Ο όρος "χουντικότητα" που αναφέρεται;
Για ποιον φανατισμό μιλάς; Είναι θέμα επιλογών. Επέλεξα iPhone,επέλεξες galaxy-note-htc και ότι άλλο θέλεις.
Δεν θα σε πείσω να πάρεις iPHone,όπως δεν θέλω να με πείσεις κι εσύ γιατί είμαι μεγάλο παιδί και παίρνω ότι με καλύπτει και γουστάρω. Τις ατέλειες τις αναφέρουμε, αν θα φτιαχτούν θα το δούμε.
Μη μου πεις ότι τα android δεν έχουν ατέλειες..
Κι εσύ όταν είχες iPhone το Jailbreak περίμενες.
Αυτή η στάση από ορισμένους, που ήταν 3-4 χρόνια με ένα iPhone στο χέρι και έκαναν αμαν και πως και εκθείαζαν την Apple, να λένε τώρα "περιμέντε τώρα το Jailbreak να δείτε την υγεία σας" και να κοροϊδεύουν εκτός από κατακριτέα
αποτελεί και αμετροέπεια γιατί δείχνετε ότι είστε ελαφρόμυαλοι. Πριν 2 μήνες το jailbreak ήταν καλό και η Apple και τώρα έγιναν κακά και τα 2. Ε όχι δεν αλλάζει ένας άνθρωπος νορμάλ έτσι άποψη και κατακρίνει τους αντίθετους.
Αν διάβαζες πολλά ποστ πισω θα δεις οτι αυτη την τοποθέτησή την έχουμε εκφέρει πολλές φορές.
Οι όλες απαντήσεις μας πηγαίνουν στα ποστ "από τη κυριακή θα κλαίνε τα ματάκια σας".
"Το ios είναι καλύτερό χωρίς όμως να μπορώ να το τεκμηριώσω και χωρίς να εχω πιάσει ποτέ android στα χερια μου"
Αν δεν υπήρχαν οι ειρωνείες ουτς εμείς θα απαντουσαμε με αυτό το τρόπο.
Έχουμε βοηθήσει και θα βοηθάμε πολυ κόσμο..
Όταν πήγα σε android εγω τοποθετηθηκα και με τα θετικά αλλά και με τα αρνητικά.
Απλα κάποιοι εδώ μέσα δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οτι έδωσαν 750 ευρώ και περιμένουν το jailbreak για το caller id η για την αναφορά.
Είσαι υπερασπιστης οποιουδήποτε προγράμματος τεκμηρίωσε το με ωραίο τρόπο και όχι με ειρωνείες.
Γιατί η επίσημη τοποθέτησή του iphonehellas ήταν "λογική η καζούρα εκ των ios". Ε σε αυτη τη καζούρα της ειρωνείας θα απανταω και εγώ με το ίδιο ύφος.
Σε ανθρώπους που τοποθετούνται όμορφα όπως και εσύ επίσης θα σέβομαι την κάθε άποψη και όμορφα και τεκμηριωμένα θα λεω τη δική μου.
Απλα πράγματά έχουμε πει οτι βαρεθηκαμε το ios και τα ιδία και τα ιδία της apple και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι αλλο..απλα το κάτι αλλο αυτη τη στιγμή είναι κορυφή.
Σε λιγο καιρό αυτό μπορει να αντιστραφεί και να επανέλθουμε κάποτε στα αγαπημένα μας iPhone.
Τόσα χρονιά άλλωστε δεν ξεχνιουντε