Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 28/01/2013 - 16:54
Ad
Δημοσίευση 28/01/2013 - 17:31
Εγώ πάλι δεν έχω βάλει τίποτα, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές εφαρμογές και πρόβλημα δεν είχα (εκτός απ'τις πρώτες μέρες που είχα για άγνωστο λόγο θέμα με την μπαταρία μου)
Εμένα πάλι γιατί απ'την όλη φάση το μόνο που μου έχει λείψει περισσότερο είναι το itunes; Δεν είμαι καλά λέτε;Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι τόσο εύκολα όλα και τακτοποιημένα δεν μπορείς να τα έχεις και εδώ τώρα, πόσο μάλλον αν χρησιμοποιείς και το ipad περισσότερο όπως εγώ και τα περισσότερα βρίσκονται εκεί μέσα..
Την ιδια δουλεια δεν κανει και το KIES ?
Ακου εκει σου ελειψε...χαχαχαχα πλακα κανω φυσικα.
Ακυρο αλλα σημερα εβαλα τον launcher nova prime για τα gestures και μονο.Απλα respect
Δημοσίευση 28/01/2013 - 17:34
Εμένα πάλι γιατί απ'την όλη φάση το μόνο που μου έχει λείψει περισσότερο είναι το itunes; Δεν είμαι καλά λέτε;
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι τόσο εύκολα όλα και τακτοποιημένα δεν μπορείς να τα έχεις και εδώ τώρα, πόσο μάλλον αν χρησιμοποιείς και το ipad περισσότερο όπως εγώ και τα περισσότερα βρίσκονται εκεί μέσα..
Σπύρο το πέρασα και εγω αυτο το στάδιο στο πέρασμα που έκανα απο android.
Στην αρχη δεν ήταν τόσο έντονο αλλά με τον καιρο και προσθέτοντας πράγματα στην συσκευη το iTunes μου έλειψε πολύ.
Δεν χρειάζεται να πω πόσο χάρηκα όταν σύνδεσα μετα απο αρκετούς μήνες iPhone σε υπολογιστή και είδα τις εφαρμογές, την μουσική και τις ταινίες στο iTunes ωραία και τακτοποιημένα.
Απλά η apple σου λέει κύριε κάναμε ότι καλύτερο μπορούμε, αυτο είναι σου αρέσει καλώς αν δεν σου αρέσει στα φρύδια μας.
Δυο είναι τα ενδεχόμενα ή θα συνηθίσεις ή θα μπουχτήσεις κάποια στιγμή και θα επιστρέψεις σε iOS .
Ο χρόνος θα δείξει...
@tpal12 και για εμένα o nova είναι ο καλύτερος!
Τελευταία επεξεργασία από: taigetos, 28/01/2013 - 17:36
Δημοσίευση 28/01/2013 - 17:59
από skrutzΚαλα τωρα το καταδξευαζουν εσενα;
Απο που το πήρες;
Δημοσίευση 28/01/2013 - 18:18
Δημοσίευση 28/01/2013 - 18:30
thanksΟρίστε ένας οδηγός από το myphone για το note 2
http://www.myphone.g...ad.php?t=354554
Έχει πάρα πολλά ακόμα εκεί θα βρεις τα πάντα
Δημοσίευση 28/01/2013 - 19:25
Δημοσίευση 28/01/2013 - 19:57
thanksΔιαβασε πρωτα την βιβλο (ινσομνια μερια ψαξε)για να σου λυθουν οι αποριες.Μετα θα εισαι σιγουρος για το τι σου χρειαζεται και τι οχι.
Δημοσίευση 28/01/2013 - 20:08
Θοδωρή αν το itunes (τουλάχιστον σε windows που χρησιμοποιώ εγώ) είναι μια φορά για τα μπάζα, με τα κολλήματα του και τα errors.. Νομίζω το kies είναι δέκα..Την ιδια δουλεια δεν κανει και το KIES ?
Ακου εκει σου ελειψε...χαχαχαχα πλακα κανω φυσικα.
Ακυρο αλλα σημερα εβαλα τον launcher nova prime για τα gestures και μονο.Απλα respect
Ελάχιστα το έχω ακουμπήσει βασικά, δεν με βολεύει.. Ούτε μπορώ να έχω και τα πράγματα μου μέσα στο itunes και μέσα στο kies ταυτόχρονα.
Ευτυχώς που στο android υπάρχουν και άλλες επιλογές και έχεις την επιλογή να μην το ακουμπήσεις καθόλου το kies.
Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτά που θα δούμε στο iOS7... Εγώ περιμένω και κάτι μου λέει ότι θα δούμε ωραία πράγματα εκεί, είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για την apple νομίζω. Επίσης τι θα δούμε στο 5S (αν και δεν περιμένω κ πολλά εκεί) ή το 6. Αν ναι τότε πολύ πιθανό είναι να γυρίσω κάποια στιγμή. Δυο από τους λόγους επίσης που θα το έκανα είναι το iTunes & το iCloud.Σπύρο το πέρασα και εγω αυτο το στάδιο στο πέρασμα που έκανα απο android.
Στην αρχη δεν ήταν τόσο έντονο αλλά με τον καιρο και προσθέτοντας πράγματα στην συσκευη το iTunes μου έλειψε πολύ.
Δεν χρειάζεται να πω πόσο χάρηκα όταν σύνδεσα μετα απο αρκετούς μήνες iPhone σε υπολογιστή και είδα τις εφαρμογές, την μουσική και τις ταινίες στο iTunes ωραία και τακτοποιημένα.
Απλά η apple σου λέει κύριε κάναμε ότι καλύτερο μπορούμε, αυτο είναι σου αρέσει καλώς αν δεν σου αρέσει στα φρύδια μας.
Δυο είναι τα ενδεχόμενα ή θα συνηθίσεις ή θα μπουχτήσεις κάποια στιγμή και θα επιστρέψεις σε iOS .
Ο χρόνος θα δείξει...
@tpal12 και για εμένα o nova είναι ο καλύτερος!
Δημοσίευση 28/01/2013 - 20:45

Δειτε εδω μετα το calibration που εκανα, κ μιλαμε οτι το κινητο μονιμα ειναι σε fb, tapatalk και browser ολη την μερα
Δημοσίευση 28/01/2013 - 21:08
Δημοσίευση 28/01/2013 - 22:12
Δημοσίευση 28/01/2013 - 22:32
Πιθανόν να παίζει ρόλο η ρομ.Με την Γερμανική πχ δεν τα αναγνωρίζει ενώ αντίυετα με την πολωνική όλα οκαν ειναι παραεισαγωγη το note2 δεν αναγνωριζει τα ελληνικα γραμματα απο το spen?
Δημοσίευση 28/01/2013 - 22:35
προβλημα αυτο γιατι απο τα σκρουτζομαγαζα δεν σου λενε απο που ειναι εισαγογη.Πιθανόν να παίζει ρόλο η ρομ.Με την Γερμανική πχ δεν τα αναγνωρίζει ενώ αντίυετα με την πολωνική όλα οκ
Δημοσίευση 28/01/2013 - 23:35
με την γερμανικη στην αναβαθμιση 4.1.2 αναγνωριζειι μια χαρα ελληνικα...δες τοthread στο myphone forum hellas...απλα θελει εναν καθαρισμο στο πληκτρολογιο της σαμσουνγκ κ μετα download τα ελληνικκα...αλλα δες το thread για σιγουρα...Πιθανόν να παίζει ρόλο η ρομ.Με την Γερμανική πχ δεν τα αναγνωρίζει ενώ αντίυετα με την πολωνική όλα οκ
με την γερμανικη στην αναβαθμιση 4.1.2 αναγνωριζειι μια χαρα ελληνικα...δες τοthread στο myphone forum hellas...απλα θελει εναν καθαρισμο στο πληκτρολογιο της σαμσουνγκ κ μετα download τα ελληνικκα...αλλα δες το thread για σιγουρα...
Υπάρχει μια διαδικασία που έκανα στη δική μου rom που δεν είναι ευρωπαϊκή και ενεργοποιήθηκαν τα ελληνικά στην αναγνώριση γραφής με το πενάκι.
Προφανώς την πέρασες όπως ήσουν χωρίς wipe κλπ.
Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών/ Όλα και βρες την εφαρμογή για το πληκτρολόγιο της Samsung.
Κανε διαγραφή cache και δεδομένων.
Μετά πήγαινε στους ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και κάνε update την ελληνική και αγγλική γλώσσα.
Όταν βγάλεις το πενάκι και αλλάξεις από Αγγλικά θα πάει στα ελληνικά κανονικά.
Η γερμανική 4.1.2 έχει σίγουρα Ελληνικά στην αναγνώριση.
Δοκίμασε το. Το μόνο που θα χάσεις είναι το λεξιλόγιο που έχει αποθηκευτεί.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες