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 29/01/2013 - 19:38

Παιδια χτες ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι με το note2.... τελικα ειναι φανταστικο, το s3 μου φαινοταν σαν μπρελοκ μετα..... με ψιλοχαλασε που πρεπει να το κουβαλας στο χερι, αλλα αυτη η οθονη σε συνδυασμο με το s pen ειναι απολαυση.... απο εκει που ελεγα να περιμενω το s4 με βλεπω για note3.... παρα πολυ καλο, με εντυπωσιασε

#3412   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 19:45

Παιδια χτες ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι με το note2.... τελικα ειναι φανταστικο, το s3 μου φαινοταν σαν μπρελοκ μετα..... με ψιλοχαλασε που πρεπει να το κουβαλας στο χερι, αλλα αυτη η οθονη σε συνδυασμο με το s pen ειναι απολαυση.... απο εκει που ελεγα να περιμενω το s4 με βλεπω για note3.... παρα πολυ καλο, με εντυπωσιασε

Note 3? Φημολογητε οθονη 6.3''
Εισαι σιγουρος? Γιατι εγω ναι.....χαχαχαχαχα

#3413   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 20:00

Note 3? Φημολογητε οθονη 6.3''
Εισαι σιγουρος? Γιατι εγω ναι.....χαχαχαχαχα

Κι εγω το ακουσα αυτο... θα παρω εναν ιμαντα κ θα το δενω στην πλατη.... αχχααχαχχχααα

#3414   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 20:09

Κι εγω το ακουσα αυτο... θα παρω εναν ιμαντα κ θα το δενω στην πλατη.... αχχααχαχχχααα

Ξερεις τι γινεται και πως το σκεφτομαι εγω?
Απλα αν γινουν οι 5" στανταρ...Και εγω εχω το Note 2 με 5.5" δεν θα υπαρχει λογος να τρωγομαστε εδω και να μας λενε οτι εχουμε παντοφλες

#3415   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 20:28

Ξερεις τι γινεται και πως το σκεφτομαι εγω?
Απλα αν γινουν οι 5" στανταρ...Και εγω εχω το Note 2 με 5.5" δεν θα υπαρχει λογος να τρωγομαστε εδω και να μας λενε οτι εχουμε παντοφλες

Και τι σε νοιαζει τι θα λενε ρε φιλε?? Αν εσυ το γουσταρεις αυτο που εχεις, τελος... δες ποσοι γυρισανε σε s3 και σε note2, ενω πριν απο κατι μηνες τα κοροιδευανε για το μεγεθος.... ολα μια συνηθεια ειναι, ο καθενας με ο,τι βολευεται, ουτε με νοιαζει τι θα πει ο αλλος....

#3416   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 20:36

Και τι σε νοιαζει τι θα λενε ρε φιλε?? Αν εσυ το γουσταρεις αυτο που εχεις, τελος... δες ποσοι γυρισανε σε s3 και σε note2, ενω πριν απο κατι μηνες τα κοροιδευανε για το μεγεθος.... ολα μια συνηθεια ειναι, ο καθενας με ο,τι βολευεται, ουτε με νοιαζει τι θα πει ο αλλος....

Πλάκα κάνω. Χαλάρωσε χαχαχα

#3417   CCGio

CCGio

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Twitter:@GSargiannidis
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 29/01/2013 - 21:48

Φιλτατε puzzle

Καλο ειναι να καταλαβαινουμε οταν λεμε την προσωπικη αποψη γιατι κατι που δεν ενδιαφερει εσενα δε σημαινει οτι και σε ολους τους αλλους δεν τους ενδιαφερει....
Παρολο αυτα, δεν παιδευτηκα τοσο στο να φτιαξω ενα φακελο (!) οπως λες, αναφερομαι οτι το λογισμικο android λειτουργει οπως τα windows.... Δεν μπορω να βαζω προγραμμα antivirus στο κινητο μου, δεν ειναι δυνατον να καθαριζω τη συσκευη για να ελευθερωσω ραμ και μετα απο 5 δευτερολεπτα να εχει ανοιξει ΜΟΝΟ του 3-4 εφαρμογες, οσο για το smoothness δεν μπορω να πω οτι με τρελανε και επιτηδες πηρα μια απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας να μην εχω προβλημα, αλλα και παλι δεν βλεπω την ομαλοτητα που εχει το ios στη χρηση του. Επισης οι εφαρμογες μου φαινονται οτι ειναι προχειροφτιαγμενες, δεν μπορει στο facebook του ios να αποθηκευεις μια εικονα με μια κινηση ενω στο android να μην το βρισκω με τιποτα (δεν ξερω αν τελικα γινεται)....

Και άλλα πολλα που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με ενοχλησανε...

Φιλικα

#3418   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 21:59

Φιλτατε puzzle

Καλο ειναι να καταλαβαινουμε οταν λεμε την προσωπικη αποψη γιατι κατι που δεν ενδιαφερει εσενα δε σημαινει οτι και σε ολους τους αλλους δεν τους ενδιαφερει....
Παρολο αυτα, δεν παιδευτηκα τοσο στο να φτιαξω ενα φακελο (!) οπως λες, αναφερομαι οτι το λογισμικο android λειτουργει οπως τα windows.... Δεν μπορω να βαζω προγραμμα antivirus στο κινητο μου, δεν ειναι δυνατον να καθαριζω τη συσκευη για να ελευθερωσω ραμ και μετα απο 5 δευτερολεπτα να εχει ανοιξει ΜΟΝΟ του 3-4 εφαρμογες, οσο για το smoothness δεν μπορω να πω οτι με τρελανε και επιτηδες πηρα μια απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας να μην εχω προβλημα, αλλα και παλι δεν βλεπω την ομαλοτητα που εχει το ios στη χρηση του. Επισης οι εφαρμογες μου φαινονται οτι ειναι προχειροφτιαγμενες, δεν μπορει στο facebook του ios να αποθηκευεις μια εικονα με μια κινηση ενω στο android να μην το βρισκω με τιποτα (δεν ξερω αν τελικα γινεται)....

Φιλικα

Φιλε μου, σεβαστη η αποψη σου.. οσων αφορα την εφαρμογη του fb, υπαρχει τροπος να αποθηκευσεις φωτογραφια, με εφαρμογη, την picsay... τελοσπαντων, να ξεκαθαρισουμε κατι για την ram, γιατι εχετε μπερδευτει λιγο με τα android και την διαχειριση της ram... διαβαστε λιγο αυτο το πολυ ενδιαφερον αρθρο, και θα καταλαβετε οτι η λογικη της διαχειρησης της μνημης σε ios και android δεν διαφερουν κ πολυ οπως νομιζετε, κ οτι στην ουσια δεν γινεται πιο αργο το κινητο επειδη ανοιγουν μονες τους καποιες εφαρμογες στο background...

http://m.androidcent...u-shouldnt-care

#3419   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/01/2013 - 22:34

Σεβαστή εννοείται κάθε άποψη..οσο για να αποθηκευσειςςμ φωτογραφίες και γενικά το αναφέρω από facebook είναι πάρα πολυ απλό. Πατάς ρυθμίσεις share και την ανοίγω με το pixlr που χρησιμοποιω εγώ και την αποθηκευεις οπού θες.
Οσο για τη διαχειρηση μνήμης τα android ρυθμίζουν μονά τους τη μνημη όταν λιγοστεύει οπότε δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα.
Αλλά όπως είπαμε γουστα είναι και ο καθένας κρίνει αν διαθέτει λιγο χρονο να μάθει 2 πράγματά.
Όπως και όταν πρωτοπηγαμε σε ios..

#3420   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 23:00

Φιλτατε puzzle

Φιλικα

Στο Note δεν χρειαζεται antivirus,καθαριζζει μονο του τις εφαρμογες ωστε να μην κολλησει ποτε.
Για το smoothness απλα κανεις πλακα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 59