Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 30/01/2013 - 16:30
Ad
Δημοσίευση 30/01/2013 - 17:33
Ποιο nexus έχεις ? Φαντάζομαι το samsung Google nexus ?
Nαι φιλε μου...
Δημοσίευση 30/01/2013 - 17:45
Δημοσίευση 30/01/2013 - 18:17
Νταξει θεωρητικα μιλησα...Οποιος αλλος φιλος εχει γνωμη η εμπειρια απο αντιστοιχηση μεταβαση ας ποσταρει την αποψη του.
Φίλε μου η γνώμη μου είναι να μην αλλάξεις το κινητό! Θα το μετανιώσεις σίγουρα! Άσε που οι 3,5ιν από το iphone θα σου λίγες!
Αλλά πάντα αυτό που λέω σε αυτούς που δεν έχουν είναι να το δοκιμάσουν και αν τους αρέσει να το κρατήσουν!
Από το 2008 είχα iphone αν θυμάμαι καλά είχε πάνω την 2.2.1!! Μέχρι το 4S και πάντα JB)!! Γιατί απλά χωρίς jb δεν είναι smartphone!
Και πραγματικά αν δεν κάνει κάτι η Apple δεν πρόκειται να ξανά γυρίσω σε iphone!
ΥΓ. Έχω galaxy S3
Μπλα.. μπλα .. Δεν πας να αλλαξεις θέση σε κανα-δυο widget, να δοκιμασεις κανα δυο application launchers η κανενα καινουριο πληκτρολογιο ?? Στην αναγκη βαλε μια rom βρε αδερφε. Αντι να κοιτας τα προβληματα των αλλων κανε κατι χρήσιμο
Φίλε μου εντελώς φιλικά μπορείς να μην τρολαρεις! Ο καθένας έχει την γνώμη του. Πιστεύω δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο θρεντ έχει τόσα ποστ!
Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:14

Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:21
Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:31
καλησπερα κ απο εμενα.. μια ερωτηση, πως μπορω να βαλω προεπιλεγμενο αλλο browser απο αυτον που εχει το s3 απο το εργοστασιο?? προσπαθω απο το μεσημερι κ δεν το εχω καταφερει κ απ'οτι φαινεται χωρις βοηθεια δε θα μπορεσω. δεν ειμαι root γιατι αν προσπαθησω κ για root το εκαψα το κινητο. ευχαριστω εκ των προτερων.
Άνοιξε μια σελίδα πχ :από δω και θα σε ρωτήσει με ποιον browser θέλεις να ανοίξει, διάλεξε αυτόν που θέλεις και πάτα "Πάντα" και μετά "οκ"
Δημοσίευση 30/01/2013 - 20:39

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:01
2 λεπτα δουλεια κ εφαγα μιση μερα..
![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστω πολυ dsmpampi.
Να σε καλά φίλε ;-)
Δημοσίευση 31/01/2013 - 03:30
Επίσης, νομίζω πως καιρός ήταν το τόπικ να αλλάξει όνομα.
Μετατρέπεται πλέον απλά σε "Μετάβαση από iOS σε Android", καθώς πλέον σε κάτι τέτοιο έχει εξελιχθεί.
Keep it clean please. (σε όλους πάει αυτό)
Δημοσίευση 31/01/2013 - 08:24
Αν πηγαίνεις 5 post πιο πάνω θα έβρισκες αυτό το διαμάντι:Το τόπικ καθαρίστηκε από τα άσκοπα ποστ των τελευταίων 2-3 σελίδων περί του ποιός το έχει καλύτερο (το λογισμικό).
Μετατρέπεται πλέον απλά σε "Μετάβαση από iOS σε Android", καθώς πλέον σε κάτι τέτοιο έχει εξελιχθεί.
Priceless !!!εγώ έφυγα από την apple όχι τόσο για τα κλειδωμένα κινητά και το να μην μπορείς να κάνεις κάτι αλλά πιο πολύ για την πολιτική τους...η samsung είναι κορφή σε πολλά πράγματα ενώ η apple στο δούλεμα.
Δημοσίευση 31/01/2013 - 11:26
1:το gazzeta η εφαρμογη εννοώ συνέχεια κρασαρει
Και 2 και πιο σημαντικό viber...επειδή έχω φιλαρακι στην αμερικα μιλάμε καθημερινά δεν υπαρχει μέρα που να έχω καθαρή συνομιλία μαζι του όλο τον χάνω κόβεται ο ήχος δεν έχω καλο σήμα και αναγκαζόμαι και μιλάω απο το 4s της γυναίκας μου και μιλάμε τέλεια δεν έχω καταλάβει το γιατι...
Αυτα τα δυο αν είχε θα ήταν μια χαρα
Δημοσίευση 31/01/2013 - 11:38
το ειχα παρατηρησει αυτο με το gazzeta αλλα εδω και 1 εβδομαδα δεν παρατηρω κατι.Γενικα ομως τρωει κολληματα.Καλημέρα παιδια έχω note 2 με χαλάει πολυ σε δυο βασικά πράγματα για εμένα
1:το gazzeta η εφαρμογη εννοώ συνέχεια κρασαρει
Και 2 και πιο σημαντικό viber...επειδή έχω φιλαρακι στην αμερικα μιλάμε καθημερινά δεν υπαρχει μέρα που να έχω καθαρή συνομιλία μαζι του όλο τον χάνω κόβεται ο ήχος δεν έχω καλο σήμα και αναγκαζόμαι και μιλάω απο το 4s της γυναίκας μου και μιλάμε τέλεια δεν έχω καταλάβει το γιατι...
Αυτα τα δυο αν είχε θα ήταν μια χαρα
Με το viber δεν εχω προβλημα. Μηπως κολλαει καπου?
Παντως προχειροτητες στις εφαρμογες θα δεις αλλα δεν νομιζω σε ενα app σαν το viber,αλλα για να το λες που το δουλευεις πασο
Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:00
Το τόπικ καθαρίστηκε από τα άσκοπα ποστ των τελευταίων 2-3 σελίδων περί του ποιός το έχει καλύτερο (το λογισμικό).
Πιο ευστοχος θα ηταν ο τιτλος "απο apple σε samsung" που περιλαμβανει εννοειται και τη μεταβαση σε android. Μιας κ η μεταβαση γινεται κυριως λογω των τεχνολογικων επιτευγματων της samsung.
Φιλικα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:19
- Δε έχει να κάνει με τις εταιρείες. Η Apple κατασκευάζει και υπολογιστές και η Samsung μέχρι και ψυγεία. Δεν έθιξε κανείς κάποια τέτοια μετάβαση παρά μόνο στα κινητά.
- Το λόγο που γίνεται η μετάβαση ας μην τον αναλύσουμε εδώ. Αλλά σίγουρα δεν γίνεται λόγω των τεχνολογικών επιτευγμάτων γενικά. Eιδικά στον τομέα των κινητών και του Android ίσως.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες