Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3436   CCGio

CCGio

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Twitter:@GSargiannidis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:25

και όμως την αpple την χρηματοδοτούμε γιατί αγοράζουμε συνέχεια κάθε της προϊόν και μας έχει τα χέρια δεμένα και να καθόμαστε εκεί που είμαστε αλλά κάθε φορά σε πιο ακριβό κελί... γιατί μην μου πείτε ότι το 5 έχει μεγάλη διαφορά από το 4s ή το 4?
H apple έχει την λογική έχουν το 4s κάτσε να βγάλουμε ένα καινούργιο να το πάρουν και μετά αμέσως θα τους πασάρουμε ένα άλλο και θα το πάρουν και αυτό γιατί δεν θα μείνουν πίσω τεχνολογικά... αφού έχουν πάρει φόρα γιατί να τους σταματήσουμε θα λέει η apple.

ορθογραφικο λάθος στο ποστ μου... χρηματοδοτούμαι... οχι χρηματοδοτουμε!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3437   nickliki1

nickliki1

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:nickliki

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:32

Θελω να αλλαξω. Θα μου στοιχίσει 110€ μονο η αλλαγή αλλα............. Τι να κανω που χωρις πλάκα εχω χάσει τον ύπνο μου σε μαμωτο. Μακάρι να μπορουσα να κράτησω και το iPhone ωστε αν δεν με βόλευε το s3 να το έβαζα στο συρτάρι αλλα.....

#3438   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:38

Θελω να αλλαξω. Θα μου στοιχίσει 110€ μονο η αλλαγή αλλα............. Τι να κανω που χωρις πλάκα εχω χάσει τον ύπνο μου σε μαμωτο. Μακάρι να μπορουσα να κράτησω και το iPhone ωστε αν δεν με βόλευε το s3 να το έβαζα στο συρτάρι αλλα.....

Πριν 15 μέρες ήμουν στη θέση σου.. μόλις άνοιξα το κουτί και ειδα τη μπλε οπτασία ολα τέλειωσαν. Η γυναίκα μου δε μου φώναζε.. τι χαζομάρες κανεις και θα σου λείψει αλλά τοτε θα είναι αργά και έχεις βαλει όλη τη παρέα σε iPhone και τώρα εσύ φεύγεις κτλ...
Πλέον μου λεει σε παρακαλώ να χαζεψω λιγο που εχει μεγαλύτερη οθόνη ? Αχαχχαχχαχχα ... αυτη εχει ξεμείνει με το 3gs.
Για μένα πανεύκολη μετάβασή από ios σε android και πλέον με μωρο παιδί στο σπίτι που μου έχουν κανει κατάληψη σε τηλεόραση κτλ.. απλα απολαυμβανω τη μικρή παντοφλιτσα μου ξαπλωμένος στο καναπέ.. οθοναρααααα

#3439   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:44

Η καλύτερη λύση θα ήταν να βρεις γνωστό και να το δουλέψεις για λίγες μέρες.

Είναι πολύ καλό τηλέφωνο και ας το λένε κάποιοι πλαστικουρα.
Έχει πολλά καλά αλλά και ασχημα όπως και τα iphones.

Θα σε δυσκολέψει στην αρχή το Android αλλά θα συνηθίσεις.
Η ευκολια στο να περνάς τα πάντα μέσα και ο συνδυασμός με επεκτάσιμη μνήμη είναι ότι πιο ωραίο χαχα θα με βρίσουν τώρα.

Επίσης τα ανταλλακτικά είναι πολύ οικονομικά μας και είναι πλαστικό και όλα original.

Έχει οθοναρα και είναι πολύ πιο γρήγορο από το 4αρι. Σκέψου ότι το συγκρίνουν με το iphone 5 δεν είναι τυχαίο.

Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι η μπαταρία που τη να κάνουμε αυτή η οθόνη θέλει ενέργεια.
Επίσης η εφαρμογές υπάρχουν όλες απλά πρεπει να κοιτάς να είναι καλές. Και οι περισσότερες free.

Υπόψιν μην πάρεις την απόφαση από τα λεγόμενα μου και με τρέχεις μετά χαχαχα :P

Puzzle όταν με έβλεπαν στην αρχή με το note με δούλευαν συνέχεια. Μετά από ένα μισάωρο βάζανε αγγελίες.

#3440   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:50

Η καλύτερη λύση θα ήταν να βρεις γνωστό και να το δουλέψεις για λίγες μέρες.

Είναι πολύ καλό τηλέφωνο και ας το λένε κάποιοι πλαστικουρα.
Έχει πολλά καλά αλλά και ασχημα όπως και τα iphones.

Θα σε δυσκολέψει στην αρχή το Android αλλά θα συνηθίσεις.
Η ευκολια στο να περνάς τα πάντα μέσα και ο συνδυασμός με επεκτάσιμη μνήμη είναι ότι πιο ωραίο χαχα θα με βρίσουν τώρα.

Επίσης τα ανταλλακτικά είναι πολύ οικονομικά μας και είναι πλαστικό και όλα original.

Έχει οθοναρα και είναι πολύ πιο γρήγορο από το 4αρι. Σκέψου ότι το συγκρίνουν με το iphone 5 δεν είναι τυχαίο.

Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι η μπαταρία που τη να κάνουμε αυτή η οθόνη θέλει ενέργεια.
Επίσης η εφαρμογές υπάρχουν όλες απλά πρεπει να κοιτάς να είναι καλές. Και οι περισσότερες free.

Υπόψιν μην πάρεις την απόφαση από τα λεγόμενα μου και με τρέχεις μετά χαχαχα :PPuzzle όταν με έβλεπαν στην αρχή με το note με δούλευαν συνέχεια. Μετά από ένα μισάωρο βάζανε αγγελίες.

Ευτυχώς δεν εχω φίλο με note και δεν θέλω να απόκτησω.. μια μερα ειδα στο κολλητό μου το nexus και την επομένη έβαλα αγγελια το iPhone.
Περα από τη πλάκα το note είναι αλλού αλλά πραγματικά δεν με βολεύει. Εγώ το πήρα από το πλαίσιό στις αρχές του μηνά ενώ το note2 με την προσφορά πήγαινέ στα 450. Εννοώ δεν ήταν το οικονομικό απλα για μένα καθόλου βολικό μίας και δεν χρησιμοποιω τσαντακια κτλ.
Ο δε κολλητός μου με εβριζε που δεν το πήρα. Και αυτός για οικονομικούς λογους δεν το.πήρε και πήγε στο nexus.

#3441   nickliki1

nickliki1

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:50

Τα ιδια και εγω με τη γυναικα μου. Οχι Μη Θα το μετανιωσεις. Απο την αλλη εχω κατα βαρεθεί με το iPhone. Ρε θα την κανω την παρασκευή και οπως μου βγει. Απο την αλλη ξανα, παει η σύνδεση με το Apple Tv παει το photo stream με τις φωτογραφίες της κορης και τα video της στην Tv.
ΡΕ ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;

#3442   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:54

Ευτυχώς δεν εχω φίλο με note και δεν θέλω να απόκτησω.. μια μερα ειδα στο κολλητό μου το nexus και την επομένη έβαλα αγγελια το iPhone.
Περα από τη πλάκα το note είναι αλλού αλλά πραγματικά δεν με βολεύει. Εγώ το πήρα από το πλαίσιό στις αρχές του μηνά ενώ το note2 με την προσφορά πήγαινέ στα 450. Εννοώ δεν ήταν το οικονομικό απλα για μένα καθόλου βολικό μίας και δεν χρησιμοποιω τσαντακια κτλ.
Ο δε κολλητός μου με εβριζε που δεν το πήρα. Και αυτός για οικονομικούς λογους δεν το.πήρε και πήγε στο nexus.

Το σκεφτόμουν και εγώ και θα ημουν ψεύτης αν έλεγα πως σε κάποιες περιπτώσεις δεν δυσκολεύομαι.
Τώρα το συνήθισα βέβαια.

Τα ιδια και εγω με τη γυναικα μου. Οχι Μη Θα το μετανιωσεις. Απο την αλλη εχω κατα βαρεθεί με το iPhone. Ρε θα την κανω την παρασκευή και οπως μου βγει. Απο την αλλη ξανα, παει η σύνδεση με το Apple Tv παει το photo stream με τις φωτογραφίες της κορης και τα video της στην Tv.

Δεν ξέρω το γίνεται με το Apple tv γιατί δεν το έχω αλλά και το s3 και note 2 συνδέονται πανεύκολα με tv.
Ψάξου για αυτό που λες πάντως

#3443   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 00:59

Θα πάρεις 50 γιγα δώρο από το dropbox και θα το συνηθισεις. Επίσης αν έχεις playstation μπορείς επίσης πανεύκολα και ασύρματα να στέλνεις εικόνες βίντεο κτλ στη τηλεόραση. Άντε τσιμπα το και σε περιμένουμε για όλες σου τις απορίες μετά.

#3444   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:04

ορθογραφικο λάθος στο ποστ μου... χρηματοδοτούμαι... οχι χρηματοδοτουμε!

αν θέλεις να φύγουμε από το ποστ σου.

#3445   nickliki1

nickliki1

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:05

Παω για ύπνο και αυριο θα το επιβεβαίωσω με το πλαίσιο για την Παρασκευή. Μετα θα τα ξαναπούμε σίγουρα.
Καλό βραδυ εύχομαι και Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.

#3446   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:05

Άσχετο με την όλη κουβέντα αλλά τρομερή εφαρμογη το airdroid... to συνδεεις μέσω wifi με οποιοδήποτε pc είναι πάνω στο δίκτυο και μπορείς να πάρεις η να στείλεις οτι θες από το κινητό στο pc και αντίστροφα. Ουτε καλώδια να έχεις μαζί ουτε τίποτα.

#3447   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:06

Το σκεφτόμουν και εγώ και θα ημουν ψεύτης αν έλεγα πως σε κάποιες περιπτώσεις δεν δυσκολεύομαι.
Τώρα το συνήθισα βέβαια.

Δεν ξέρω το γίνεται με το Apple tv γιατί δεν το έχω αλλά και το s3 και note 2 συνδέονται πανεύκολα με tv.
Ψάξου για αυτό που λες πάντως

εμένα μου λες μια βδομάδα για να κάνω να δουλέψει το dlna στο iphone και τίποτα

#3448   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:06

Θα πάρεις 50 γιγα δώρο από το dropbox και θα το συνηθισεις. Επίσης αν έχεις playstation μπορείς επίσης πανεύκολα και ασύρματα να στέλνεις εικόνες βίντεο κτλ στη τηλεόραση. Άντε τσιμπα το και σε περιμένουμε για όλες σου τις απορίες μετά.

Εγω πήρα τον ανταπτορα hdmi της Samsung +καλώδιο για συνδέω usb και είμαι καλυμμένος.
Επίσης τα 50giga είναι για δύο χρόνια.

#3449   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:07

Παω για ύπνο και αυριο θα το επιβεβαίωσω με το πλαίσιο για την Παρασκευή. Μετα θα τα ξαναπούμε σίγουρα.
Καλό βραδυ εύχομαι και Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.

Καλη ξεκούραση και περα τη πλάκα που κάνουμε εδώ να πάρεις οποία απόφασή θεωρείς καλύτερή για σένα. Δηλαδή ένα s3 σε μπλεδακι.:lol:

#3450   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:08

Άσχετο με την όλη κουβέντα αλλά τρομερή εφαρμογη το airdroid... to συνδεεις μέσω wifi με οποιοδήποτε pc είναι πάνω στο δίκτυο και μπορείς να πάρεις η να στείλεις οτι θες από το κινητό στο pc και αντίστροφα. Ουτε καλώδια να έχεις μαζί ουτε τίποτα.

+1000 έχω τέτοιο κόλλημα με την σωστή φόρτιση και αυτό μου έλυσε τα χέρια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 60

0 μέλη, 60 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες