Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3541   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 31/01/2013 - 19:59

Ο όρος "χουντικότητα" που αναφέρεται;
Για ποιον φανατισμό μιλάς; Είναι θέμα επιλογών. Επέλεξα iPhone,επέλεξες galaxy-note-htc και ότι άλλο θέλεις.
Δεν θα σε πείσω να πάρεις iPHone,όπως δεν θέλω να με πείσεις κι εσύ γιατί είμαι μεγάλο παιδί και παίρνω ότι με καλύπτει και γουστάρω. Τις ατέλειες τις αναφέρουμε, αν θα φτιαχτούν θα το δούμε.
Μη μου πεις ότι τα android δεν έχουν ατέλειες..

Κι εσύ όταν είχες iPhone το Jailbreak περίμενες.
Αυτή η στάση από ορισμένους, που ήταν 3-4 χρόνια με ένα iPhone στο χέρι και έκαναν αμαν και πως και εκθείαζαν την Apple, να λένε τώρα "περιμέντε τώρα το Jailbreak να δείτε την υγεία σας" και να κοροϊδεύουν εκτός από κατακριτέα
αποτελεί και αμετροέπεια γιατί δείχνετε ότι είστε ελαφρόμυαλοι. Πριν 2 μήνες το jailbreak ήταν καλό και η Apple και τώρα έγιναν κακά και τα 2. Ε όχι δεν αλλάζει ένας άνθρωπος νορμάλ έτσι άποψη και κατακρίνει τους αντίθετους.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 31/01/2013 - 20:01

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3542   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:01

@stefano23

Πώς το βλέπεις!? Χωρίς πείραγμα!

Συνημμένα αρχεία

#3543   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:16

Ο όρος "χουντικότητα" που αναφέρεται;
Για ποιον φανατισμό μιλάς; Είναι θέμα επιλογών. Επέλεξα iPhone,επέλεξες galaxy-note-htc και ότι άλλο θέλεις.
Δεν θα σε πείσω να πάρεις iPHone,όπως δεν θέλω να με πείσεις κι εσύ γιατί είμαι μεγάλο παιδί και παίρνω ότι με καλύπτει και γουστάρω. Τις ατέλειες τις αναφέρουμε, αν θα φτιαχτούν θα το δούμε.
Μη μου πεις ότι τα android δεν έχουν ατέλειες..

Κι εσύ όταν είχες iPhone το Jailbreak περίμενες.
Αυτή η στάση από ορισμένους, που ήταν 3-4 χρόνια με ένα iPhone στο χέρι και έκαναν αμαν και πως και εκθείαζαν την Apple, να λένε τώρα "περιμέντε τώρα το Jailbreak να δείτε την υγεία σας" και να κοροϊδεύουν εκτός από κατακριτέα
αποτελεί και αμετροέπεια γιατί δείχνετε ότι είστε ελαφρόμυαλοι. Πριν 2 μήνες το jailbreak ήταν καλό και η Apple και τώρα έγιναν κακά και τα 2. Ε όχι δεν αλλάζει ένας άνθρωπος νορμάλ έτσι άποψη και κατακρίνει τους αντίθετους.

Αν διάβαζες πολλά ποστ πισω θα δεις οτι αυτη την τοποθέτησή την έχουμε εκφέρει πολλές φορές.
Οι όλες απαντήσεις μας πηγαίνουν στα ποστ "από τη κυριακή θα κλαίνε τα ματάκια σας".
"Το ios είναι καλύτερό χωρίς όμως να μπορώ να το τεκμηριώσω και χωρίς να εχω πιάσει ποτέ android στα χερια μου"
Αν δεν υπήρχαν οι ειρωνείες ουτς εμείς θα απαντουσαμε με αυτό το τρόπο.
Έχουμε βοηθήσει και θα βοηθάμε πολυ κόσμο..
Όταν πήγα σε android εγω τοποθετηθηκα και με τα θετικά αλλά και με τα αρνητικά.
Απλα κάποιοι εδώ μέσα δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οτι έδωσαν 750 ευρώ και περιμένουν το jailbreak για το caller id η για την αναφορά.
Είσαι υπερασπιστης οποιουδήποτε προγράμματος τεκμηρίωσε το με ωραίο τρόπο και όχι με ειρωνείες.
Γιατί η επίσημη τοποθέτησή του iphonehellas ήταν "λογική η καζούρα εκ των ios". Ε σε αυτη τη καζούρα της ειρωνείας θα απανταω και εγώ με το ίδιο ύφος.
Σε ανθρώπους που τοποθετούνται όμορφα όπως και εσύ επίσης θα σέβομαι την κάθε άποψη και όμορφα και τεκμηριωμένα θα λεω τη δική μου.
Απλα πράγματά έχουμε πει οτι βαρεθηκαμε το ios και τα ιδία και τα ιδία της apple και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι αλλο..απλα το κάτι αλλο αυτη τη στιγμή είναι κορυφή.
Σε λιγο καιρό αυτό μπορει να αντιστραφεί και να επανέλθουμε κάποτε στα αγαπημένα μας iPhone.
Τόσα χρονιά άλλωστε δεν ξεχνιουντε

#3544   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:23

Το ποιο είναι το κορυφαίο και ποιο όχι είναι υποκειμενικό.Κορυφαίο είναι όποιο βολεύει καλύτερα τον καθέναν. Συνεπώς είναι υποκειμενικό.
Σε ένα κινητό το κορυφαίο δεν προκύπτει βάζοντας δίπλα δίπλα και παίζοντας υπερ ατού.

Η τοποθέτηση του iPhonehellas "λογική η καζούρα εκ των iOS" είχε το νόημα ότι εφόσον είσαι σε ένα φόρουμ που οι περισσότεροι έχουν iOS συσκευές, αν προσπαθείς να τους πεις ότι έχω καλύτερο κινητό τότε θα πάρεις πίσω κοροϊδία και πάντα σε λογικά πλαίσια χωρίς χυδαιότητες και επιθέσεις. Αν πας έξω απ το Καραϊσκάκη και πεις " Έλα ρε με τον Ολυμπιακό είσαι; Ο Βάζελος είναι καλύτερος." τι θα σου απαντήσουν; Το λιγότερο θα σου πουν αι ρε από δω λακαμά και να σε δουλεύουν, το περισσότερο θα είναι να φας ξύλο από κανέναν ανεγκέφαλο. Σε αυτή τη λογική ειπώθηκε η καζούρα. Στην λογική της μάζας του φόρουμ του IPH που είναι ios χρήστες.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 31/01/2013 - 20:23

Αναρτημένη εικόνα

#3545   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:26

Mark... ασχολείσαι πάρα πολύ...Puzzle για ότι δεν καταλαβαίνεις να στέλνεις pm στον Μarkknopfler να σου τα εξηγεί!

#3546   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:32

Αν διάβαζες πολλά ποστ πισω θα δεις οτι αυτη την τοποθέτησή την έχουμε εκφέρει πολλές φορές.
Οι όλες απαντήσεις μας πηγαίνουν στα ποστ "από τη κυριακή θα κλαίνε τα ματάκια σας".
"Το ios είναι καλύτερό χωρίς όμως να μπορώ να το τεκμηριώσω και χωρίς να εχω πιάσει ποτέ android στα χερια μου"
Αν δεν υπήρχαν οι ειρωνείες ουτς εμείς θα απαντουσαμε με αυτό το τρόπο.
Έχουμε βοηθήσει και θα βοηθάμε πολυ κόσμο..
Όταν πήγα σε android εγω τοποθετηθηκα και με τα θετικά αλλά και με τα αρνητικά.
Απλα κάποιοι εδώ μέσα δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οτι έδωσαν 750 ευρώ και περιμένουν το jailbreak για το caller id η για την αναφορά.
Είσαι υπερασπιστης οποιουδήποτε προγράμματος τεκμηρίωσε το με ωραίο τρόπο και όχι με ειρωνείες.
Γιατί η επίσημη τοποθέτησή του iphonehellas ήταν "λογική η καζούρα εκ των ios". Ε σε αυτη τη καζούρα της ειρωνείας θα απανταω και εγώ με το ίδιο ύφος.
Σε ανθρώπους που τοποθετούνται όμορφα όπως και εσύ επίσης θα σέβομαι την κάθε άποψη και όμορφα και τεκμηριωμένα θα λεω τη δική μου.
Απλα πράγματά έχουμε πει οτι βαρεθηκαμε το ios και τα ιδία και τα ιδία της apple και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι αλλο..απλα το κάτι αλλο αυτη τη στιγμή είναι κορυφή.
Σε λιγο καιρό αυτό μπορει να αντιστραφεί και να επανέλθουμε κάποτε στα αγαπημένα μας iPhone.
Τόσα χρονιά άλλωστε δεν ξεχνιουντε

To πρώτο μερος απο αυτα που σημειωσα ειναι πρωσοπικη σου αποψη και σαν τετοια ειναι δεκτη. Το δευτερο ("αυτο το κατι αλλο ειναι κορυφη") εκφερεται σαν μια γενικη και απραβατη αληθεια και χωρις καμμια τεκμηριωση. Και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειναι λαθος. Το Android ΔΕΝ ειναι κορυφη. Μπορω να στο εξηγησω αλλα ειναι τοσο τεχνικα τα θεματα που δεν προκειται να καταλαβεις. Απλως προσπαθησε να μην κανεις τετοιες δηλωσεις.

Και κατι αλλο. Το iphone ειναι πανακριβο οπως δεν χανεται ευκαιρια να επισημαινεται. Παρολα αυτα παταει σε πωλησεις (σε απολυτα νουμερα) ολη την σειρα Galaxy ( H Samsung πανυγυρισε τα 40million σε 7 μηνες και η Apple πουλησε 48million σε 3 !). Και οταν επισημαινουν αυτο το φαινομενικα παραδοξο μιλατε για προβατα ... Ειναι δυνατον να γινει ανεκτο αυτο ? Με ξερεις εμενα και ολους τους αλλου εδω μεσα και μας αποκαλεις προβατα ? Ανοιξτε τα στραβα ...

#3547   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:39

Mark... ασχολείσαι πάρα πολύ...Puzzle για ότι δεν καταλαβαίνεις να στέλνεις pm στον Μarkknopfler να σου τα εξηγεί!

Για κάτι τέτοια παιδάκια ακριβώς αναφέρομαι.. από το μεσημέρι προκαλείς. Ωστόσο δεν έχεις απαντήσει σε κανένα ερώτημά.
Τα υπόλοιπα που αναφέρονται φυσικά και τα σέβομαι.
Είναι ο τρόπος που θα υποδείξεις κάτι..και ο Νικολάου απλα δεν εχει.

#3548   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:44

Για κάτι τέτοια παιδάκια ακριβώς αναφέρομαι.. από το μεσημέρι προκαλείς. Ωστόσο δεν έχεις απαντήσει σε κανένα ερώτημά.

Μην ασχολείσαι άλλο φίλε ;-)

#3549   esspy

esspy

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:44

τολμήστε το αξίζει! !!

#3550   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 20:50

Εγώ λέω να ανοίξουμε ενα θέμα για τον φίλο/ φίλη puzzle όπου φυσικά να αναφέρει ελεύθερα την γνώμη του/ της. Αφήστε ήσυχο/η τον/την χρήστη να μας λέει ότι είναι κορυφαίο το ανδροιδ!!!! Ανοίξτε ένα θέμα να μας λεει που έχει ατέλειες το Ios...Φυσικά να τον κάνετε admin και να ονομασετε το forum iphonehellas-androidhellas.

#3551   tradenik

tradenik

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 21:00

Καλησπέρα λόγο μετάβασης σε s3 το κέρδισε σε διαγωνισμό στην τβ θα ήθελα να μάθω εάν μπορω να περάσω τις εφαρμογές που έχω αγοράσει για το μήλοφωνο πχ navigon. Κτλ η πρέπει να τα ξανα αγοράσω ... Και κάποιο site για android apps , forum.
Ευχαριστω

#3552   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 31/01/2013 - 21:09

Καλησπέρα λόγο μετάβασης σε s3 το κέρδισε σε διαγωνισμό στην τβ θα ήθελα να μάθω εάν μπορω να περάσω τις εφαρμογές που έχω αγοράσει για το μήλοφωνο πχ navigon. Κτλ η πρέπει να τα ξανα αγοράσω ... Και κάποιο site για android apps , forum.
Ευχαριστω

Πρωτα απο ολα πλεον δεν ρωταμε εδω για τυχον αποριες περι android.
Το επισημανε πιο πριν ενας mod και γιαυτο το γραφω.

Τα apps δεν περνανε στο android διοτι ειναι απο ξεχωριστα stores(appsore,google play)
πρεπει να το ξανααγορασεις

#3553   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/01/2013 - 21:45

μηπως να ηρεμησουμε λιγο γιατι βλεπω το τοπικ να πηγαινει για κλειδωμα.....

#3554   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2013 - 22:07

^^^^^^^^^^^^συμφωνω και το τοπικ θα επρεπε να ονoμαζεται"ομαλη μεταβαση απο iphone σε samsung(android)"
ή "μεταβαση απο μεταλλο σε πλαστικο" για οσους γουσταρουν την χαβαλαδιεριακη και χωρις κομπλεξ αντιπαραθεση(οπως εγω)

Τελευταία επεξεργασία από: angelo-ifone, 31/01/2013 - 22:09

#3555   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/01/2013 - 22:40

λοιπον μαγκες θελω μια βοηθεια οποιος μπορει φυσικα....

στο παρακατω λινκ http://www.multiupload.nl/J3CC9I7YRK

ειναι ενα script ωστε να αλλαζουμε το grid του μανισιου TW launcher του note2

το θεμα ειναι οτι οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να καταφερω κατι....οποιος εχει χρονο και ορεξη ας δοκιμασει μηπως και το καταφερει και ας γραψει ενα αναλυτικο οδηγο.

παιδια προσπαθησε κανενας?
εχει οδηγιες μεσα αλλα κατι κανω λαθος...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 31/01/2013 - 22:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10