Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3511   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:21

Οποιος έχει ανδροιδ να αναφέρει την άποψη του σε άλλα sites...

Δεν υπαρχει καποιος moderator με το τρολλαρισμα του επιτελους???
Οπου γουσταρουμε θα γραφουμε..και αν η μουρη σου δεν το αντεχει να μην κοιταζει.
Ελεος πια με αυτη τη γραφικοτητα σου..
Αντε τραβα τωρα να παρεις πατατακια γτ τη κυριακη εχεις παρτυ με το jailbreak.
Επιτελους θα αποκτησεις εικονα στις επαφες σου, προσβαση στους φακελους σου, και περισσοτερα εικονιδια στους φακελους σου. Γιατι πριν αν ειχες 13 παιχνιδια ανοιγες και αλλο φακελο γι αυτο που περισσευε!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3512   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:43

Οποιος έχει ανδροιδ να αναφέρει την άποψη του σε άλλα sites...

Δεν το κατάλαβα δηλαδή γιατί να απαγορεύεται να ακούγονται και αυτές οι απόψεις σε συγκεκριμένο θέμα σε συγκεκριμένη ενότητα (που αυτόν τον σκοπό έχει το iphone vs άλλες συσκευές - μην κοιτάς που σήμερα μετονομάστηκε και μεταφέρθηκε στην ενότητα bla bla);
Είσαι λάθος φίλε μου και όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας υπάρχει η δυνατότητα να μην διαβάζετε καν το συγκεκριμένο θέμα. Το αν ενδιαφέρει όμως κάποιους άλλους (κατόχους και μη iOS συσκευών) δεν θα στο πω εγώ, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα από τις 90.000 εμφανίσεις του συγκεκριμένου θέματος και τα 3500+ μηνύματα σε αυτό.

#3513   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 16:03

Δεν το κατάλαβα δηλαδή γιατί να απαγορεύεται να ακούγονται και αυτές οι απόψεις σε συγκεκριμένο θέμα σε συγκεκριμένη ενότητα (που αυτόν τον σκοπό έχει το iphone vs άλλες συσκευές - μην κοιτάς που σήμερα μετονομάστηκε και μεταφέρθηκε στην ενότητα bla bla);
Είσαι λάθος φίλε μου και όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας υπάρχει η δυνατότητα να μην διαβάζετε καν το συγκεκριμένο θέμα. Το αν ενδιαφέρει όμως κάποιους άλλους (κατόχους και μη iOS συσκευών) δεν θα στο πω εγώ, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα από τις 90.000 εμφανίσεις του συγκεκριμένου θέματος και τα 3500+ μηνύματα σε αυτό.

Ας αναφέρω και εγω την γνώμη μου αφου για 3 μήνες είχα το iphone 4 s jailbroken και note. Αρχικά μπορώ να πώ ότι το νοτε φαινόταν να ειχε πιο " εύκολη" πρόσβαση στο note διοτι μπορούσε και υποστήριζε flash player. Ωστόσο, με το άνοιγμα 2 σελίδων νετ αρχισε και έκανε διαφορα lags στις ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να κάνει reboot..Το iphone μπορεί να αργούσε λίγο με το άνοιγμα του puffin αλλα η υπόστηριξη του flash ήταν πιο σταθερή απο ότι στο note. Aκόμα να αναφέρω ότι το note ειναι σαν " πλακάκι" και φυσικά δεν είναι εύκολο στην μετακίνηση του. Γενικά σαν κινητο ήταν πολύ προβληματικό λόγω πολλών lags. Η android market καμία σχέση με app store, το app store έχει πολλά περισσότερα apps . Ακόμα να αναφέρω ότι τα ανδροειδή (τύπου note) που υποστηρίζουν το flash η μπαταρία σε 3 ώρες είχε πάει στο 5% και επιπλέον ο επεξεργαστής είναι στο μέγιστο. Τέλος να αναφέρω ότι περίπου τα ίδια θέματα υπάρχουν και στο νοτε 2 -σ3.

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 31/01/2013 - 16:04

#3514   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2013 - 16:06

Ας αναφέρω και εγω την γνώμη μου αφου για 3 μήνες είχα το iphone 4 s jailbroken και note. Αρχικά μπορώ να πώ ότι το νοτε φαινόταν να ειχε πιο " εύκολη" πρόσβαση στο note διοτι μπορούσε και υποστήριζε flash player. Ωστόσο, με το άνοιγμα 2 σελίδων νετ αρχισε και έκανε διαφορα lags στις ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να κάνει reboot..Το iphone μπορεί να αργούσε λίγο με το άνοιγμα του puffin αλλα η υπόστηριξη του flash ήταν πιο σταθερή απο ότι στο note. Aκόμα να αναφέρω ότι το note ειναι σαν " πλακάκι" και φυσικά δεν είναι εύκολο στην μετακίνηση του. Γενικά σαν κινητο ήταν πολύ προβληματικό λόγω πολλών lags. Η android market καμία σχέση με app store, το app store έχει πολλά περισσότερα apps . Ακόμα να αναφέρω ότι τα ανδροειδή (τύπου note) που υποστηρίζουν το flash η μπαταρία σε 3 ώρες είχε πάει στο 5% και επιπλέον ο επεξεργαστής είναι στο μέγιστο. Τέλος να αναφέρω ότι περίπου τα ίδια θέματα υπάρχουν και στο νοτε 2 -σ3.

αυτος εισαι .. αυτη ειναι η αποψη σου ..

ΣΕΒΑΣΤΗ ...

γιατι λοιπον να μην γραφουμε και εμεις τις αποψεις μας???
που μπορει να ειναι και διαφορετικες ???

#3515   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 31/01/2013 - 16:22

Επιβεβαιώνω για την μπαταρια και τα κολλήματα.
2ημερες αναμονή και 8, 5 ωρες χρήσης

Επίσης στον browser εχω ανοιχτά 7-8 tabs και κολλαει αλλα τα ανοίγει πιο γρήγορα από το 4αρι μου
Επίσης έχω ανοίξει multiview με notes+email και στα καπάκια να παίζει βίντεο σε pop up window κόλλημα τρελό.
Έχω note 2 και iphone 4

#3516   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 16:27

Επιβεβαιώνω για την μπαταρια και τα κολλήματα.
2ημερες αναμονή και 8, 5 ωρες χρήσης

Επίσης στον browser εχω ανοιχτά 7-8 tabs και κολλαει αλλα τα ανοίγει πιο γρήγορα από το 4αρι μου
Επίσης έχω ανοίξει multiview με notes+email και στα καπάκια να παίζει βίντεο σε pop up window κόλλημα τρελό.
Έχω note 2 και iphone 4

Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αλλα εγω δεν ειρωνεύτηκα..Είπα την άποψη μου απο την χρήση που έκανα σε NOTE και όχι note2!

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 31/01/2013 - 16:28

#3517   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 16:34

Συνημμένο αρχείο  DSC00870.JPG   72.24KB   44 λήψεις

Nα και η παντόφλα για όσους ειναι δυσκολόπιστοι

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 31/01/2013 - 16:35

#3518   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:15

Δεν έχουμε σκοπό να ανοίξουμε ξεχωριστό thread για Android. To iPhoneHellas είναι για iOS συσκευές.

Θα προτείναμε στους χρήστες που έχουν διαφορετικές συσκευές να απευθυνθούν σε κάποιο άλλο forum όπως π.χ το Insomnia ή το Myphone. Εκεί μπορούν να συζητούν πιο άνετα για τα μη-iOS smartphones, σε ειδικά διαμορφωμένες ενότητες και εδώ (στο iPH) για τις iOS συσκευές τους.

Σε αντίθετη περίπτωση είναι λογικό να υπάρχει καζούρα από τους iOS χρήστες, όπως αν ένας φίλαθλος του Oλυμπιακού πήγαινε σε ένα "πράσινο" forum με σκοπό να πείσει πως η ομάδα του είναι η καλύτερη. Φυσικά και η καζούρα και το πείραγμα είναι μέσα στο παιχνίδι ωστόσο επειδή ορισμένοι χρήστες είναι αρκετά φανατισμένοι καταλαβαίνετε οτι αυτή η πρόταση είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί μέσα στο forum μας το οποίο επαναλαμβάνω είναι αποκλειστικά για iOS συσκευές.
Behind the Scenes...

#3519   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:31

Τέλος να αναφέρω ότι περίπου τα ίδια θέματα υπάρχουν και στο νοτε 2 -σ3.

Αυτό διαβασα και δεν ειρωνευτηκα. Είπα την άποψη μου.

#3520   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:49

Δεν έχουμε σκοπό να ανοίξουμε ξεχωριστό thread για Android. To iPhoneHellas είναι για iOS συσκευές.

Θα προτείναμε στους χρήστες που έχουν διαφορετικές συσκευές να απευθυνθούν σε κάποιο άλλο forum όπως π.χ το Insomnia ή το Myphone. Εκεί μπορούν να συζητούν πιο άνετα για τα μη-iOS smartphones, σε ειδικά διαμορφωμένες ενότητες και εδώ (στο iPH) για τις iOS συσκευές τους.

Σε αντίθετη περίπτωση είναι λογικό να υπάρχει καζούρα από τους iOS χρήστες, όπως αν ένας φίλαθλος του Oλυμπιακού πήγαινε σε ένα "πράσινο" forum με σκοπό να πείσει πως η ομάδα του είναι η καλύτερη. Φυσικά και η καζούρα και το πείραγμα είναι μέσα στο παιχνίδι ωστόσο επειδή ορισμένοι χρήστες είναι αρκετά φανατισμένοι καταλαβαίνετε οτι αυτή η πρόταση είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί μέσα στο forum μας το οποίο επαναλαμβάνω είναι αποκλειστικά για iOS συσκευές.

Αγαπητό iphonehellas σεβαστά αυτά που γράφετε πιο πάνω, αλλά τότε γιατί να υπάρχει η ενότητα iphone vs άλλες συσκευές? Και αφού υπάρχει είναι λογικό να γράφουν μόνο άτομα με iphone που απλά μπορεί να είδαν άκουσαν για τις δυνατότητες κάποιου Android κινητού?
Δεν είναι πιο λογικό να ακούγεται/γράφετε η άποψη από άτομα που είχαν/έχουν και τις δύο συσκευές?

#3521   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:58

Η ενότητα υπάρχει ως τμήμα συζήτησης/αντιπαράθεσης μεταξύ συγκεκριμένων μοντέλων.

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το να δημιουργθεί ξεχωριστό τμήμα συζήτησης Android και λοιπών λειτουργικών συστημάτων. Κάτι τέτοιο δεν μας ενδιαφέρει και θεωρούμε πιο σωστό οι χρήστες να απευθύνονται σε συγκεκριμένα forum (π.χ στο http://androidhellas.com/forum/). Έκαστος στο είδος του...
Behind the Scenes...

#3522   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 31/01/2013 - 18:01

Ε λοιπον, επειδη υπαρχουν 2-3 apple fanboys που επανελλειμενα μας τα πρηζουνε και trollαρουνε.... παρτε το χαμπαρι οτι η samsung σας ξεπερασε, ναι, εβγαλε κατι καλυτερο απο τα σαβουροκινητα που εχετε... το 2008 ηταν η apple μπροστα, τωρα απλα παρακολουθει τις εξελιξεις.... ο,τι φορουσε πανω το κινητο σας απο την samsung, την sharp και την motorolla ηταν, μην μας πρηζετε με την εταιρια της αντιγραφης..... εχουμε πολυ πιο καλα κινητα απο εσας, κι οποιος εχει αντιρρηση κ μενει θεσσαλονικη, πηγαινουμε για καφε και του δειχνω πως ακριβως παει σε ταχυτητα ενα καλα rootαρισμενο s3 απο ανθρωπο που ξερει και τι τεχνολογιες εχει πανω το s3.... σας γραφω εδω κ μερες σε συζητησεις τι παραπανω κανει ανα android απο μια ios συσκευη κ το παιζετε μουγκοι, αν χαλιεστε τοσο πολυ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!... μηπως να πατε εσεις σε κανενα φορουμ για στοιχειωδης γνωσεις κινητων συσκευων, γιατι μαλλον δεν ξερετε καν τι ειναι αυτα που εχουν πανω τα κινητα μας, γι αυτο τρολλαρετε μαλλον
... αντε καληνυχτα, τα λεμε σε λιγα μηνακια με s4, και δωρο τα χαρτομαντηλα....

#3523   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 31/01/2013 - 18:04

Η ενότητα υπάρχει ως τμήμα συζήτησης/αντιπαράθεσης μεταξύ συγκεκριμένων μοντέλων.

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το να δημιουργθεί ξεχωριστό τμήμα συζήτησης Android και λοιπών λειτουργικών συστημάτων. Κάτι τέτοιο δεν μας ενδιαφέρει και θεωρούμε πιο σωστό οι χρήστες να απευθύνονται σε συγκεκριμένα forum (π.χ στο http://androidhellas.com/forum/). Έκαστος στο είδος του...

Πολύ σωστά! Δεν θα διαφωνήσω με αυτό!

Αλλά γιατί να υπάρχουν ενότητες του "dolce gusto ή tassimo" ή του τύπου "τι αυτοκίνητο έχετε"?

Σορρυ για το off topic! Αλλά όταν είχα και εγώ iphone έλεγα την γνώμη μου σε τέτοια θρεντ!

#3524   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 18:10

Ε λοιπον, επειδη υπαρχουν 2-3 apple fanboys που επανελλειμενα μας τα πρηζουνε και trollαρουνε.... παρτε το χαμπαρι οτι η samsung σας ξεπερασε, ναι, εβγαλε κατι καλυτερο απο τα σαβουροκινητα που εχετε... το 2008 ηταν η apple μπροστα, τωρα απλα παρακολουθει τις εξελιξεις.... ο,τι φορουσε πανω το κινητο σας απο την samsung, την sharp και την motorolla ηταν, μην μας πρηζετε με την εταιρια της αντιγραφης..... εχουμε πολυ πιο καλα κινητα απο εσας, κι οποιος εχει αντιρρηση κ μενει θεσσαλονικη, πηγαινουμε για καφε και του δειχνω πως ακριβως παει σε ταχυτητα ενα καλα rootαρισμενο s3 απο ανθρωπο που ξερει και τι τεχνολογιες εχει πανω το s3.... σας γραφω εδω κ μερες σε συζητησεις τι παραπανω κανει ανα android απο μια ios συσκευη κ το παιζετε μουγκοι, αν χαλιεστε τοσο πολυ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!... μηπως να πατε εσεις σε κανενα φορουμ για στοιχειωδης γνωσεις κινητων συσκευων, γιατι μαλλον δεν ξερετε καν τι ειναι αυτα που εχουν πανω τα κινητα μας, γι αυτο τρολλαρετε μαλλον

Το απόλυτο παράδειγμα του γιατί δεν μπορεί να υλοποιηθεί μία τέτοια πρόταση.

Πολύ σωστά! Δεν θα διαφωνήσω με αυτό!

Αλλά γιατί να υπάρχουν ενότητες του "dolce gusto ή tassimo" ή του τύπου "τι αυτοκίνητο έχετε"?

Σορρυ για το off topic! Αλλά όταν είχα και εγώ iphone έλεγα την γνώμη μου σε τέτοια θρεντ!

Αυτά τα topics είναι στο bla bla και αποτελούν ένα πολύ μικρό κομμάτι του forum για κάποιους που θέλουν να συζητήσουν κάτι εκτός του iPhone, πάντα χαλαρά.
Behind the Scenes...

#3525   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 31/01/2013 - 18:15

Γλυστρησες χαμηλα !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13