Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3451   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:10

Εγω πήρα τον ανταπτορα hdmi της Samsung +καλώδιο για συνδέω usb και είμαι καλυμμένος.
Επίσης τα 50giga είναι για δύο χρόνια.

Αυτό είναι το καλύτερό γιατί έτσι εμφανίσεις στη τηλεόραση οτι βλέπεις και στο κινητό και μπορείς να κανεις τα πάντα. Αν και ακόμα καλύτερό είναι και το allshare μηχάνημα της samsung αλλά εχει και 75 ευρώ. Όμως τα κανεις ολα ασύρματα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3452   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:10

Καλη ξεκούραση και περα τη πλάκα που κάνουμε εδώ να πάρεις οποία απόφασή θεωρείς καλύτερή για σένα. Δηλαδή ένα s3 σε μπλεδακι.:lol:

Λευκο (έλα να τσακωθούμε λίγο βαρέθηκα να γράφουμε πολιτισμενα) χαχα.
Άντε Καλό βράδυ και από εμένα

#3453   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 01:12

Λευκο (έλα να τσακωθούμε λίγο βαρέθηκα να γράφουμε πολιτισμενα) χαχα.
Άντε Καλό βράδυ και από εμένα

Αχαχχαχαχα... μακρυά από την άσπρη πλαστικουρα... μονο το μπλε το αριστοκρατικό το μαγικό.. μετά το μπλε το χάος. Αν δεν υπήρχε μπλε θα επερνα nexus αχαχχαχαχα...
Τώρα που περιμενω και το καπάκι με το δέρμα πισω και ένα με ανθρακονυμα.. απλα θα είναι αλλουυυυ

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 30/01/2013 - 01:16

#3454   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 02:15

Στο Note δεν χρειαζεται antivirus,καθαριζζει μονο του τις εφαρμογες ωστε να μην κολλησει ποτε.
Για το smoothness απλα κανεις πλακα

Όχι δεν κάνει πλάκα σε αυτά που λέει,απλα δεν θέλει να το χωνεψει ότι υπάρχει κάτι(μακράν) καλύτερο απο το iPhone!
Έχω το note 2 2 βδομάδες και πραγματικά πετάει!
Δεν είχα ξανά android αλλα αυτο το κινητο δεν καταλαβαίνει τίποτα απο smooth και lag και ότι άλλο υπάρχει!30 εφαρμογές να υπάρχουν απο πίσω και είναι λες και δεν έχει καμία!
4,5 χρόνια είναι πολλά με iPhone για να κανείς αυτονόητα πραγματα παρέα με έναν Η/Υ όταν το android στα δίνει ετσι και αλλιώς!
Το έχω γράψει και πιο πίσω,κάνω απλα drag and drop,ούτε iTunes ούτε τίποτα άλλο!
Πετάς ταινία και την βλέπεις,χωρίς μετατροπές στον Η/Υ!
Κατεβαζεις κατευθείαν το αρχείο που θέλεις στο κινητο και στο "διαβάζει"!
Δεν είμαι στραβομενος με το iPhone(έχω ακόμα το 4s) αλλα η apple το άφησε πολύ πίσω ενω έπρεπε ήδη να του εχει δώσει δυνατότητες!

#3455   CCGio

CCGio

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Twitter:@GSargiannidis
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 30/01/2013 - 02:39

Όχι δεν κάνει πλάκα σε αυτά που λέει,απλα δεν θέλει να το χωνεψει ότι υπάρχει κάτι(μακράν) καλύτερο απο το iPhone!
....

Ξαναλέω για πολλοστή φορά, οτι δε χρειάζεται να χωνέψω κάτι για σένα είναι καλύτερο το note 2, για μένα είναι το iPhone για αλλους είναι το ΝΟΚΙΑ 3310... Δύσκολο να το κατανοήσει κανείς? δε νομίζω...απλά είναι τα πράγματα!

Επίσης, κάτι που δοκίμασα όσο είχα το Νοτε 2 είναι να ανοίξω όσες εφαρμογές είχα βάλει στο κινητό και όταν μπήκα στον τασκ μανατζερ δεν είχε τις πρώτες που ειχα ανοίξει αφου τις είχε κλείσει μόνο του το κινητό!

#3456   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 30/01/2013 - 07:20

Αυτό είναι το καλύτερό γιατί έτσι εμφανίσεις στη τηλεόραση οτι βλέπεις και στο κινητό και μπορείς να κανεις τα πάντα. Αν και ακόμα καλύτερό είναι και το allshare μηχάνημα της samsung αλλά εχει και 75 ευρώ. Όμως τα κανεις ολα ασύρματα.

Εγω παντός με το note2 κάνω μια χαρα τη δουλειά μου με το all share που εχει ενσωματωμένο το κινητο σε τηλεόραση Samsung που έχω.μέσω wifi κάνει streaming μέχρι και 1080p

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 30/01/2013 - 07:21

#3457   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/01/2013 - 07:24

Ξαναλέω για πολλοστή φορά, οτι δε χρειάζεται να χωνέψω κάτι για σένα είναι καλύτερο το note 2, για μένα είναι το iPhone για αλλους είναι το ΝΟΚΙΑ 3310... Δύσκολο να το κατανοήσει κανείς? δε νομίζω...απλά είναι τα πράγματα!

Επίσης, κάτι που δοκίμασα όσο είχα το Νοτε 2 είναι να ανοίξω όσες εφαρμογές είχα βάλει στο κινητό και όταν μπήκα στον τασκ μανατζερ δεν είχε τις πρώτες που ειχα ανοίξει αφου τις είχε κλείσει μόνο του το κινητό!

ενω στο iphone τρεχουν ολες συνχρονος ετσι ?

#3458   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 07:53

Στη τηλεόραση έχεις επάνω wifi stick η είναι ενσωματωμένο, δλδ έχεις smart tv. Γιατί και εμένα υποστηρίζει αλλά δεν ειχα πάρει τότε το stick. Σου μεταφέρει ολη την οθόνη στη τηλεόραση η μονο βίντεο και φωτογραφίες. Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει πολυ.

#3459   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 30/01/2013 - 11:36

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, όταν πάω να ανοίξω μια εφαρμογή, πχ την camera fx, μου ζητάει να ολοκληρωθεί πάντα η μία φορά (βλ φωτο).
Αναρτημένη εικόνα

Πατώντας πάντα, μου βγάζει την αμέσως επόμενη κάρτα.... Αναρτημένη εικόνα

Πάω εκεί που λέει, αλλά κολλάω και δεν ξέρω τι να κάνω, μια βοήθεια?

#3460   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/01/2013 - 11:55

ειχα ολα τα iphone απο 3g μεχρι 4s .δινω το 4s και περνω το σ3 Μου αρεσε παρα πολυ .το δινω ομως ο λαλακας και περνω το 5 μολις βγηκε σαν κλασικος applaκιας.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ το ειχα σε μαυρο γεμισε σημαδακια το bezel , το wifi εκανε οτι ηθελε ενω το 4αρι μου δεν ειχε τετια προβληματα το ενα διπλα στο αλλο.απο το 4s η διαφορα που ειδα η πραγματικη ηταν στην τσεπη μου και στο οτι ενω δεν ειχα προβληματα αποκτησα.το εδωσα και πηρα ξανα s3 και ενας δικος μου το note2 .δεν πηρα note μονο και μονο για το μεγεθος .ειναι αλλου τα κινητα τελος.φυσικα αλλους τους βολευει η απλοτητα του ios γουστα ειναι αυτα.εγω μετα τον Jobs δεν βλεπω πολυ φως αν και γουσταρω την apple.

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 30/01/2013 - 11:56

#3461   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:04

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, όταν πάω να ανοίξω μια εφαρμογή, πχ την camera fx, μου ζητάει να ολοκληρωθεί πάντα η μία φορά (βλ φωτο).

Πάω εκεί που λέει, αλλά κολλάω και δεν ξέρω τι να κάνω, μια βοήθεια?

Αν καταλαβα καλα θες αντι να ανοιγει η φωτογραφικη που εχει μεσα το samsung να ανοιγει απο το προγραμμα που εχεις κατεβασει μονιμα, σωστα?
Πηγαινε ρυθμισεις - διαχειριστης εφαρμογων - βρες την εφαρμογη camera zoom που εχεις κατεβασει και πατα πανω της. κατεβα προς τα κατω και δες τι λεει εκει που γραφει εκκινηση απο προεπιλογη, Αν γραφει οτι δεν εχουν οριστει προεπιλογες τοτε δεν το εχει παρει.
Σε αυτη τη περιπτωση πηγαινε παλι ρυθμισεις - διαχειριστης εφαρμογων και οπως εισαι εκει πατα το κατω αριστερο κουμπι των ρυθμισεων δηλαδη και απο εκει επελεξε ''επαναφορα προτιμησεων εφαρμογων'' και ξαναδοκιμασε.
Απλα να ξερεις οτι στη τελευταια περιπτωση αν εχεις βαλει και αλλες προεπιλογες θα πρεπει να τις ξαναβαλεις.

#3462   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:22

Αν καταλαβα καλα θες αντι να ανοιγει η φωτογραφικη που εχει μεσα το samsung να ανοιγει απο το προγραμμα που εχεις κατεβασει μονιμα, σωστα?
Πηγαινε ρυθμισεις - διαχειριστης εφαρμογων - βρες την εφαρμογη camera zoom που εχεις κατεβασει και πατα πανω της. κατεβα προς τα κατω και δες τι λεει εκει που γραφει εκκινηση απο προεπιλογη, Αν γραφει οτι δεν εχουν οριστει προεπιλογες τοτε δεν το εχει παρει.
Σε αυτη τη περιπτωση πηγαινε παλι ρυθμισεις - διαχειριστης εφαρμογων και οπως εισαι εκει πατα το κατω αριστερο κουμπι των ρυθμισεων δηλαδη και απο εκει επελεξε ''επαναφορα προτιμησεων εφαρμογων'' και ξαναδοκιμασε.
Απλα να ξερεις οτι στη τελευταια περιπτωση αν εχεις βαλει και αλλες προεπιλογες θα πρεπει να τις ξαναβαλεις.

Ευχαριστώ

#3463   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:32

Ευχαριστώ

Ενημερωσε με αν δουλεψε αν σου ειναι ευκολο...

#3464   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:36

Ενημερωσε με αν δουλεψε αν σου ειναι ευκολο...

Puzzle, εισαι developer και χακερ μαζι.... παει κ τελειωσε!!!!!!:P

#3465   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:41

Puzzle, εισαι developer και χακερ μαζι.... παει κ τελειωσε!!!!!! :P

Αχαχαχα...μακαρι αλλα τιποτα απο αυτα. Απλα εχω ριξει μια ματια στις ρυθμισεις!!!
Σε χασαμε εσενα, που ησουν? εχεις τιναξει ολες τις custom rom στον αερα!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 58

0 μέλη, 58 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες